برهنه یا نیمه برهنه؟ جنجال یک هنرپیشه زن در کشوری اسلامی
وینا ملک، هنرپیشه زن پاکستانی، از انتشار عکسش روی جلد یک مجله هندی دفاع کرده، ولی می گوید که آن عکس نیمه برهنه بوده است، ولی ناشران مجله آن را با دستکاری دیجیتالی، تماما عریان جلوه داده اند.
خانم ملک همچنین از نشریه "اف اچ ام هند" بابت این "دستکاری" دو میلیون دلار غرامت مطالبه کرده است. این مجله این ادعا را رد کرده است.
این هنرپیشه زن به بی بی سی گفت که برای گرفتن این تصاویر که جنجال بزرگی در کشورش پاکستان براه انداخته، پولی نگرفته است.
او افزود که پیشنهاد دیگری را برای گرفتن عکسهای برهنه رد کرده است.
این تصاویر در شماره ماه دسامبر نشریه اف اچ ام هند منتشر شده است. مساله دیگری که جنجال آفرین شده، خالکوبی روی بازوی خانم ملک است.
'کار، کار آی اس آی است'
این خالکوبی حروف اول سازمان اطلاعاتی پاکستان، آی اس آی، را نشان می دهد.
خانم ملک درباره عکسهای منتشر شده اش در نشریه هندی گفت که تنها نیم تنه بالای بدنش برهنه بوده و با دست بخشهایی از آن را هم پوشانیده است.
او می گوید: "من از ایده گرفتن عکسهای جسورانه خوشم آمد، اما عکس برهنه نگرفتم. برای همین است که امروز اینجا هستم، زیرا می خواهم حقیقت را اثبات کنم. من اجازه نمی دهم کسی بیکینی یا شلوار یا روسری ام را حذف کند. اگر بخواهم، خودم برمی دارم و اگر بردارم، انکارش نمی کنم."
اما سردبیر این نشریه هندی می گوید که تصاویر ویدئویی از جریان تهیه عکسها را در اختیار دارد که اثبات می کند تصاویر دستکاری نشده است.
کبیر شرما به بی بی سی گفت: "ایده نوشتن آی اس آی روی بازوی وینا ملک ایده من بود و وینا خودش پیشنهاد داد که آن را با حروف درشت بنویسیم. ما قصد شوخی داشتیم چون در هند هر وقت چیزی خراب می شود، می گوییم که کار، کار آی اس آی است."
در ماه های اخیر بدلیل متهم شدن دستگاه اطلاعاتی پاکستان از سوی آمریکا به حمایت از طالبان، آی اس آی بارها و بارها خبرساز شده است.
در سپتامبر، دریاسالار مایک مولن، عالی رتبه ترین مقام نظامی ایالات متحده، اعلام کرد که شبکه حقانی، بازوی سازمان اطلاعاتی پاکستان است.
پاکستان اتهام حمایت از پیکارجویان را قویا رد کرده است.
انتقاد از مردان معترض
وقتی بی بی سی از خانم ملک درباره گزارشهایی مبنی بر این که پدرش او را طرد کرده و خواهان مجازاتش شده، سوال کرد، او جواب داد: "پدرم عصبانی است."
او ادامه داد: "آنها خانواده من هستند و من آنها را دوست دارم. وقتی از این پرونده فارغ شوم، نزد خانواده ام برمی گردم و آنها را متقاعد می کنم."
بسیاری از شنوندگان و خوانندگان با سرویس جهانی بی بی سی تماس گرفته اند تا یا از وینا ملک حمایت کنند یا انتقاد. بعضی از این انتقادها بسیار تند بوده است.
یک شنونده پاکستانی خانم ملک را متهم به رفتار غیراسلامی و خیانت به اسلام و کشورش پاکستان کرد.
اما خانم ملک از این تصاویر دفاع کرد و گفت: "اگر به صنعتی که اکنون در آن کار می کنم نگاه کنید، نمونه های متعددی از این گونه تصاویر می بینید. اینطور نیست که من اولین نفری باشم که چنین عکسهایی می گیرم. چرا مسائل جنسی چنین مشکل بزرگی است؟ آیا واقعا بالغ شده ایم؟ آیا هنوز در جنگل زندگی می کنیم؟"
بینا شاه، روزنامه نگار و نویسنده مقیم کراچی، می گوید که این انتقادها از خانم ملک نامنصفانه است.
او به بی بی سی گفت: "پرسش من از تمام مردانی که تا این اندازه خشمگین شده اند، این است چرا به این عکسها نگاه کردید؟ اگر شما را اینقدر ناراحت می کند، چرا روی لینک آن کلیک کردید؟"
این اولین باری نیست که وینا ملک جنجال آفرین می شود.
سال گذشته نیز وقتی او در یک برنامه تلویزیون هند حضور یافت، خشم محافل محافظه کار پاکستان را برانگیخت.
همچنین در ماه مارس سال جاری میلادی نیز به دلیل به چالش کشیدن دیدگاه های یک روحانی پاکستانی در تلویزیون خبرساز شد.
جهت نمایش ویدئو در یوتوب اینجا کلیک کنید.
جهت دانلود ویدئو
اینجا کلیک کنید.
|