دو پناهجوی ایرانی در آلمان لب های خود را دوختند
دو تن از هشت پناهجوی ایرانی که از روزدوشنبه، ۱۵خرداد، اعتصاب غذای دیگری را در یکی از شهرهای جنوبی آلمان آغاز کرده اند، در اعتراض به شرایط سخت پناهندگی، لب های خود را دوخته اند.
به گزارش خبرگزاری آلمان، این دو پناهجو خواهان آن هستند که تقاضای پناهندگی شان، هر چه زودتر مورد پذیرش قرار گیرد.
این هشت پناهجو ساکن همان مکانی هستند که چهار ماه پیش یک پناهجوی ۲۹ ساله ایرانی به نام محمد رهسپار در آن خودکشی کرد.
آرش دوست حسین، ۳۰ ساله و محمد حسن زاده کلالی، ۳۳ ساله دو پناهجوی ایرانی هستند که از روز دوشنبه این هفته در اعتراض به شرایط پناهندگی، دو سوی لب های خود را دوخته اند.
شش تن دیگر هم که همراه با این دو تن اعتصاب غذای نامحدودی را در شهر وورتسبورگ در جنوب آلمان آغاز کرده اند، با نوارهایی که به روی زخم گذاشته می شود، دهان های خود را بسته اند.
در عکسی که در برخی از روزنامه های آلمان منتشر شده است این دو پناهجوی ایرانی دیده می شوند که در دو سوی پلاکاردی نشسته اند که بر روی آن نوشته شده است: «پس از ۸۰ روز حرکت اعتراضی در خیابان و ۲۶ روز اعتصاب غذا از روز دوشنبه این هفته با لب های به هم دوخته شده اعتصاب غذای دیگری را تا برآورده شدن خواسته هایمان ادامه می دهیم».
خبرگزاری آلمان – د.پ.آ- هم در گزارشی به عنوان «ایرانی ها به اعتصاب غذای خود شدت بخشیده اند» به ۸۰ روز حرکت اعتراضی پناهجویان ایرانی در شهر وورستبورگ می پردازد و می نویسد: دو تن پناهجوی ایرانی که بار دیگر دست به اعتصاب غذا زده اند، دهان خود را دوخته اند و خواهان آن هستند که اداره کل مهاجران و پناهجویان آلمان هر چه زودتر آنها را به عنوان پناهنده سیاسی بشناسد.
مسعود حسین زاده، سخنگوی پناهجویان اعتصابی در شهر وورستبورگ آلمان در گفت و گو با رادیو فردا از این دو پناهجو و انگیزه اصلی آنها در دوختن لب هایشان بیشتر گفته است:
«دو نفر از بچه های ایرانی که پرونده شان در دادگاه می بایست مورد بررسی قرار می گرفت، تصمیم به انجام این کار گرفتند و در واقع با تمام مشکلات ۸۰ روز در خیابان ماندن در سرما و گرما کار آسانی نیست. اعتراضات جدی از سوی آنها در خیابان به طور مدام اعم از اعتصاب غذای تر و نوشتن بیانیه و اکنون هم دوختن لب ها توسط این دو نفر انجام شده و آنها این اعتراض را نوعی مبارزه تلقی می کنند.»
دو پناهجویی که لب های خودشان را در شهر وورتسبورگ آلمان دوخته اند ، الان چه مدتی است که در آلمان به سر می برند؟
«اینها بیش از یک سال است که در آلمان به سر می برند و تقاضای اول شان برای درخواست پناهندگی رد شده است و اکنون منتظر رسیدن موعد دادگاه هستند و می بایستی دادگاه در مورد پرونده آنها تصمیم بگیرد.»