احمدی‌نژاد: ایران آمادگی بهبود سریع مناسبات با آمریکا را دارد

 

محمود احمدی‌نژاد در نیویورک از آمادگی جمهوری اسلامی برای ایجاد تفاهم میان ایران و آمریکا سخن گفت. او اعلام کرد که ایران ‌آمریکا را به رسمیت می‌شناسد.


محمود احمدی‌نژاد در یک جلسه گفت و شنود در حاشیه سفرش به نیویورک روشن‌تر از همیشه از تمایل جمهوری اسلامی به برقراری مناسبات با آمریکا سخن گفت و اعلام کرد که ایران آمادگی قدم برداشتن در راه بهبود سریع‌تر روابط میان دو کشور را دارد.

او به تحریم‌ها و این که «شرایط موجود در روابط بین ایران و آمریکا به ضرر هر دو کشور و شاید به ضرر همه دنیا است» اشاره کرد و گفت که «اگر روابط دو کشور بجای تقابل بر تعامل متکی بود، چقدر مسائل به نفع دو کشور تمام می‌شد».

محمود احمدی‌نژاد تاکید کرد که «به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی از سوی ایران» ربطی به رابطه ایران و آمریکا ندارد چراکه «ایران، آمریکا را به رسمیت می‌شناسد و معتقد است می‌توانیم با یکدیگر رابطه داشته باشیم».

محمود احمدی‌نژاد با اشاره به مناقشه هسته‌ای و این که این موضوعی است که «کاملا سیاسی شده» گفت که معتقد است آن‌را «باید جدا از مذاکرات هسته‌ای حل و فصل» کرد.

نیم گام به پس در برنامه هسته‌ای

 هم‌زمان با این سخنان گزارش‌هایی از جزییات مذاکرات سعید جلیلی، مذاکره‌کننده ارشد ایران با کاترین اشتون رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سایت‌های خبری ایران منتشر شد.

علی‌اصغر سلطانیه نماینده ایران در آژانس بین‌المللی اتمی درباره مذاکرات این دو در تاریخ ۲۹ شهریورماه سال جاری گفت که ایران پیشنهاد توقف غنی‌سازی ۲۰ درصدی را در مقابل لغو تحریم‌ها داده است.

به گفته علی‌اصغر سلطانیه جمهوری اسلامی آماده است غنی‌سازی ۲۰ درصدی را تعلیق کند «مشروط بر این‌که یک گام متقابل سازگار با آن مشاهده» کند. نماینده ایران در آژانس به خبرگزاری ایسنا گفته است که مقام‌های آژانس ابتدا با پیشنهاد ایران موافقت نمودند ولی بعد از این «مصالحه» عقب نشینی کردند.

او تاکید کرد که ایران هرگونه توافقی شامل بستن سایت غنی‌سازی فردو را رد کرده و آن را غیرممکن دانسته است.
انتشار جزییات مذاکرات اشتون با جلیلی و تاکید آشکار محمود احمدی‌نژاد بر بهبود مناسبات با آمریکا در شرایطی در رسانه‌ها منعکس می‌شود که در هفته‌های اخیر خط و نشان کشیدن‌های اسرائیل و ایران برای یک دیگر اوج تازه‌ای گرفته است.

ولی تلاش‌های محمود احمدی‌نژاد برای آن‌که برقراری مناسبات با آمریکا را به نام خود ثبت کند تا چه اندازه در ماه‌های پایانی ریاست جمهوری او و در میان انبوه مخالفت‌ها امکان‌پذیر است؟ برخی ناظران سیاسی ایران همچنان تردید دارند که سخن و موضع احمدی‌نژاد از آن کل حاکمیت جمهوری اسلامی باشد.
 
هنوز معلوم نیست که موضع آیت‌الله خامنه‌ای در سیاست‌گذاری‌های خارجی ایران نسبت به تماس و رابطه با آمریکا تغییر کرده باشد. در عین حال که آمریکا نیز تمایل چندانی به مذاکره و گشودن باب ارتباط با ایران نشان نمی‌دهد، به ویژه که نفی موجودیت اسرائیل همچنان از محورهای سیاست منطقه‌ای جمهوری اسلامی است.

