یک گزارش تصویری غمناک : تمرین فرشته بودن در زیر پوست شهر


یک گزارش تصویری غمناک :
تمرین فرشته بودن در زیر پوست شهر

فردا نیوز می نویسد :

فردا نیوز : اینجا دیوارها بلندتر از تنهایی نیست، اینجا چشم‌ها خیره به دستان دیگری نیست، هرچند نگاهش کم نور و تار است اما لبخند کش آمده بر روی لبانشان حکایت از این دارد که "هر چه خدا خواهد". این جمله آنهاست که شاید برای همیشه در ذهنم نقش می بندد.

آنها پر از یگانگی‌اند پر از زندگی. آری درست است که در دنیایی که همه دندانهایشان را تیز کرده که تنها برای لقمه نانی آماده دریدن هم باشند این خانواده در زیر پوست شهر در حالی روزگار می‌گذارند که شاید.. شاید.. شاید.

مادر در این خانه تمرین فرشته بودن می‌کند و فرزندانش در زیر تکه سقفی با ذره هوایی برای نفس کشیدن راضی اند، نگاه خیره ام را از روی چهره بیمارگونه‌اشان بر روی فرش دستبافت فرزند بزرگتر می‌دوزم و طنین صدای فرشته خانه را به نجوا می‌شنوم . این یک بیماری پوستی است به اسم " گزرودرماپیگمن توزا ".

از هفت سالگی گریبانگیر پسر و دو دخترم را گرفته است، نگاهم را بلند می‌کنم و به دستهای پرمهر خواهر کوچک نگاه می‌کنم، او کک و مک‌های صورت برادر را کرم می‌زند و لبخند را از صورتش دور نمی‌کند، حالم بد می‌شود از آدمهایی که تو فکر یک سقفند، یک سقف بی روزن!



خواهر بزرگتر می‌گوید: این بیماری اختلال مادرزادی است و با قرار گرفتن در برابر نور آفتاب، پوست پر از کک و مک می‌شود و صورت ما می‌شود همینی که می‌بینی!

برادر از بیماری به شدت رنج می‌برد یک چشمش را از دست داده و تنها صداهای دنیا را از یک لاله گوش می‌شوند اما مثل یک کوه بلنده. او یک مرد است، یک مرد! این را از جمله‌اش که به آرامی در گوشم زمزمه می‌کند می‌فهمم: خانم کار عبادت است اما هیچ کس به من کار نمیده تا کمک خرج باشم." اشک در یک چشمم جمع می‌شود و با دستهایش اعتراض را فریاد می‌کند.

غمگین و خسته می‌گوید ،‌می دونی راز جاودانه شدن چیه؟! اینکه ما هیچ کمکی از بهزیستی نمی‌گیریم، هان این جمله‌ای است که بر دلم می نشیند، حال نوبت من است که تو چشمام ابرهای سنگین ببنیم.

می‌خندد و ردیف دندان‌هایش در صورت کمک و مکی اش نمایان می‌شود، انگار رمقی برایش نمانده، دلتنگی‌ را می‌توان از یک چشمش خواند.

آری درد است درد. اما کاش این درد به همین سقف محدود می‌شد، کاش من و تو و ما مقصر نبودیم، درد آنها فقط زیر سقف آنها نیست زیر سقف تو هم هست مسئول،‌ ملت، مردم! چطور آسوده بخوابیم وقتی در جنوبی‌ترین منطقه تهران این خانواده به نانی و گندمی و لبخندی محتاجند.

فرشته خانه می‌گوید: هزینه‌ها کمر شکن است خسته‌ام مادر! طنین مادر آتش به جانت می‌کشد انگار گرد تنهایی و بی کسی و غم پاشیده‌اند در تن صدایش.

 برای درد این مادر، برای رنج این پسر برای لبخند رج‌های رنگارنگ خواهر و برای دست‌های غرق کرم کوچکترین عضو خانه. پس دلخوش می‌کنیم که روزی خورشید از غرب طلوع کند و آنها از این سر شهر تا آنور شهر فریاد زنند که خدایا، کجای آسمانی تا ببوسمت ؟

اما .... حالا نوبت شماست ، شاید این روزها چاره فقط انتظار باشد وانتظار و ... اینجا بر در زیر پوست شهر، پشت بیماری پوستی مادرزادی، انسانیت نمرده؟ مرده؟

شماره و ایمیل روابط عمومی فردانیوز برای کمک به این خانواده عزیز

02188933461
09196460927
09196844814
fardanews.com@gmail.com


behrooz_f16 - انگلیس - منچستر
دور از انسانیته که کسی اینها رو کمک نکنه بعد حاجی خمس زکات رو به امام جمعه شهرشون بدند یجاشون کلفتر کنن کسی
دوشنبه 16 اسفند 1389

mori021 - دانمارک - ارهوس
مرگ چه زیباست
دوشنبه 16 اسفند 1389

آلبالو - ایران - تهران
چقدر هم این دو تا دختر ناز هستن و ته چهره زیبایی دارند . صمیمانه بهبودی و بهروزی شون را از خدا طلب کنیم و دعا کنیم تا هم این عزیزان و هم همه بیمارها شفا پیدا کنند . آآآمیین
دوشنبه 16 اسفند 1389

bita tehrani - کانادا - ویکتوریا
خوبه ما ادمها با دیدن چنین گزارشهایی از اینکه سالم هستیم و با این حال دائم در حال شکایت از زمین و زمان و برف و باران و مادر شوهر و پدر زن و.....میباشیم از خودمان شرم کنیم و برای تنوع هم شده مدتی غر نزنیم و شاکر انچه داریم باشیم.واقعا زجراور است.کاش درمانی پیدا شود,کاش انسانها انقدر عذاب نمی کشیدند,کاش دردها را میشد تقسیم کرد,کاش....
دوشنبه 16 اسفند 1389

