شهرداری شیراز: کسانی که از مغازه خود اذان پخش کنند تخفیف عوارض میگیرند

به گزارش شیرازه به نقل از روابط عمومی حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی شهردار شیراز، محمد فرخ زاده اظهار داشت: بر اساس آخرین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر شیراز و در راستای تشویق کسبه به پخش صدای دلنشین اذان، شهردار شیراز با تخفیف 20 درصد از عوارض کسب و پیشه و عوارض زباله و ایمنی به عنوان تخفیف برای کسبه همکار در پخش اذان در خیابان‌ها و میادین اصلی سومین حرم اهل بیت (ع) در نظر گرفته شد.

معاون فرهنگی اجتماعی شهردار شیراز با اشاره به نقش سازنده تبلیغات در فرهنگ‌سازی، بر ضرورت ترویج شعائر دینی در سطح شهر تاکید کرد و ابراز داشت: با توجه به اینکه شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران است و با توجه به لزوم ایجاد فضایی روحانی در شهر، این اقدام در راستای اعتلای فرهنگ اهمیت به نماز صورت می‌گیرد.

فرخ زاده با بیان اینکه اذان از مهم‌ترین شعائر اسلامی است، خاطرنشان کرد: اذان گفتن نوعی مبارزه با تهاجم فرهنگی بوده و گفتن اذان موجب تغییر حال و هوای معنوی شهر می‌شود که این عامل ضمن دین‌مداری، خود به عنوان عامل موثر و بازدارنده در بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است.

وی گلبانگ اذان را از بدیهی‌ترین نشانه‌های اسلام دانست و گفت: بدون تردید شهر بدون بانگ اذان به شهر مردگان شباهت دارد و لازم است تمام دستگاه‌ها برای پخش آوای الهی از سازمان‌ها و محل کسب تلاش مضاعفی کنند و حتی به صورت زنده در خیابان‌ها اذان گفته شود.

معاون فرهنگی اجتماعی شهردار شیراز با تاکید بر اینکه باید بین شهرهای ممالک اسلامی و شیعی با شهرهای بلاد کفر، تفاوتی وجود داشته باشد، افزود:  باید در شهرهای حکومت اسلامی و شیعی، هنگام اذان، مردم را از زمان اقامه نماز آگاه کرد به گونه‌ای که اگر غریبه‌ای وارد شهر شد، متوجه شود وقت نماز است.

فرخ زاده افزود: اصناف و کسبه نیز باید کسب و کار خود را با وقت‌های نماز و صدای پخش اذان تنظیم کنند تا هم شعایر اسلامی را به جا آورده و هم رونق و برکت در کسب و کار ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: سحرخیزی، اخلاق خوش، استراحت منظم، نشاط و حرکت عمومی و منظم در سطح شهر و ... از جمله فواید تنظیم وقت کسب با صدای اذان است.

