پنجشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۹ سپتامبر ۲۰۱۰
دیدار تدارکاتی ویارئال با استقلال یا پرسپولیس
و راهاندازی مدرسه فوتبال بارسلونا در ایران
سفیر اسپانیا در ایران از برگزاری دیدار دوستانه تیم باشگاهی ویارئال با یکی از تیمهای استقلال یا پرسپولیس در ایران خبر داد.
به گزارش فارس ، لئوپلدو استامپا سفیر اسپانیا در ایران صبح امروز برای تماشای مسابقات جام چوگان در زمین قصر فیروزه حاضر شد.
وی که خود به این ورزش میپردازد علاقه زیادی به چوگان دارد و در این زمینه به خبرنگار ورزشی فارس گفت: من همیشه سعی میکنم مسابقات چوگان را پیگیری کنم و با علاقه این رشته را دنبال میکنم.
استامپا درباره تعامل بین کشور اسپانیا و ایران در زمینه ورزش خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم در تمام رشتهها همانند بسکتبال، بوکس، فوتبال و سایر ورزشها تعامل خوبی بین دو کشور وجود داشته باشد و از امکانات یکدیگر استفاده کنیم.درصدد هستیم مدرسه فوتبال بارسلونا را در ایران راهاندازی کنیم تا با استعدادیابی از جوانان ایرانی بتوانیم آنها را راهی این باشگاه مطرح کنیم.
سفیر اسپانیا در ایران یادآور شد: در تلاشیم بازیهای تدارکاتی بین تیمهای اسپانیایی و ایرانی برگزار کنیم. در آیندهای نزدیک قصد داریم با هماهنگیهای صورت گرفته بازی تدارکاتی بین ویارئال و یکی از دو تیم استقلال و پرسپولیس در تهران برگزار کنیم. در حال حاضر مذاکرات را آغاز کردهایم و به زودی زمان این بازی را مشخص میکنیم.
بچه شمرون - هلند - روتردام
|
یعنی باید باور کنیم دیگه هان، حداقل یه تیم کوچکتری ترکیه ایی روسی یه دروغ کوچکتری البته میگن دروغ هرچی بزرگتر باورکناش بیشتر و راحت تر اما نه با فوتبال امروز دنیا و اونم قهرمان قهرمانان بارسلونا ما که بخیل نیستیم اما این بیشتر به شا یعه و دروغ سیزده بدر میخوره تا حقیقت تا زمانی که این آخوندای دزد و کلاهبردار راس کارن فقط مایه اس که گم میشه یه ریالش خرج ملت نمیشه آخه آخوند ضد ایران و ایرانیه چه برسه به ورزش ایران. |
جمعه 15 مهر 1390 |
|
nader46 - انگلیس - لندن
|
آخه استق عددی نیست که با بارسا بازی کنه،!،تا پرسپولیس هست،،استق نیم تیم هم حساب نمیشه،،حالا اگر قرار به بازی با این تیمها شد!!استقیها میتونن افتخار توپ جمع کنی را داشته باشن،،تا یه افتخار دیگه هم به افتخارات آبی ابکیشون اضافه بشه..یه جایزه ویژه هم به بهترین توپ جمع کن تعلق میگیره،،من میگم کرار حقشه،،راستی توی بازی دست گرمی داخل تیمی هم واسه جر زدن،و ندادن کولی بعد از باخت ،حسابی از خجالت هم در اومدن و کار به فحش و دعوا کشیده،، وقتی میگم استق بیشخصیت ،،،بعد میان میگن ،،چرا این حرفو میزنی،،دوره هم بشینین دیزی بخورین بیشتر میچسبه. |
یکشنبه 17 مهر 1390 |
|