حملات لفظی مقام‌های ارشد ایران نسبت به اسرائیل شدت گرفت

در دو روز گذشته، شخصیت‌های سیاسی ایران به احتمال حمله اسرائیل واکنش نشان داده‌اند

حملات لفظی مقام‎های ارشد سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی علیه اسرائیل بار دیگر شدت گرفت. به گفته آن‌ها، اسرائیل خطری برای بشریت است و در صورت حمله به ایران پاسخی کوبنده می‌گیرد که به نابودی‌اش منجر خواهد شد.

در تازه‌ترین آنها احمد وحیدی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روز دوشنبه، ۳۰ مرداد گفت که نیروهای نظامی این کشور در حال حاضر در بالا‌ترین سطح آمادگی دفاعی و نظامی قرار دارند و به هر متجاوزی پاسخ کوبنده خواهند داد.

 
به زعم احمد وحیدی، «بیداری اسلامی» موجب انزوای اسرائیل شده و آن‌ها در راستای عملیات روانی، بحث حمله به جمهوری اسلامی را مطرح می‌کنند در حالی که مقام‌های اسرائیل «دچار اختلافات شدید سیاسی» هستند و این‌گونه اظهارات هیچ ارزشی ندارد.
 
از طرف دیگر، محسن رضایی، دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام، تهدیدهای اسرائیل را «واقعی» ندانسته و گفته است: اگر دیوانگی کنند و به ایران حمله کنند، پاسخی کوبنده دریافت خواهند کرد که منجر به سقوط آن‌ها خواهد شد.
 
روز گذشته نیز  آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران در مراسم نماز عید فطر بار دیگر حملاتی را علیه اسرائیل مطرح کرد.
 
آقای خامنه‌ای همچنین در دیدار با مقامات حکومت به مناسبت عید فطر، درباره «به حاشیه رانده شدن موضوع فلسطین و قدس» هشدار داد و اسرائیل را یک «رژیم جعلی» توصیف کرد.
 
رهبر ایران با تاکید بر پرهیز از اختلاف میان مسلمانان، اسرائیل را «غده سرطانی» و «خطری برای بشریت» خواند.
 
«آتش‌بیار جنگ با اسرائیل نشویم»
 
اما در اظهار نظری دیگر، آیت‌الله یوسف صانعی تاکید کرد که باید همه به هر نحو در ایران تلاش کنند تا جنگ احتمالی با اسرائیل رخ ندهد، چرا که «ایران نیز صدمه می‌بیند و در جنگ نان و حلوا تقسیم نمی‌کنند.»
 
آقای صانعی ادامه داد: نباید خدای نکرده ما نیز در داخل کشور آتش بیار معرکه باشیم و باعث شویم که این جنگ احتمالی خدای نکرده روی دهد.
 
این مرجع تقلید شیعه البته به اسرائیل هشدار داد که اگر دست به اقدام نظامی علیه ایران بزند، با باروت بازی کرده است.
 
او جنگ اسرائیل با ایران را «بالا‌ترین جنایت» علیه ملت ایران دانست و گفته که در صورت حمله نظامی آن‌ها «تصمیمی در مقابلش گرفته می‌شود که دیگر توانایی قد علم کردن نداشته باشد، و در آنجا دیگر مسئله حقوق بشر هم مطرح نیست.»
 
اظهارات مقام‌های ارشد ایران درباره اسرائیل در حالی عنوان شده که در چند هفته گذشته گمانه‌زنی بر سر حمله زودهنگام اسرائیل به ایران به اوج خود رسیده است و حملات لفظی مقام‌های دو کشور به دلیل بی‌نتیجه مذاکرات اتمی در این باره شدت گرفته است.
 
رئیس‌جمهوری ایران روز جمعه در مراسم «روز قدس»، دولت اسرائیل را «غده سرطانی» نامید و گفت حضور اسرائیلی‌ها در یک وجب از خاک فلسطین خطرناک است چه برسد به اینکه دولت رسمی و قانونی بخواهند داشته باشند.
 
