وزارت خزانه‌داری آمریکا مقررات کمک به زلزله‌زدگان ایران را اعلام کرد

«اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا»/ OFAC/ راهنمای مربوط به کمک‌های بشردوستانه به ایران درپی زلزله ویرانگر در شمال شرقی این کشور را منتشر کرده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا مقررات کمک به زلزله‌زدگان ایران را اعلام کرد

این اداره ضمن انتشار این مقررات «مراتب هم‌دردی مردم آمریکا با مردم زلزله‌زده استان آذربایجان شرقی» را اعلام کرده و گفته است که «مردم آمریکا آماده کمک‌رسانی به مردم ایران در دوران سخت هستند».

 
این اداره در وبسایت وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده است که مردم آمریکا می‌توانند به روش‌های زیر به زلزله‌زدگان ایران کمک کنند:
 
اهدای موادغذایی و دارویی به زلزله‌زدگان به منظور استفاده مردم مصیبت‌زده از تحریم‌های تجاری میان ایران و آمریکا مستثنی است مشروط بر آن‌که این کمک‌های اهدایی در اختیار دولت ایران یا نهادها و مقام‌های تحریم شده ایرانی قرار نگیرد (براساس فهرست وزارت خزانه‌داری آمریکا، اس.دی.ان، برخی از افراد و نهادهای ایرانی مشمول تحریم آمریکا هستند). نقل و انتقالات مالی برای ارسال کمک‌های اهدایی ذکرشده به مردم ایران بدون اخذ مجوز اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا مجاز است.
 
اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا یادآوری کرده که به‌طور معمول صادرات یا صادرات دوباره وسایل پزشکی به ایران، خواه برای اهدا یا برای فروش، به موجب «قانون اصلاح تحریم تجاری و گسترش صادرات»، تی.اس.آر.ای، مصوب سال ۲۰۰۰ نیاز به اخذ مجوز دارد.
 
از سال ۱۹۹۵ اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا به موسسات مالی آمریکا اجازه داده تا مراحل ارسال پول شخصی یا غیرتجاری را انجام دهند. چنین نقل و انتقالاتی که می‌تواند شامل انتقال پول یک شخص از آمریکا به ایران با هدف کمک به یک دوست یا عضو خانواده باشد از یک نهاد مالی در خاک آمریکا امکان‌پذیر است اما باید پیش از رسیدن این پول به ایران، مراحل انتقال آن از طریق یک مؤسسه مالی در یک کشور سوم انجام شود.
 
اگر کمک اهدایی وجه ارسالی شخصی نباشد در این صورت سازمان‌های خیریه که قصد ارسال کمک‌های نقدی به ایران دارند باید مجوز ویژه‌ای از اداره کنترل دارایی‌های وزارت خزانه‌‌داری آمریکا دریافت کنند. افراد و گروه‌ها می‌توانند برای دریافت این مجوز ویژه اقدام کنند و اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا بیشترین اولویت را برای مراحل صدور این مجوز قائل خواهد شد.
 
سازمان‌های غیردولتی هم که قصد کمک به زلزله‌زدگان ایران را دارند می‌توانند برای دریافت مجوز ویژه اقدام کنند و اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا بیشترین اولویت را برای مراحل صدور این مجوز قائل خواهد شد.
 

