تحریم ها، انزوای سیاسی و دستور تغییر رژیم در ایران!

اتحریم ها، انزوای سیاسی و دستور تغییر رژیم در ایران!نزوا، انسداد سیاسی، عجز دیپلماسی، روش های خصومت آمیز و برنامه های تروریستی، دوست و متحدی جز چند گروه تروریستی برای حکومت اسلامی باقی نگذاشته است.

حمله به سفارت بریتانیا و همزمان هجوم و غارت در محل اقامت زندگی دیپلمات های انگلیسی تیر خلاص روابط خارجی رژیم تهران با کشورهای اروپایی بود

تغییر رژیم ایران

 به نظر می رسد دولت های غربی پس از سی و دوسال کج دار و مریز با جمهوری اسلامی و شرط بندی روی اسب های بازنده ای مانند محمد خاتمی و میرحسین موسوی، به اصلاح ناپذیری رژیم ولایت فقیه پی برده و به این نتیجه منطقی رسیده اند که تا حکومت دیکتاتوری اسلامی در ایران حکومت می کند، نمی توان به توقف فعالیت های تهدید آمیز اتمی، دست کشیدن از حمایت گروه های تروریستی در منطقه و توطئه آفرینی در کشورهای خاورمیانه و نیز دست برداشتن از نقض خشونت بار حقوق بشر در داخل ایران امیدی داشت. از این رو ظاهراً برنامه تغییر رژیم ایران در دستور کار قرار گرفته و تحریم هایی در زمینه اقتصادی و سیاسی به اجرا گذاشته شده که روز به روز گسترش می یابد و می تواند سرانجام حکومت اسلامی در ایران را به زانو درآورد.
همانگونه که در مقاله هفته گذشته اشاره شد تحریم های فزایش یابنده ای که در چند ماه اخیر برقرار شده، از آن رو می تواند تأثیر مضاعف و سرنوشت سازی به جای بگذارد که با انشقاق جناح های سیاسی در داخل و رویگردانی مردم از حکومت اسلامی و به طور خلاصه پوسیدگی از درون، همراه شده است. اما عامل دیگری که می تواند فروپاشی نظام ولایت فقیه را تسهیل و تسریع کند، انزوای سیاسی در عرصه بین المللی است که رژیم آیت الله ها به نحو بی سابقه ای به آن دچار شده است که اهمیت آن به هیچ وجه کمتر از تحریم های اقتصادی نیست.

احتمال تحریم نفت
علاوه بر تحریم هایی که بر اساس چهار قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل از دومین سال دولت احمدی نژاد در مورد ایران برقرار شده ، اخیراً اتحادیه اروپا 180 شرکت و سازمان و شخص حقیقی را به فهرست تحریم های پیشین افزوده و ژاپن نیز با افزایش 106 شرکت و شخص حقیقی به لیست تحریم های خودشمار شرکت ها و اشخاص تحت تحریم را به 333 شرکت و شخص رسانده است و این در حالی است که کره جنوبی نیز که سال ها یکی از طرف های مهم تجاری ایران بوده از ماه گذشته 99 شرکت و شش مقام جمهوری اسلامی را تحریم کرده است. مهم تر از این ها، تحریم بانک مرکزی جمهوری اسلامی است که بریتانیا و آمریکا برقرار ساخته اند و اتحادیه اروپا نیز قرار است در اجلاس آتی خود، آن را بررسی کند . بالاخره تحریم خرید نفت خام از رژیم جمهوری اسلامی نیز در دستور کار کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار گرفته که به گفته کمیسر انرژی اتحادیه اروپا، کشورهای عضو در این زمینه به توافق رسیده اند و بعید نیست که در پایان ماه ژانویه به اجرا گذاشته شود. توافق اوپک با افزایش تولید به میزان روزانه شش میلیون بشکه و موافقت عربستان به منظور افزایش تولید و پرکردن جای خالی تولید نفت ایران در بازار جهانی احتمال تحریم نفت از سوی اروپا را افزایش می دهد.

