تظاهرات عظیم در لندن در اعتراض به کاهش بودجه عمومی


تظاهرات عظیم در لندن در اعتراض به کاهش بودجه عمومی

معترضان به کاهش بودجه عمومی دولت بریتانیا، در لندن تظاهرات می‌کنند

ده ها هزار نفر در مرکز لندن در اعتراض به سیاست های ریاضتی و برنامه های کاهش بودجه عمومی دولت بریتانیا دست به تظاهرات زده اند.

کسری ناجری، خبرنگار بخش فارسی بی بی سی که در میدان ترافالگار در مرکز لندن حضور دارد، از صفوف فشرده تظاهر کنندگان خبر می دهد. او می گوید که طی هشت سال گذشته، این بزرگترین تظاهرات ضد دولتی و پر سر و صداترین مورد مخالفت با سیاست های دولت بریتانیاست.

اعتراض امروز را اتحادیه های کارگری سازمان داده اند.

حزب کارگر نیز که حزب مخالف دولت است، از این تظاهرات حمایت کرده و اد میلیبند، رهبر این حزب در آن سخنرانی کرد.

او در سخنرانی خود در جمع معترضان در هایدپارک لندن، گفت که راه حل های جایگزینی برای سیاست های انقباضی دولت فعلی وجود دارد.

خبرنگار ما می گویدکه مضمون پلاکاردها عمدتا مخالفت با سیاست های دولت در زمینه کاهش خدمات عمومی است و بر روی یک پلاکارد هم جمله "کامرون باید برود" دیده می شد.

معترضان همچنین پوسترهایی از دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، در کنار مارگارت تاچر، نخست وزیر پیشین از حزب محافظه کار در دست دارند، چون معتقدند که سیاست های آقای کامرون هم مانند سیاست های خانم تاچر به "تقسیم و تفرقه در کشور" منجر می شود.

سازمان دهندگان تظاهرات گفته اند که تظاهرات مسالمت آمیز خواهد بود، اما هزاران پلیس در مرکز لندن مستقر شده اند تا با خشونت احتمالی کسانی که ممکن است قصد آسیب زدن به اموال عمومی یا تصرف ساختمان ها را داشته باشند مقابله کنند.

خبرنگاران بی بی سی می گویند که تظاهرات عموما مسالمت آمیز بوده و فضایی آرام و شاد بر آن حاکم است.

با این حال گزارش ها و تصاویر تلویزیونی ای از حملات گروهی از معترضان با سنگ به یک ساختمان متعلق به فروشگاه زنجیره ای "تاپ شاپ"، یک شعبه بانک "سنتندرز" و هتل "ریتز" منتشر شده است.

معترضان می گویند که این فروشگاه "تاپ شاپ" به کسانی تعلق دارد که به گفته آنها، به اندازه کافی مالیات نمی پردازند.

آنها همچنین مدیران ارشد بانک ها را به سودجویی و بی اعتنایی به دشواری وضعیت اقتصادی شهروندان متهم می کنند و می گویند که این بانک ها بودند که باعث به وجود آمدن بحران اقتصادی فعلی شدند.

به دلیل طرح های دولت بریتانیا در کاهش بودجه عمومی و صرفه جویی اقتصادی، نیم میلیون نفر کارشان را از دست می دهند.

دولت می گوید این سیاست های ریاضتی برای برطرف کردن کسری عظیم بودجه لازم است، اما حزب مخالف کارگر می گوید چنین سیاست هایی مانع از بهبود وضع اقتصاد می شود.

khosh bavar - ایران - یزد
افرین ! حق گرفتنیست نه دادنی, خواستن توانستن است ! شاد و رابین هود باشیم .
شنبه 6 فروردین 1390

iranazadiran - ایران - تهران
قبل از اینکه کسی در گود کشتی باشد مدام فرمان می دهد حریفو لنگش کن اما وقتی خود به میدان می آید متوجه میشود به قول معروف کشتی گرفتن در گود غیر از معنی خود تلاش تا حد مردن و خاک کردن طرف است آنوقت است که متوجه میشود این تو بمیری از آن تو بمیری ها نیست و بیرون گود به گونه ایست و داخل گود و در عمل به گونه ای. آقای کامرون رجز خوان خوبی بود و گمان میکرد همه چیز حساب دو تا چهارتا ست و می خواست هفتها را هشتا کند و ده تا را بیست. اما در مدت کوتاه وزارت خود از ابتدا به جامعه اعتراض و آشفتگی و نارضایتی تزریق کرد که بالطبع دنباله دارد ابتدا به جنگ دانشجویان رفت و خواست از گرده این قشر بکشد بعد هم به جان مردم آسیب پذیر جامعه. کار هر بز نیست خرمن کوفتن گاو نر می خواهد و مرد کهن. بلایی که خامنه ای سر خودش و حکومت آورد که عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد اعمال این عدوی قسم خورده ی ایران و ایرانی باعث بیداری و آگاهی و شناخت مردم از این اژدهای هفقت سر شد. البته قصد مقایسه . حکومت کامرون با حکومت دیکتاتوری آخونه خامنه ای به هیچ عنوان نیست که غیر قابل قیاسند منظور به خطای مشترک آدم های جو گیر شده است.
یکشنبه 7 فروردین 1390

love-iran - ایران - مشهد
بله حالا بیان دوستان وطن فروش نظر بدن الان یک عده میان میگن چون اینج ازادی هست مردم تضاهرات میکنن اون درست اما کتک خوردن مردم هم بخاطر ازادی هست دستگیری 400 نفر هم بخاطر ازادی هاش هست یکی از دوستان چند روز پیش گفته بود که مردم اینجا راضی هستن که پول مالیاتشان میره واسه خرج عشق و حال ملکه و درباری ها حالا دیدید که راضی نیستن ...
یکشنبه 7 فروردین 1390

علی محمودی نژاد - ایران - تهران
love-iran - تو کم نداری؟
دوشنبه 8 فروردین 1390

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.