+124
رأی دهید
-44

نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
احمدی‌نژاد هم نمونهٔ بارز مقالتاته اسلام هست.. مثلا اسلام میگه الله مهربونه ولی‌ در آتیش جهنم میسوزونتت. الله با گذشته ولی‌ سنگ سارت میکنه .. الله بقیه ادیان رو دوست داره، ولی‌ حمله کنید یهودی هارو بکشید.. در دین اجباری نیست، ولی‌ هرکس به اسلام رو نیاره حکمش قتله. با زنه شوهر دار خوابیدن حرام هست، ولی‌ اگر آن زن کافر باشد و به اسارت بگیرید اشکالی نداره، و هزاران مثأل دیگه.. حالا این مموتی هم از همون اسلام الگو برداری میکنه. میگه در ایران ازادیه بیان هست، اگر بر ضد حکومت صحبت نکنند. ما زندانیه سیاسی نداریم، مگر آنان که مخالفه ما بودند...ما تمام ملت هارو دوست داریم، ولی‌ هفته‌ای یبار جمعه‌ها جمع‌ میشیم مرگ بر این و آن می‌گوییم. ما با کشتن مخالفیم، ولی‌ اگر مخالفینه بشار اسد باشند اشکالی نداره. در ایران تورم قیمت نداریم، فقط قیمته کالاها ۲۰۰% رفته بالا(اینکه تورم حساب نمی‌شه). ما آمدیم از صلح در آمریکا صحبت کنیم، ولی‌ اسرائیل باید نابود بشه، ما می‌خوایم به تفاهم برسیم سره قضیه هسته‌ای با دنیا، ولی‌ نمی‌خوایم از بمب هسته‌ای ساختن دست بکشیم !
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 01:45
kaweh2009 - تورنتو - کانادا
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا. دامت گرم هموطن،، اینجور جاها همه خفه میشن. هرچند که به هیچ عنوان نباید فکر کنیم که مزدور‌های جمهوری اسـ... رو می‌شه بهاشون حرف زد یا به عقل اورد ،، چون واقعیت دفاع از اسلام نیست اونا دارن کاری که بهشون گفتن رو انجام میدان واسه یه لقمه نونی که بریده نشه. دارن از جبشون دفاع می‌کنن ، واسه همین از این آدما منافق تر فقط خودشون هستن..
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 03:08
FETNEH. - نوشهر - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا دمت گرم. گل گفتی ! این اولین باره که از یه کامنت تعریف میکنم. واقعا گل گفتی. آفرین
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 06:11
FETNEH. - نوشهر - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا اگه اجازه بدی میخوام کامنت شما رو توی وبلاگم قرار بدم. با تشکر
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 06:12
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
تعامل بحای تقابل در روابط بین ایران و آمریکا قطعا خوشایند حداقل هشت دسته از دشمنان مردم ایران نیست: 1- سلطنت طلبها که مایلند همچنان بین ایران آمریکا نزاع باشد که یک دلیل آن حفظ موقعیت آنها در آمریکاست و بگویند که ما خوب عمل کردیم و انقلابیون بد عمل کردند! 2- مجاهدین خلق که منافع آنها در این تقابل است و می توانند از انزوا خودشان را خارج کنند 3- اسرائیل که نگران است در تعامل با آمریکا / ایران قدرت بگیرد و موضع اسرائیل ضعیف شود 4- برخی کشورهای عرب همسایه که در قبل این تقابل منافع زیادی کسب کرده اند 5- برخی کشورهای همسایه از جمله ترکیه که تقابل ایران و آمریکا به نفع این کشور بوده است 6- روسها و چینیها که سود سرشاری از کارت ایران برده اند 7- لابیهای اسرائیل و شرکتهای بزرگ تجارت اسلحه داخل آمریکا که از این تقابل سود زیادی برده اند 8- گروه های تند رو مذهبی در داخل ایران که تنها در بحران و شعار مرگ بر آمریکا می توانند ادامه حیات بدهند! البته برای هر کدام از این 8 موردی که ذکر شد می توان دلایل دیگری هم ذکر کرد که من بخاطر محدودیت متن به مهمترینش اشاره کرده ام.
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 04:59
invisible kid - ریو دو ژانیرو - برزیل
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا-خیلی‌ جالب گفتی‌، دقیقا موافقم بهات.
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 08:53
طاطا - تهران - ایران
نقی الله دوست عزیز گل گفتی . این مسلمونای بی فکر اگر کمی در خوندن قران تفکر کنن و اونو به فارسی بخونن میفهمن که چه کلاه گشادی سرشون رفته . من از هرکس که اهل خواندن قرانه میپرسم چرا فارسی قران رو نمیخونه میگه چون خواندن قران به عربی ثواب داره. این آدما اینفدر مغزشونو شستشو دادن که حتی برای لحظه ای حاضر نیستند فکر کنن که این تله برای آدمهای سبک مغزه. تاسف