انزوای سیاسی رژیم
در چنین شرایطی انزوای ایران در عرصه جهانی، مشکل جمهوری اسلامی را بیشتر و دشوارتر می سازد راه های فرار و گریز از تحریم های اقتصادی را می بندد. در چند ساله گذشته که تحریم های ناشی از چهارقطعنامه شورای امنیت برقرار شده است ، جمهوری اسلامی توانسته با همکامری برخی کشورها به نوعی این تحریم ها را دور بزند و از بار فشارهای اقتصادی خود بکاهد، اما اینک به انزوای سیاسی شدیدی دچار شده که نه تنها راه رهایی از این تحریم ها را بسته، بلکه خود عامل مهم دیگری در مسیر سقوط حکومت اسلامی ایران است.
رژیم جمهوری اسلامی، با سیاست های غرب ستیزانه ای که در سه دهه گذشته اعمال کرده، کم و بیش دچار انزوای سیاسی بوده است. ولی در هر حال در این مدت توانسته بود روابطی در سطح نسبتاً مطلوب و قابل تحمل را با کشورهای اروپایی، هند و ژاپن و کره جنوبی، و نیز کشورهای منطقه خاورمیانه و همسایگان ایران در حوزه خلیج فارس حفظ کند. ولی اکنون رابطه رژیم جمهوری اسلامی نه تنها با کشورهای اروپایی بلکه کلیه کشورهای منطقه خاورمیانه و همسایگان و حتی کشوری مانند ترکیه که پیوسته همکاری نزدیکی با رژیم تهران داشته به شدت تیره شده و جمهوری اسلامی در سطح منطقه نیز به جز سوریه ـ که خود نفس های آخر را می کشد ـ متحدی ندارد.
ایران که روزگاری نه چندان دور روابط دوستانه و متوازنی با کلیه کشورهای جهان از آمریکا و کانادا و اروپا گرفته تا هند و استرالیا و ژاپن و کره جنوبی و همچنین با تمامی کشورهای منطقه و خلیج فارس داشت و حتی در جهان دو قطبی آن روز با روسیه و چین هم روابط مطلوبی برقرار کرده بود و به عنوان یک کشور نیرومند در تصمیم گیری های بین المللی نقش شایسته و مهمی ایفا می کرد، بر اثر سیاست های مخرب، توسعه طلبانه و خصومت آمیز جمهوری اسلامی در سه دهه گذشته ، به وضعیتی دچار شده که هیچ متحدی در سراسر جهان ندارد. کشورهای سودجویی مانند روسیه و چین یا ونزوئلا را که صرفاً در صدد حفظ منافع خویش هستند نمی توان دوست و متحد ایران محسوب داشت.
عمق تنهایی و انزوا و عجز سیاسی رژیم جمهوری اسلامی را می توان از سخنان سرلشکر پاسدار یحیی رحیم صفوی مشاور ارشد نظامی خامنه ای دریافت که اخیراً در واکنش به تهدیدهای اسرائیل گفت، ما تنها نیستیم و اگر اسرائیل بخواهد حمله کند، حزب الله و حماس و جهاد اسلامی که متحدین ما هستند با موشک ها و خمپاره های خود پاسخ دندان شکنی به «رژیم صهیونیستی» خواهند داد!
این جای تأسف دارد که امروز برای ایران، دوست و متحدی جز چندگروه تروریستی باقی نمانده است!

