سحام نیوز: روزنامه ایران، وابسته به دولت در شماره امروز خود نوشته است:

براساس اطلاعات کسب شده توسط خبرنگار در دوران مسئولیت پورمحمدی در وزارت کشور در یک فقره مبلغ ۵/۱۰ میلیارد تومان برای ورود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس از چین به‌صورت غیرقانونی و بدون اخذ هرگونه ضمانت و با اصرار شخص وزیر به فردی فاقد صلاحیت‌های لازم به نام «کاووس. ی. س» که گفته می‌شود اخراجی یکی از وزارتخانه‌های حساس کشور بوده و با آقای پورمحمدی در ارتباط می‌باشد، پرداخت شده که به‌دلیل ماهیت غیرقانونی و ابهام آلود این پرداخت، نه اتوبوسی از چین وارد شد و نه پول به بیت المال بازگشت.

البته ابتدا قرار براین بوده که واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس به این فرد سپرده شود که در نهایت به ۵۰۰ دستگاه محدود می‌گردد و متأسفانه علی رغم پیگیری‌های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکنون پاسخی از سوی رئیس کنونی سازمان بازرسی کل کشور در این خصوص داده نشده است!

عجیب تر آنکه در قرارداد فوق که مفاد دیگری را نیز شامل می‌شود، انتقال فناوری در زمینه حمل و نقل، بهینه‌سازی مصرف سوخت، مخازن CNG و در کمال تعجب موارد بی‌ربطی مربوط به حمل و نقل، بافت‌های فرسوده، ساختمان و هتل! نیز گنجانده می‌شود تا در کنار عدم اخذ ضمانت نامه، به عجایب این پرونده افزوده شود!

جالب آنجاست که رئیس‌جمهور در هامش گزارش صادق محصولی وزیر وقت کشور درباره این پرونده که با اندکی فاصله، جانشین پورمحمدی می‌شود نوشته: «کار، فوری دنبال و حق ملت استیفا و با متخلفین برخورد شود.»

از آن جالب‌تر اینکه مهندس رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پی نوشت دستور دکتر احمدی‌نژاد می‌نویسد: «خواهشمند است دستور فرمایید موضوع را به‌طور دقیق مورد رسیدگی قرار داده و نسبت به استرداد وجوه یادشده (اصل و فروع ناشی از آن) اقدام و نتیجه را اعلام نمایید.» که البته ریشه بسیاری از تخریب‌ها علیه وی را می‌توان در همین دستورات و پیگیری‌های قاطع درباره تخلفات جست‌وجو کرد. البته در جریان پرداخت غیرقانونی مبلغ مذکور به «کاووس. ی» رد پای «مسعود.م» مشاور فوت شده آقای پورمحمدی در وزارت کشور و سازمان بازرسی هم دیده می‌شود که مشاور، پس از بردن نام وی توسط مه آفرید خسروی در دادگاه فساد بانکی مشهور به ۳۰۰۰ میلیاردی، پس از دو روز فوت کرد.

رد پای مشاور فوت شده در پرونده دیگری نیز دیده می‌شود که مربوط به ورود ماشین آلات راهسازی و برف روب برای ستاد مدیریت بحران بوده که آقای پورمحمدی به وی اختیار و نمایندگی می‌دهد از شرکت «الف» در دبی امارات متحده عربی ماشین آلات مذکور را وارد نماید که شرح تخلفات و سوءاستفاده در این پرونده فرصت دیگری را می‌طلبد و در این مجال نمی‌گنجد.

گفتنی است جناب پورمحمدی با تغافل از طرح موارد فوق خودداری و تنها به یک مورد خاص اشاره می‌نماید و آن را پرداخت وام به ۳۰۰۰ کارمند وزارت کشور عنوان می‌کند در شرایطی که رقمی حدود ۱۰ میلیارد تومان به دستور ایشان و خارج از ضابطه به تعاونی مسکن کارکنان وزارت کشور پرداخت می‌شود و تأسف بارتر اینکه زمین‌هایی برای این منظور مورد داد و ستد قرار می‌گیرد که پر از ابهام و مشکل بوده و به تضییع حقوق بیت المال منجر می‌گردد و تخلفات دیگری نیز در این‌باره رخ داده که شرح آن را به فرصتی دیگر می‌سپاریم. مبلغ غیرقانونی پرداخت شده به تعاونی مذکور تاکنون به رغم پیگیری‌ها و شکایات وزارت کشور، بازگردانده نشده و پرونده آن در محاکم قضایی مفتوح است.

به نظر می‌رسد ادعای پرداخت ۲۱ میلیارد تومان وام به پرسنل زحمتکش و محترم وزارت کشور از سوی‌ پورمحمدی ادعایی است که شامل همه واقعیت نمی‌باشد. در صورت لزوم بزودی اطلاعات دقیق‌تری در این زمینه منتشر خواهد کرد. ضمناً آماده انتشار توضیحات رئیس سازمان بازرسی کل کشور نیز می باشیم.

