۶۹ نفر دیگر در سوریه کشته شدند

شورای هماهنگی انقلاب سوریه می‌گوید شمار کشته‌شدگان درگیری‌های روزهای اخیر در این کشور به ۶۹ نفر رسیده است.

۶۹ نفر دیگر در سوریه کشته شدند

به گزارش العربیه، سه تن از کشته‌شدگان کودک بوده‌اند.

در تازه‌ترین اظهارنظر در خصوص مسائل سوریه، رحب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه روز سه‌شنبه ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان ۱۳۹۰) گفت: "آینده سوریه را بر خون سرکوب‌شدگان نمی‌توان بنیان نهاد."

اردوغان همچنین حمله به سفارت ترکیه در دمشق را محکوم کرد و افزود: "در طول تاریخ هیچ گاه تعدی‌گری به پرچم سرخ ترک بی‌پاسخ نمانده است."

به گفته وی ترکیه فشارهای اقتصادی و سیاسی را بر حکومت سوریه افزایش خواهد داد. اردوغان گفت: "ترکیه دیگر آینده‌ای برای بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه نمی‌بیند."

عبدالله گل، رئیس‌جمهوری ترکیه نیز ضمن محکوم کردن حمله به سفارت و کنسولگری‌های ترکیه در سوریه گفت: "حکومت سوریه چنانچه تدابیر لازم را اتخاد نکند و این حوادث تکرار شود، بی‌شک واکنش ما بسیار متفاوت خواهد شد."

به گفته گل "سوریه امروز وارد بن بست شده است."

هواداران بشار اسد در روزهای اخیر به سفارت‌خانه‌ها و نمایندگی‌های چند کشور خارجی از جمله ترکیه حمله کرده‌اند.

شورای امنیت سازمان ملل نیز در واکنش به این حملات اعلام کرد سوریه باید بر اساس معاهده وین به حفاظت از نمایندگی‌های کشورهای خارجی پایبند باشد.

آغاز تعلیق سوریه در اتحادیه عرب
امروز چهارشنبه ۱۶ نوامبر (۲۵ آبان ۱۳۹۰) بر پایه تصمیم چند روز پیش اتحادیه عرب، عضویت سوریه در این اتحادیه به حال تعلیق در می‌آید.

اتحادیه عرب شنبه ۲۱ آبان عضویت سوریه را به دلیل "عدم پایبندی این رژیم به طرح پیشنهاد این اتحادیه" تعلیق کرد.

بر اساس طرح اتحادیه عرب دولت سوریه موافقت کرده بود خشونت را در این کشور متوقف کند، بازداشت‌شدگان را آزاد کند، نیروهای نظامی را از شهرها و مناطق مسکونی خارج سازد، به رسانه‌های مستقل اجازه دهد از واقعیت‌ها در سوریه گزارش تهیه کنند، به نمایندگان اتحادیه عرب اجازه دهد از همه مناطق سوریه دیدار کنند و با نظارت اتحادیه عرب با مخالفان گفت‌وگو کند.

اما پس از پذیرش این طرح از سوی دولت سوریه، بیش از ۲۰۰ نفر در ناآرامی‌های این کشور به دست نیروهای امنیتی کشته شده‌اند.

اتحادیه عرب علاوه بر تعلیق سوریه در این سازمان، خواهان اعمال تحریم‌های اقتصادی و سیاسی علیه دولت این کشور شده است. اتحادیه عرب همچنین در تصمیمی غیرالزام‌آور خواهان فراخواندن سفرای کشورهای عربی از دمشق شد.

ولید المعلم، وزیر خارجه سوریه در واکنش به تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب این اقدام را "غیرقانونی و مخالف میثاق این سازمان" توصیف کرد و آن را " خبیث و زشت " توصیف کرد.

وزیر خارجه سوریه همچنین کشورهای عربی را به "توطئه‌گری" علیه دمشق متهم کرد.

ایران نیز تعلیق سوریه در اتحادیه عرب را باعث "پیچیده‌ترشدن وضعیت این کشور" توصیف کرده است.

از بهمن‌ماه سال ۱۳۸۹ تاکنون اعتراضات مخالفان حکومت بشار اسد در سوریه ادامه دارد. برپایه آمار سازمان ملل متحد، اعتراضات مردمی در سوریه از آغاز آن در ماه مارس گذشته تاکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ کشته به‌جا گذاشته است.

+113
رأی دهید
-16

pull.over - دوحه - قطر
تعجب میکنم از اینکه ناتو و کشورهای غربی چرا هیچ کاری برای نجات مردم سوریه انجام نمیدهند!!! سوریه نفت و گاز و این جور چیزا نداره نه ؟ همینو بگو! جون آدمیزاد که ارزشی نداره. مملکت امام زمان هم کماکان از بشارِ کَفتار حمایت میکنه.هر جایی انقلاب شد گفتند بیداری اسلامی.ولی مردم سوریه همچون مردم ایران شدند آشوب گر! فتنه جو! جریان انحرافی.اَی چیز کردم به جد و آبادتان مسئولان نامحترم نظام.
‌چهارشنبه 25 آبان 1390 - 10:41
Warrior in london - لندن - انکلیس
کاش ما ایرانیها یه سر سوزن دل و جرات این عربارو داشتیم. امیدوارم مردم سوریه بیروز بشن
‌چهارشنبه 25 آبان 1390 - 11:13
greentree - تهران - ایران
این اسلام چرا به شما انسانیت و احترام گذاشتن به بقیه رو یاد نداده،شما هر روز هم که نماز میخونید پس دیگه این نماز چیه این آدم کشی چیه؟.
‌چهارشنبه 25 آبان 1390 - 13:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.