تصمیم گیری های مخرب!
زمینه های این انزوای بی سابقه و توان فرسا را رژیم جمهوری اسلامی خود به دست خویش فراهم آورده است و بیهوده می کوشد که آمریکا و اسرائیل را عامل آن معرفی کند و دیگر کشورها را به پیروی از سیاست های خصمانه آنها متهم سازد. به رغم آن که روابط آمریکا با ایران در پی اشغال سفارت و گروگانگیری دیپلمات های آمریکایی از همان نخستین سال قطع شد، اما کشورهای اروپایی و نیز کشورهای متفق با آمریکا در منطقه روابط خود را با جمهوری اسلامی (هرچند با فرازو  نشیب هایی) حفظ و با دیدگاه هایی سودجویان ، حفظ کرده اند. ولی تحولات اخیر ، از جمله گزارش رئیس آژانس اتمی دائر بر تلاش جمهوری اسلامی برای ساخت بمب اتمی ، توطئه ترور سفیر عربستان در آمریکا ـ که نیروی قدس سپاه به طرح ریزی به آن متهم شد ـ و نیز حمله به سفارت بریتانیا در تهران و اقامتگاه دیپلمات های انگلیسی که (طی آن علاوه بر موازین دیپلماتیک بین المللی اصول انسانی و اخلاقی هم زیرپا گذاشته شد) مجموعاً موجب گشت که روابطی بسیار تیره با سایر کشورها ایجاد شود. به دنبال تحریم بانک مرکزی از سوی بریتانیا، مجلس شورای اسلامی طرحی را به منظور کاهش سطح روابط به حد کاردار تصویب کرد. تا این جا هیچ ایرادی به حکومت اسلامی نیست. هرکشوری حق دارد که به هر دلیلی سطح روابط خود با کشور دیگری را کاهش دهد و یا قطع کند اما در ایران در پی تصویب این طرح در مجلس، گروه های بسیجی ویرانگری که از سوی حکومت سازماندهی شده بودند، به سفارت بریتانیا و حتی محل اقامت و زندگی آنها حمله بردند و دست به تخریب زدند و اموال و اسناد سفارت و اعضای دیپلماسی انگلستان را به یغما بردند. این حادثه موجب شد که دولت انگلستان روابط خود را به طور کلی با رژیم قطع کند و سفیر و دیپلمات های ایرانی را به طور بی سابقه و سریعی از آن کشور اخراج نماید.
به دنبال آن، سایر کشورهای اروپایی با نگرانی از این که چنین حادثه ای می تواند هر لحظه برای سفارت و کارکنان آن ها نیز رخ دهد سفرای خود را برای رایزنی فراخواندند و اکنون نیز در نظر دارند در مورد مناسبات خود با ایران تجدید نظر کنند. اگرچه علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه رژیم، بارها تأکید کرده که این حادثه دیگر تکرار نخواهد شد ولی کشورهای اروپایی می دانند که اقدام به اینگونه عملیات به دستور مقامات نظامی و امنیتی ارشدی انجام می شود که: از بیت رهبر دستور می گیرند به ویژه آن که بسیجی ها هنوز هم همچنان رجزخوانی می کنند که سایر کشورها هم در صورتی که پا را از حد خود بیرون بگذارند بایستی در انتظار چنین واقعه ای باشند؟!

