قطع ارز دولتی ایرلاین‌ها؛ احتمال افزایش ۱۰۰درصدی بلیت

سید عبدالرضا موسوی، رییس انجمن شرکت‌های هواپیمایی ایران، گفت اعلام قطع ارز ۱۲۲۶ تومانی که تاکنون به شرکت‌های هواپیمایی تعلق می‌گرفت ما را شوکه کرده است.

قطع ارز دولتی ایرلاین‌ها؛ احتمال افزایش ۱۰۰درصدی بلیت

آقای موسوی می گوید « اگر این موضوع اجرا شود و بر انجام آن پافشاری کنند یا صنعت هوایی کشور از بین می‌رود و یا باید برای جبران ارزی که شرکت‌های هواپیمایی استفاده می‌کنند قیمت بلیت هواپیماها را صد‌درصد افزایش دهیم.»

وی در گفتگویی با ایسنا که سه شنبه، ۲۸ شهریور ماه، منتشر شد، افزود این هفته از سوی بانک مرکزی به ما اعلام شد که از این به بعد ارز دولتی به شرکت‌های هواپیمایی تعلق نمی‌گیرد.»

وی افزود: «با حذف ارز دولتی برای شرکت‌های هواپیمایی صنعت هوایی کشور از بین می‌رود.»

رییس انجمن شرکت‌های هواپیمایی همچنین گفت: «این‌که اجازه ندهند نرخ بلیت را افزایش دهیم و از طرفی بر سر قیمت سوخت هواپیماها نیز با شرکت نفت اختلافاتی وجود داشته باشد و به تازگی بگویند ارز دولتی به شما تعلق نمی‌گیرد همگی باعث مشکلات فراوان برای صنعت هوایی کشور است.»

تشدید تحریم ها علیه موسسات مالی ایران و صادرات نفت این کشور، بازار ارز ایران را به شدت آشفته کرده و موجب سقوط ارزش ریال شده است.

فریدون خاوند، استاد اقتصاد در پاریس و تحلیلگر اقتصادی رادیو فردا در این مورد می گوید «در فاصله یک سال و نیم گذشته، بهای هر دلار آمریکا از ۱۰۴۵ تومان به ۲۵۰۰ تومان رسید.

با محاسبه احمد توکلی، نماینده تهران، به تازگی، تنها در فاصله هفت روز، ارزش پول ملی ایران در برابر دلار پنجاه و پنج درصد کاهش یافته است.»

احمد توکلی، نماینده مجلس، روز سه‌شنبه ۲۱ شهریور گفت که عدم ارائه ارز به بازار از سوی دولت باعث این آشفتگی در بازار ارز شده و اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد «دولت تعمداً ارز توزیع نمی‌کند.»

احمد توکلی در مورد محتوای این «اطلاعات» یا علل خودداری «تعمدی» دولت از ارائه ارز به بازار توضیحی نداد.

در همین حال خبرگزاری مهر، سه شنبه، از یک «مقام آگاه» در بانک مرکزی که نخواست نامش ذکر شود، نوشت: «سیاست‌های جدید ارزی بانک مرکزی که با موافقت رسمی دولت اجرایی خواهد شد، در کنار تحت تاثیرگذاشتن بر نرخ ارز، تولیدکنندگان و واردکنندگان کالاهای اساسی را نیز منتفع خواهد کرد.» وی توضیح بیشتری در مورد این «سیاست های جدید» نداد.

ایرج ندیمی،‌ نماینده لاهیجان در مجلس،‌ نیز گفت: «قوه مقننه تا پایان هفته،‌ سه روز دیگر، به مسئولان بانک مرکزی فرصت داده‌است تا اوضاع بازار ارز را اصلاح کنند.»

+42
رأی دهید
-90

بت شکن - مونترال - کانادا
به این می‌‌گویند جنگ سرد و نرم از همان نوعی که دیکتاتوری اتحاد جماهیر شوروی را از هم پاشید، با وجود چنین سیاستمداران و اقتصاد دانانی دیگر نیازی به دشمن نداریم!!!!
‌سه شنبه 28 شهريور 1391 - 19:10
time-to-say-goodbye - تورنتو - کانادا
توف تو گور بابای کسی‌ که گفت تحریم‌ها هیچ آثاری نداره
‌سه شنبه 28 شهريور 1391 - 19:28
baas - روتردام - هلند
باز یک خبر خوب /
‌سه شنبه 28 شهريور 1391 - 21:34
iransabz - تهران - ایران
با درود به تمامی‌ کاربران،. دوستان، تحریمها حسابی‌ کارساز هستند. رژیم از داخل پوک شده، حسابی‌ داغونند. کار به جاهای حساس کشیده. کمرشون خورد میشه. یک کمی‌ صبر تا آزادی چند صباحی بیش نداریم. مرسی‌ از تحریم، فکر هر کسی‌ بود، اثراتش از جنگ و وبمب بهتره چون این جوری دولت ایران و رژیم ایران هست که لطمه میبینه و حرص میخوره، مردم بالأخره روزاشون رو شام میکنند، این رژیم و دولت ایران هست که آبرو و حیثیت جهانیشو از دست میده. آفرین.
‌سه شنبه 28 شهريور 1391 - 21:25
ekman - شیراز - ‫ایران
iransabz-تهران/ایران:دوست عزیز خدا کنه که اینجور باشه،چون جنگ خانمان سوز است و عواقب بدتری در پیش دارد.
‌سه شنبه 28 شهريور 1391 - 23:27
sia2012 - تهران - ایران
من احتمال غربیها نمیدم که با ایران بجنگند !چون هزینه بالایی داره واسه غربیها ضمن اینکه ایران کبیر و ایرانی مثل عربها ترسو و بی خایه نیستند ,, ولی جنگ همینه ! قبلا شروع شده .جنگ اقتصادی . تف .... سران کشور هم جاشون گرمه گرمه ! الکی میان پشت تریبون وعده به مردم میدن
‌چهارشنبه 29 شهريور 1391 - 04:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.