مسابقه تسلیحاتی سایبری در راه است!

هرچند سال‌هاست که دولت آمریکا از ابزار سایبری برای ضربه زدن به دشمنان خود و به ویژه، آسیب رساندن به برنامه هسته‌ای ایران بهره می‌گیرد، مقامات این کشور از اظهارنظر آشکار در این زمینه خودداری کرده‌اند. با این حال، روزنامه «نیویورک تایمز» بر این باور است با توجه به رویدادهای یک سال اخیر، دغدغه‌ها در این باره به حوزه عمومی آمریکا نیز منتقل شده است.

مسابقه تسلیحاتی سایبری در راه است!

هرچند سال‌هاست که دولت آمریکا از ابزار سایبری برای ضربه زدن به دشمنان خود و به ویژه، آسیب رساندن به برنامه هسته‌ای ایران بهره می‌گیرد، مقامات این کشور از اظهارنظر آشکار در این زمینه خودداری کرده‌اند. با این حال، روزنامه «نیویورک تایمز» بر این باور است با توجه به رویدادهای یک سال اخیر، دغدغه‌ها در این باره به حوزه عمومی آمریکا نیز منتقل شده است.

به گزارش «تابناک»، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در گزارشی با اشاره به موضوع جنگ سایبری و استفاده آمریکا از این ابزار به منظور پیشبرد سیاست‌های خود، از تشکیل یک فرماندهی سایبری در وزارت دفاع آمریکا خبر می‌دهد.

به نوشته این روزنامه، با وجود سکوت پیشین دولت در این زمینه، کم کم بحث‌ها از سوی کار‌شناسان درباره این موضوع شدت می‌گیرد.

به نوشته این روزنامه، همواره شمار کسانی که آشکارا درباره راهبرد حملات سایبری و توانایی‌های آمریکا در این زمینه سخن می‌گویند، رو به افزایش است و برخی کار‌شناسان بر این باورند، شفافیت بیشتر در این زمینه، به ایالات متحده اجازه خواهد داد، مقرراتی قانونی و اخلاقی را در حوزه نامکشوف جنگ سایبری وضع کنند.

با این حال، دیگر کار‌شناسان با جدیت فراوانی درباره این مسأله سخن می‌گویند که برنامه‌های آمریکا می‌تواند منجر به وقوع یک مسابقه تسلیحاتی رایانه‌ای شود.

گفتنی است، ماه آینده، بخش تحقیقاتی پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) میزبان مقاطعه‌کارانی خواهد بود که می‌خواهند «فناوری‌های انقلابی به منظور فهم، برنامه‌ریزی و مدیریت میدان جنگ سایبری» ارائه دهند. این برنامه‌ای بلندپروازانه است که «مؤسسه پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی» (دالپا) از آن به «برنامه X» یاد می‌کند.

تابناک

+36
رأی دهید
-21

perser68 - فلوریدا - امریکا
بزنید به ریشه این نظام فاشیستی اسلامی تا دنیا یه نفس راحت بکشه!
‌پنجشنبه 6 مهر 1391 - 21:41
antikaselis - اصفهان - ایران
perser68 - فلوریدا - امریکا-آفرین آفرین دست به دامن آنها شو تا بتونی راحتر کاسه هاشونو بلیسی
‌پنجشنبه 6 مهر 1391 - 22:56
perser68 - فلوریدا - امریکا
antikaselisاصفهان ایران. من نمیدونم تو تو کدوم ده‌‌‌ کوره نشستی،اگه یه سر سوزن مغز سالم داشتی باید به حال مملکتت خون گریه کنی‌!فکر کردی خامنه‌ای نکبت تو رو بالای سرش میگیره که اویزونش شدی!؟بموقع آنچنان به زمین میکوبتت که بترکی!میگی‌ نه،صبر کن،زیاد نمونده!
جمعه 7 مهر 1391 - 00:31
kaweh2009 - تورنتو - کانادا
مگه تو که کاسه علی‌ گدا رو هی‌ لیس میزنی بده؟ تازه کاس ایی که به خون جوون‌های وطن آغشتست . کاسه لیسی‌ هم داریم تا کاسه لیسی‌ . بمیر از حسودی!! خلایق هرچه لایق! تو رو اگه تو فلوریدا آمریکا راد بدن کاسه لیسی‌ که هیچ حاضری ...
جمعه 7 مهر 1391 - 05:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.