نخست وزیر بریتانیا: پلیس به امکانات مقابله با آشوب مجهز می شود


نخست وزیر بریتانیا: پلیس به امکانات مقابله با آشوب مجهز می شود

کامرون گفته است نیروی پلیس به امکانات لازم برای مقابله با ناآرامی ها مجهز می شود

در پی چهار روز آشوب در لندن و چند شهر دیگر در بریتانیا، دیوید کامرون، نخست وزیر این کشور، گفته است نیروی پلیس به امکانات لازم برای مقابله با نا آرامی ها مجهز می شود.

همزمان، شهردار لندن در مورد کاهش بودجه پلیس هشدار داده است.

روز گذشته نیز آقای کامرون که به دلیل بروز نا آرامی در لندن تعطیلات خود در خارج از کشور را ناتمام گذاشته و به لندن بازگشته بود، ریاست جلسه کمیته کبرا را برعهده داشت.

این کمیته در موارد بروز بحران در داخل بریتانیا و یا تحولاتی که پی آمدهای مهمی برای این کشور دارد تشکیل می شود و شماری از اعضای هیات دولت و مقامات امنیتی در آن شرکت می کنند.

آقای کامرون همچنین گفته است که از عکس هایی که ناآرامی های اخبر گرفته شده برای شناسایی کسانی که دست به اقدامات خشونت آمیز زده اند استفاده خواهد شد.

نخست وزیر بریتانیا هشدار داد که "ابراز نگرانی تصنعی" در مورد نقض حقوق بشر از استفاده از این تصاویر برای شناسایی "آشوبگران و غارتگران" جلوگیری نخواهد کرد.

سازمان های حمایت از حقوق بشر و حقوقدانان هنوز در مورد سخنان آقای کامرون در این زمینه اظهار نظری نکرده اند.

نخست وزیر بریتانیا گفته است که تنها در لندن، بیش از هفتصد تن در ارتباط با شرکت در نا آرامی های اخیر، که با آتش زدن تعدادی ساختمان و خودرو، حمله به ماموران پلیس و غارت فروشگاه ها همراه بود، بازداشت شده اند اما مشخص نکرد چه تعدادی از آنان همچنان در بازداشت هستند.

دیوید کامرون افزود که رفتار "آشوبگران" از جمله شرکت تعدادی نوجوان و کودک در این ناآرامی ها نشان می دهد که "بخشی از جامعه بریتانیا بیمار است" و وعده داد که دولت اجازه نخواهد داد که "فرهنگ ارعاب" بر خیابان های بریتانیا حاکم شود.

بازداشت به اتهام قتل

همزمان، گزارش شده است که پلیس بیرمنگام، دومین شهر پر جمعیت بریتانیا، یک مرد سی و دو ساله را در ارتباط با کشته شدن سه نفر در طول شب گذشته بازداشت کرده است.

 

پلیس از بروز ناآرامی گسترده در بیرمنگام خبر داده است

فرد بازداشت شده راننده اتومبیلی بوده است که در ساعات اولیه پس از نیمه شب گذشته، سه مرد آسیایی تبار را در یکی از نقاط بیرمنگام زیر گرفت و آنان را کشت.

به گفته اهالی محل، قربانیان این حادثه هنگام نگهبانی از محله خود در برابر حمله احتمالی شرکت کنندگان در آشوب های خیابانی، جان خود را از دست دادند.

پلیس گفته است که هنوز مشخص نیست که آیا فرد بازداشت شده با ناآرامی های شهر ارتباط داشته یا نه اما احتمال ارتکاب قتل عمد را مردود ندانسته است.

پس از این حادثه، حدود دویست تن از اعضای جامعه آسیایی تباران بیرمنگام در برابر بیمارستانی که این سه نفر به آن انتقال یافته بودند اجتماع کردند و خواستار رسیدگی سریع به این واقعه شدند.

منابع پلیس این شهر همچنین گفته اند که طی ساعات شب گذشته، بیش از یکصد نفر را در ارتباط با حمله به ماموران، به آتش کشیدن اموال و غارت فروشگاه ها بازداشت کرده اند.

شب گذشته، ماموران پلیس به منظور جلوگیری از حمله به فروشگاه ها، در برخی نقاط شهر متمرکز شدند و از جمله یک مرکز خرید را در محاصره خود درآوردند.

در همان حال، پلیس لندن گفته است که با استقرار بیش از شانزده هزار مامور پلیس، آرامش به این شهر بازگشته و شب گذشته، تنها ناآرامی های محدودی گزارش شده است.

علاوه بر بیرمنگام، شهرهای منجستر، سالفورد، ناتینگهام، و لستر نیز در ساعات شب گذشته دستخوش ناآرامی بوده و تعدادی ساختمان و خودرو به آتش کشیده شده و مهاجمان چند فروشگاه را غارت کرده اند.

