آمریکا نگران خشم مسلمانان در صورت حمله اسرائیل به ایران

آمریکا به اسرائیل هشدار داده که در صورت حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، احتمال دارد مصر و اردن قرارداد صلح خود را لغو و مناسبات دیپلماتیک خود با اسرائیل را قطع کنند. واشنگتن نگران خشم غیرقابل کنترل مردم کشورهای عربی است.


روزنامه "یدیعوت اخرونوت" روز پنج‌شنبه (۳۰ شهریور، ۲۰ سپتامبر) به نقل از یکی از مقام‌های ارشد اسرائیل نوشت واشنگتن هشدار داده است که در صورت حمله این کشور به ایران، رهبران کشورهای عرب قادر به کنترل خشم‌ مردم خود نیستند.
 
این مقام اسرائیلی با اشاره به فیلمی که این روزها موجب بروز خشونت‌های شدیدی علیه آمریکا در برخی کشورهای عربی شده است، نگرانی آمریکا را تایید کرد و به روزنامه "یدیعوت اخرونوت" گفت در اوضاعی که این روزها حاکم است، این رهبران عرب نیستند که مردم را کنترل می‌کنند، بلکه مردم کوچه و خیابان‌اند که تکلیف رهبران را روشن می‌کنند.
 
اشاره این مقام اسرائیلی به فیلم «بیگناهی مسلمانان» است که اخیرا در یوتیوب انتشار یافت و باعث تنش در کشورهای عربی، حمله به سفارتخانه‌ها و سایر تاسیسات آمریکا در مصر، لیبی، تونس و برخی کشورهای دیگر شد. این شورش‌ها تاکنون ۳۰ قربانی گرفته که سفیر و سه دیپلمات دیگر آمریکا در لیبی جزو آن‌ها بودند.
 
ایران منتظر حمله اسرائیل
 
مقام ارشد اسرائیلی افزود « حمله اسرائیل درست همان چیزی است که حکومت ایران لازم دارد. همه جهان عرب و مردم کشورهای اسلامی به خیابان‌ها می‌ریزند. اردن و مصر، باوجود مخالفت‌شان با یک ایران اتمی، نمی‌توانند در مقابل فشار مردم تاب بیاورند. آن‌ها مجبور خواهند شد سیاستی شدید علیه اسرائیل اتخاذ و پیمان صلح را لغو کنند».
 
به گفته این مقام اسرائیلی عواقب حمله این کشور به ایران تنها به خطر بالقوه لغو قرارداد صلح و قطع مناسبات با اردن و مصر خلاصه نخواهد شد، بلکه تاثیرات جانبی هم دارد و می‌تواند به برهم خوردن مناسبات با سایر کشورهای جهان عرب نیز بیانجامد، زیرا این کشورها به احتمال قوی نسبت به چنین حمله‌ای بی‌اعتنا نخواهند ماند.
 
اسرائیل، تنها قدرت اتمی خاورمیانه که برنامه هسته‌ای اش را اعلام نکرده، بارها تهدید کرده که ممکن است دست به حملات پیشگیرانه علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران بزند. واشنگتن همزمان با افزایش فشار تحریم‌ها بر ایران، آشکارا با سیاست جنگ‌طلبانه اسرائیل در برابر ایران فاصله گرفته است.
 
لغو قرارداد صلح مصر با اسرائیل برای این کشور پرهزینه خواهد بود. شیمون پرز، رئیس جمهوری اسرائیل پس از به قدرت رسیدن محمد مرسی در مصر در نامه‌ای پیروزی وی را در انتخابات تبریک گفت و از وی خواست تا با اسرائیل برای حفظ صلح و ثبات منطقه همکاری کند.

