مرگ ۲۳ هزار ایرانی بر اثر تصادف در سال ۱۳۸۹

مرگ ۲۳ هزار ایرانی بر اثر تصادف در سال ۱۳۸۹

یک مقام سازمان پزشکی قانونی ایران گفته است در سال ۱۳۸۹ با افزایش ۱/۲ درصدی مرگ ناشی از تصادفات، ۲۳ هزار و ۲۴۹ نفر بر اثر سانحه رانندگی جان داده‌اند.
به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرزاق برزگر، معاون سازمان پزشکی قانونی گفت بیش‌ترین آمار کشته‌ها مربوط به آذر و کمترین مربوط به اسفند ۱۳۸۹ است.
 
به گفته وی، بر اساس آمارها، استان تهران با دو هزار و ۲۷۳ نفر، فارس با یک‌هزار و ۸۶۳ نفر و خراسان رضوی یک‌هزار و ۸۴۹ نفر بیش‌ترین تلفات ناشی از تصادفات را داش

ته‌اند و استان‌های ایلام با ۱۷۶ نفر و کهگیلویه و بویر احمد با ۱۸۴ نفر کم‌ترین تعداد کشته‌های حوادث رانندگی را داشته‌اند.
 
بنا به این گزارش، ۷۹ درصد مرگ ناشی از تصادفات را مردان و ۲۱ درصد را زنان تشکیل می‌دهند که در زمان وقوع تصادف ۴۲ درصد از افراد کشته شده راننده، ۲۳ درصد عابر پیاده و ۳۳ درصد سرنشین بوده‌اند.
 
وی افزود: «۶۱ درصد کشته‌ها مربوط به جاده‌های برون شهری، ۲۸ درصد جاده‌های درون شهری، ۱۰ درصد جاده‌های روستایی و الباقی هم نامعلوم است.»

برزگر با بیان اینکه ۴۹ درصد از قربانیان تصادفات بر اثر برخورد دو وسیله نقلیه جان خود را از دست داده‌اند، گفت: ۲۳ درصد کشته‌ها بر اثر برخورد وسیله با عابر پیاده و ۲۰ درصد بر اثر واژگونی جان داده‌اند.
 
معاون سازمان پزشکی قانونی گفت: ۵۳ درصد افراد در تصادفات سال گذشته به علت ضربه به سر، ۲۷ درصد شکستگی‌های متعدد و شش درصد بر اثر خون‌ریزی جان خود را از دست داده‌اند.
 
ایران از جمله کشورهای است که آمار مرگ ناشی از تصادفات در آن بالاست. ر اساس آمار، سالانه نزدیک به ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر در جاده‌های ایران کشته می‌شوند.
 
سال گذشته مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت ایران گفته بود: «ایران از نظر میزان حوادث تروما (جراحت‌های شدید) دومین کشور دنیاست و سالانه فقط خسارت اقتصادی مرگ و میر قربانیان تصادفی بیش از پنج هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که هزینه‌های بستری، معلولیت و خسارت‌های روانی را نیز باید به آن ‌اضافه کنیم.»
 
سوانح رانندگی پس از بیماری‌های قلبی‌ و عروقی، دومین عامل مرگ و میر در ایران محسوب می‌شود. این در حالی است که تصادفات در جهان، ششمین عامل مرگ و میر محسوب می‌‌شود.
 
بر اساس آمار‌های رسمی، سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در جهان، بر اثر تصادفات رانندگی کشته و ۵۰ میلیون نفر مجروح می‌شوند.
 
به گفته کارشناسان «تراکم بالای خودرو در جاده‌ها، کمبود ظرفیت بزرگراهی، وجود بیش از دو هزار نقطه حادثه‌خیز در جاده‌ها، کمبود خدمات ایمنی و امدادی و فرهنگ نادرست رانندگی» از مهم‌ترین عوامل تصادف جاده‌ای در ایران به شمار می‌آید.

zartusht67 - المان - فرانکفورت
مدیریت جهانی انتری نژاد و دوستان احمق و بی سوادش در دنیا در همه چیز رکورد میزند
چهار‌شنبه 28 اردیبهشت 1390

khosh bavar - ایران - یزد
جادههای خراب و کوچک, مست رانندگی کردن, سرعت بیش از حد و از همه مهمتر ماشینهای فرسوده و رده پنجی باعث بزرگ شدن این امار میباشد با توجه به اینکه در ایران بهم با " بوق " سلام و احوالپرسی میکنند, باز امار تصادف بالاست ! و یا شایدم بیمه " یا ابوالفضل " زیاد به رانندگان کمک نمیکنه و انرا باید با بیمه " جن " عوض کنند !
چهار‌شنبه 28 اردیبهشت 1390

*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد
من موندم چطور سال به سال که میشه اعلام میکنند تصادفات امسال %10کاهش یافته !!.
چهار‌شنبه 28 اردیبهشت 1390

ARTEMIS-SW - فرانسه - پاریس
اعدام رتبه ی 1...شکنجه و تجاوز همینطور رواج فحشاو فقر و اعتیاد و دزدی نیز//انوقت بی وطنان اسلام به فکر طلای گور امامان قاتل ایرانی/خاک عربستان بر سرتان سوسمارهای داخل و خارج که تحمل همین یک سایت ازاد را هم ندارید و اینجا هم با 1000 ترفند در حال حقنه کردن دین جانی پرورتان هستید/
چهار‌شنبه 28 اردیبهشت 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.