مخالفت با کاهش بودجه پلیس

در واکنش به حوادث اخیر لندن، بوریس جانسون، شهردار پایتخت، با تاکید بر اینکه نیروی پلیس شهر باید از امکانات لازم برای حفظ امنیت شهروندان برخوردار باشد، به دولت هشدار داده است برنامه کاهش بودجه و نفرات پلیس را به اجرا نگذارد.

 

بوریس جانسون زمان را برای اجرای برنامه دولت کامرون در کاهش بودجه پلیس مناسب ندانسته است

دولت ائتلافی بریتانیا به رهبری حزب محافظه کار برای درمان کسری بودجه، برنامه ای را برای کاهش هزینه های بخش دولتی، از جمله بودجه نیروی پلیس پیش بینی کرده است.

مقامات دولتی بر لزوم اجرای این برنامه تاکید ورزیده اند اما آقای جانسون، که خود عضو حزب محافظه کار است، گفته است که شرایط کنونی برای کم کردن اعتبار مالی پلیس مناسب نیست.

در مقابل، وزارت کشور بریتانیا، که سرپرستی نیروی پلیس را برعهده دارد، گفته است که با اجرای برنامه کاهش بودجه هم، این نیرو همچنان از منابع کافی برای انجام ماموریت های مهم خود برخوردار خواهد بود.

در جریان نا آرامی های کنونی در تعدادی از شهرهای بریتانیا، گاه عملکرد پلیس مورد انتقاد قرار گرفته است و ماموران به کوتاهی در برخورد با عاملان ناآرامی ها متهم شده اند.

از جمله یکی از نمایندگان منچستر گفته است که ماموران پلیس شهر در موارد متعدد، نسبت به شکستن شیشه ها و آتش زدن فروشگاه ها واکنشی نشان ندادند و در صدد بازداشت مهاجمان بر نیامدند.

samuk66 - لندن - لندن
بلیس باید خیلی شدید تر از این برخود کنه. اینا ادمای خلاف.دزد.موادفوش. الاف هستند و هیچ دنبال هیجی بجز زدی نیستند.اصلا نباید بلیس کاری به زیر سن داشته باشد
چهار‌شنبه 19 مرداد 1390

romano - ایران - تهران
بابا بیاین از آقا نایب بر حق امام زمان آموزش بگیرید. ماشین آبپاش در انگلیس ندارید. چارش چهارتا صندوق کوکا و بطری نوشابس چند سرباز گمنام و حرکت خودجوش مردمی و یکم ساندیسه. پنجتا تک تیراندازم بزارین رو پشت بام و هرکی که خوشتیپ تره رو بزنن. تمام نویسنده‌ها، هنرمندا روزنامه‌ها و .. رو هم دستگیر کنید اگه لازم شد حتی خودتونم دستگیر کنید. بعد هم برید خونه شته شده‌ها ازشون اعتراف درست کنین بعد هم برین قبرهاشونو بشکنین چهار تا هم از داهاتای لبنان بیارید. من که کارم نیست اینجور دارم براتون دستور عمل می‌نویسم وای بحال اینکه از آقا نایب بر حق امام زمان خدا پیغمبر و هر کس و ناکسی کمک بگیرید. دست آخر هم به رئیس پلیس لندن داروی نظافت سنتی که ما بهش می‌گیم واجبی بدید که شربت شهادت رو نوش کنند و قضایا حل بشه دوتا هم نماینده حقوق بشر بفرستید ایران که روش کم بشه.
چهار‌شنبه 19 مرداد 1390

samuk66 - لندن - لندن
بلیس باید خیلی شدید تر از این برخود کنه. اینا ادمای خلاف.دزد.موادفوش. الاف هستند و هیچ دنبال هیجی بجز زدی نیستند.اصلا نباید بلیس کاری به زیر سن داشته باشد
چهار‌شنبه 19 مرداد 1390

persian_aria75 - انگلستان - شفیلد
یه سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به دیگران .
چهار‌شنبه 19 مرداد 1390

مبحوت - فنلاند - هلسینکی
خیالت راهت باشه خودشون خوب بلدند. دولت انگلیس همونه که هزاران ایرلندی رو کشته، تو هند حمام خون راه انداخته و .. تازه جمهوری اسلامی یه گوشه ای از کارهای اونو یاد گرفته. لازم نیست بهش درس بدید.
چهار‌شنبه 19 مرداد 1390

nikiniki12 - المان - ماینز
مبحوت فنلاند گرامی این صحبتهایی که کردیدموضوع زمان امبراتوری انگلیسه!!!!! ومقایسه خونخواری ج.ا.درحال حاضرباگذشته دورامبراتوری انگلیس فکرنمیکنیدکاردرستی نباشه???????
پنج‌شنبه 20 مرداد 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.