+137
رأی دهید
-37

zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا
واقعا حق دارند نگران باشند چون وحشی تر از قوم اسلامی در جهان پیدا نمیشود! ببینید یک نفر یک فیلم ساخته در آمریکا و دهها نفر که هیچ ربطی به این فیلم ندارند در نقاط دیگر دنیا کشته میشوند. ماهیت اسلام نکبت بار همین است. خشونت کور و دیگر هیچ! تاریخ دنیا نکبت و بیماری عظیم تر از این آیین فلاکت بار به خود ندیده. بقول ولتر: دین نوعی بیماری روانی است در سطح جهانی. بنابر این از مشتی متوهم دیوانه نباید انتظار داشته باشید که مطابق آداب دنیای مدرن عمل کنند. اینها مثل سگهای هار فقط دریدن و پاره کردن بلدند. از نظر کشورهای اسلامی دموکراسی فقی برای فهمیدن اسلام خوب است و گر نه خلاف شرع است!
جمعه 31 شهريور 1391 - 01:56
masiadidas-swiss - برن - سویس
به نظر من اگه امریکا بجای تاسیسات هسته‌ای ایران فقط ۲جا را بزنه مشکله ایران حل می‌شه.اولش خیابون سپه تهران.۲ومی هم حوزه علمیه قم....................................................... ???????????????
جمعه 31 شهريور 1391 - 02:50
brother - لندن - انگلیس
به به ، بنازم قدرت ایران زمین را ، (آمریکا نگران خشم مسلمانان در صورت حمله اسرائیل به ایران )، به کوری چشم مخالفین ایران
جمعه 31 شهريور 1391 - 04:17
nangbarvelayat - دالاس - آمریکا
بیخود کرده. دروغ میگن. هیچ کس از حمله اسرائیل به جمهوری اسلامی ناراحت نمی‌شه. حداقل هیچ انسان درستی‌ ناراحت نمی‌شه. فقط اونایی که کارشون خرابه ناراحت میشن. به امید حمله هر چه زودتر اسرائیل.
جمعه 31 شهريور 1391 - 06:01
m_r - سیدنی - استرالیا
با درود. از این که یک ایران آزاد و داری یک سیستم مردمی قدرت اتمی‌ باید داشته باشه شک و تردید نیست ولی‌ این سیستم و این دولت احمقی نژادی فقط و فقط از این امر و تبلیغات میخواهند سواستفاده و ترس و وحشت را بیشتر بیشتر هم داخل هم خارج ارجاع کنند مثل آن سیستم کشور کره شمالی که مردم آن گرسنه و بدبخت ولی‌ داری بمب اتم در عوض کره جنوبی با آن پیشرفت و عظمت. این لعنتی احمقی نژاد بی‌ سواد کشور ایران مردم ایران را هلاک و نابود کرد به امید روزی که در دادگاه مردمی به سزای اعمال و افکار پلید و قرون وسطی خود برسد.
جمعه 31 شهريور 1391 - 07:50
massoudoslo - اسلو - نروژ
حرف بی اساس و بیهوده !
جمعه 31 شهريور 1391 - 08:34
new-iran - منچستر - انگلیس
آخه مردم کشورای عربی برای چی از حمله به ایران خشمگین بشن؟
جمعه 31 شهريور 1391 - 09:06
shahab46 - هانوفر - المان
کافی‌ است یه هشدار بده که نون شما را قطع می‌کنم هیچ کس جرات حرف زدن نداره و دهنشون بند میاد چون مسلمونها فقط به شکم اهمیت میدهند و بس، ولی‌ وقتی‌ جوی آنها که زیاد بشه آنوقت صداشون هم در میاد. میخورند سیر میشوند و بعد.....
جمعه 31 شهريور 1391 - 11:28
*پسر شجاع* - تهران - ایران
nangbarvelayat - دالاس - آمریکا. کاملا تابلو هست که ایرانی نیستی !..میشه بپرسم کجایی هستی ؟..البته خودم حدسهایی زدم بهتره بجای عقده بازی بری کشور خودت رو درست کنی !
جمعه 31 شهريور 1391 - 14:01
سرلشکر فیروزابادی - تبریز - ایران
nangbarvelayat - دالاس - آمریکا : اقای فرمانده چشم اسرائیل نشسته که با فرمان جنابعالی جنگ رو شروع کنه. مرتیکه کوتاه فکر. ایشون نشسته امریکا داره زاکاس میده برا خودش.. البته بسیارند همچین ادمایی مثله ایشون.پاشو بیا ایران بعد دستور صادر کن.
جمعه 31 شهريور 1391 - 18:00
nangbarvelayat - دالاس - آمریکا
*پسر شجاع* - تهران - ایران--- دوست گرامی‌، آفرین بر شما درست گفتید، من آمریکایی هستم هر چند فارسی بلدم. این که کجا یاد گرفتم بماند. خیلی‌ باهوشی‌، درود بر شما. کشور خودمون و شما نداره، همه دنیا رو باید درست کنیم. پیروز باشید
شنبه 1 مهر 1391 - 07:06
*پسر شجاع* - تهران - ایران
nangbarvelayat - دالاس - آمریکا. امیدوارم همواره موفق باشید ..ولی دوست عزیز با جنگ دنیا درست نمیشه ..به امید آزادی و صح برای همه مردم دنیا
شنبه 1 مهر 1391 - 11:45
*پسر شجاع* - تهران - ایران
nangbarvelayat - دالاس - آمریکا. امیدوارم همواره موفق باشید ..ولی دوست عزیز با جنگ دنیا درست نمیشه ..به امید آزادی و صلح برای همه مردم دنیا
شنبه 1 مهر 1391 - 11:45
nangbarvelayat - دالاس - آمریکا
*پسر شجاع* - تهران - ایران من با شما موافقم جنگ خوب نیست. اگر به تاریخ نگاه کنیم هیچ حکومت دینی تا حالا بدون دخالت خارجی‌ از بین نرفته. اون هم از اسلامی که خون آشام و انسان کش و برای بشریت خطرناک هست.
شنبه 1 مهر 1391 - 17:40
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.