مهدی کروبی: حکومت می خواهد انتخابات فرمایشی و دستوری برگزار کند

 

                  مهدی کروبی: حکومت می خواهد انتخابات فرمایشی و دستوری برگزار کند
مهدی کروبی، از رهبران مخالفان دولت در ایران که در حصر خانگی به سر می برد، در پیامی به مناسبت نزدیک شدن به انتخابات مجلس نهم گفته است که «حکومت خود را برای برگزاری انتخابات فرمایشی آماده می کند.»
 
 
آقای کروبی بیش از ۳۰۰ روز است که در حصر خانگی به سر می برد ولی بر اساس گزارش سایت سحام نیوز، نزدیک به این رهبر مخالفان دولت، به صورت هفتگی به همسر خود، فاطمه کروبی، دیدار می کند.
 
خانم کروبی به سحام نیوز گفته است که در دیدار اخیر خود با آقای کروبی به وی اطلاع داده است که «برخی از نزدیکان و دوستان از تهران و شهرستان ها مراجعه می کنند و نظر جنابعالی را در خصوص شرکت در انتخابات و کاندیداتوری نیروهای اصلاح طلب جویا می شوند.»
 
به گفته خانم کروبی، این رهبر مخالفان که «تنها به صدا و سیما و دو روزنامه دسترسی دارد» گفته است: من از دیدگاه های مقامات جمهوری اسلامی «استنباط کردم که که آقایان از تداوم قهر و نارضایتی مردم به خوبی مطلع‌اند و می‌خواهند انتخاباتی فرمایشی و دستوری ترتیب دهند و با رد صلاحیت و ابطال برخی حوزه‌ها و پرکردن صندوق‌های رای از رای‌های بدون صاحب، و سپس برخورد و دستگیری و به وجود آوردن رعب و وحشت و امنیتی کردن کشور، پروژه تکراری انتخابات ۸۸ را بار دیگر پیاده کنند.»
 
مهدی کروبی افزوده است: «هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده آقایان ستاد مبارزه با تخلفات انتخاباتی را با حکم رییس قوه قضاییه تشکیل داده‌اند و همه اینها نشان دهنده آن است که آقایان هیچ اعتقادی به رای مردم ندارند و از هم اکنون خود را برای برگزاری انتخاباتی فرمایشی آماده می‌کنند.»
 
به گزارش سایت سحام نیوز، آقای کروبی پیشنهاد کرده است که «بهتر است جمع اندکی که مورد قبول آقایان هستند مانند: علی اکبر ولایتی، محسن رضایی (که در انتخابات ۸۸ نظرات بدیعی داشتند) به سخنگویی حدادعادل و احمد خاتمی (به عنوان حاکم شرع قاطع، که حقیر و آقای موسوی را محارب اعلام کرده بود) به ریاست احمد جنتی، به عنوان شورای عالی انتخابات منصوب شوند و افرادی را به عنوان نماینده ملت انتخاب (منصوب) کنند و تیر آخر را به پیکره جمهوری اسلامی که در سال ۵۸ با رای قاطع و بی سابقه مردم تصویب و تاسیس شد، بزنند.»
 
این رهبر مخالفان ابراز امیدواری کرده است که مردم ایران «در فرصتی مناسب، ارزش های موجود در قانون اساسی ۵۸ را، البته با اصلاحاتی که در گذر زمان ضروری می نماید، احیا کنند.»
 
انتخابات مجلس نهم قرار است روز ۱۲ اسفندماه سال جاری در ایران برگزار شود و کار ثبت نام نامزدهای انتخاباتی از روز شنبه، سوم دی ماه، در سراسر کشور آغاز شده است.
 
بر اساس گزارش خبرگزاری های ایران، تا پایان روز دوم، ۶۳۹ نفر برای شرکت در انتخابات ثبت نام کرده اند که ۶۱۰ نفر از آنها مرد و ۲۹ نفر زن هستند. گزارش های خبرگزاری فارس درباره ثبت نام نامزدها بیانگر آن است که اکثر این افراد از حامیان دولت و اصولگرایان هوادار آیت الله خامنه ای هستند.
 
تشدید فضای سرکوب احزاب و گروه های سیاسی نزدیک به اصلاح طلبان و برآورده نشدن شروط محمد خاتمی، رییس جمهوری پیشین ایران، به منظور شرکت در انتخابات موجب شده است که گروه های بیشتری از اصلاح طلبان در روزهای اخیر از رقابت ها کناره گیری کنند.
 
آقای خاتمی از یکسال پیش تاکنون بارها خواستار آزادی زندانیان سیاسی، آزادی مطبوعات و احزاب سیاسی و برداشتن حصر خانگی میرحسین موسوی و مهدی کروبی شده است.
 
اصولگرایان با انتقادهای شدید از شروط خاتمی اعلام کرده اند که نیازی به حضور اصلاح طلبان در انتخابات نیست و افراد درون این طیف که قصد شرکت در انتخابات را دارند باید از «جریان فتنه» که برای اشاره به اعتراض های پس از انتخابات ۸۸ مورد استفاده قرار می گیرد، برائت بجویند.
 
جبهه مشارکت ایران اسلامی، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات اعلام کرده اند که در این انتخابات شرکت نمی کنند و به طور تلویحی آن را تحریم کرده اند.
 
 ۳۹ زندانی سیاسی نیز با صدور بیانیه ای تاکید کرده اند که «گرم کردن تنور انتخابات، کمک به استبداد و در تقابل با دمکراسی است.»
 