سحام به این گزارش می افزاید که روز یکشنبه، رحیمی در گفته بود :”شخصی در زمانی که در دولت مشغول به‌کار بود و پیش از آنکه از دولت طرد شود، حدود ۲۱ میلیارد تومان که با سود متعلق به آن به بیش از ۳۰ میلیارد تومان بالغ می شود، به طور غیر قانونی از وزارتخانه خارج و تاکنون که ۴ سال از آن تاریخ می گذرد، عودت نداده است.”

این اظهارات معاون اول احمدی نژاد با واکنش پورمحمدی روبرو شد. وی در پاسخ اظهار کرد که این مبلغ را به عنوان وام مسکن به ۳۰۰۰ کارمند این وزارتخانه اعطا کرده است.


birmingham - شیراز - ایران
به تمام ملت ایرانیان درون مرز تا برون مرز، بغیر از جیره خواران این نظام ابراز می دارم. این نظام دیگر فاسد وپوسیده است جایی نه برای اصلاح دارد نه برای دفاع، نظامی که حق مردم کشور خود را برای بقای خود به مُشتی تروریست و کشورهای دیکتاتورمنش چون خود دهدلایق ماندن وحکومت کردن نیست. بیایید با اعتراضات یک پارچه در برون مرز و درون مرزبه دور از اختلافات حزبی، قومی وقبیله‌ای با اتحادی پولادین این درخت پوسیده فساد را درهم خرد کنیم. بیاییم نگذاریم این نظام پوسیده باردیگر فرصت نفس کشیدن داشته باشد. زنده وپاینده ایرانی و ایران جانم فدای ایران.
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 15:39
mjan53 - مشهد - ایران
اولش خوشحال شدم که اینا دارن پته همو میریزن رو آب ولی بعد دیدم چه فایده وقتی این کارها هیچ تاثیری نداره و بالاخره آب رفته به جوی برنمی گرده بیشتر از فکر خام خودم خنده ام گرفت.
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 16:06
ramin.s - رستم آباد گیلان - ایران
بابا حالا یه سفره ای بازه بخورید دیگه چرا اینجوری میکنید.
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 16:07
دل سوخته - اریزونا - امریکا
بی شرافت تر . دزد تر . ناموس فروش تر . بی غیرت تر از مسئولین حکومت تا بحال کسی وجود نداشته . بخاطر قدرت و ثروت کثیف ترین کار هارو انجام میدن
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 16:33
دل سوخته - اریزونا - امریکا
افشاگری موقعی ارزش دارد .کسانی که مزتکب خلاف شده اند باز خواست شوند نه فقط حرف باشد . توی چین وقتی کسی کوچکترین اختلاس رو انجام میده به اعدام محکوم میشه و 100 در 100 حکمش اجرا میشود به همین خاطر هست چین با جمعیت ملیاردی کسی جرات دست اندازی به اموال بیت المال رو نمیکنه . توی ایران نهایتش اگه حکمی که میکن اجرا بشه چند ماهی زندان بعد از اون دیگه تموم سروصدا ها میخوابه و همه چی به روال عادی باز میگرده
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 17:05
mehr47 - تهران - ایران
این دولت مورد تائید امام زمان است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الاغ سکته مغزی میکنه وقتی اینا از خودشون تعریف میکنن..
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 17:06
mehrabooon - تهران - ایران
گر حکم شود که مست گیرند/در شهر هر آنکه هست گیرند!!!همشون دزدند،اونم از نوع اسلامیش...
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 17:33
nightman - تهران - ایران
از این نظام حالم به هم میخوره؛یه مشت دزد ؛قاتل؛بی ناموس و اشغال شدن مسؤل مملکت؛لعنت به همتون
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 17:51
yas abi - ببرسل - لز
معلوم نیست چه خر تو خری هست ، اگه راست میگین دنبال و محاکمه کنید، هم پور محمدی هم اون رحیمی، اگه هم دروغ است که باید به جرم تهمت و آسیب زدن به حیثیت کشور محاکمه بشند. در هر دو حال باید در پیشگاه قانون حاضر بشند.
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 18:28
perser68 - فلوریدا - امریکا
دل‌ سوخته-- آریزونا آمریکا. با اجازت من نوشته تو رو کامل کردم!از آخوندا مریض تر دزد تر کثیف تر،رمال تر کلاش تر کلاهبردار تر آدم کش تر،دروغگو تر،مفت خور تر آدم خور تر وجود نداره و به همین خاطر هنوز موندن!مثل خودشون باید بیاد تا بتونه اینا رو محو کنه!
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 18:50
dara20 - تهران - ايران