... و تنهاتر در منطقه!
رابطه جمهوری اسلامی با کشورهای منطقه از این هم تیره تر است که به طور خلاصه به آن اشاره می شود:
عربستان سعودی که طی سال ها در روابط خود با جمهوری اسلامی فراز و نشیب شدیدی را پشت سر گذاشته، پس از افشای طرح ترور سفیر خود در آمریکا به شدت در مقابل جمهوری اسلامی موضع گیری کرده و «شاهزاده نایف»، ولیعهد عربستان تأکید کرده است که در این مسأله با رژیم تهران کنار نخواهد آمد و رژیم جمهوری اسلامی باید پاسخگوی این توطئه چینی علیه سفیر این کشور در آمریکا باشد!عربستان سعودی در این تصمیم خود به حدی پافشاری کرد که حجت الاسلام حیدر مصلحی وزیر اطلاعات و شخص مورد وثوق «رهبر» به دستور خامنه ای برای استمالت و دلجویی به ریاض سفر کرد ولی دست خالی از این سفر بازگشت و پس از آن بود که حملات لفظی علیه پادشاه و ولیعهد عربستان در رسانه های حکومتی ایران شدت گرفت.
در همین حال روابط جمهوری اسلامی با کشورهای مصر، تونس ، یمن، بحرین و لیبی، پس از مواضعی که رژیم ایران در مقابل قیام های سوری گرفته به شدت تیره شده است. رابطه با کویت هم دچار تیرگی شده و امارات متحده نیز روابط خود را قطع کرده است.
در این میان، ترکیه که همواره از همکاری با رژیم اسلامی سود اقتصادی برده و کوشیده است تا خود را از معرکه دور نگه دارد (حتی حاضر نشد علی رغم اصرار آمریکا از تحریم های بین المللی علیه ایران حمایت کند) اما با این حال رژیم تهران با تهدید ترکیه به حمله موشکی موجب شد که این کشور نیز در جبهه مقابل جمهوری اسلامی قرار گیرد.
ترکیه ضمن آن که تعداد زیادی از معترضین سوریه را پناه داده به بشار اسد  هم اخطار کرد که از کشتار معترضان دست بردارد و همین امر خشم رهبران جمهوری اسلامی را برانگیخت به گونه ای که مقامات سپاه پاسداران تهدید کردند که پایگاه ناتو در «اینجرلیک» ترکیه را هدف حمله قرار خواهند داد. این مسأله موجب شد که ترکیه هم راه خود را از رژیم ایران جدا کند.
با گسترش انزوای جهانی ـ که با تحریم های بین المللی و انسداد سیاسی در داخل ایران همزمان و همراه شده است ـ فروپاشی نظام ولایت فقیه قطعی است. آنچه اهمیت دارد این است که ما از هم اکنون با اتحاد  و همبستگی خود را برای دوران بعد از جمهوری اسلامی آماده کنیم.

