هاشمی: شرایط دلسوزان نظام را در انتخابات آینده فراهم کنید
علیاکبر هاشمی رفسنجانی، خواهان فراهم شدن شرایط "دلسوزان نظام" همچون "آگاهی بخشی و نقد منصفانه" در انتخابات آینده شده است. رئیس مجمع تشخیص مصلحت «مشارکت حداکثری» و «جلب اعتماد مردم» را از شرایط انتخابات خوب برشمرده است.
علیاکبر هاشمی رفسنجانی
هاشمی رفسنجانی روز چهارشنبه ۱۳ مهر در دیدار جمعی از جوانان فعال سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان کرمان، با اشاره به انتخابات آینده مجلس گفته است: «میتوان با فراهم نمودن شرایط موردنظر فعالان سیاسی دلسوز نظام و گسترش آگاهیبخشی و نقد منصفانه، فضای مناسبی برای مردم و گروهها برای حضور در انتخابات فراهم کرد.»
بهگزارش پایگاه اینترنتی شخصی هاشمی رفسنجانی، او همچنین «مشارکت حداکثری» و «جلب اعتماد مردم» را از شرایط یک انتخابات خوب دانسته است.
رئیس "مجمع تشخیص مصلحت" در بخش دیگری از سخنان خود "یاس و ناامیدی" را در مرحله کنونی "مضر" دانسته و گفته است: «اگرچه ممکن است به خاطر عملکرد بد و سلیقهای برخی اشخاص، به ارزشها و دستاوردهای انقلاب صدمه وارد شده باشد، اما در هیچ شرایطی نباید امید به اصلاح امور را از دست داد.»
هاشمی رفسنجانی همچنین درباره مسائل پیش آمده در یکی دو سال گذشته اضافه کرده است: «در مسائل پیش آمده در یکی دو سال گذشته همواره پیشنهادات و راهکارهای خود را خدمت دلسوزان نظام عنوان کردهام و تا جایی که شرایط سیاسی و فضای کشور نیز اجازه دهد به تلاشهایم در جهت رفع مشکلات ادامه خواهم داد.»
«به وفور در جامعه از اخلاق دم میزنند»
آقای رفسنجانی یک روز پیش از سخن گفتن در جمع جوانان و فعالان سیاسی کرمان، در دیدار با معاون و اعضای حوزه ستادی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی هم از "دم زدن از اخلاق" در جامعه انتقاد کرده بود. او گفته بود: «اگرچه در جامعه ما به وفور از اخلاق اسلامی دم زده و برنامههای بسیاری نیز ساخته میشود، اما متاسفانه آنچه اکنون در برخی مراکز تصمیمگیر و به تبع آن بعضی رسانهها و جراید جامعه اتفاق میافتد و عمل میشود به گونه دیگری است.»
هاشمی رفسنجانی با اعتراف به این که جمهوری اسلامی نتوانسته «جامعهای سالم و صالح» بسازد، از «گسترش مفاسد، دروغ و بداخلاقیها در جامعه» ابراز تاسف کرده بود.
در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ و اتفاقات پس از آن، انتقادات به رفسنجانی بهخاطر عدم تبعیت بیچون و چرای او از نظرات علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی بالا گرفت.
رفسنجانی ۲۶ تیرماه ۸۸ در آخرین نماز جمعهای که "امامت" آن را برعهده داشت، آزاد کردن زندانیان سیاسی، رفع محدودیتها و سانسور رسانهها و پایبندی به قانون را از جمله شرطهای جلب اعتماد مردم و غلبه بر ناآرامیها عنوان کرده بود. خامنهای در واکنش به اظهارات رفسنجانی از "موضعگیری دو پهلوی برخی خواص" انتقاد کرد و خواهان صراحت آنها در محکوم کردن جریان اعتراضی مردم شد که آن را "فتنه" میخواند.
در این مدت رفسنجانی در هر فرصتی تاکید کرده که همچنان به اظهارات خود در آخرین نماز جمعه اعتقاد دارد.
|
|
|
|