Azhin - آلمان - مونیخ
در دنیایی که مردانش عصا از کور می دزدند. من از خوش باوری،عمری محبت جستجو کردم.
دوشنبه 16 اسفند 1389

babrmazandaran1 - ایران - مازندران
مقصر این ماجرا پدر و مادراشون هستن. وقتی دیدن اولین بچه این اختلال مادرزادی رو داره چرا دوباره بچه دار شدن؟ حالا که دیدن دومی هم همین طوری شده چرا دیگه رفتن سراغ سومی؟ جواب یک عمر زجر کشیدن این بچه ها رو کی باید بده؟
دوشنبه 16 اسفند 1389

azadandish - هند - پونا
چی میتونم بگم.خدا خودش کمک کنه بهشون
دوشنبه 16 اسفند 1389

mnm - کره - .اینچان
وقعا متاثر کننده هست.خداوند شفای این خانواده را بدهد ..
دوشنبه 16 اسفند 1389

kili_patilaki - قطر - دوحه
مرگ بر جمهوری اسلامی. پول ها رو بفرستید غزه!!بدهید به چاوز.اینها که انسان نیستند.
دوشنبه 16 اسفند 1389

zartusht67 - المان - فرانکفورت
حالم خیلی گرفته شد خدا بهشون بردباری بده
دوشنبه 16 اسفند 1389

yasi jon - آمریکا - بورین
ای خدا دلم گرفت تو کشوری با این همه ثروت این همه فقر و فلاکت
دوشنبه 16 اسفند 1389

Ghooloo - ایران - آبادان
در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی کاش یا رب که نیوفتد به کسی کار کسی. دل آدم به درد میاد...
دوشنبه 16 اسفند 1389

sourena.de - آلمان - اشتوتگارت
.. می دونی راز جاودانه شدن چیه؟! اینکه ما هیچ کمکی از بهزیستی نمی‌گیریم ...!!! آره عزیزم من هم قبول دارم که جاودانه شدن بهتر از ساندیس خور شدن و مزدور ولی وقیح شدنه ولی فکر نمیکنی این حق تو و مردم ایرانه که از ثروتهای خدا دادی کشورتون بهره ای ببرید؟!!! چرا باید سرمایه های کشور بجای مردم ایران خرج مردم کشورهای دیگه بشه تا حکومت ضدبشری ولی وقیح بتونه مزدورها و تروریستهای بیشتری رو استخدام کنه!!! مرگ بر خامنه ای و مزدورانش
دوشنبه 16 اسفند 1389

sarehaal - ایران - ناکجااباد
خدایاکجای کاری کی بیدار میشی پاشو ببین دنیارو چه گندی گرفته!!....
دوشنبه 16 اسفند 1389

azita14may - انگلستان - نیوکاسل
فائزه هاشمی عوض خودنمایی در اماکن عمومی ,, بره دست این خانواده رو بگیره,,,.
دوشنبه 16 اسفند 1389

SarayeAzadi - انگلیس - لندن
غم انگیزه...خدا به این خانواده ی عزیز و ناتوان و همه ی بیماران صبر و شفا بده. آمین
دوشنبه 16 اسفند 1389

delmorde - سوئد - یوتوبوری
اینها اگر تو یکی از کشورهای اروپائی بودند دولت به انها میرسید. افسوس که مانند اینها در کشورمان هستند اما چون دولت ما مردمی نیست و هرگز نبوده این ادمها در درد و رنج بدون کمکهای لازم بهداشتی و مالی بسر میبرند. در کشورهائی مثل سوئد که حکومت سوسیال دموکرات است نه مثل ایران این مردم از کمکهای ویژه ای برخوردارند. و حتی به مادر انها حقوق مکفی برای نگهداریشان میدهد.
دوشنبه 16 اسفند 1389

ARTEMIS-SW - فرانسه - .پاریس
5 میلیارد دلار هزینه ی رفتن ملت داخل به سفرحج !!!!!18 میلیارد دلار ترکیه..غزه و ونزوئلا و هر خرابشده ی دیگری مقدم بر ملت ایران!!!
دوشنبه 16 اسفند 1389

dkdk - دانمارک - اسلیس
بخدا سوگند که چه ابله و نادان و ناسپاسند انسانهائیکه از سلامت جسمی برخوردارند اما پروردگارشان را شکر نمیکنند.هیچ فرقی بین این عزیزان با انسانهای سالم نیست.تنها فرقشان این است که انهائیکه نقص عضو دارند یا بهر دلیلی از سلامتی برخوردار نیستند راضیند به رضای خدا و جالبه که بسیار شکر خدا را میکنن.درست کاریکه باید انسانهای سالم انجام بدهند اما افسوس که غافلند.
دوشنبه 16 اسفند 1389

creep - ایران - تهران
سلام دوستان من این اقا رو تو محامون دیدم ولی نمیدونستم وضعیتش به اینصورت بحرانی و زجر اور باشه ولی واقعا سخت خدا کمکشون کنه من خودم وضعیت مالی خوبی ندارم ولی اگه داشتم حتما کمکشون میکردم. باید این موضوع اخوندای پست ببینن و بترسن از این که مال مردم خوردن و خودشون خدا میدونن.
سه‌شنبه 17 اسفند 1389

saitama - ژاپن - توکیو
از مال مردم دزدیدن و رفتن به مکه خدا خشنودتره
چهار‌شنبه 18 اسفند 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.