آزادی موقت عدهای از زندانیان سیاسی در آخرین روز سال
لیلا توسلی، ابوالفضل عرب سرخی، محسن امین زاده و آرش علایی از جمله کسانی هستند که در آخرین روز سال ۸۹ به طور موقت آزاد شده اند |
منابع خبری نزدیک به اصلاح طلبان از آزادی موقت عده ای از زندانیان سیاسی و دستگیرشدگان پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران خبر داده اند.
به گزارش وب سایت کلمه، لیلا توسلی، پروین جوادزاده، حمزه کرمی، فرید طاهری، زهرا جباری ، محمدرضا مقیسه، محسن امین زاده، فیض الله عرب سرخی، مهدی اقبال، مهدی کریمیان، علی جمالی، رجبعلی (بابک) داشاب؛ ارسلان ابدی، هدی صابر و آرش علایی از جمله کسانی بودند که بعد از ظهر روز یکشنبه، 29 اسفند از زندان اوین به طور موقت آزاد شدند.
به گزارش کلمه این عده عمدتا به قید وثیقه های سنگین به مرخصی نوروزی رفته اند.
بیشتر این افراد در پی انتخابات ریاست جمهوری ایران در خرداد 1388 و در اتباط با ناآرامی های پس از این انتخابات دستگیر شده اند و در دادگاه به زندان های بلند مدت محکوم شده اند.
محسن میردامادی، عبدالله رمضان زاده، محسن امین زاده، مصطفی تاجزاده، ابوالفضل عرب سرخی، محسن صفایی فراهانی و بهزاد نبوی هفت اصلاح طلبی بودند که در اواسط مردادماه و مدتی پس از انتشار نوار سخنرانی یکی از فرماندهان سپاه، موسوم به سردار مشفق، از آنچه دخالت سازمان یافته گروهی از فرماندهان قرارگاه ثارالله سپاه در انتخابات سال ۱۳۸۸ توصیف کردند، به صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه شکایت کردند.
در پی این شکایت بعضی از این فعالان از جمله مصطفی تاج زاده، محسن امین زاده و محسن صفایی فراهانی که پس از انتخابات دستگیر و سپس به طور مشروط آزاد شده بودند، مجددا بازداشت شدند.
از این هفت نفر عبدالله رمضان زاده، محسن میردامادی و مصطفی تاجزاده همچنان در زندان به سر می برند.
با این حال وبسایت کلمه خبر داده است که محسن میردامادی، دبیر کل جبهه مشارکت اسلامی ایران نیز به زودی آزاد خواهد شد.
همچنین خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا صبح روز یکشنبه خبر از آزادی ابراهیم یزدی، دبیرکل نهضت آزادی ایران خبر داد.
این خبرگزاری گفته است که آقای یزدی از دبیرکلی نهضت آزادی کناره گیری کرده است.
هنوز منابع خبری مرتبط با نهضت آزادی یا خانواده آقای یزدی در باره این خبر اظهارنظری نکرده اند.
قرار بود هفته پیش او به اتهام اقدام علیه امنیت کشور، تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی و بنیانگذاری نهضت آزادی ایران محاکمه شود. این در حالی است که او از بنیانگذاران این حزب سیاسی نیست و بعدا به آن پیوسته است.
|
|
|