تظاهرات عظیم در لندن در اعتراض به کاهش بودجه عمومی
معترضان به کاهش بودجه عمومی دولت بریتانیا، در لندن تظاهرات میکنند
ده ها هزار نفر در مرکز لندن در اعتراض به سیاست های ریاضتی و برنامه های کاهش بودجه عمومی دولت بریتانیا دست به تظاهرات زده اند.
کسری ناجری، خبرنگار بخش فارسی بی بی سی که در میدان ترافالگار در مرکز لندن حضور دارد، از صفوف فشرده تظاهر کنندگان خبر می دهد. او می گوید که طی هشت سال گذشته، این بزرگترین تظاهرات ضد دولتی و پر سر و صداترین مورد مخالفت با سیاست های دولت بریتانیاست.
اعتراض امروز را اتحادیه های کارگری سازمان داده اند.
حزب کارگر نیز که حزب مخالف دولت است، از این تظاهرات حمایت کرده و اد میلیبند، رهبر این حزب در آن سخنرانی کرد.
او در سخنرانی خود در جمع معترضان در هایدپارک لندن، گفت که راه حل های جایگزینی برای سیاست های انقباضی دولت فعلی وجود دارد.
خبرنگار ما می گویدکه مضمون پلاکاردها عمدتا مخالفت با سیاست های دولت در زمینه کاهش خدمات عمومی است و بر روی یک پلاکارد هم جمله "کامرون باید برود" دیده می شد.
سازمان دهندگان تظاهرات گفته اند که تظاهرات مسالمت آمیز خواهد بود، اما هزاران پلیس در مرکز لندن مستقر شده اند تا با خشونت احتمالی کسانی که ممکن است قصد آسیب زدن به اموال عمومی یا تصرف ساختمان ها را داشته باشند مقابله کنند.
خبرنگاران بی بی سی می گویند که تظاهرات عموما مسالمت آمیز بوده و فضایی آرام و شاد بر آن حاکم است.
با این حال گزارش ها و تصاویر تلویزیونی ای از حملات گروهی از معترضان با سنگ به یک ساختمان متعلق به فروشگاه زنجیره ای "تاپ شاپ"، یک شعبه بانک "سنتندرز" و هتل "ریتز" منتشر شده است.
معترضان می گویند که این فروشگاه "تاپ شاپ" به کسانی تعلق دارد که به گفته آنها، به اندازه کافی مالیات نمی پردازند.
آنها همچنین مدیران ارشد بانک ها را به سودجویی و بی اعتنایی به دشواری وضعیت اقتصادی شهروندان متهم می کنند و می گویند که این بانک ها بودند که باعث به وجود آمدن بحران اقتصادی فعلی شدند.
به دلیل طرح های دولت بریتانیا در کاهش بودجه عمومی و صرفه جویی اقتصادی، نیم میلیون نفر کارشان را از دست می دهند.
دولت می گوید این سیاست های ریاضتی برای برطرف کردن کسری عظیم بودجه لازم است، اما حزب مخالف کارگر می گوید چنین سیاست هایی مانع از بهبود وضع اقتصاد می شود.
|
|
|
|