همچنین محمد خاتمی گفته است که اصلاح طلبان بر اساس رویکرد «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات» نسبت به انتخابات مجلس نهم  در ۱۲ اسفندماه سال جاری عمل خواهند کرد، یعنی «نمی‌توانند و نباید در این انتخابات نامزد داشته باشند.»
 
میرحسین موسوی، دیگر رهبر مخالفان که در سال ۱۳۸۸ تاکید کرده بود در انتخابات دهم ریاست جمهوری «تقلب های گسترده و مهندسی شده» صورت گرفته است، به دلیل حصر شدید خانگی هنور درباره انتخابات مجلس نهم اظهار نظر نکرده است.
+148
رأی دهید
-27

khosh bavar - يزد - ايران
شما هم مثل پاپ ( واتیکان ) که فقط برای مردم سوریه دعا می‌کند خسته نباشید که چشم بسته غیب گفتی‌ !
دوشنبه 5 دي 1390 - 13:21
vezveznazi - تهران - ايران
یک آخوند خوب یک آخوند مرد‌ست.فریب حرف هائ آخوند‌ها را نخورید.
دوشنبه 5 دي 1390 - 13:48
bkherebati - پونا - هندوستان
عزیزان....حکومت ادمخوار...یک عده ( خروالاغ ) را قبلا دست چین کرده وگفته بجان عزیزتان... جوی ...زیادی برایتا ن اماده کردیم فقط بروید داخل تویله دانی. بنام مجلس وهرچه حکومت می گوید شماها فقط عر...عرکنید...واز همه مهمتر. ادمهای انسان و دوستار ملت بهیچ وجه شرکت نمی کنند
دوشنبه 5 دي 1390 - 14:06
dara20 - تهران - ايران
خشت اول گر‌ نهد معمار کج تا ثریا کج رود دیوار کج!!!!!!! این دور باطل حاصل افکار پلید شما آخوند‌های فاسد و کج اندیش است. تک‌ تک‌ شماها شریک جنایت حکومتید. این قانون ضدّ بشری اسلامی و نهادهای انسان ستیز رژیم خودکامه اسلامی شما دست پرورده اوباشا صفتان عمامه بسر است. شماها عوامل مستقیم نابودی ایران و ذلت ملت هسید. مگر تا کنون انتخابات آزاد با حضور نمایندگان واقعی مردم هم در حکومت پلید شما انجام شده؟ تمام هیکل رژیم فاسد اسلامی شما یک خیمه شب بازی مزخرف مذهبی و نبش قبر شده است. یک آخونده خوب یک آخونده مرده است. نابود باد حکومت فاسد و کثیف اسلامی.
دوشنبه 5 دي 1390 - 14:56
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
اوه اینو خودت کشف کردی؟؟؟؟؟ عجب---نامت کنار نام مخترعان آفتابه به جای ادیسون!!!!!!!
دوشنبه 5 دي 1390 - 19:45
بابک خرم دین - تهران - ایران
من به هیچ وجه متوجه این مطلب نمیشوم . که این همه هیاهو برای انتخابات برسر چیست ؟ قبل از هر چیز باید محدوده قدرت مطلفه ولایت وقیح روشن شود . بعد از ان میتوانیم در مورد تقلب انتخاباتی صحبت کنیم . بحث ما یا بهتر بگویم صورت مسله باید به این شکل مطرح شود . که اگر در این روزگار غریب خامنه ای برای حفظ نظام تشخیص بدهد که ذوب شدگان در ولایت باید شلوارها را پایین بکشند .آیا بی چون و چرا شلوارها را پایین میکشند ! گیرم کشیدند! اگر ایشان باز تشخیص بدهند حالا باید غمبل یا دولا شوند ! آیا دولا میشوند؟ گیرم دولا هم شدند ! و حالا اگر این جناب فتوایی آخر را هم بدهد .تکلیف چیست ؟ خلاصه این برادران تا کجا پیش خواهند رفت ؟ البته به نظر میآید تا زمانی که این جناب فرمان به کندن شلوار دیگران را میدهد . مشکلی برای یاران وجود ندارد .
دوشنبه 5 دي 1390 - 19:08
بابک خرم دین - تهران - ایران
البته ناگفته نماند که بسیاری از اقایان که تا دیروز شلوار بقیه را می کندند مشکلی با اطاعت بی چون وچرا از رهبری نداشتند به هرحال سوال اصلی این است که اگر اطاعت بی چون وچرا از رهبر در قانون اساسی ذکر شده است و مصلحت اسلام و مسلمین به او سپرده شده و تشخیص او فصل الخطاب است . دیگر چه جایی گله و شکایت ؟؟؟؟؟؟
دوشنبه 5 دي 1390 - 19:09
tahrim - ورامین - ایران
چقدر باهوشه!!تازه فهمیده
دوشنبه 5 دي 1390 - 22:07
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
من تعجب کردم، یکی‌ بیاد منو از تعجب در بیار، بی‌ حیایی و پررویی هم اندازه داره، ۳۰ سال اشغال، اعدام، جنایت، فساد، خیانت، فحشا، ویرانی کشور، اعتیاد .. حالا یادشون افتاده که مورد تنفر مردم هستند و انتخابات هم فرمایشی هستش؟‌ها ها‌ها ها برید به جهنم، سرزمین مرا به ما پس بدید جلادان تازی تبار خر خودتون هستین ، بلا نسبت خر این حیوان زحمتکش.مرتیکه آن وقت که مردم کفّ خیابان جان میدادند نباید جا می‌زدی و باید علی‌ گدای الدنگ را محکوم میکردی نه الان
دوشنبه 5 دي 1390 - 23:49
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.