آمریکایی‌ها، آلمانی‌ها را دوست دارند

دویچه وله : این که محصولات آلمانی شهرت و محبوبیت جهانی دارد، امر تازه‌ای نیست. تازه اینست که آلمانی‌ها به‌خاطر پذیرش مسئولیت بیشتر در گستره‌ی بین‌المللی، وجهه‌ی مقبول‌تری در جهان یافته‌اند؛ به ویژه نزد آمریکایی‌ها.


آمریکایی‌ها تا کنون، "عاشق" یخچال و ماشین‌ رختشویی ساخته‌ی آلمان بودند، با خرید خودروهای آلمانی نه تنها "امنیت" خود و خانواده‌ را تأمین می‌کردند، بلکه موقعیت برتر اقتصادی ـ اجتماعی خویش را نیز به رخ دیگران می‌کشیدند و اگر مواد غذایی و ادویه‌جات فرهنگ‌های دیگر به خانه‌شان راه یافته بود، آبجو و خردل و نان سیاه و انواع و اقسام کالباس‌های مختلف آلمانی را هم می‌شد سر سفره‌شان پیدا کرد.

تازه‌ترین نظرسنجی سفارت آلمان در واشنگتن که از سوی موسسه‌ی پژوهشی معتبر "فرانک مجید" ((Frank Magid Associates  صورت گرفته، نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها به آلمانی‌ها بیش از پیش و به دلایل دیگر علاقمند شده‌اند. به‌گزارش اشپیگل آنلاین، وجهه‌ی عمومی آلمان نزد ۵۵ درصد از پرسش‌شوندگان آمریکایی "بسیار عالی یا خوب" است. در سال ۲۰۰۹، تنها ۴۸ درصد پرسش‌شوندگان "آلمان خوب قدیمی" را تحسین می‌کردند.

حضور آلمان در عرصه‌ی جهانی

 بر اساس این نظرسنجی که بین ۱۵۱۷ شهروند آمریکایی از ۱۸ سال به بالا صورت گرفته، نقش سیاسی آلمان در گستره‌ی بین‌المللی دلیل تعیین‌کننده‌ی این افزایش محبوبیت است. در حال حاضر ۵۸ درصد آمریکایی‌ها به "احساس مسئولیت روزافزون" آلمان ارج می‌گذارند، در حالی که در سال ۲۰۰۹، تنها ۴۳ درصد از حضور آلمان در عرصه‌ی جهانی راضی بودند. 

آلمانی‌ها این امر را به‌ویژه مدیون فعالیت‌های ارتش این کشور در افغانستان‌اند. این فعالیت‌ها در سال ۲۰۰۹، به نظر  ۲۳ درصد از پرسش‌شوندگان "مثبت" ارزیابی شده بود. در حال حاضر این رقم به بیش از ۳۲ درصد رسیده است. با این‌حال ۱۲ درصد از آنان معتقدند که آلمان نقش عمده‌ای در مبارزه با تروریسم در هندوکش بازی نمی‌کند. در همین چارچوب، ۴۶ درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی برآنند که آلمان، یکی ازمهم‌‌ترین "کشورهای دوست آمریکا" در عرصه‌ی بین‌المللی است؛ پس از بریتانیای کبیر (۶۷ درصد) و  کانادا (۶۳).
 

حضور نیروهای امنیتی آلمان در افغانستان، یکی از دلایل علاقه‌ی آمریکایی‌ها نسبت به آلمان
 


قدرت اقتصادی

 نتایج موسسه‌ی پژوهشی "فرانک مجید" نشان می‌دهد که‌ بیش از ۵۸ درصد پرسش‌شوندگان معتقدند که آلمان یکی از مهم‌ترین قدرت‌های اقتصادی جهان است و ۵۴ درصد برآنند که این کشور نقشی تعیین‌کننده در زمینه‌ی پژوهش و گسترش تکنولوژی ایفا می‌کند. با این‌حال تنها ۲۶ درصد بر این باورند که آلمان امکانات لازم را برای نجات اروپا از بحران مالی در اختیار دارد. ۱۹ درصد این افراد تصور می‌کنند که بریتانیای کبیر، (که به حوزه‌ی کشورهای یورو تعلق ندارد) می‌تواند این نقش را به عهده بگیرد. تقریباً یک سوم پرسش‌شوندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که اطلاعات خوبی درباره‌ی آلمان دارند و حدود یک چهارم آنان هم یک یا دو بار از این کشور دیدن کرده‌اند.

