رییس پلیس دبی ایران را به حمله تروریستی تهدید کرد

به گزارش عصر ایران ، " ضاحی خلفان " رییس پلیس دبی روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه خبری العربیه  مدعی شد ایران در کشورهای جنوب خلیج فارس و از جمله امارات دارای هسته های تروریستی خفته است که در زمان معین فعال می شوند.

وی در ادامه ادعاهای خود گفت: در صورتی ایران هسته های تروریستی خود در امارات و دیگر کشورهای کشورهای عربی را فعال کند، امارات نیز هسته های تروریستی  خفته خود در ایران را فعال خواهد کرد!

خلفان که به ایراد سخنان خلاف قاعده و عرف مشهور است در ادامه مدعی شد بر اساس اطلاعاتی که دارد هسته های تروریستی تحت حمایت ایران به امارات نفوذ کرده اند.

وی تهدید کرد در صورتی که این هسته ها دست به انجام اقدامات تروریستی بزنند ، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بی تفاوت و نظاره گر نخواهند بود.

خلفان با اشاره به اینکه این پیام را به مقامات ایران نیز انتقال داده افزود در صورتی که ایران بخواهد با استفاده از هسته های تروریستی امنیت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را به هم بزند ، ما هم ساکن و بی تفاوت نخواهیم بود و امنیت ایران را با فعال کردن تیم های تروریستی خفته به هم خواهیم زد.

این نخستین بار است که یک مقام رسمی امارات به داشتن هسته های تروریستی پنهان در خاک ایران اعتراف می کند ، مساله ای که ممکن است تبعات زیان باری بر سیاست خارجی دولت امارات داشته باشد.

رییس پلیس دبی که حدود 3 دهه است در این سمت قرار دارد ، پیشتر نیز با اظهارات جنجالی در زمینه مسایل مربوط به سیاست خارجی و مسایلی که ظاهرا هیچ ارتباطی با وظیفه اصلی او ندارد ، جنجال ساز شده بود.

