خبرگزاری فارس نوشت: محمود احمدینژاد صبح امروز در نشستی غیرمنتظره، با حامیان و برخی از اعضای ستادهای خود دیدار و گفتوگو کرد که به دلیل ممانعت از حضور رسانهها، بخشهایی از سخنان وی به نقل از منابع آگاه حاضر در این نشست به همراه حواشی آن از نظرتان میگذرد؛
* صبح امروز بر روی خروجی یکی از سایتها خبری با تیتر "نشست صمیمی حامیان دولت اسلامی با حضور رییسجمهور برگزار میشود" منتشر و به دنبال آن اهالی رسانه کنجکاو میشوند که چرا از آنان برای حضور و پوشش خبری چنین نشستی دعوت بعمل نیامده است.
* به گفته یکی از حضار، برخی از اعضای دفتر مشایی از دو هفته پیش به صورت گزینشی از برخی اعضای ستادهای احمدینژاد برای حضور در این نشست، دعوت کردهاند چراکه شماری زیادی از حامیان و اعضا و روسای انتخاباتی دیروز دولت امروز بیش از آنکه حامی یکجانبه دولت باشند، حامی جریان خدمت در دولت و منتقد جدی جریان انحرافی و نفوذ کرده در این قوه به شمار میروند.
* هواداران دولت با دعوت دفتر رئیسجمهور از تهران و برخی از شهرستانها از ساعت 8 صبح در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی! گردهم آمدهاند تا 2 ساعتی که از دیدار با رئیس دولت برایشان زمان باقیمانده از دستیار ارشد او و مدیر کل سیاسی و امنیتی دفترش گزارشی درباره موضوعات مختلف بشنوند.
* این نشست غیرمنتظره با حضور احمدینژاد و هواداران دولت، مانند سایر نشستها نیست که یک طرف بگوید و طرف مقابل بشنود بلکه این نشست، شبهمیزگرد پرسش و پاسخی با حضور رئیسجمهور و مجتبی ثمرههاشمی، مریم مجتهدزاده، محمد جعفر بهداد و مسعود زریبافان است. البته در این مراسم برخی دیگر از چهرههای دولتی و 2 میهمان ویژه ورزشی نیز حضور دارند؛ علی اکبر جوانفکر، عباس امیریفر، ابوالحسن فقیه، محمدحسن صالحیمرام، محمد شیخان و ... از دولتیها و حمید سوریان و یوسف کرمی هم از جمله ورزشیهای این نشست هستند.
* گرچه مسئولان دفتر احمدینژاد در این نشست تلاش کردند مدعوین، به صورت گزینشی حضور یابند اما نوع واکنش و مواجهه هواداران دولت به سخنان احمدینژاد از چیز دیگری حکایت میکند؛ آنجا که عدهای ترجیح میدهند وی را با تکبیر و صلوات همراهی کنند و عدهای دیگر با کف زدن.
* احمدینژاد در بخشی از سخنان 2 ساعته خود با هواداران امروزش، گرچه مشایی، بقایی، رحیمی را در کنار خود ندارد اما دفاع تمامقدی از آنها میکند و به گفته یکی از منابع آگاه حاضر در این نشست، قریب به این مضامین میگوید که هرکجا که خواستیم حرفی بزنیم گفتند مشایی پشت سر قضیه است و به او حمله کردند و سپس نوبت به رحیمی، بقایی و ثمره مظلوم رسید.
* بر اساس گفتههای این منبع آگاه، رئیسجمهور در جای دیگری از سخنانش خطاب به حامیان دولت، روایت جالبی از اتهام بهایی و حجتیهخواندن دولتیها عنوان و تصریح میکند: به ما انگ بهایی و حجتیه بودن میزنند در حالی که حجتیه دشمن بهائیت است و اینها چگونه این دو را با هم جمع میکنند؟
اول به ما گفتند رمال. بعد که رمالها را گرفتند، معلوم شد که رمالها و سیاسیون همدیگر را میشناسند ولی جالب این بود که ما این رمالها را نمیشناختیم.
*این جملات بخش دیگری از سخنان رئیس دولت درباره برخی اخبار منتشره از ارتباط برخی دولتیها با رمالها است که به نقل از منبع آگاه حاضر در این نشست به آن اشاره شد.