یکی‌ یکی‌ اخبار گرگی دزدی‌هایشان به بیرون درز میکند. البته نه‌ برای خبر رسانی به مردم و یا مجازات خاطی حکومتی بلکه جهت ضربه زدن به رقیب.
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 19:09
khorramdin babak - فرانكفورت - فرانكفورت
yas abi - ببرسل - لز چرا فقط از این دو نفر سخن می‌‌گوهید ؟ شاه علی‌ را فراموش کرده‌اید، می‌‌دانید که بیت شاه علی‌ تمامی‌ همه لوس آنجلس را خریدند .کاخ‌های ۱۰ میلیونی تا فرزندان آنها کارت سبز گیرند . می‌‌دانید که در وزارت نفت دفتر رهبر وجود دارد و تمامی‌ فروش نفت به حساب این دفتر با حساب بانکی‌ در سنگاپور .اول باج اسلامی خود را بر می‌‌دارند .بقیه آن با ماها تاخیر به حساب وزارت نفت وارد می‌‌شود . آقا این کش آمدن‌ها دوست دارد. نزول ۱ میلیارد در ۲ ماه خود حساب کنید ببخشید کارمزد اسلامی. نزول حرام است. رهبر دزد. عمه رهبر دزد. خاله رهبر دزد. عموی رهبر دزد. مجسل و مجلسی دزد .سپا دزد رهبر سپا دزد. سردار سپا دزد. فرماندار دزد . آخوند امام جمعه دزد . و بسیجی‌ آفتابه دزد . عجبا کلاهی بر سر شما .شده‌اید ‌خرس رقصنده آخوندا . بر ماهتت خود نشسته حلقه آخوند بر بینی‌ شما و گویند برقص برقص تا یک ساندیس دهم.
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 19:17
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
birmingham - شیراز - ایران/دلت خوشه دوست عزیز دیروز توی فیس بوک عکس پسر جوان خوش تیپ و امروزی که در جواب پستش دوستان شیک و پیک و خوش لباس دختر و پسر کامنت مثبت گذاشته بودنند نوشته بود دلم واسه محرم تنگ شده و دختران با دماغهای عملی و لبهای بوتاکس و یک خلوار آرایش کلی ابراز دلتنگی کرده بودنند پسرها هم با قیافه های که انگار الان از توی کاتالوگ بیرون آمدن هواداری کرده بودنند تا مردم ایران که سهله نسل جوان یه همچین تفکری داره و نقش هیزم زیر دیگ آخوند را بازی میکند همین نسل و هم نسلهای بعدی سوختن یعنی دیگه باید ایران را فراموش کنی واقعا جای تاسف است البته من براش یه کامنت طولانی نوشتم و بهش گفتم که چه خیانتی به خودش و به فرزنداش و به ایران میکنه درسته که واسه دوست دختر بازی و شماره رد کردن محرم را دوست دارند ولی واقعا اگر برای امام حسین است ایام محرم بشینه تو خونه بزنه تو سرش و سینه اش و نا اگاهانه سیاهی لشکر اخوند نشه.
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 19:26
بت شکن - مونترال - کانادا
دل‌ سوخته‌-اریزونا--‌آمریکا، دوست عزیز در چین یک حکومت بی‌ رحم و کافر کمونیستی حاکم است ولی‌ در ایران یک حکومت اسلامی حاکم است، آسلام هم که میدانید الحمدلله دین رأفت، دین صلح، دین بخشش است. این دولتمردن مسلمان که کاری نکرده‌اند، پول هایی از روی نیت خیر جا به جا شده، پول هم که مثل چرک کفّ دست است میرود و میاید، انشاالله اگر با این پول‌ها کار خیر انجام شده که میروند به جنت. اگر هم گناه کرده اند که میروند به دوزخ، ولی‌ همین که عبا و عمامه دارند و یا ریشی و یا جای مهری در پیشانی و از خدمت گذاران مردم هم باشد دیگر نباید شک کرد جان دل‌ برادر و باید بخشیدشان!!
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 19:48
jahanara - لاهتی - فنلاند
خبرنگاری به ایران آمده بود بعد از اینکه از ایران رفت پرسیدن نظرت در مورد ملّت ایران چی‌ هست؟؟ جواب داد جمعیت ایران ۷۰ میلیون نفر هست و این ۷۰ میلیون دزد با هم برادرانه زندگی‌ میکنند .....
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 19:54
hassan5 - تهران - ایران
در این کامنت ها حتی یک ساندیس خور هم نیست تا ببینم نظرش در این بخور بخور ها چیست
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 20:59
ديگه وقتشه_1982 - ایران - ایران
لندن_brother‎_‎نظری نداری
‌پنجشنبه 23 شهريور 1391 - 21:26
داماهی - بندرعباس - ایران
خداراشکرکه دشمنان ودزدان این ملت همگی ابله هستند والان دارند همدیگررارسوامیکنند.
جمعه 24 شهريور 1391 - 22:18
asal55290 - مشهد - ایران
بخور بخور خیلی بخور......
شنبه 25 شهريور 1391 - 09:35
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.