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 09:01
jahanara - لاهتی - فنلاند
ساندیسخورای کودن چی‌ شد تا دیروز که ‌همش میگفتید مرگ بّر آمریکا این مموتی دلقک امروز چی‌ میگه؟ مثل اینکه بدجوری سوراخ سوراخ شده داره التماس می‌کنه حالا کجاشو دیدید به این میگن قدرت اسرائیل پاینده باشی‌ اسرائیل ایران را به زانو درآورده
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 09:02
romano - تهران - ایران
(نکنه شما هم مثل برخی از مسلمانان که هرچیزی رو تازگیها در قرآن کشف می‌کنند نسخه جدیدی دارید) نهایت کلام من ترجیح می‌دم از این دین حافظ و سعدی و مولوی رو انتخاب کنم و حرف و عقلشون به شما می‌چربه و تایید اونها در مورد این دین مرا قانع می‌کنه شما هم اجالتا اگر خامنه ای بر سر مبارکتون توسری می‌زنه اولش که در رفتی پشت کوه می‌گی لنگش کن دوم راست می‌گی Bondi Beach رو ولش بیا تو کوههای کردستان چگوارا بشو ما رو از دست این دین تازی رها کن نمیتونی ما دوتا مسلومن درست رو به چوب چهار تا ادم دزد هرزه دنیا دوست نزن هیچکدوم رو نمی‌تونی حداقل دهان مبارک را ببند ضمنا یکوقت هوس اینکه بگی اینجا بما خوش می گذره تا چشم حسود بترکه نگی که من خودم اقامت دو کشور رو دارم و سالیان سال هم خارج بودم (البته هیچ ملاکی خاصی نیست) و همه انچه که در متن تکراریت گفتی خواسته‌های دنیاییه که باید با دست خودت درست بشه.
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 10:16
romano - تهران - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا الله می‌سوزانت چون مردم رو در جنگ جهانی دوم تو کوره می‌سوزونی الله سنگسارت می‌کنه اگر چهارتا شاهد عادل بیاری (که خود به خود نفی می‌شه) الله بقیه ادیان رو در راستای یک دین می‌دنه و اصلا به دینی به اسلام اعتقاد نداره و دستور به کشتن هیچ یهودی نداده و گفته کسی که بتو سلام می کنه جان مال و ناموسش در امانه حتی ستاره پرست و .. همه دیندار حساب می‌شن(تو آخه قرآن نخونده چطور خودت این احمدی نژاد رو به دروغ گویی متهم می‌کنی) خوب در مورد یهودیان بیشتر بگویم آنها در جنگ خیانت کردند و در میان عرب پیمان اقوام بسیار اهمیت داشت (سنگ رو سنگ بند نمی‌شد چون همه وحشی و بدوی بودند) در مورد کشتن بنی قریضه شک زیاد وجود دارد بهترین آن خود یهودیان هستند که این واقعه را تایید نکرده‌اند دیگر اینکه پس از محمد حبشه مصر خود فلسطین و بیت المقدس محل یهودیان بود چرا محمد آنها را نکشت یا کوچ نداد یا چرا کشتار یهودیان ایران یا عراق ثبت نشده حتی فدیه گرفتن ثبت نشده. ادامه ...
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 09:58
romano - تهران - ایران
بله در مورد یهود می‌گفتم با احترامی که برای یهودیان دارم ولی در تاریخ سابقه خوبی ندارند مسیح را مصلوب کردند پیغمبر خود را بارها قال گذاشتند علیه محمد تا توانستند پشت هم اندازی و جنگ کردند. در این دین محمد به مدینه فرار کرد خوب مردم مکه چه مرگشون بود دوتا جنگ راه انداختن از خودشون مردم دفاع کردن وگرنه ما الان یک صلیب هم برای محمد بالای مسجدا داشتیم و پس از برگشت به مکه به همه امان داد حتی به ابوسفیان که ایل و تبار محمد رو رسما نیست نابود کرد اصلا در هیچ جای این کتاب گفته نشده که کسی که دین نداره حکمش قتله دستورات همه به زمان خودشون بودن به شخص محمد هم مستقیما گفته شدن نه در سال 2012 (که ماشالله خودت زوری نداری وگرنه یک مسلمون دو آتیشه ‌ای می‌شی برای کشتن مسلمونا افراطی هستین دیگه می‌گن خدا دید و شاخ نداد) در مورد زن کافر می‌گه "و آنها را به نکاح در آورید نه به زنا" یعنی شوهر عزیزش اومد بکشت زنش موند بندازینش تو بیابون تا تلف بشه! (مجددا قوانین زمان خود) و گفته‌ای هزاران مثأل دیگه. ببخشید خود این کتاب چند صفحه مطلب داره که شما هزاران استخراج فرمودیدادامه ...
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 10:10
love,you - امستردام - هلند
عجب پر رویی هست این بابا.هر روز دارند می گند مرگ بر امریکا.بعد انتری میگه  امریکا رو به راسمیت میشناسیم.اینها همه اش از ترس حمله هست.
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 10:34
