سردار کارگر: ناجا با مانکن ها برخورد خواهد کرد
خارجی ها می گفتند سال 90 در ایران بی حجابی می شود
معاون اجتماعی ناجا گفت: بیش از 95 درصد از افرادی که توسط گشتهای امنیت اجتماعی به مراکز پلیس امنیت اخلاقی منتقل شدهاند، به قوه قضاییه ارجاع داده نشدهاند.
به گزارش ایسنا سردار بهمن کارگر، عضو شورای فرهنگ عمومی کشور در جلسه هفتگی انصار حزبالله با موضوع تدابیر ناجا در پاسداری از امنیت اخلاقی جامعه با بیان اینکه در بحث امنیت اخلاقی، اصل بر هدایت بوده نه پروندهسازی گفت: در نیروی انتظامی عملکرد گشتهای ارشاد در دو سال گذشته را آسیبشناسی و معایب آن را اصلاح کردیم.
معاون اجتماعی ناجا ادامه داد: در همین راستا، سعی کردیم گشتهای پلیس امنیت اخلاقی را آموزش دهیم و از خواهران برای برخورد با خانمها استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه از برخورد ماموران امنیت اخلاقی با شهروندان عکسبرداری شده و مستندسازی شده است، خاطرنشان کرد: برخی مسوولان ادعا کردند که این گشتها با خانم محجبه برخورد کردند که البته کسی آن را باور نکرد. اما ما با مستندسازی انجام شده، ساعت و محل برخورد را از فرد مدعی گرفتیم و مشخص شد که چنین چیزی نبوده است.
کارگر با بیان اینکه در شعاری که انتخاب کردیم، نام این افراد را عفافستیزان و هنجارشکنان گذاشتیم گفت: در سالهای اخیر هم با هنجارشکنان و کسانی که مانکنی در جامعه حاضر میشوند، برخورد کردیم.
وی با اشاره به دستور مقام معظم رهبری در مورد گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در کشور در اواخر دوران ریاست جمهوری خاتمی، تصریح کرد: کارهایی در دولت قبل انجام شد تا اینکه این قانون در 14 شهریور ماه 85 تصویب و به وزیر فرهنگ وقت، آقای صفار هرندی ابلاغ شد که بر اساس آن 26 دستگاه از جمله وزارت کشور، ناجا، وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، وزارت بازرگانی، وزارت ارتباطات، وزارت اقتصاد، صداوسیما، مجلس، بهزیستی، بسیج، قوه قضاییه... وظایفی ر بر عهده گرفتند.
وی با بیان اینکه اولین سیاست در این طرح اولویت قرار دادن موضوع حجاب و عفاف در دستگاهها برای مقابله با روند بدحجابی بود، اظهار کرد: بر اساس این طرح، یک سری از دستگاهها وظایف ایجابی و یک سری دیگری وظایف سلبی را بر عهده گرفتند.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی از جمله دستگاههایی است که وظایف سلبی بر عهده آن است، گفت: نیروی انتظامی از آنجایی که برخورد با ناهنجاری را وظیفه خودش میدانست اولین دستگاهی بود که وارد کار شد که البته با موج انتقادات شدید از طرف خودیها و غیر خودیها روبهرو شد.
به گفته معاون اجتماعی ناجا یکی از نمادهای جنگ نرم، ترویج زندگی غربی در بین مردم است.
کارگر هدف اصلی جنگ نرم را تغییر در باورها و رفتارها دانست و افزود: مقام معظم رهبری در آذرماه سال 68 تهاجم فرهنگی را به بمبی شیمیایی و نامحسوس تشبیه کردهاند و در جایی دیگر نیز از آن با تعبیر قتل عام فرهنگی یاد کردهاند.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی از همان ابتدا تصویب طرح وارد کار شد و گفت: نیروی انتظامی معطل این موضوع نشد که سایر دستگاهها بروند کار ایجابی کنند و بعد ما وارد شویم چرا که این کار همانند این است که پلیس ببیند دزدی در حال دزدی از یک خانه است اما آن فرد را دستگیر نکنند و بگوید باید ابتدا کار ایجابی کرد.