* احمدینژاد در این نشست علاوه بر حمایت قاطع از همکاران نزدیک خود، از فردی بدون اعلام نامش نیز سخن گفت که گرچه امروز از منتقدین جدیاش محسوب میشود اما رئیسجمهور به گفته خودش به او علاقه زیادی دارد. رئیس دولت درباره این فرد، شبیه به این مضامین میگوید: فردی بود که نمیخواهم اسمش را ببرم و هنوز هم او را دوست دارم که چند ماه پیش انواع مختلف فحاشیها را به ما نسبت داد و حتی به بنده گفت که نزدیک شما را برخی افراد مسالهدار گرفتهاند و رحیمی که کنار شما است دزدی کرده و بنده گفتم سند بیاورید اما زمانی که نتوانستند بنده را قانع کنند، اعلام کردند که تو طلسم محبت شدهای. البته همین بنده خدا دو ماه قبل نیز پیش من آمد و همین حرفها را زد. اما من پس از اتمام حرفهایش به او گفتم که تمام شد...؟! حالا تو از من بشنو: "اللهم العجل لولیک الفرج و العافیة ...."
* در حالی که رهبر معظم انقلاب برای اطلاع از شرایط کشور از منابع مختلفی استفاده میکنند، به گفته این منبع مطلع، رئیسجمهور در جای دیگری از سخنانش نزدیک به این جملات را میگوید: خدمت آقا گزارش خلاف واقع میبردند. من خدمت رهبری رسیدم و توضیح دادم، بگردند اگر یک ریال دزدی در دولت پیدا کردند بنده در تلویزیون حاضر شده و میگویم بهخاطر اینکه به درد مردم نمیخورم استعفا میدهم.
* وی تصریح کرد که احمدینژاد همچنین نزدیک به این جملات را نیز در این نشست میگوید که نشستی با حوزههای علمیه، ائمه جمعه و جماعات و پایگاههای بسیج گذاشتند که اینها (دولت!) ضدولایت فقیه شده ولی بنده گفتم که در کدام قسمت از دولت مغایرت با ولایتفقیه را میبینید...؟!
* حمایت رئیسجمهور از برخی از اعضای دفترش همچنان در سخنانش ادامه پیدا میکند تا آنجا که وی به دفاع از عملکرد قائممقام دستگیرشده بانک مرکزی برمیخیزد و به گفته منبع آگاه نقل به مضمون میگوید: در شعبه دزدی شده اما قائممقام بانک مرکزی را زندانی میکنند؛ این فرد چه گناهی کرده است؟ مدیر که در جزئیات دخالت و از آن خبری ندارد.
احمدینژاد در همین زمینه میافزاید: به قائممقام بانک مرکزی پس از دستگیری میگویند اگر بگویی که کار مشایی بوده تو را آزاد میکنیم اما وی در پاسخ میگوید آن فرد بیگناه است.
* بنا بر اعلام این منبع آگاه، رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود باز هم از رئیس دفترش که در این برنامه غائب است حمایت میکند و نقل به این مضامین خاطرنشان میکند: به ما گفتند که مشایی به برخی ائمه جماعات کمک کرده و به دنبال آن، ائمه جماعات آن مبالغ را برگردانند که اشتباه کردند، بنده با صراحت اعلام میکنم من آن مبالغ را داده بودم چراکه بالاخره مسجد، منطقه و مردم خرج دارند و ...
* و بالاخره این نشست با صرف ناهار بدون حضور عناصر اصلی گفتمانساز حماسه سوم تیر و 22 خرداد به کار خود پایان میدهد و در آخر میهمانان با دریافت یک بسته حاوی ویژهنامه اضافهشدن جمعیت روزنامه ایران و مهمترین محورهای سخنان رئیسجمهور در جمع استانداران سراسر کشور و ... راهی مقصد خود میشوند.
حمله به منتقدان و قوه قضائیه
بیانات آرام و خواهشگونه احمدینژاد در جلسه علنی مجلس در باره اختلاس سه هزارمیلیارد تومانی، امروز صبح به حمله تند به منتقدان و حتی قوه قضاییه تبدیل شد.
به گزارش سایت «نسیم»، احمدینژاد در دیدار امروز خود با برخی اعضای ستاد انتخاباتی خود در سالهای 84 و 88 درخصوص عزل منوچهر متکی اظهار داشت: متکی در هر دوره ریاستجمهوری کاندیدای من نبود بهخصوص در دور دوم چرا که در زمان وزارت وی چهار دیپلمات به سایر کشورها پناهنده شدند.