+72
رأی دهید
-144

biparva - تهران - ایران
این دین اسلام از اول با وعده پول و امکانات توانست پیشرفت کند و ببینید چقدر از درون ضعیف هست این دین که بخاطر باز پول اینچنین اذان را تبلیغ میکنند
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 15:13
baharrr - وین - اتریش
آخ آخ آخ حالا بیچاره مردم، مجبورا برای ظاهر سازی هم که شده صدای اذان رو از تو مغازه‌هاشون پخش کنند. میخوان مردم رو مثل خودشون ظاهر ساز کنند.
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 15:18
واي بر تكذيب كنندگان - باختران - ایران
پخش اذان یاداوری کننده ی لحظه ی یاد الله هست ندایی که شما را به سوی بهترین عمل فرا میخواند.
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 15:18
porharfi - آرنم - هلند
...روبـــاه ِ مــَکار مـــُلا .چـــه ها که با اون مــَردُم نمیکنه!!/
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 15:25
kholidar - رشت - ایران
من هرروز ازمغازه ام دارم موزیک پخش میکنم گوربابای هر چه خر تعصب متحجر
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 16:53
sanazsarmad - کلن - آلمان
@ وای بر تکذیب کنندگان - باختران - ایران, بهترین عمل یعنی ریا دیگه؟ یعنی خوردنِ حقِ مردم؟ اگر دینتون اینِ ، که والا به خدا من یکی‌ دیگه مسلمون نیستم.
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 16:55
parviz1 - کترینگ - انگلستان
برعکس .هرکجا صدای اذان و قرآن به‌‌ گوش میرسه آدم یاد قبرستان و مرده‌ها میفته.همه کاراشون همینجور برعکس هست.وقتیکه رهبر کشور مولا باشه همه چیز همینطور بر عکس میشه.
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 17:42
roxana_110 - تهران - ایران
نمیخواد اذان پخش کنید باز هم ظاهرسازی ایمان باید قلبی باشه نه ظاهری برین فقرو ریشه کن کنید فحشا رو ریشه کن کنید با اذان و نماز وسط خیابان فقط روز به روز ملت از دین زده تر میشن والله به پیر به پیغمبر زمان پهلوی هم همه مسلمان بودن کجا این همه فحشا و دزدی بود کجا اذان اجباری بود هر کی هم مسلمون بود تو چهار دیواری خونه اش بود
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 17:54
a.ahooraei - دوسلدورف - آلمان
هر مغازه داری که ؛ آهنگهای شاهین نجفی را موقع الان پخش کند، من شخصاً تمام مالیات سالانه اش را میدم!!!!!
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 19:38
Mossadegh - لندن - انگلیس
خاک بر سر اون شهردارررر که شهر و شهروند را با قبرستان ومسجد عوضی گرفته . خوشبختانه تا انجا که من اطلاع دارم شیرازی ها مثل شمالی ها مردمان شاد و خوشی هستند! ولی واقعا شهردار احمقی هست عوض اینکه مالیت را خرج نقاط محرم و امنیت مردم چند برابر کنه تازه برای خودشیرینی اعصاب مردم رو خرد میکنه!
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 19:46
mehdi0606 - وین - اتریش
شیراز تا بستون‌ها مسافر عرب زیاد داره،، میخوان بگن ما هم مسلمونیم
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 20:15
a.ahooraei - دوسلدورف - آلمان
منظور" موقع اذان" بوده که ل بالای ذ است و لمس شده.
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 20:52
perspolis123456789 - پراگ - چک
مرتیکهٔ پدر سوخته ایران و مهد تمدن ایران یعنی شیراز رو با جده و طائف و خونهٔ عمّش و .. اشتباه گرفته. وای خدا مردم از اینهمه ایمان و اعتقاد بی‌ ریا
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 21:17
داش اكل - آبودان - ایران
یعنی تا الان مغازه داران اذان پخش نمی کردن ولی الان که 20%تخفیف میدن اذان پخش میکنن؛یه سوال?این کار نمیشه ریا?باید از ته دل آدم کاری رو انجام بده نه از سره زور یا رشوه
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 21:19
Ahoora Mazda - اکلند - نیو زیلند
وای بر تکذیب کنندگان, یک ساندیس خور ارتش سایبری با یک آیدی جدید, همون ساندیس ۸۸ و ام البنین هستش با ایدی جدید, این آیدی که گنذش دراومد دوباره یکی دیگه، ای جیره چه کارها که نمیکنه, ننگتان باد دشمنان ایران زمین
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 22:11
فريادزيره آب - اهواز - ایران
اذان پخش میکنن بعد دولا سه لا جنس می فروشن به مردم؛ عجب آشفته بازاریست دنیا
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 23:27
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
عجب دین پوچ و تو خالی است این اسلام که با رشوه به مردم سعی در پیدا کردن پیروان دین دارد, یه زمانی وقتی صدای اذان به گوش آدم میرسد یه لحظه ملکوتی و روحانی به وجود میامد الان که صدای اذان و قران در میاد مردم میگویند دوباره نعره کشی شروع شده خفه کن اون رادیو را حالمون بهم خورد.
‌چهارشنبه 7 تير 1391 - 00:49
بهروزرضازاده - سیدنی - استرالیا
جا للبه تو عصر تبلیغات که همه واسه همه چی تبلیغ میکنن کسی صداش درنمیاد ولی اگه گ یک سرش اسلام آقایون و خانم های والضالین صداشون در میاد... به درک که در میاد!!!!
‌چهارشنبه 7 تير 1391 - 03:54
keleyman - اسلام آباد - ایران
وای بر تکذیب کنندگان - باختران - ایران. جمله شما کمی اصلاحات میخواهد. پخش اذان یاداوری کننده ی لحظه ی یاد الله خونخوار هست ندایی که شما را به سوی بهترین عمل یعنی قتل و تجاوز و دروغ و دزدی فرا میخواند و الله بخشنده و مهربان است.
‌چهارشنبه 7 تير 1391 - 05:07
baran828 - تهران - ایران
نه اونها اذان میذارن نه اینها تخفیف عوارض میدن.
‌چهارشنبه 7 تير 1391 - 07:39
بهروزرضازاده - سیدنی - استرالیا
keleyman. میدونی قسمت بامزه اش کجاست ؟؟!!! اینکه تو با این طرز فکرت مینویسی از اسلام آباد هستی !!!!!! یا جاتو عوض کن یا اسم شهرتو والا تو و اسلام بد جوری بیخ ریش هم هستین ها ها ها ها ها
‌چهارشنبه 7 تير 1391 - 12:00
dara20 - تهران - ايران
.. اذان!!!!!!بینم اگر ترانه‌های شاهین نجفی عزیز را پخش کنند هم تخفیف میگیرند؟
‌چهارشنبه 7 تير 1391 - 17:35
آزادايران - تورنتو - کانادا
بهروزرضازاده - سیدنی - استرالیا . حالا تو که تو استرالیا هستی‌،البته اگه اونجا باشی‌،خیلی‌ تو طرز فکرت اثر داشته.به این چیزا نیست بیسواد.برو لاقل اون قران رو بخون شاید یه چیزای دستگیرت شد.که البته بعید میدونم
‌پنجشنبه 8 تير 1391 - 01:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.