پلیس فتا: کافی نت‌ها اطلاعات هویتی کاربران را ثبت کنند

پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا، فتا، با صدور یک دستورالعمل جدید صاحبان کافی‌نت‌ها را موظف کرده تا «اطلاعات هویتی کاربران» را با دریافت مدارک شناسایی معتبر ثبت کنند.

براساس گزارش ایسنا پلیس فتا صاحبان کافی نت‌ها را موظف کرده درمدت ۱۵ روز این دستورالعمل جدید را اجرا کنند و از ارائه خدمات به مراجعه‌کنندگان بدون مدارک شناسایی ترجیحا کارت ملی خودداری کنند.

 
معاونت اجتماعی و الکترونیک پلیس فتا، گفته است که این دستورالعمل جدید ۲۰ بند دارد و ثبت هویت کاربران اینترنت در کافی نت‌ها یکی از موارد است.
 
طبق این دستورالعمل پلیس فتا دفاتر خدمات اینترنت را موظف کرده «سایر اطلاعات کاربری شامل روز و ساعت استفاده، IP اختصاص یافته و فایل لاگ‌، وب‌سایت‌ها و صفحات رویت شده را ثبت و حداقل تا شش ماه نگهداری کنند».
 
نصب فیلترشکن، وی پی ان و هرگونه ابزار دسترسی به سایت‌های فیلتر شده در ایران در کافی نت‌ها نیز براساس این دستورالعمل ممنوع است.
 
از روز رای‌گیری برای انتخابات ریاست جمهوری دوره گذشته تاکنون بسیاری از وب‌سایت‌ها ازجمله فیس بوک و توییتر با فیلترینگ دولتی در ایران گرفتار شده‌اند و دسترسی به این وب‌سایت‌ها برای کاربران ایرانی به شکل عادی ممکن نیست و آنها باید از ابزارهای فیلترشکن برای ورود به این سایت‌ها استفاده کنند.
 
پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات با نام  اختصاری فتا یکی از واحدهای نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است که از بهمن ماه سال ۸۹ با حکم اسماعیل احمدی‌مقدم٬ فرمانده نیروی انتظامی، محتوای اینترنت را کنترل می‌کند.
 
طبق این دستورالعمل جدید پلیس فتا، مدیران دفاتر خدمات اینترنت موظف شده‌اند دوربین مداربسته «با قابلیت ضبط تمام‌ وقت، نگهداری تصاویر و امکان بازبینی تا شش ماه»، در کافی نت‌ها نصب کنند.
 
کنترل وب‌سایت‌های اینترنتی در داخل ایران به‌ویژه پس از انتخابات ریاست جمهوری دوره گذشته تشدید شده و بسیاری از سایت‌های منتقد دولت ایران فیلتر شده‌اند و گردانندگان برخی از این سایت‌ها مورد پیگرد قانونی قرار گرفته‌اند.
 
پلیس فتا در این دستورالعمل جدید مدیران دفاتر خدمات اینترنت را موظف کرده تا قانون جرایم رایانه‌ای و فهرست «مصادیق محتوای مجرمانه» را در دید کاربران قرار دهد.
 
تیرماه سال ۸۸  درپی بالاگرفتن اعتراض‌ها به شیوه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آن سال و نتایج اعلام‌شده، «قانون جرایم رایانه‌ای» از سوی محمود احمدی‌نژاد برای اجرا به نهادهای حکومتی ابلاغ شد.
 
در جریان دادگاهی بازداشت‌شدگان پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم مقام‌های قوه قضائیه ایران اینترنت را به عنوان یکی از «عوامل تهدید» و «ابزار جنگ نرم» علیه جمهوری اسلامی نام بردند.
 
پیش از آن نیز گروهی متشکل از وزیران  فرهنگ و ارشاد اسلامی، اطلاعات، ارتباطات و فناوری اطلاعات و دادگستری «کمیته تعیین مصادیق پایگاه‌‌‌های اینترنتی غیرمجاز» را تشکیل دادند که سایت‌های اینترنتی را شناسایی می‌کنند که دولت جمهوری اسلامی آن‌ها را مغایر با ارزش‌های خود می‌داند.
 
دستورالعمل جدید پلیس فتا درمورد کافی نت‌ها در آستانه انتخابات مجلس نهم صادر شده که قرار است ۲۰ اسفند برگزار شود.
 
موضوعاتی مانند «تدابیر امنیتی برگزاری انتخابات و احتمال قطع دسترسی به سایت‌های اینترنتی در روز انتخابات مجلس هشتم» ازجمله مواردی بود که رسانه‌ها در اسفند سال ۸۶ مطرح کردند.