+63
رأی دهید
-172

Iran man azad - آلمیره - هلند
همین مونده که عربها هم تحدید کنن ، بابا تو بشین ملخت رو بخور حرف از حمله نزدن . شما برید تاریخ خودتون رو نگاه کنید که 70سال پیش یه خیابان آسفالت نداشتید ایرانی ها اونجا رو آباد کردن الان شده دبی شما دیگه ببندید دهنتون رو
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 13:01
hajar - سلیمانیه - کردستان عراق
بعنوان یک کرد عراقی آخه جوجه یک کار نکن پاهامونو بزنیم تو خلیج فارس تا از موجش امارات بره زیر آب این غلطا به شمانیومنده شکم باره ها نابودباداعراب
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 13:05
max payne - تهران - ایران
گور بابای هر چی عربه پدر سوختست
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 13:12
persiangulf2535 - لند‌ن - انگلیس
بتمرک سرجات ملخ خور٫البته ازاخوندا همجین کاری بعید نیست.
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 13:21
saeid-banglor - کالمار - سوئد
این یارو دیده شهر بهم ریخته گفته من هم یه حرفی بزنم داستان همون قورباغه که هفتر کش میشه ...
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 13:22
MIRZADEH I ESHGHI - دوسلدورف - آلمان
کاک حجار از سلیمانیه.درد و بلات بخوره تو سر خیلی‌ از این ایرانی‌ نما‌های بی‌ وطن.
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 14:15
sia2012 - تهران - ایران
هنوز از مردم ایران درس درست حسابی نگرفتند !!! یک پتانسیل خیلی قوی توی مردم جمع شده !!! مرگ بر عرب موش خور !!
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 14:01
donald - هاسلت - بلزیک
ببین ایران به کجا رسیده که شهرستان دبی هم واسه ما کری می‌‌خونه کجایی کوروش که ببینی ایران به چه خفتی افتاده
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 14:38
jengir - سئول - كره
برو جمع کن مردک عرب احمق؛همین مردم بوشهر و بندر عباس ما بیانن تو خلیج فارس ادرار کنن تو و اون یک وجمع خاکت میره زیر آبهای خلیج فارس. حالا که اینطور شد ما برو بچّ ایرانی‌ِ مقیم کره از فردا میدونیم با این عربهای مقیم سئول چطوری برخورد کنیم....!!
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 14:40
golly47 - فرانکفورت - المان
آخه شماها خیلی‌ سرتون به تنتون می‌ارزه که بخواهیم ترور تان بکنیم
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 14:57
pesar iran - بریزبن - استرالیا
برادر_لندن_انگلیس:بیا ساندیسی بیا ببین به برکات حکومت تو و ... هائی مثل تو این کثثافت اشغال که اگه زمان شاه بود شاه دماغشون رو می‌گرفت خفه میشدن،چه زبونی در آوردن...بیا نوچهٔ حکومت
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 14:32
tiger.man - گیلفورد - بریطانیا
واقعیت محضی که همه میدوند و بهش اعتقاد دارند اما چون از زبون یک عرب بیان میشه همه جبهه میگیرند. ایرانیها با زمین و زمان مشکل دارند و از زمین و زمان اشکال میگیرند، واقعا مضحکه زمین و زمان شدیم.
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 15:37
reza the persian - لیدز - انگلستان
مورچه چیه که کله پاچش چی‌ باشه،آخه دبی که عددی نیست مرتیکه برو سوسما رتو بخور فشارت بیاد پایین
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 16:23
انقلاب دوم - هامبورگ - آلمان
بی‌ وطن باباته مردک پاچه خوار، ایران مال ما ایرانیهاست که توسط جانوران عقب مانده‌ای مثل تو به اسارت گرفته شده، که البته بزودی آزاد می‌شه و اونوقته که معلوم می‌شه بی‌ وطن کیه؟! توهین کردی، توهین کردم، بخور نوش جونت!
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 17:30
malek khorshid - روتردام - هلند
من شخصاً کاری به این حکومت جانی و ضّد مردمی ندارم ولی‌ آرزوم اینه که بتونم انتقام تاریخی‌ کشورم، وطنم مادر ایران را از این عرب‌های کثافت بگیرم. خواهشا این کار احمقانه را زودتر انجام دهید تا ببینید که دیگه کشور‌های حوزه خلیج همیشه پارس دیگر وجود خارجی‌ نخواهند داشت و نابودتان خواهیم کرد. به اهورا مزدا سوگند که این کار را انجام خواهیم داد. حال خود دانید. فکر کردن که مثلا چند تا اسلحه جدید یا چند تا هواپیمای جدید دارند دیگه گو... شدند، اما نه از این خبرا نیست شما که عددی نیستی‌ برو با ولی‌ ات (عربستان- قطر و ... ) بیا که همتون رو ظرف چند روز از بین خواهیم برد. مخصوصا اون بت خانه سیاه و شیطانی الله تان .
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 18:01
alborzi - کرج - ایران
این امارات اینقدر قحط الرجاله که رییس پلیسش رییس امنیت ملی ، سخنگوی دولت ،فرمانده نیروی واکنش سریع ،پخش پیتزا در ادارات ، مرده شور ، .....هم هست !
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 18:05
hasa_bayo - بیرمنگام - انگلستان
باز این مرتیکه وزغ حرف زد
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 18:27
بت شکن - مونترال - کانادا
تو سوسمار خور هنوز مطمئن نیستی‌ که ایران هسته‌های تروریستی خفته در دوبی دارد وگر نه‌ خیلی زود خنثی ش میکردید، ولی‌ معلوم شد که خودتان یه پا تروریست هستید و هسته‌های خفته هم در ایران دارید!!!، واقعاً ببینید چه کسانی‌ رئیس پلیس هستند که عملا اعلام میکنند تروریستند!! حالا ۲ روز دیگه میاد می‌افته به شکر خوردن که منظورش چیز دیگری بوده!!!
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 18:45
فرزند پاسارگاد - تهران - ایران
از مامانت اجازه گرفتی کوچولو برو بخواب لاف یخ کرد
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 19:46
hovakhshatare - تهران - ایران
ببینید این آخوندهای بی‌پدر چه به روز این مملکت آوردند که حالا یه عرب بی‌سروپای پیزوری هم به خودش جرات میده که واسه ایران شاخ و شونه بکشه.
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 21:41
خلیج همیشه فارس - انگلیس - انگلیس
hajar - سلیمانیه - کردستان عراق .. درود به شرفت براکم خیلی سالاری .
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 21:56
بیایید رستم باشیم - کیف - اوکراین
وای وای وای مردم از خنده ای خدا
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 22:05
hamidsabz - لندن - انگلیس
در اینکه افاضات این مردک حقیر منفور است حرفی نیست، ولی اهانت به قومیت ها به هر دلیلی نژاد پرستی است!
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 22:50
kobalt - تهران - ایران
رئیس پولیس هیچ....ی.نیس.
دوشنبه 20 شهريور 1391 - 23:10
brother - لندن - انگلیس
خلغان احمق اول اندازه قدت را بدان و بعد حرف بزن
‌سه شنبه 21 شهريور 1391 - 01:33
farhad001 - تهران - ایران
آخه حـ... ها ما اگه تو چشاتون نگاه کنیم از ترس ناموستونو برامون کادوپیچ میکنید
‌سه شنبه 21 شهريور 1391 - 02:14
yashainiran - ایران - ایران
یعنی دبی رئیس مملکت ندارد که رئیس پلیس برایش تصمیم می گیرد؟
‌سه شنبه 21 شهريور 1391 - 06:56
morid - بوشهر - ایران
فقط یک کلمه:چخه!!!!
‌سه شنبه 21 شهريور 1391 - 10:46
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.