شرط امارات برای خرید جنگنده رافائل: فرانسه باید ۶۰ میراژ قدیمی ما را پس بگیرد

شرط امارات برای خرید جنگنده رافائل:

فرانسه باید 60 میراژ قدیمی ما را پس بگیرد

اولین معامله جنگنده های رافائل فرانسه و امارات در مراحل نهایی قرار دارد.

به گزارش عصر ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ایلاف، فرانسه و امارات وارد مذاکراتی برای فروش جنگنده های رافائل فرانسه شده اند.
پاریس می گوید که این مذاکرات در مرحله نهایی قرار دارد ولی با این حال همچنان برخی اختلاف نظر ها میان دو طرف وجود دارد.

در صورتی که این معامله انجام شود در نوع خود نخستین است و دارای ابعاد سیاسی خواهد بود.
در حال حاضر مذاکراتی میان نمایندگانی از فرانسه و امارات برای فروش جنگنده های رافائل تا قبل از پایان سال جاری میلادی وجود دارد.

منابع آگاه گفته اند که امارات سعی دارد ناوگان های هوایی نظامی خود را پس از گذشت 28 سال از خرید هواپیماهای جنگی میراژ 2000، با خرید 60 هواپیمای جنگی از نوع رافائل ، نوسازی کند.

مذاکرات امارات با شرکت سازنده رافائل یعنی داسو از سال 2008 آغاز شده بود.

روزنامه لوموند چاپ پاریس در این باره نوشت: این مذاکرات در مراحل نهایی خود قرار دارد .

وزیر دفاع فرانسه هم اخیرا درباره این موضوع گفته است: مشتری شرط هایی را مطرح می کند و تولیدکننده هم از منافع خود دفاع می کند. این موضوعی طبیعی است.

این وزیر فرانسوی با اشاره به تمایل مقامات امارات برای خرید جنگنده های رافائل گفت: هنگامی که نیروی هوایی به جنگنده هایی مجهز می شود این موضوع برای 40 سال خواهد بود . این موضوع بسیار مهمی برای یک کشور است.

امارات در ابتدا درباره قیمت، نوع رادار نصب شده بر روی این جنگنده و تعویض موتور محرکه آن با موتور قوی تر، با فرانسه اختلاف نظر داشت .

با این حال جنگ لیبی نشان داد که همین موتورهای فعلی ، برای رافائل مناسب است و نیازی برای تغییر آن وجود ندارد.
هم اکنون اختلاف نظر درباره شرط امارات برای فرانسه است که پاریس ، 60 جنگنده میراژ 2000 امارات را در مقابل این معامله ، خریداری کند.

به احتمال بسیار دو طرف درباره این جنگنده های میراژ 2000 به توافق برسند و این جنگنده ها به کشور سومی به فروش برسد.

احتمالا این جنگنده های میراژ به قیمت 20 میلیون یورو به عراق فروخته شود. البته این اقدام توسط فرانسه مدیریت خواهد شد. فرانسه معتقد است که این روند آسان نیست زیرا این جنگنده ها را باید بازسازی کرد و آنها را دوباره فروخت.

اما این معامله اقتصادی ، با ابعاد سیاسی نیز همراه است.
بخشی از تحلیلگران معتقدند که امارات قصد دارد بااین اقدام، حمایت فرانسه را از خود در صورت وقوع تنش نظامی با ایران، در کنار خود داشته باشد.

فرانسه هم اکنون پایگاه کوچک نظامی در امارات دارد.
امارات نیز در کنار فرانسه ، یکی از کشورهای حاضر در برقراری منطقه پرواز ممنوع در آسمان لیبی بود. امارات 12 فروند هواپیمای نظامی به عملیات نظامی لیبی ارسال کرده است.

در صورت عملی شدن این معامله، امارات نخستین کشوری است که این نوع از جنگنده های رافائل فرانسه را خریداری می کند. با عملی شدن این خرید، بازارهای بین المللی برای خرید این محصول فرانسه، باز می شود .

تاکنون تمامی تلاش ها و رایزنی های فرانسه با دیگر کشورها برای فروش رافائل به ویژه با مراکش و برزیل، بی نتیجه بوده است.
البته جنگ اخیر در لیبی، فرصت خوبی را برای به نمایش گذاشتن قدرت مانور رافائل فراهم کرد.

لولا داسیلوا رئیس جمهور وقت برزیل پیش از این در سفر به پاریس، رافائل را تحسین کرده بود و هماهنگی هایی میان دو طرف برای امضای قرارداد خرید رافائل به ارزش 4 تا 7 میلیارد دلار ایجاد شد اما رئیس جمهور بعدی برزیل، نظری متفاوت دارد.
البته مقامات برزیلی می گویند که دلیل اصلی خودداری از خرید رافائل فرانسوی، شرایط اقتصادی آنهاست.

Dara va sara - استرالیا - پرت
خدمت کاسه لیسان بی مغز. این یکی از اون هزاران دلایلی هست که کشورهای چون امریکا و فرانسه پشتیبان ج اس..هالی هست. و از افرادی چون اعلیاحضرت شاهنشاه متنفر بودند. زیرا اگه ج اس.هالی نباشه. امارات چه لزومی داره این همه اسلحه بخره..درواقع ج اس..هالی با ایجاد تنش در منطقه. مشتریان این کشورها را زیاد میکنه..ای ساندیس خورا. خودتونم نمیدونین که چطوری دارین سواری میدین.و اربابتون کیه ؟؟؟؟؟
دوشنبه 2 آبان 1390

Dara va sara - استرالیا - پرت
خدمت کاسه لیسان بی مغز. این یکی از اون هزاران دلایلی هست که کشورهای چون امریکا و فرانسه پشتیبان ج اس..هالی هست. و از افرادی چون اعلیاحضرت شاهنشاه متنفر بودند. زیرا اگه ج اس.هالی نباشه. امارات چه لزومی داره این همه اسلحه بخره..درواقع ج اس..هالی با ایجاد تنش در منطقه. مشتریان این کشورها را زیاد میکنه..ای ساندیس خورا. خودتونم نمیدونین که چطوری دارین سواری میدین.و اربابتون کیه ؟؟؟؟؟
دوشنبه 2 آبان 1390

rezafox - امارات - دبی
اههههه جالبه ارزش کل معامله ذکر نشده اما ارزش معامله با عراق 20 ملیون یورو تقریبا 35 میلیارد تومان و قراردادی که با برزیل بوده 4 میلیلرد دلار تقریبا 5000 میلیارد تومان البته بد نیست که بدانید قیمت یک هواپیمای ایرباس ای 320 حدود 60 میلیون دلاره یعنی تقریبا 75میلیارد تومان حالا حساب کنید 3000 میلیارد چه سرمایه ای از این کشوره بوده که به باد رفته و هر روز شاهد سقوط یک هواپیمای فرسوده هستیم و مرک صدها هم وطن
سه‌شنبه 3 آبان 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.