ادامه اعتصاب در بازار پارچه‌فروشان تهران


ادامه اعتصاب در بازار پارچه‌فروشان تهران

بازار پارچه‌فروشان تهران، عکس از سایت کلمه

اعتصاب در بازار پارچه‌فروشان تهران در اعتراض به مالیات بر ارزش افزوده روز سه‌شنبه نیز ادامه داشته است. بخش‌های مختلف صنف پارچه در این اعتصاب شرکت کرده‌اند.

به نوشته وب‌سایت کلمه، نزدیک به میرحسین موسوی، بخش‌های مختلف صنف پارچه از جمله تولیدکنندگان و فروشندگان پارچه‌های پرده‌ای، لباس‌کار، روپوش مدارس و مانتو، پارچه‌های ملحفه‌ای، جین، فاستونی، چادری، آستری و پارچه‌های خارجی که در پاساژها و سراهای مختلفی در بازار فعالیت دارند، در این اعتصاب که از حدود دو هفته پیش آغاز شده، شرکت دارند. 
 
روزنامه دنیای اقتصاد نوشت سه شنبه بیش از۸۰۰ نفر از فعالان صنف بنکداران پارچه در مسجد ملک بازار در تهران جمع شدند تا با حضور رییس شورای اصناف کشور موضوع مالیات بر ارزش افزوده این صنف و دلایل اعتراض خود را مطرح کنند. 
 
محمدحسین رحیمی،نایب رییس اول اتحادیه بنکداران پارچه تهران در این مورد به خبرگزاری دانشجویان ایران، «ایسنا» گفت: «فعالان صنف بنکداران پارچه خواهان به تعویق افتادن اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده برای آماده‌شدن بستر مناسب و دادن آموزش‌های لازم هستند.»
 
آقای رحیمی افزود: «قرار شد۱۰ نفر از بین فعالان صنف بنکدار پارچه به نمایندگی انتخاب شوند و همراه با قاسم نوده‌فراهانی ـ رییس شورای اصناف کشور ـ به مجلس رفته و خواسته‌های خود را پیگیری کنند.» 
 
پیشتر خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، گزارش کرده بود که «برخی از مغازه‌داران که کرکره‌های خود را پایین کشیده بودند با درخواست محمدصادق مشایخ، رئیس اتحادیه‌ بنکداران پارچه تهران، روبه‌رو شدند. وی که مغازه به مغازه رفته و فروشندگان را به باز‌کردن مغازه‌ها و پیگیری درخواست خود تشویق می‌کرد، با روشن شدن چراغ برخی از مغازه‌ها مواجه می‌شد، اما پس از گذر وی با نگاه فروشنده به جمع همکارانش، خاموشی دوباره حاکم می‌شد.»
 
یکی از فعالان صنف بنکداران پارچه درباره‌ اعتراض این صنف به ایسنا گفت: «مالیات بر ارزش افزوده در صنف ما ایجاب نمی‌کند، چرا که ما جنس را با چک، سفته و دفتری می‌فروشیم و چک برگشتی داریم، اما متاسفانه این قانون تصویب شده است.»
 
در تیرماه ۱۳۸۹ صنف پارچه‌فروشان و طلافروشان در تهران در اعتراض به نحوه دریافت مالیات بر ارزش افزوده توسط دولت دست به اعتصاب زدند.

قانون مالیات بر ارزش افزوده از سال ۱۳۸۷ در ایران برای برخی از اصناف به اجرا آمد و در آن هنگام با مقاومت صنف طلافروشان از جمله در اصفهان و تهران روبه‌رو شد.

برپایه اعلام سازمان امور مالیاتی، این قانون از مهرماه سال ۱۳۸۹، برای ۱۲ گروه صنفی دیگر نیز لازم‌الاجرا شده است.  
لیلی ایرانی - ایران - تهران
این قشر بی عار جامعه اعتصابم که میکنن واسه منافع خودشونه.خراب بشه اون بازار رو سرشون
پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

امیراردلان - ایران - تهران
بادرود لیلی ایرانی جان به خدا قسم راست میگی واقعا قشر بی عار و مفت خور
پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

khosh bavar - ایران - یزد
لیلی ایرانی عزیز, فقط یک نگاه به کیسه های نایلونی پول بنداز !
پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

alexxx - اتریش - وین
ضرب المثلی بود که میگفت: "تو بدم بمیر و بدم" حالا این بازاریا هم یه حرکتی بکنن, به منافعشون نگاه کنند و "بدمند" بازار شاهرگ حیاتی اقتصاد هر کشوره اگر بازار و دانشگاه هماهنگی ایجاد کنن ظرف یک هفته اخوندا کت شلوار میپوشن که هیچ کراوات هم میزنن.!!!
پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

لیلی ایرانی - ایران - تهران
khosh bavar - ایران - یزد عجب دقتی داری خوش باور جان.ندیده بودم.امیراردلان - ایران - تهران درود من هم به شما
پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

خیال - ایران - تهران
حاجی بازاری های دزد حروم خوری که مثل زالو میمونن و از مردم میدزدن و تو شیکم پاره زن و بچه های بی کلاسشون می ریزن اما باز هم تو یه جمع بیکلاسی و طمع و حرصی که دارن تابلوشون میکنه که بچه حاجی بازاری هستن ! ننگ به هرچی بازاریه
یکشنبه 23 مرداد 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.