دکتر بهروز بهبودی

+325
رأی دهید
-127

amir7067 - سیدنی - استرالیا
این آقای بهروز بهبودی کیه؟؟!!!
شنبه 10 دي 1390 - 06:09
salomeh_f - ساکرامنتو - آمریکا
سربازان گمنام و حامیان رژیم، منتظریم از نظریات گهر بار شما بهره‌مند بشیم
شنبه 10 دي 1390 - 07:05
mmaziyar - تهران - ایران
خدمت اقای دکتور عرض کنم مثل اینکه خیلی وقت از ایران دور شدی و از اوضاع ایران بی خبری این حرفهای جنابعای بچه های دو ساله ایران را هم نمی ترسونه چه برسه بزرگشونا...
شنبه 10 دي 1390 - 07:34
greentree - تهران - ایران
اینها بدترین ضربه رو از ۳۰ سال پیش خوردند همان روزی که جلوی آزادی رو گرفتند و هزاران نفر دانشمند ایران رو ترک کردند حال یک مشت اوباش اسلامی بی‌ عقل با کشوری بدون تکنولوژی چه طور می‌خواهد جلوی انگلیس یا آمریکا بایستد،
شنبه 10 دي 1390 - 08:11
baas - روتردام - هلند
ساندیسی‌ها بخوانند .
شنبه 10 دي 1390 - 08:36
sourena.de - اشتوتگارت - آلمان
یعنی ولی وقیح پر.. مموتی پر.. نظام مقدس ولی وقیح پررررررررررررررررر
شنبه 10 دي 1390 - 09:07
ari jojeh - تهران - ایران
ساندیس خوران سایبری، منکه گفته بودم که دنیا دست و دل‌ ازتون شسته و از دستتون ذله شده اند، حالا باور کردید، اگر نکردید ساله دیگه ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ باور خواهید کرد!!!
شنبه 10 دي 1390 - 09:50
danial nabi - استكهلم - سوئد
یک نوکر دیگه ، مثل قارچ میزنند بیرون این‌بار به نام دکتر فکلی، سوخته از بسته شدن سفارت جاسوسی انگلیس. لباس نوکری پوشیده آماده خدمت به آمریکای حروم خار.
شنبه 10 دي 1390 - 10:05
m.noor - شارجه - امارات
با درود. به امید روزی که ایران آزاد برای صلح و آرامش در جهان کوشش کند برخلاف حکومت جهل و خرافات ولایت سخیف که فقط سر و کارش با تروریست و خشونت است امین.م.ن
شنبه 10 دي 1390 - 10:26
bahane88 - استراسبورگ - فرانسه
عجب،دیگه چه خبر آقای بنیانگذار؟؟بشین تا نوبتت شه!!!!
شنبه 10 دي 1390 - 11:00
t.g.tehran - تهران - ایران
لعنت به هر چی‌ وطن فروش چه دکتر یا حالا هر چی‌ می‌خواد باشه.
شنبه 10 دي 1390 - 11:34
sharafYabi - بيمبه - انگولا
این رژیم فاسد و دروغ از داخل مضمحل است. امیدوارم که جنگ نشود، خط پایان در افق است.
شنبه 10 دي 1390 - 12:25
miminana - لندن - انگلستان
خوب که چی‌؟تغییرِ رژیم با جنگ که تکلیفش معلومه اما تحریم که رژیمی رو عوض نکرده،مردم روز به روز گشنه تر و انرژی مبارزه رو به تحلیل تر ،آخرش چی‌؟
شنبه 10 دي 1390 - 13:20
a.ahooraei - دوسلدورف - آلمان
سال جدید میلادی را به تمام هموطنان عزیز و گرامی و دوستان روشنفکر دربند و اسیر این رژیم ضحاک صفت تبریک و آرزوی سرافرازی و برومندی برای تمام عزیزان ایرانی را دارم. بامید پیروزی حق بر باطل و رهایی از بند این جلادان نامردمی.
شنبه 10 دي 1390 - 13:46
danial nabi - استكهلم - سوئد
سالومه_ف‌‌ج‌کگلمنه - ساکرامنتو - آمریکا. هم چی میگی‌ کشورم را به من پس بدید،انگار واقعا مال تو و امسال توست. نکنه زمان شاه مال تو بوده، پس خوب گوش کن کشور عزیزم ایران زمان شاه خائن شده بود جولانگه لاشخورها آمریکا و انگلیس، این کشور تو بود. ننگ به این کشور که اینطور از آن مواظبت کردید که آخر داستان شاه را در کشورشان راه ندادند. نه دیگر کشور را به شما وطن فروش‌ها نمیدهیم، بسوزید و بمیرید که ایران از آن ایران دوستان است نه دل‌ باختگان اجنبی.
شنبه 10 دي 1390 - 15:24
OMID1390 - تهران - ایران
آقای بهبودی فکر کنم دچار توهم کسب مقام وثروت وپول درایران شدی این حرفایی که میزنی همش ظاهر کاره امثال تو فقط دنبال منافع خودشون هستن نه به فکر مردم ایران.
شنبه 10 دي 1390 - 15:25
