شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۴ سپتامبر ۲۰۱۰
زنان دردهای شکمی را جدی بگیرند
پرفسور وندرزی متخصص انکولوژی زنان، درباره شایع ترین سرطان های زنان در دنیا، اظهار کرد: سرطان رحم، آندومتر، سرطان گردن رحم یا سرویکس ( Cervix ) و سرطان سینه شایع ترین سرطان های زنان در دنیا است. وی ادامه داد: سرطان های لگنی و واژینال نیز در برخی نقاط دنیا در بین زنان شایع است.
رییس انجمن انکولوژی زنان اروپا بااشاره به روشهای درمانی در این باره تصریح کرد: درمان سرطان سینه در ایران بیشتر توسط جراحان صورت می گیرد در حالی که این مهم باید به وسیله متخصصان سرطان شناسی انجام شود.
وی ضمن اشاره به آخرین پیشرفت های علمی دنیا در زمینه پیشگیری و درمان سرطان های زنان، گفت: یکی از مهمترین پیشرفتهای اخیر که در کشور هلند نیز در حال انجام است کشف واکسن برای سرطان های گردنه رحم است که برای کودکان 12 سال مورد استفاده است و در افراد مسن کاربردی ندارد.
پرفسور وندرزی یادآور شد: در بعضی کشورهای دنیا این واکسن بصورت برنامه اجتماعی انجام می گیرد. به عنوان مثال در کشور هلند از کودکان 12 سال دعوت شد تا واکسینه شوند اما در نهایت 65 درصد حضور پیدا کردند.
وی در ادامه ضمن اشاره به آمار مبتلایان به سرطان های زنان افزود: میزان شیوع سرطان ها در کل دنیا متفاوت است به طور مثال سرطان دهانه رحم در آسیا بسیار شایع است و سرطان سینه در اروپای غربی شایع تر از اروپای شرقی است.
پرفسور وندرزی در پاسخ به این که چرا سرطان رحم در کشورهای آسیایی شایع تر است، گفت: در این کشورها به دلیل انجام نشدن غربالگری مناسب، این سرطان ها شایع تر است در حالی که در برخی کشورها مثلا کشور هلند زنان 30 تا 65 سال، هر پنج سال یکبار تست پاپ اسمیر انجام می شود و این غربالگری باعث پیشگیری و حتی کنترل آن در مراحل اولیه می شود.
این متخصص آنکولوژی زنان با تاکید بر این مطلب که زنان علائم اولیه غیر طبیعی که در بدنشان رخ می دهد را جدی بگیرند، توصیه کرد: زنان باید خون ریزی های غیر طبیعی ناحیه واژینال و دردهای شکمی را جدی بگیرند و در اولین فرصت به متخصص زنان مراجعه کنند.
وی همچنین توصیه کرد: زنان خونریزی های نامنظم را جدی بگیرند و دردهای شکمی را قبل از اینکه به مراحل حاد برسند با پزشک مطرح نموده و درمان کنند.
پرفسور وندرزی در پایان انجام فعالیت های ورزشی (صبح و اواخر شب) و مصرف غذاهای سالم و همچنین اجتناب ازپرخوری را از دیگر موارد برای پیشگیری از بروز سرطان های زنان عنوان کرد.
snowy me - سوئد - مالمو
|
siavash siavash - بلژیک - انتورپ دوست خوب کاش کمتر به هم توهین کنیم. شاید ما با خانوم فانوس اختلاف نظر داشته باشیم ولی من شخصا هیچ وقت ندیدم ایشون به کسی توهین کنند. پس بهتره بحث رو منحرف نکنیم و باعث رنجش دیگران نشیم. لازمه ی دموکراسی پذیرش ابراز عقیده ی آزاد و بدون توهین به تفکر مخالفه. شاد و پیروز باشید. |
دوشنبه 11 مهر 1390 |
|
بیگلی بیگلی - ایران - مشهد
|
siavashs siavashs - بلژیک - انتورپ - اینکه نتونستند تو رو خوب تربیت کنند دلیل نمیشه که بیای و سایت رو با اراجیفت به لجن بکشی . بهتره همون وظیفه اصلیت که تایید حرفهای خانم فمنیسم هستش رو هر چند وقت انجام بدی و محتویات مغزت رو بیشتر از این نشون ندی چون حرف بیشتری واسه گفتن نداری |
دوشنبه 11 مهر 1390 |
|
h.k - دانمارک - اودا
|
fanoos .شهمیرزاد تاکنون ازبهترین های سایت بوده.ولی متاسفانه بعضیهادوست دارند.برای خودنشاندادن بعضی چیزهارابنویسند.وبهتراست.بیجواب بمانند. |
سهشنبه 12 مهر 1390 |
|
*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد
|
h.k - دانمارک - اودا هموطن بسیار عزیزم شما همیشه به من لطف داشتی و منو خجالت دادی ..الهی که همیشه شاد و پیروز باشی . |
سهشنبه 12 مهر 1390 |
|
*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد
|
snowy me - سوئد - مالمو دوست عزیزم از اظهار لطف و نظر شما یه دنیا ممنونم . قربان مهربانی شما پاینده باشید |
سهشنبه 12 مهر 1390 |
|
snowy me - سوئد - مالمو
|
*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد فانوس جان واست یه چیز نوشته بودم ولی نمیدونم کجاست!!! سایت خیلی بی نظم شده این چند روزه. |
چهارشنبه 13 مهر 1390 |
|
*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد
|
snowy me - سوئد - مالمو دوست عزیز منظور شما یعنی اینست که سایت کامنتی که در مورد منرو دادی درج نکرده؟ یا اینکه نمیدانی در کدام لینک بوده؟! اما عزیزم اگرم پیداش نکردی بیخیال خودت رو خسته نکن اره بابا سایت اینروزها به طور کلی دچار هرج و مرج و بی نظمی زیادی شده ..موافق باهات |
پنجشنبه 14 مهر 1390 |
|
snowy me - سوئد - مالمو
|
*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد آره فانوس جان. همینجا نوشته بودم. ولی نیست. نمیدونم چی به سرش اومده. انگار گم و گور شده. موفق باشی عزیزم. |
پنجشنبه 14 مهر 1390 |
|