+105
رأی دهید
-30

باريك بين - تهران - ایران
واقعا این امریکایی ها با سوءاستفاده از مصیبت مردم ایران دارن انسانیت رو زیر سوال می برن. فکر کردن مردم ایران هم مثل خودشون نمی فهمند.
جمعه 27 مرداد 1391 - 08:24
بابک - سبزوار - ایران
درود بر امریکا
جمعه 27 مرداد 1391 - 09:36
بابک - سبزوار - ایران
اقای باریک بین - تهران - ایران این طوری نیست ناجوانمردانه قضاوت نکنید
جمعه 27 مرداد 1391 - 09:38
khorramdin babak - فرانكفورت - فرانكفورت
مشگل دولت آمریکا نیست.مشگل دولت ایران می‌‌باشد. نه فقط آمریکا بلکه تمامی‌ دولت هایی که مایل به کمک می‌‌باشند می‌‌دانند .که کمکها هرگز به مردم نخواهد رسید. از همان فرودگاه آغاز می‌‌شود .هر کسی‌ یک تکه از کمک می‌‌دزدد از سپا تا بسیج ،آخوندا ، افراد دولتی باج خود را می‌‌خواهند. تا کمک به مناطق زلزلزده برسد فقط کارتون خالی‌ باقی‌ می‌‌ماند. تجربه جدیدی نیست . همین آلمان در زلزله قبلی‌ کارشناسان خود را به منطق زلزله زده فرستاد و توانست تا حدودی جلوی دزدی را بگیرد. دوستی در فرانکفورت از آتشنشانی اینجا که همرا بود می‌‌گفت ما از اینجا ۲ بوجه داشتیم. بوجه اول باری کمک و بودجه دوم باری رشوه. این دوست آلمانی می‌‌گفت من باری کمک در همه جای دنیا بودهام. ولی‌ مثل دولت ایران هرگز تجربه نکرده. که چنین آشکار دزدی می‌‌کنند و باج می‌‌گیرند .
جمعه 27 مرداد 1391 - 09:51
کشور فقط ایران - تهرات - ایران
ما به کمک مردم امریکا احتیاج نداریم!
جمعه 27 مرداد 1391 - 10:09
eessee - تهران - ایران عزیز
آقای بابک همینطوره امریکا کی به فکر انسانها بوده که این دومین بارش باشه مرگ بر امریکا
جمعه 27 مرداد 1391 - 11:36
اردشیر.صفوی - فلوریدا - ایالات متحده آمریکا
ما کمک شما را نمیپذیریم سلام گرگ بی طمع نیست شما میخواهید هم جاسوسان خود را وارد ایران کنید و هم چهره تخریب شده و چنگ طلب خود را با فرستادن چند تا پتو و وسائل ترمیم کنید ولی همه میدانن دشمن خلق ایران و جهانیان رژیم آمریکا است من به عنوان یک ایانی آمریکایی از آمریکا متنفرم و آرزو میکنم این کشور نابود گردد
جمعه 27 مرداد 1391 - 12:00
bavaffa - باكو - اذربيجان
واقعأ مردم آمریکا فرشته هستند ولی‌ اسیر سیاست یهودی شدن .
جمعه 27 مرداد 1391 - 12:14
purelove_31 - مشهد - ایران
مرگ بر سیاست های کثیف و گول زننده
جمعه 27 مرداد 1391 - 13:21
Seragah - برایتون - بریتانیا
اردشیرفلوریدا. بیخودى تو امریکا زندکى میکنى بیا ایران و بکذار یک انسان واقعى در امریکا زندکى کند تو بایدزیر سلطه اخوند ها زندکى کنى تا حالت جا بیاد.
جمعه 27 مرداد 1391 - 14:56
tina85 - اشتوتگارت - المان
اردشیر.صفوی - فلوریدا - ایالات متحده آمریکا اگه از امریکامتنفری چرا الان اونجایی من فکرمی کنم تو اصلا تو امریکا نیستی ساندیس خور . من کاری به امریکا وکارایی که می کنه ندارم ولی تو اون رهبرت چهره.. واسه همه لو رفته همه می دونن چه .. هستین وهمه می دونن دشمن ملت ایران شماها هستین
جمعه 27 مرداد 1391 - 15:39
markos.b - آتن - یونان
آمریکا و انگلیس پست‌ترین دولت‌های دنیا هستند همه کشورهای دنیا رو به خاطره منفعت خودشون دارند به جون هم میندازند .
جمعه 27 مرداد 1391 - 16:49
firozi - بغداد - عراق
ما کمک شما را نمیپذیریم !!!! طرف امریکا لم داده و چیزش هم نیست که ملت زلزله زده بیچاره توالت هم ندارند چه رسد به سایر امکانات . اونوقت کامیون چادرهای گرانقیمت را همان مکان و جلوی چشم زلزله زده ها به سرقت میبرند و نیروهای اطلاعاتی هم هنوز پیداش نکردند !!.سپاه هم که همه کمک ها را تحویل میگیره و اجازه توزیع اب خوردن هم به ملت نمیده که مبادا چیز به درد بخوری از دستشون در بره . اندازه ساخت دو کشور از زلزله بم درامد داشتند حالا مگه میزارند کسی به ارامش برسه .زلزله منجیل یادتون رفته که ملت از بدبختی و بیخانمانی جاده را بستند. بنده بم رفتم دو سال بعد از زلزله فقط کشورهایی که خودش مستقیم کار کرده بودند تمام شده بود و بقیه هیچ . پس بجای ملتی که همه چیزش را در یکی دو دقیقه از دست داده و ان با مصیبت از دست دادن عزیزانش دست به گریبانه و الان گرسنه و تشنه و از سرما میلرزه نظر ندید و کمک رد نکنید . کمک نمیکنید لااقل دهنتون را ببندید. کمک خارجی نیاز هست و باید خودشون هم نظارت کنند به هیچکس هم ربط نداره .
جمعه 27 مرداد 1391 - 13:36
morid - بوشهر - ایران
باز هم اشک تمساح امریکاییها!!! که بعد از 34 سال تحریم غیر قانونی و نا عادلانه علیه ملت ایران، بله دقیقا علیه ملت ایران، میخواهد از وضع موجود سوء استفاده کنه.زهی خیال باطل.حتی این خط توسط میکرو نوکرهای امریکا هم دنبال میشود و خیلی هم تابلو و مضحک!!!پوشیدن لباس سیاه و عدم استفاده از کراوات توسط مجریان تلوزیونهای فارسی زبان من جمله پارس و voa در این روزها.احمقها هنوز فکر میکنند مردم ایران گاگولند!!!
جمعه 27 مرداد 1391 - 14:49
vahid.sharifi - ونكوور - كانادا
آمریکا قلتا کرد با ۷۰۰ جدّ و آبادش! شما از مردم ایران متنفرید!
جمعه 27 مرداد 1391 - 18:05
Mramir1975 - سندیگو - امریکا
اردشیر.صفوی - فلوریدا - ایالات متحده آمریکا. میشه بگی حالا چه .. میکنی تو امریکا
جمعه 27 مرداد 1391 - 18:35
baba bozoorg - تنسبرگ - نروژ
درود به ملت شریفه آمریکا اینشأللا دردشون به خوره تو سر هرچی‌ آخونده دزد با ساندیس خرشو أان
جمعه 27 مرداد 1391 - 21:18
Shirdel - لندن - انگلیس
لعنت بر امریکا وطرفدارانش
جمعه 27 مرداد 1391 - 23:46
kalleasbi - برس - سوئد
من نمیدونم این ایرانیهای خارج از ایران که دارن در افسردگی زندگی‌ می‌کنن و یادشون رفته که همین آمریکا بود که شاه را بیرون کرد و آخوند‌های هندی را به ایران آورد،و همین اشخاص دستمال به دست برای آمریکا وایستادن،،آمریکا دوشمن رژیم ایران نیست آمریکا دوشمن مردم با استعداد ایرانی‌ هست،مرگ بر ضد ایرانی‌،،لعنت بر جهودای کثیف که آمریکا را در دست دارن
شنبه 28 مرداد 1391 - 17:24
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.