کلینتون از حکم زندان دو شهروند آمریکایی در ایران ابراز ناامیدی کرد


کلینتون از حکم زندان دو شهروند آمریکایی در ایران ابراز ناامیدی کرد

خانم کلینتون گفت او نیز در کنار باراک اوباما و دیگر مردم آمریکا حمایت خود را از این شهروندان آمریکایی و خانواده های آنها ابراز می دارد

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به صدور حکم هشت سال زندان برای دو شهروند آمریکایی زندانی در ایران، گفت که این حکم او را "عمیقا ناامید" کرده است.

خانم کلینتون روز یکشنبه، ۲۱ اوت ۲۰۱۱ میلادی در این مورد گفت: "ما به تلاش های خود برای آزادی فوری آنها ادامه می دهیم. وقت آن فرارسیده که آنها به خانه بازگردند و به خانواده هایشان ملحق شوند".

آقای دولت آبادی در مورد سارا شورد، متهم دیگر پرونده گفت که رسیدگی به این پرونده همچنان ادامه دارد و پرونده او از نظر دستگاه قضایی ایران مفتوح است.

دادستان تهران در مورد خانم شورد افزود: "درست است که خانم شورد اظهار نظر کرده است که در دادگاه حاضر نمی شود، اما مقررات ایران نشانگر آن است که محاکمه او بلامانع است و به طور غیابی محاکمه می شود".

شین باوئر و جاشوا فتال، همراه با سارا شورد، روز ۳۱ ژوئیه سال ۲۰۰۹ توسط ماموران ایرانی در منطقه مرزی ایران و عراق دستگیر و پس از انتقال به تهران زندانی شدند.

مقامات تهران پس از مدتی اعلام کردند که این سه نفر به اتهام جاسوسی و ورود غیرقانونی به خاک ایران محاکمه خواهند شد؛ در حالی که منابع آمریکایی تاکید داشتند که که آنان هنگام گردش در منطقه مرزی کردستان عراق با ایران، توسط ماموران ایرانی دستگیر شده اند.

این شهروندان آمریکایی زندانی در ایران می گویند ورود آنها به خاک ایران بدون آنکه خود بدانند صورت گرفته است.

خانم شورد در شهریور ماه گذشته ۲۰۱۰ و با سپردن وثیقه ای به مبلغ پانصد میلیون تومان (حدود نیم میلیون دلار) از زندان آزاد شد و به کشورش بازگشت.

وی پس از آزادی در مصاحبه ای با بی بی سی گفت که در نظر ندارد برای حضور در جلسه محاکمه، به ایران بازگردد.

غلامحسین محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضاییه ایران هم روز یکشنبه، ۳۰ مردادماه ۱۳۹۰، با اظهار نظر در مورد این حکم دادگاه گفت: "حکم صادره به متهمان و وکیل مدافع آنها ابلاغ شده و ظرف مدت ۲۰ روز در دادگاه تجدید نظر قابل رسیدگی و اعتراض است".

در همین حال مسعود شفیعی، وکیل مدافع این آمریکایی های زندانی در ایران پس از صدور حکم اخیر در مورد موکلانش به خبرگزاری رویترز گفته است که قطعا ظرف مدت قانونی به حکم دادگاه شکایت کرده و درخواست تجدیدنظر را مطرح می کند.

آقای شفیعی در این مورد گفت: "اعتقاد من این بوده و هست که موکلانم بیگناه هستند. من تاکنون هیچ مدرکی دال بر گناهکار بودن آنها مشاهده نکرده ام".

پیش از این برخی از شخصیت های مشهور جهان از جمله محمدعلی کلی، قهرمان سابق بوکس جهان و یوسف اسلام، خواننده بریتانیایی که هر دو دین خود را به اسلام تغییر داده اند از حکومت ایران خواسته بودند که این دو شهروند آمریکایی را از زندان آزاد کند.

gharibe UAE - امارات - ابوظبی
کارشون چی بوده که بیان تو خاک ایران اون هم تو اون منطقه نا امن گردش گری کنند؟هر کشوری مقررات خودش و داره و میتونه تصمیم بگیره خانم کلینتون هم از دور داره زور میزنه وقتی تو عراق که کشور تو هم نیست ایرانیها را به جرم جاسوسی میگیری فکر نمیکنی یه روز هم انگشتت لا در گیر میکنه حالا این به اون در
یکشنبه 30 مرداد 1390

Jacki55 - انکلستان - لندن
من با این دولت موافق نیستم.ولی خوب جلوی این زورکو واستاده اند.اینها باشند یفهمنی که ایران و ملت ایران مثل عراق و افغانستان نیست که به راحتی بکیرنش.زنده باد ایران.
دوشنبه 31 مرداد 1390

love-iran - ایران - مشهد
Jacki55 - انکلستان - لندن. من هم با شما موافقم دلیل نمیشه چون از دولت خوشمون نمیاد بزاریم امریکا هر کار دوست داره بکنه اره 3 تا امریکایی اومدن تو یک کشور جنگ زده اونم لب مرز گردگشگری کدوم یکی از دوستان تا حالا دوست داشته مرز یک کشور جنگ زده و پر تروریست بره گردش ؟؟؟؟ تازه از امریکا بیاد تو دل بدبختی تفریح چقدر جالب
دوشنبه 31 مرداد 1390

baran828 - ایران - تهران
من آمریکاییهای تو عراقو دیدم پاشونو از تو کمپ خودشون بیرون نمیذارن فقطم با فرودگاهو پروازو اینجور جاها که بخودشون مربوطه کار دارن اصلا مردم عراق تو شهر همدیگه رو بکشن ......بمیرن..........!کاری بهشون ندارن! چجوری راه افتادن و بی کله رسیدن به مرز ایران !؟الله اعلم!
سه‌شنبه 1 شهریور 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.