عضو شورای فرهنگ عمومی کشور افزود: شبکهها و وسایتهای خارجی مدعی بودند سال 86 در ایران بیحجابی میشود و بعد که شکست خوردند گفتند سال 90، اما باز هم موفق نشدند.
معاون اجتماعی ناجا در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه از نظر امنیتی و اطلاعاتی نیز با گروههای فاسد و مظاهر فساد که بعضا در دید مردم هم نبودند، برخورد کردیم گفت: گاهی به صلاح نمیدانیم که این موارد را به صورت خبری به اطلاع مردم برسانیم.
کارگر با تاکید بر اینکه اسیر تبلیغات نمیشویم تصریح کرد: در نیروی انتظامی شک نداریم که باید به وظایف خودمان عمل کنیم.
به گفته کارگر، پلیس باید با جرم مشهود برخورد کند و ناهنجاری نیز نوعی جرم مشهود است.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه چرا از دستگاههایی که وظایفشان را انجام ندادند انتقاد نمیشود، اظهار کرد: دانشجویان، دانشآموزان، کارمندان، کارگران و... از افرادی هستند که بیشترین تردد را در جامعه دارند بنابراین اگر آموزش و پرورش، ادارات، دانشگاهها و... کنترل لازم را به مراجعین و پرسنل خود داشته باشند، بسیاری از مشکلات حل میشود.
عضو شورای فرهنگ عمومی با تاکید بر اینکه سیاهنمایی عدهای در مورد بدتر شدن وضعیت جامعه را قبول نداریم، تصریح کرد: ریزشهایی داشتهایم، اما در مقابل رویشهای خوبی نیز داشتهایم.
به گزارش ایسنا، کارگر با بیان اینکه وضعیت مردم در ماه رمضان و محرم امسال به مراتب بهتر از سال گذشته بود، گفت: اعتقاد ندارم که وضعیت جامعه بدتر شده، چرا که خودم در دانشگاه تدریس میکنم و میبینم که وضع دانشجوها بدتر نشده است.
به گفته کارگر، در عین حال همین مقدار ناهنجاری نیز زیبنده جمهوری اسلامی ایران نیست.
کارگر در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ما نمیگوییم در ناجا اشکال و ایرادی نداریم، گفت: اشکال داریم و آن را میپذیریم، اما بیایند و بحث کنند که در این 26 دستگاه کدام یک به اندازه نیروی انتظامی به وظیفهاش در خصوص عفاف و حجاب عمل کرده است.
وی با اشاره به اینکه از بعضی دستگاهها خواهش کردیم که با ما همکاری کنند، گفت: کار ایجابی هزینه میخواهد و باید دید که افرادی که با این وضع بیرون میآیند در کجا تولید میشوند.
معاون اجتماعی ناجا افزود: ما حتی در ناجا هم کارهای ایجابی میکنیم و آنقدر که راهنمایی و رانندگی سرمایه گذاشتیم و هزینه کردیم سایر دستگاهها نکردند.
کارگر ادامه داد: وقتی با خانواده شهدا، جانبازان و... روبهرو میشویم نمیتوان گفت کار ایجابی و سلبی بلکه باید گفت چشم.
به گفته وی اگر دستگاهها از همان ابتدای تصویب طرح عفاف و حجاب راهکارها و وظایف خود را در این خصوص انجام میدادند، امروز دیگر مشکلی نداشتیم.
کارگر با اشاره به یکی از نظرسنجیهای انجام شده اظهار کرد: در این نظرسنجی نزدیک به 99 درصد خانمها معتقد به حجاب هستند.
معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه جوانان ما، جوانان بسیار خوبی هستند گفت: باید به جوانان اعتماد کرد چرا که آنان سالمند.
کارگر در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: هیچ سازمان و ارگانی نمیتواند بگوید که در 9 دی من مردم را جمع کردم، چرا که این افراد آمدند و از حیثیت نظام و رهبری دفاع کردند.
معاون اجتماعی ناجا در ابتدای این نشست ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت امام حسین (ع)، موفقیت جمهوری اسلامی در فرود هواپیمای فوق مدرن جاسوسی ایالات متحده را تبریک گفت آن را یکی از هنرهای جمهوری اسلامی خواند.