پوند 4600 تومان؛سکه تمام یک میلیون و 142 هزار تومان
اتحادیه طلا و جواهر عصر امروز شنبه اعلام کرد قیمت هر قطعه سکه تمام طرح جدید به یک میلیون و 142هزار تومان، طرح قدیم به یک میلیون و 140 هزار تومان، نیم سکه به 568 هزار تومان، ربع سکه به 285 هزار تومان، سکه گرمی به 152 هزار تومان، هر گرم طلای 18 عیار به 115 هزار و 430 تومان و هر اونس طلا در بازار جهانی به 1772 دلار رسیده است.
البته قیمت دلار در بازار آزاد تهران در حال حاضر 2850 تومان، یورو 3810 تومان، پوند 4600 تومان و درهم 777 تومان اعلام شده است. در همین حال، جدیدترین قیمت انواع ارز و سکه به شرح جدول ذیل است:
جدول قیمت انواع ارز و سکه به روایت اتحادیه طلا و جواهر
نوع ارز | قیمت (تومان) |
دلار | 2850 |
یورو | 3810 |
پوند | 4600 |
نوع سکه | قیمت (هزارتومان) |
سکه تمام طرح قدیم | 1140000 |
سکه تمام طرح جدید | 1142000 |
نیم سکه | 568000 |
ربع سکه | 285000 |
1 گرمی |
بهمنی: مقاومت بازار ارز خواهد شکست
رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: بازار تا حدودی در حال مقاومت است ولی قطعا به زودی این مقاومت در هم خواهد شکست، چون ما با پشتوانه ارزی قوی وارد مرکز مبادلات ارزی شدهایم.
به گزارش مهر، محمود بهمنی با حضور در مرکز مبادلات ارزی، از نزدیک با دست اندرکاران مرکز دیدار و ضمن گفت و شنود با متقاضیان، فعالیت مرکز را مناسب خواند. رئیس کل بانک مرکزی بیان داشت: وجود حجم گستردهای از جمعیت در طبقات و پاسخگویی به تقاضاهای آنان به این معنا است که تقاضا از روی بازار برداشته می شود. بهمنی در خصوص تاثیر مرکز مبادلات بر بازار ارز، تاکید کرد: بازار تا حدودی در حال مقاومت است ولی قطعا به زودی این مقاومت درهم خواهد شکست، چون ما با پشتوانه ارزی قوی وارد این مرکز شدهایم. وی با اشاره به اینکه تا چندی قبل این تقاضاها تماما بر روی بازار بود، خاطرنشان کرد: شبکه بانکی با این مرکز، بازار را سبک کرده و قرار است موارد دیگری از اختصاص ارز به این مرکز اضافه شود.
رئیس شورای پول و اعتبار از ارائه ارزهای دانشجویی و بیماران با نرخ مرجع خبر داد و افزود: در صورت داشتن توان پاسخگویی، سعی می شود کلیه تقاضاهای خرد در این مرکز متمرکز شود. بهمنی با اشاره به مدیریت تقاضاهای خرد ارزی، گفت: براین اساس، دلیلی ندارد ما شاهد افزایش قیمت ارز باشیم. وی در ارتباط با تخصیص ارز به کالاهای واقع در اولویت های ۵ تا ۱۰، اظهار داشت: این اولویتها در برنامههای ما قرار دارد. در حال حاضر اولویت های ۳ تا ۵ را در این مرکز پاسخگو هستیم و اولویت های ۱ و ۲ همچنان به نرخ ارز مرجع ۱۲۲۶۰ ریال پرداخت می شود.
سایت الف