مریل استریپ در مراسم فرش آبی فیلم زندگی مارگارت تاچر

مریل استریپ، هنرپیشه آمریکایی در مراسم فرش آبی اکران فیلم زن آهنین (Iron Lady) که در بی اف آی لندن برگزار شد، حضور یافت. رنگ آبی رنگ حزب محافظه کار بریتانیاست که مارگارت تاچر، نخست وزیر پیشین بریتانیا به آن تعلق داشت.

 


فیلم زن آهنین روایتی است از زندگی مارگارت تاچر، و مریل استریپ در این فیلم نقش مارگارت تاچر را بازی می کند.

 


وجود باد و باران علاقمندان فراوانی برای دیدن مریل استریپ و سایر عوامل فیلم در مراسم نخستین اکران "زن آهنین" در اروپا جمع شده بودند.

 


فیلم بحث برانگیز "زن آهنین" از مارگارت تاچر زن بیوه تنها و سالمندی را به تصویر کشیده که به مرور زندگی خود می پردازد و در این خیال است که شوهر مرده اش، دنیس تاچر، هنوز با اوست.

 


نقش دنیس تاچر همسر متوفی مارگارت تاچر را جیم برودبنت بازی می کند.

 


خانواده تاچر تاکنون دعوت به تماشای فیلم را نپذیرفته اند. فیلیدیا لوید، کارگردان فیلم (نفر سمت چپ) گفت: "شاید آنها می خواهند این فیلم را در خلوت شخصی خود در خانه ببینند. فکر کنم اگر درباره خانواده من هم فیلمی ساخته می شد من همین واکنش را داشتم."

 


هری لوید و الکساندرا روچ، هنرمند نوظهور ولزی که نقش مارگارت تاچر جوان را بازی کرده است. او درباره کارکردن با مریل استریپ گفت: "صرف بودن در یک اتاق با او هیجان انگیز بود؛ چه برسد به اینکه هر دو نقش یک شخصیت را ایفا کنیم."

 


امیلیا فاکس، هنرپیشه بریتانیایی

 


الیویا کلمن، هنرپیشه بریتانیایی


 

+215
رأی دهید
-97

AAbiye AAbi - منچستر - انگلستان
بریتانیایی ها اکثرا مارگارت تاچر رو دوست ندارن.
شنبه 17 دي 1390 - 15:12
kados - نیو یورک - آمریکا
این .... یه پیر مارگرت تاچر بود که نسخه یه ما رو سال ۵۷ پیچید...
شنبه 17 دي 1390 - 20:13
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.