کامران دانشجو: فتنه در دانشگاه جایی ندارد
آقای دانشجو، که در فروردین ماه نیز درباره جلوگیری از حضور مخالفان در دانشگاه سخن گفته بود، با اشاره به انعکاس پیشین صحبتهایش گفت که روزنامهها به دنبال حاشیهسازی هستند و تصریح کرد که "اکنون هم تاکید میکنم، کسانی که در فتنه نقش آفرین بودند در دانشگاه جایی ندارند".
حکومت ایران و حامیانش از اعتراضاتی که پس از انتخابات ریاستجمهوری در سال ۸۸ رخ داد با عنوان "فتنه" یاد میکنند و مخالفان را وابسته به غرب میدانند.
مخالفان حکومت ایران را به ایجاد محدودیت در دانشگاه متهم میکنند. تعلیق و اخراج دانشجویان فعال، محدودیت تشکلهای دانشجویی و اخراج یا بازنشستگی اجباری اساتید معترض از جمله مواردی است که آنها به آن اشاره میکنند.
آقای دانشجو بازنشستگی پیش از موعد استادان را رد کرده و با ذکر این که رسانهها در این زمینه "هیاهو میکنند" از آنان خواسته است که اگر آماری از این امر دارند ارائه کنند.
او همچنین از این که دانشگاه الزهرا تنها دانشگاه دخترانه ایران است انتقاد کرده و خواستار ایجاد دانشگاههای دخترانه و پسرانه مجزا در همه استانهای کشور شده است.
اسلامی شدن دانشگاهها یکی از برنامههای کامران دانشجو است. او سال گذشته در پی اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاهها بود که با مخالفت محمود احمدی نژاد رو به رو شد.
آقای دانشجو در دفاع از ضرورت جداسازی جنسیتی گفته است: "چرا باید ۳۳ سال از انقلاب بگذرد و ما بر سر موضوعات بدیهی بحث بکنیم که سرویس دختر و پسر باید از هم جدا باشد یا نباشد؟"
وزیر علوم ایران پیشنهاد کرده است که دانشگاهها برای رفع مشکل کمبود خوابگاه اقدام به پذیرش دانشجویان بومی کنند تا نیازی به افزایش ظرفیت خوابگاهها نباشد.
او همچنین برای افزایش ظرفیت دوره دکتری در ایران خواستار لغو سقف پنج دانشجوی دکتری به ازای هر استاد شده است. آقای دانشجو گفته است استادان ایرانی میتوانند بدون کاهش کیفیت دانشجویان بیشتری را پوشش دهند و "باید این غل و زنجیرها را که بر پایشان است شکست".