Kamran631 - لیون - فرانسه
این حرف یعنی‌ اینکه رهبر فرزانه و رئیس جمهور منتخب به غلط کردن افتاده‌اند !!
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 11:05
taru23 - تورکو - فنلاند
باید جشن شکر گذاری در آمریکا برپا بشه، که آخرش ایران (البته ملاها) آمریکا رو به رسمیت شناخت! مرتیکه شاسکول
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 11:19
oghab - هلسينكي - فنلاند
جناب اقای تقی الله .. اتفاقا خیلی بی‌ربط گفتی .. درحال حاضر بهترین زمان برای تنش زدائیست . چون به اونی که میخواستیم رسیدیم وغرب نیز اماده مذاکره متقابل است . مسائل داخلی نیز فقط وفقط توسط خودمردم حل شدنیست .واسرائیل نیز احرم فشاربراستعمار است .. کامنت شما ربط گودرز با شقایق است .
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 12:16
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
oghab - هلسینکی - فنلاند ...و.. romano - تهران - ایران.. دوسته عزیز رابطه کامنتم رو اونایی که باید بگیرن گرفتن. چون من بیشتر اینا رو میگم که دوره همی‌ بخندیم، واگر نه هر جمله‌ای که گفتم رو ۱۰ تا سند، رفرنس و مدرک می‌تونم بیارم براش. همون طور که قبلان زیر پست‌های دیگه آوردم. ولی‌ شما که آخرش میخوای مغلطه کنی‌ بگی‌ نه شرایط این نبود و فلان و بسال.. حالا به خاطره گله روی ماهت، ۱ جمله از حرفایی که زدم (هر کدوم خواستی‌ ) انتخاب کن، من برات رفرنس، آیه قران و سندش رو ارائه می‌کنم. همش رو وقتم گرفته میشه چون قبلان این کارو کردم، ولی‌ یکیشو خودت بگو تا من به شما ثابت کنم گوزن با شقیقه چجوری ارتباط پیدا میکنه! منتظرم
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 12:50
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
این برای اون چند تا از دوستان هم که من رو شرمنده کردند از درود‌هاشون --- من کوچیکه شما و تمام ایرانی‌هایی‌ هستم که یکم زحمت دادن و تامل کردند و می‌بینند که چجوری ایرانه ما در حاله نابودیه برایه جنگه اسلام و ادیانه دیگه..و ‌ای کاش روزی برسه که اینها خودشون رو ایرانی‌ حساب بکنند نه مسلمان (یعنی‌ هر دینی هم دارند حد عقل در دلشون نگاه دارند) .. حرف من حرف خاصی‌ نبود، و خود شما بهتر از من میدونید تمام این مطلب رو. من فقط اینجا نوشتمش تا به اشتراک بذارم حرفمون رو. به درود
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 12:58
Rezgar - لینشوپینگ - سوئد
تا دیروز اختلاف با امریکا به نفع اخوندهای حاکم ایران بود امروز که میبینند اختلاف با امریکا به نفعشان نیست خواهان به رسمیت شناختن مذاکره با امریکا هستند اگر کمی بیشتر امریکا به ایران فشار بیاورد و اخوندهای حاکم ایران پی به نابودی خود ببرن انگاه خواهان مذاکره و به رسمیت شناختن اسرائیل هم میشوند.
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 13:08
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
نقی الله- سیدنی- استرالیا- زبانت را باید طلا بگیرند که گل گفتی و خیلی با حال بود که در کامنت اولی ات با شمردن تازه یکسری از ضد و نقیضهای مسلمانان عصر حجری خوب نشان دادی که گفتار و کردار این سری از مسلمانهای عقب مانده ( با چک نفتی خریداری شده طرفدار رژیم فاشیستی ملاها ) چقدر احمقانه است. تازه آینه هم باشی و اشتباهات مسلمانها را جلوی روی چشمهایشان بگیری نه تنها میزنند آینه را میشکنند بلکه خود ترا. تنها با افشاگری چهره واقعی اسلام ارتجاعی عقب مانده است که هراس و وحشت بر دلشان راه میافتد و عصبانی شان میکند و به خشونت و ترور متوسل میشوند. از این حرف ممودی من هم باور کنید یک پنج دقیقه ای خندیدم که میگه ما آمریکا را به رسمیت میشناسیم ها ها ها- ساندیسخورها دیدند که سران رژیم چطور به دریوزگی افتادند و حالا دستمال بدست رابطه دوستانه داشتن با آمریکا را خواهش و تمنا میکنند. فشار سمبه که سفت باشه وادار به تسلیم شدن میکنه! حکومت فاشیستی ملاها دارد در مقابل غرب زانو میزند. تحریمهای اقتصادی کارش را دارد میکند و شاید دیگر لازم به حمله نظامی به ایران نباشد و مردم گور رژیم ملاها را خود بکنند!
‌چهارشنبه 5 مهر 1391 - 14:14
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.