بیاعتمادی به پلیس، منجر به گسترش ناآرامیهای لندن شد
این گزارش خاطرنشان می کند که بی اعتمادی به اقدام پلیس در مراحل اولیه ناآرامیهای لندن در ماه اوت منجر به گسترش آنها شد
گزارش یک گروه تحقیق مستقل در باره شورشهای ماه اوت امسال در انگلستان، از واکنش پلیس نسبت به این ناآرامیها به شدت انتقاد کرده است.
گروه "شورشها، جوامع و قربانیان" میگوید نزدیک به پانزده هزار نفر در ناآرامی ها، خرابکاریها و غارتها شرکت داشتند.
دلیل اصلی این افراد برای این کار به گفته خودشان، این باور بود که پلیس با آنها مقابله نخواهد کرد.
این گزارش خاطرنشان می کند که در برخی مناطق نظر آنها درست بود. گزارش نهایی این گروه قرار است اوائل سال آینده میلادی به دولت بریتانیا عرضه شود.
به موجب این گزارش، بی اعتمادی به اقدام پلیس در مراحل اولیه ناآرامیهای لندن در ماه اوت منجر به گسترش آنها شد.
گروه "شورشها، جوامع و قربانیان" گفته است این باعث شد تا مردم بیشتری با شرکت در ناآرامیهای سایر مناطق، واکنش پلیس را بسنجند.
بسیاری از افرادی که برای این تحقیق با آنها گفت و گو شده گفته اند این باور که پلیس نمی تواند این مشکل را مهار کند، دلیل اصلی شورشهای بیشتر بوده است.
ناآرامیها در منطقه تاتنهام در شمال لندن آغاز شد و سپس به دیگر شهرهای انگلستان به خصوص منچستر، برمینگام و بریستول کشیده شد.
این گروه هشدار داده اگر اقدام فوری صورت نگیرد، شورشها و ناآرامیهایی از این دست بار دیگر روی خواهند داد.
در روزهای اول پس از آغاز ناآرامی های لندن، منتقدان گفتند که کمبود پلیس در خیابان ها کاملا مشهود بود و باعث شد تا این نیرو نتواند به وظیفه خود که حفظ امنیت جانی و مالی مردم است به خوبی عمل کند.
نا آرامی های لندن، در پی تجمع گروهی از ساکنان محله تاتنهام لندن در اعتراض به کشته شدن یک جوان سیاهپوست آغاز شد که حمله به پاسگاه پلیس و گسترش ناآرامی در این محله را در پی آورد و طی روزهای بعد، ناآرامی به چند محله دیگر نیز سرایت کرد که با حمله به ماموران پلیس، به آتش کشیدن ساختمان ها، خودروهای پلیس و اتومبیل های شخصی و اتوبوس ها و غارت فروشگاه ها همراه بود.
بیش از ۲۷۷۰ نفر در ارتباط با این اغتشاشات دستگیر شدند.