وی افزود: در جلسهای تصمیم بر آن گرفته شد که متکی از دولت کنار گذاشته شود ولی پس از آن جلسه وی در جلسات دولت حضور نیافت تا آنکه یک شب ساعت 12 ایشان را پیدا کردیم و به وی پیشنهاد ریاست سازمان انرژی اتمی را دادیم که ایشان گفت من میخواهم برای گسترش روابط به سنگال بروم و پس از بازگشت درخصوص این مورد صحبت خواهیم کرد و پس از آن به وی گفتم که از نظر من شما دیگر وزیر نیستید.
احمدینژاد گفت: پس از سفر متکی به سنگال آقایان در پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری حکم ایشان را زود منتشر کردند که من گفتم که این حکم را بردارید و آنها مقاومت کردند و گفتند که این خبر اعلام شده است.
وی اظهار داشت: مدیر کل تشریفات متکی اعلام کرد که پس از دیدار رسمی حکم برکناری وی به دستش رسیده است اما متکی درخواست تمدید ملاقات با رئیسجمهور سنگال را داشت که رئیسجمهور سنگال بعد از آن دیگر ایشان را نپذیرفت.
احمدینژاد با اشاره جنبش فتح وال استریت گفت: این اتفاق یک نارضایتی عمومی است ولی این جنبش سیستم آمریکا را پایین نمیآورد بلکه این شروع یک اتفاق بزرگ است که به نفع انقلاب اسلامی ایران خواهد بود.
وی در ادامه با بیان اینکه دولت را به انحراف متهم میکنند اظهار داشت: این حرف سخیفی است که به ما میگویند اسم از امام زمان(عج) میبرید ولی ولایتفقیه را قبول ندارید و به جای دشمن به ما ایراد میگیرند.
احمدینژاد افزود: به دولت اتهام میزنند شما عضو انجمن حجتیه و بهایی هستید، این حملهای که به ما شد بیشتر از حمله به منافقین بود.
وی در ادامه گفت: جریان براندازی پیش از انتخابات نقشه کشیده بود که پس از فتح وزارتخانهها به بیت رهبری حمله کنند.
احمدینژاد اظهار داشت: برخی مدعی هستند که بنده با بیان اینکه ولایتفقیه را نمیخواهیم گفتهام که ظهور آغاز شده است ولی من چنین حرفی نزدهام بلکه معتقدم هر چقدر به ظهور نزدیکتر شویم احساس نیاز بیشتری به ولیفقیه پیدا میکنیم.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: همانگونه که تبعیت از پیامبر برای خداوند است تبعیت از ولایت و ولیفقیه نیز بایستی برای خداوند باشد.
احمدینژاد گفت: متاسفانه برخی بدون داشتن هیچگونه اطلاعات جامع و کاملی به رئیس دولت توهین کرده و مدعی هستند که دیپلماسی فعالی نداریم ولی معتقدم آنان متوجه واقعیتها نیستند.
وی در مورد بانک مرکزی نیز گفت: ادعا دارند که بایستی نظارات بیشتری داشتید و کوتاهی در نظارت انجام دادهاید؛ آنان با رییس بانک مرکزی کاری ندارند ولی قائممقام وی را دستگیر و به زندان میفرستند؛ وزیر اقتصاد را استیضاح میکنند و این در حالیست که با مدیرعامل بانک صادرات کاری ندارند.
وی در مورد اتهاماتی که به محمدرضا رحیمی وارد میشود، گفت: دو سال است که رییس قوه قضاییه معاون اول دولت را متهم به فساد اقتصادی کرده است ولی نمیتوانند این اتهام را ثابت کنند.
احمدینژاد یادآور شد: این دولت به قوه قضاییه اعلام کرده که آبروی دولت را بردهاید و اگر هم قرار به محاکمه است بایستی علنی صورت گیرد.
وی گفت: بنده فقط 10 درصد حرفها را تاکنون زدهام و شاید 25درصد دیگر را در آینده بگویم ولی مابقی را هیچگاه نمیتوانم به دلایل مصلحتی و حفظ نظام و انقلاب بیان کنم.
|
|
|
|
|
|
|