در واکنشی شدید، دبیر کل سازمان ملل، شورای امنیت ملی آمریکا و وزارت خارجه فرانسه در سخنرانی رئیس‌جمهوری ایران، آن را «نفرت‌انگیز» و «فتنه‌جویانه» دانستند و محکوم کردند.
 
همچنین سه روز پیش، احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش گفته بود تهدیدات اسرائیل برای «روحیه بخشیدن کاذب به ارتش ضعیف این رژیم است و آن‌ها در شرایطی نیستند که جبهه جدیدی را باز کنند.»
 
هفته گذشته وزیر دفاع مرز داخلی‌ اسرائیل از آمادگی برای یک جنگ ۳۰ روزه با ایران خبر داد و سفیر اسرائیل در واشنگتن نیز تهدید ایران را «بی‌سابقه» تلقی‌ کرد و گفت اسرائیل حاضر است برای به تاخیر انداختن برنامه اتمی ایران به آن حمله نظامی کند.
 
دنی آیالون، معاون وزیر خارجه اسرائیل در یک بیانیه اعلام کرد که تلاش‌های دیپلماتیک برای متوقف‌کردن برنامه اتمی ایران «مرده» است و حمله نظامی به این کشور تنها چند هفته دیگر ممکن است صورت بگیرد.
 
همزمان با این خبر‌ها و اظهارات یک سند محرمانه حاوی نقشه استراتژیک اسرائیل برای حمله به ایران توسط یک بلاگر و روزنامه‌نگار آمریکایی افشا شده است.

+75
رأی دهید
-74

عابد۱۱ - مونترال - کانادا
دکتر بهبودی کی‌ مقاله میده بیاییم کامنت بذاریم واسه تحلیلای خوشگلش؟
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 01:44
samuk66 - لندن - انگلستان
صدام،قذافی...همه می‌گفتن ما قوی هستیم ولی‌ به خدا آمریکا به راحتی‌ ایران رو داغون میکنه فقط مردمِ بی‌ چاره چوبه این حرف هارو میخورند.
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 01:46
universe123 - لندن - بریتانیا
ترسوها: تا همین چند روز پیش بلف نمیگفتین!!! الان که احساس کردین در اسرائیل دو دستگی درباره حمله به ایران ایجاد شده زبانتان خیلی دراز شده. ولی اینو مطمئن باشین با وجود این اختلاف نظرها ا ین جنگ اتفاق خواهد افتاد و شما رفتنی هستین.ا
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 01:31
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
مگر کشور دوست و متحد چند ۱۰۰۰ ساله ایرانیان اسرائیل یک همتی بکنه شّر این آخوند‌های انگل را از سر مردم و مملکت ما کم کنه وگرنه به قول بابا بزرگم که میگه: آخوند وقتی سوار خر شد دیگه پایین بیا نیست، برا پایین کشیدنش یا باید خره کشته بشه یا آخوند!( با عرض پوزش از خر این حیوان زحمتکش!) به امید آنروز که چندان دیر هم نیست. امین.
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 02:09
brother - لندن - انگلیس
درود بر ایران اتمی به کوری چشم مخالفین
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 02:41
hashamdar - تهران - ایران
شخصیت‌های سیاسی ایران .. زیادی خوردند...
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 04:36
Anderas - نیدرزاکسن - آلمان
حملات این آشغالا میدونین مثل چیه مثل آخر سسه مهرام توی اون قوطی پلاستیکی‌‌ها یادتونه چه صدایی میداد حملات ایناهم مثل اون صداس........
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 02:28
بیژن ۲ - کرمان - ایران
اگر این پدر سوخته ها فقط ۱ % به ادعاهائی که میکنند ایمان داشتند تا به حال چندین مرتبه به اسرائیل حمله میکردند . اینها فقط مثل یک سگ ترسو واق واق میکنند
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 08:05
massoudoslo - اسلو - نروژ
ما مخالف ایران اتمی نیستیم ولی مخالف ج . اسلامی اتمی هستیم . همه نوکران و کاسه لیسان و دم تکان دهندگان اطراف ولایت فقیه و کل علی خودش میدانند که مردم از آنها متنفرند و در اولین فرصت خودتان و اتمتان و ولایتتان را دمر میکنند
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 19:32
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.