akhond kosh2012 - بیرمنگهام - انگلستان
تراژدی صدام حسین تو ایران یواش یواش داره اتفاق میافته.روزی رو میبینم که جیره خورای رژیم کثیف و خونخوار آخوندی سرخاب زنان از ایران فرار می‌کنن. اون روز زیاد دور نیست.
شنبه 10 دي 1390 - 16:51
pahlave - پاوه - ایران
زمانی که خمینی دجال جام زهر رو سر کشید میدونیست که این نظام استبدادی دوامی نخواهد داشت.و من از خداوند بزرگ می خواهم که این رژیم فاسد رو نابود کنه.به امید نجات مرم ایران از دست این اشغالگرهای فاسد جنایتکار
شنبه 10 دي 1390 - 17:23
kammrann - برس - سوئد
بزرگترین گروهای ترریستی دنیا دولت انگلیس و ماریکا هست،رژیم ایران دیکتاتور و ایرانی‌ کش هست ولی‌ تروریسته بین‌المللی نیست فقط مردم خودشو میکش،،چون رژیم ایران خارجیه عربها،،هندیها،،انگلیسیها اینها رژیم ایران هستن و از نژاده آریا که ما ایرانی‌های اصیل هستیم بدشون میاد،،مرگ بر آربعه سوسمار خر
شنبه 10 دي 1390 - 16:26
pahlave - پاوه - ایران
این نظام استبدای اسـ... نفسهای آخر رو می کشه و من خیلی امیدوار هستم که این رژیم پوسیده اسـ... به زودی نابود خواهد شد.ظلم هرگز پایدار نخاهد ماند و این رو خود سید علی گدا هم می دونه و خوشبختانه نفسهاش به شمارش افتاده. زمانی که خمینی گور به گور شده جام زهرو نوشید میدونست که این رژیم دوامی نخواهد داشت
شنبه 10 دي 1390 - 16:59
farhad110 - تهران - ایران
سخن مفت که مالیات نداره!!!! تا دلتون میخواد از این تحلیلهای آبدوغ خیاری بدهید!! ۳۲ سال است تحلیل می‌دهید این یکی‌ هم روش. کسی‌ که رژیم عربستان را بهتر از رژیم ایران بداند تکلیف تحلیهای سیاسی ایشان هم روشن است
یکشنبه 11 دي 1390 - 00:03
aghabozorg - تهران - ایران
مزدورمفت خور سرنوشت همه دیکتاتورها مثل حاکمان سابق لیبی مصر تونس و.. غیر از محاکمه و معدوم شدن نیست .نوبت بعدی بشار اسد وحزب الله لبنان و خامنه ای ملعون است
یکشنبه 11 دي 1390 - 09:14
shahram407 - تهران - ایران
دقیقا سال72 دانشجو بودم داشتم از تهران میرفتم جایی. تو اتوبوس یک ایرانی. ساکن خارج(فکر کنم مال اسکاندیناوی بود) با من اشنا شد و گفت:.. بله من سالهای پیش از ایران خارج شدم و حالا اومدم سری به اقوامم بزنم پرسیدم ایرانی ها تو خارج چیکار میکنن؟ گفت:(( دارند خونه و زندگیشون رو میفروشند برگردند ایران)) پرسیدم چرا؟ گفت:(( منتظر سکند روولیشن- انقلاب دوم-هستن!!) 1372-1390= 18 ساله هنوز انقلاب دوم نشده!!!! بیچاره ها اونهایی . که خونه و زندگیشون رو فروختند!!!!
یکشنبه 11 دي 1390 - 10:39
hamishe-iran - سیدنی - استرالیا
shahram407. این که چیزی نیست من یک عده فسیل رو میشناسم هنوز منتظرند شاه (ولیعهد) برگرده...جالب ایجاست که هر سال که میشه میگن امسال دیگه کار تمومه
یکشنبه 11 دي 1390 - 17:08
jordanpol - آلبرتا - کانادا
نه بابا ایران محکم تر از این حرفاس.جذبه کورش کبیر یه جورایی هنوز تو وجود ایرانیا هست
یکشنبه 11 دي 1390 - 20:42
zabon deraz - بروکسل - بلژیک
یعنی‌ زنده هستیم که ببینیم این عربهای مفت خور که دارند ایران را غارت میکنند ۱روز گورشون را گم کنند. چی‌ خیال کردید که حکمرانان ایران ایرانی‌ هستند؟
دوشنبه 12 دي 1390 - 00:23
zabon deraz - بروکسل - بلژیک
یعنی‌ زنده هستیم که ببینیم این عربهای مفت خور که دارند ایران را غارت میکنند ۱روز گورشون را گم کنند. چی‌ خیال کردید که حکمرانان ایران ایرانی‌ هستند؟
دوشنبه 12 دي 1390 - 00:24
imanfaz - تهران - ایران
بابا شماها 33 ساله دارید تحلیل میکنید عجب رویی دارید به خدا میگید هرسال جمهوری اسلامی سقوط میکنه اما هرسال قوی تر از پارسال.
دوشنبه 12 دي 1390 - 02:58
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.