+129
رأی دهید
-56

بحرالعلوم - یزد - ایران
این یعنی آجر شدن نون کافی نتی ها
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 04:09
behnam2009 - لندن - انگلستان
اگر بر حقید از چه می ترسید؟
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 04:17
choobin - مانیلا - فیلیپین
چقدر می‌ترسید بابا،شما از مردم بدونه سلاح که بترسید،وای به حالتان اگر جلوی آمریکا دست از پا درازتر کنید،مردم چه گناهی دارن؟
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 04:22
massoudoslo - اسلو - نروژ
مگر شما نمیگوید که ایران کشور آزادیست و مردم نظام و دولت را دوست دارند پس از چه چیز مردو میترسید که میخاهید اسم و آدرس آنها را ذخیره کنید !؟ دولت امام زمان از چه واهمه دارد ؟ بجز اینکه حکمت و نظامی فاسد و باطل هستید ؟
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 05:23
zamanphp - تهران - ایران
اینها از مردم بدون سلاح این طوری وحشت دارن ، پس جلوی امریکا چیکار میکنند؟ بیخود نیست هر روز سعی مکینند جلوی آمریکا هاروت و پورت می کنند تا یه وقت آمریکا هوس حمله به سرش نزنه چون خوب می دونند جطوری با خاک یکی میشن
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 06:26
sourena.de - اشتوتگارت - آلمان
از هارت و پورت برای آمریکایی ها بجایی نرسیدند دوباره افتادند به جون مردم!!! اینقدر ادامه بدید تا همین مردم توسری خور تیکه و پاره تون کنند. مرگ بر خامنه ای و مزدورانش
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 09:16
Dara va sara - پرت - استرالیا
همینطور افزایش حقوق بسیجیان سایری از ساعتی 57هزارتومان به 70هزارتومان را به تمام بسیجیان این سایت. چه خارج نشین و چه وسط مسجد نشین. تبریک میگویم. که خاک بر سر تان که مثل یک انسان واقعی عرضه پیدا کردن شغل شرافتمندانه را ندارین. انچنان نون مفت خورده اید که مثل جدتان به مفتخوری عادت کرده اید.
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 09:58
del-tang - شیکاگو - امریکا
لعنت به این همه خفقان و زورگویی! همه چیز ها فقط برای خودشون خوب و حلاله
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 10:21
mortimer - اصفهان - ایران
مگر علی چلاق نگفت که جمهوری شیطانی در برابر ویروس ها واکسینه شد پس چه شد؟ واکسن عمل نکرد؟...از چه می ترسید؟!؟!
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 10:26
sourena.de - اشتوتگارت - آلمان
این همه وحشت آمده .. از پی رهبر آمده!!!
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 10:43
shahrooz93 - دبی - امارات
این کار را برای آن می‌کنند تا بتوانند به گفتهٔ خودشان تروریست‌ها را پیدا کنند!! الکی تروریست را بهانه کرده‌اند تا مردم را زیر نظر بگیرند. خدا به داد مردم ایران برسد.
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 11:44
Artosh - تهران - ایران
تاییدیه از کلانتری محل و سند خانه و رضایت نامه پدر و مادرم میخواستید خوب...! امان از دست این عقب مانده های ذهنی متفکر جمهوری اسلامی...!
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 11:58
ali1111 - تهران - ایران
مگه فیلترشکن استفاده میشه تو کافی‌ نتها؟یعنی‌ پول بیشتر میگرند جهت این سرویس؟
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 13:04
IRANI AZAD-1361 - اصفهان - ایران
طلا که پاک است چه مهنت اش به خاک است-جمهوری اسلامی اگه ریگی به کفشش نبود این کار رو نمیکرد مثل سگ (البته صد رحمت به سگ که هم با وفاست و خیانت به هم نوع خودش نمیکنه و به قول غربی ها بهترین دوست انسانه) از مردم میترسن از اینکه مبادا خلاف حکومتی که باب میلشون هست حکم فرما بشه مثل قیام اعتراضی انتخاباتی مردم که از هر روشی برای سرکوب مردم استفاده کردند.
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 13:25
Himmel - فرانکفورت - آلمان
جالبه ،دارن از کشورهای غربی چیزهایی یاد میگرن.
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 14:16
Nur_ir - هامبورگ - المان
تماما از ترس و حشت رژیم است . که در حال زوال است .
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 16:55
persiangulf2535 - لند‌ن - انگلیس
چون‌میترسن‌که‌مردم‌با‌دیدن‌وشنیدن‌اخبار‌آزادپی‌ماهیت‌کثیف‌آنها‌ببرن‌‌٬رادیو‌تلوزیون‌که‌تو‌دستشونه‌روزنامه‌هاکه‌جرئت‌. افشاگری‌ندارن٬ماهواره‌ها‌رو‌از‌خونه‌مردم‌جمع‌‌میکنن‌٬فقط‌میمونه‌اینترنت‌که‌انهم‌دارن‌میبندن‌که‌اینترنت‌ایرانی‌درست‌کنن٬‌. بعدش‌هم‌ادعا‌میکنن‌که‌اسلام‌دین‌آزاده‌گیست٫معلوم‌نیست‌که‌قسم‌ابوالفضل‌رو‌باور‌کنیم‌یا‌دمب‌خروس‌رو
‌چهارشنبه 14 دي 1390 - 18:14
tornado_val - مـــــیثم ( لامرد ) - ایران
میریم اینترنت ماهواره ای میگیریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم.
‌پنجشنبه 15 دي 1390 - 13:51
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.