علاقه‌ی متقابل

 این علاقه، البته یک‌طرفه نیست: بر اساس نظرسنجی‌ای که در سپتامبر گذشته از سوی نهاد "جرمن مارشال" منتشر شد، ۶۰ درصد شهروندان آلمانی شرکت‌کننده در این تحقیق، نقش برجسته‌ی آمریکا را در امور بین‌المللی تأئید می‌کنند. به‌ویژه، رییس جمهور آمریکا، باراک اوباما نزد پرسش‌شوندگان از محبوبیت خاصی برخوردار است و ۷۳ درصد آنان، با شیوه‌ی مبارزه‌ی او با تروریسم جهانی موافقند.

آمریکایی‌های و آلمانی‌های پرسش‌شونده با این‌حال در یک نکته از هم فاصله می‌گیرند: در پاسخ به این پرسش که آیا با جنگ تحت شرایط ویژه‌ به عنوان ابزاری برای اجرای عدالت موافقند یا نه؟ ۷۵ درصد آمریکایی‌ها به این سوال پاسخ مثبت داده‌اند و ۷۰ درصد آلمانی‌ها پاسخ منفی.

+101
رأی دهید
-86

bahram-g - آمرسفورت - هلند
یک آمار و خبر ۱۰۰% دروغ. آمریکایی‌‌ها آلمانی‌‌ها را راهزنان خطرناک می‌‌دانند و این گزارش فقط می‌خواهد این احساس بد را ملایم کند. مسن‌های آلمانی‌ هم از آمریکایی‌‌ها متنفرند اما آلمانی‌‌های جوان عاشق آمریکا هستند. مثل ایرانی‌‌های جوان. یعنی‌ نسل نادان.
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 10:51
porharfi - آرنم - هلند
پس از جنگ جهانی دوم ....آلمـــانی ها و اســراییلی ها بسیار پیشرفت. چشمگیر و موفقییت خوبی داشته و دارند!!
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 11:19
zagros_finland - هلسینکی - فنلاند
محصولات آلمانی واقعا بی نظیرند . به نظر من اگر آلمان در گیر این دوجنگ جهانی نمی شد الان بدون شک قدرت اول بود .
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 11:19
morid - بوشهر - ایران
حتی زیر بنای صنعت نظامی امریکاییها را ژرمنها بنا گذاشتند.بعد از اینکه در جنگ دوم جهانی شکست خوردند اجازه ندارند وارد ساخت تجهیزات نظامی شوند مگه با اجازه امریکا.ولی در صنایع دیگر آلمان حرف اول را میزند. متاسفانه در سایر امور این کشور مستقل نیست و زیر نظر وزارت خارجه امریکا با نظارت عالی صهیونیسم اداره میشود و کلا توسری خور.حتی انگلیس هم محل اشان نمیگذارد.سالهاست مبالغ کلانی به حساب اسرائیل میریزد.ضمنا آلمان محل دفن زباله های اتمی فرانسه هم هست که هرچه مردم اعتراض میکنند کسی به حرفشان اهمیت نمیدهد.
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 11:57
khosh bavar - يزد - ايران
آلمانی‌ها, آمریکا‌ها را دوست دارند، چون همیشه آنها کاری که آنها دوست ندارند ( جنگ و لشکر کشی‌ ) انجام میدهند و آمریکا‌ها هم در چنین بحران اقتصادی از دست و دلبازی این آلمانیها راضی‌ هستند ( و اگر به تاریخ بنگریم، باید این آلمانیها بیشتر به جهان کمک کند مخصوصاً به این آمریکا‌ها که اگر آنها دست آلمان را بعد از جنگ جهانی نمیگرفتند، شپش و فلاکت هنوز در آلمان رواج داشت ) !
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 12:16
a.ahooraei - دوسلدورف - آلمان
bahram-g-دوست عزیز شما اگه توجه کنید مردان مهم امریکایی را از فامیلشون می فهمی که اغلب اصالتآ آلمانی هستند یه مثال کوچک ژنرال شوارتز کپف که فرمانده جنگی نیروهای جنگ خلیج بود. چیزی که هست آلمانی های توی آلمان از دید فرهنگی و اجتماعی با امریکایی ها تفاوت های خاصی دارند که اونم مربوط به فرهنگشون میشه و آمریکایی ها هم بهیچوجه از آلمانی ها بدشون نمیاد. اگه فرانسوی ها یا انگلیسی ها و روسها و یا اسراییلی ها را بگی حق داری که اونم من بهشون حق نمیدم , چرا که اونها به آلمانیها ظلم کمتری روا نداشتند.
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 15:51
a.ahooraei - دوسلدورف - آلمان
khosh bavar-عزیز جون کی شما را خوش بین به این طرز باور خودت کرده؟ این کنراد آدناور شهردار کلن و اولین نخست وزیر آلمان بود که آلمان را نجات داد و با وامهایی که از جهان گرفت و کمک از تمام دنیا تونست آلمان را ضرب العجلی بسازه و جنگ را فراموش کنند و هنوز هم بیش از 2 بیلیون یورو به امریکا بدهکار است و تنها کشوری که قرارداد داره باهاش که فقط و همیشه سود پول را باید بهش پرداخت کنه , امیکا هست و دیگر کشورها تقریبآ همگی طلبکاری هاشون را دریافت کردند منجمله ایران هست که کروپس و توسن و سهم مرسدس بنز را خمینی فروخت و صرف جنگ کرد و فقط مقدار ناچیزی سهم داره که فکر کنم اونم در مرسدس هست.
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 15:59
a.ahooraei - دوسلدورف - آلمان
اگه پنج تا ایرانی را بذاری توی یه محوطه و کاری را بهشون بسپاری, یکیشون نگهبانی میده که تا رییس اومد بگه و چهاتای دیگه می شینن حکم بازی میکنند. اما اگه یه آلمانی را تنها گذاشتی که کارش را بکنه. موقع استراحتش بموقع صبحونه میخوره و یک ربعش را استفاده میکنه و میره سراغ کارش و کارش را هم سعی میکنه به بهترین وجه ممکنه انجام بده. من چندین ساله که با اینها سروکار دارم و میدونم که آدمها با دیسیپلین, و جدی ای هستند توی کارشون و به ایمنی اهمیت بسیار زیادی میدهند.
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 16:09
mirzadeh i eshghi - دوسلدورف - دوسلدورف
معلومه که سگ صاحبش رو دوست داره و برعکس.اما ربط محبوبیت با مرغوب بودن اجناس آلمانی رو نفهمیدم.اجناس آلمانی‌ توو کشورهای که از آلمان و آلمانی‌ متنفرن هم محبوبه .
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 16:53
a.ahooraei - دوسلدورف - آلمان
mirzadeh i eshghi- سوء تأبیر نشه ، من نه صاحب آلمان هستم و نه کسی ام ، منم توی این کشور با وجود داشتن تمام امکانات رفاهی در حد یک آلمانی، خودم را مهمان حس میکنم و اگر مجبور نبودم الآن توی ایران بودم و اونجا زندگی میکردم و اما شما، شما چرا اینجایی و چرا از محیط و کشوری که بدت میاد را انتخاب کردی؟ شما چرا آویزان سگی شدی که واسه صاحبش واق واق میکنه؟ میشه خواهش کنم جواب بدید و ما را هم مطلع و توجیح کنید که در این ابهام نمونیم.
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 20:00
lucina - تهران - ایران
منم تو رو دوست دارم به خدا
یکشنبه 3 ارديبهشت 1391 - 23:24
Royan - بوخوم - آلمان
zagros_finland - هلسینکی - فنلاند/ اینو که راست گفتی تنها چیزی را که بعد از مهاجرت از آلمان دلتنگ شون هستم اجناس برقی و الکترونیکی آلمانی و ظروف چینی آلمان است , و دوستمون a.ahooraei در مورد کارمندان آلمانی عین واقعییت را میگویند هروقت رفتم دنبال یه کار اداری همان روز انجام شد مگر اینکه خودم مدرکی کم داشتم, مهم نبود کی دیروز پشت میز بوده و کی امروز هست کارت را از همانجا که تمام شده نفر بعدی ادامه میداد. توی ایران یکماه تمام دنبال یه نامه از دانشکده خودمون بودم که بگه در سال فلان من دانشجو اون دانشکده بودم , هرروز میرفتم هر روز دست خالی میامدم . خدا لعنتشون کنه که دلشون نمیخواد کار کنند.
دوشنبه 4 ارديبهشت 1391 - 04:49
mehdi0606 - وین - اتریش
متأسفانه حسادت چشمارو کور می‌کنه،، آلمانا موففقترین انسانها هستن ،، با عرضه معذرت از بعضی‌ها
دوشنبه 4 ارديبهشت 1391 - 11:24
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.