بررسی روزنامه های صبح تهران؛ سه شنبه ۱۰ اسفند


بررسی روزنامه های صبح تهران؛ سه شنبه ۱۰ اسفند

مسعود بهنود

روزنامه نگار

از قیام های مردمی به حصر میرحسین و کروبی تا هیات رییس خبرگان

در حالی که روزنامه های مختلف امروز صبح تهران در تیترهای صفحه اول خود از کنار رفتن عبدالله صالح، اشغال شهرهای لیبی توسط آمریکا، تاسیس نهادهای اسلامی در لیبی و این که کار قیام مردمی به چین رسیده است خبر دادند یا نوشته اند که مبارک ممنوع الخروج شد، اما گفته های دادستان کل درباره محدودیت های میرحسین موسوی و مهدی کروبی همچنین گمانه زنی درباره ریاست مجلس خبرگان مهم ترین گزارش های روز است.

خاورمیانه و تشنج هایش

روزنامه جمهوری اسلامی در تیتر اول خود نوشته "مخالفان قذافی به دروازه های طرابلس رسیدند" همین روزنامه در سرمقاله خود نوشته به راستی چگونه ممکن است موضع "باراک اوباما" در قبال حوادث مصر، 5 بار تغییر کند و از جانبداری کامل از مبارک، به ضرورت کناره گیری فوری و سپس به ضرورت بقای وی بر مسند قدرت تا پایان دوران ریاست جمهوری، نوسان داشته باشد؟ اکنون مبارک، با آنکه ظاهراً کناره گیری کرده ولی در شرم الشیخ همچنان در کانون مذاکره و تصمیم سازی ها قرار دارد.

به نظر این روزنامه مسئله کاملاً روشن است، آمریکا و متحدان اروپائیش با توسل به سیاستهای دوگانه مایلند به هر قیمت ممکن، موقعیت متزلزل خود را در دنیای عرب تثبیت کنند، خواه با حفظ مهره‌های کنونی، خواه با جایگزینی مهره‌های دست آموز جدید.

جدال بر سر ریاست خبرگان

رسالت در تیتر اول خود نوشته "آیت‌‌الله مهدوی کنی نامزدی ریاست خبرگان را پذیرفت"، آرمان از "توضیحات دفتر هاشمی درباره انتخابات خبرگان" خبر داده و مردم سالاری در گزارش اصلی این همه را "تلا ش برای ایجاد تقابل بین هاشمی رفسنجانی و مهدوی کنی" خوانده است.

تهران امروز در گزارش اصلی خود نوشته هر چه به زمان برگزاری اجلاس خبرگان و به‌ویژه انتخابات هیات رئیسه این مجلس در 18 اسفندماه نزدیک می‌شویم بازار گمانه‌زنی‌ها در مورد کاندیداهای هیات رئیسه این مجلس داغ‌تر از روز قبل می‌شود. اکنون بخشی از سیاسیون و روحانیون عضو مجلس خبرگان بر بقای آیت الله هاشمی رفسنجانی بر کرسی ریاست تاکید دارند و بخشی دیگر هم با ادله‌ای که مطرح می‌کنند، خواستار انتخاب فردی غیر از او هستند که در این میان آیت الله مهدوی کنی گزینه مورد نظر آنهاست.

طی چند روز گذشته موضوع کاندیداتوری آیت الله مهدوی کنی بیش از پیش در رسانه ها مطرح شده و منتقدان و مخالفان هاشمی هم در اظهار نظرهای خود از کاندیداتوری دبیر کل جامعه روحانیت مبارز استقبال کرده اند اما از جمله افرادی که معتقدند هاشمی رفسنجانی باید کماکان بر کرسی ریاست مجلس خبرگان تکیه بزند، اسدالله بادامچیان عضو ارشد حزب موتلفه اسلامی است که می‌گوید به نظرم ریاست خبرگان بار دیگر با آقای هاشمی خواهد بود چرا که آیت الله مهدوی کنی به احترام آقای هاشمی در انتخابات حاضر نخواهند شد.

در حالی که بادامچیان از عدم تمایل آیت الله مهدوی کنی برای حضور در انتخابات هیات رئیسه به احترام آیت الله هاشمی رفسنجانی می‌گوید، خبرگزاری‌های فارس و مهر و ایرنا روز گذشته به نقل از رئیس‌دفتر آیت‌الله مهدوی کنی نوشتند که ایشان در انتخابات هیات رئیسه حضور خواهند داشت.

اما کیهان نوشته در حالی که گمانه زنی ها و شایعات درباره چند و چون انتخابات آینده خبرگان ادامه دارد، آیت الله مهدوی کنی در پاسخ به درخواست بیش از 50 تن از اعضای این مجلس، نامزدی ریاست خبرگان را پذیرفت.

هشدار به امارات

محمد حسین صادقی در تهران امروز نوشته هشدار شدید سرلشکر رحیم صفوی به امارات درباره احداث جزایر مصنوعی در فاصله 10 کیلومتری ابوموسی پرده جدیدی از اقدامات ضد ایرانی این کشور شیخ‌‌‌نشین را روشن ساخت.

به نوشته این گزارش امارات مدت‌هاست که ادعای مالکیت جزایر سه‌‌گانه ایرانی در خلیج‌فارس را دارد و به همین بهانه بارها در مجامع مختلف علیه منافع ملی ایران اقدام کرده که ساخت جزایر مصنوعی یکی از جدیدترین و در عین حال عجیب‌ترین نوع تهدید امنیت ملی ایران به‌شمار می‌‌رود. ضمن اینکه ساخت چنین جزایری در فاصله‌ای بسیار کوتاه با مرزهای جمهوری اسلامی ایران خلاف قوانین و قواعد بین‌المللی است زیرا اگر قرار باشد چنین کاری در دنیا مرسوم شود دیگر رسما هیچ‌یک از مرزهای جغرافیایی جهان ایمن نخواهد بود و کشورها آشکارا می‌توانند به آب‌های سرزمینی دیگران تعدی کنند و بدین‌وسیله امنیت ملی کشورهای دیگر را به چالش بکشند.

تهران امروز نوشته اختلافات مرزی در همه‌جای دنیا پتانسیل بسیار بالایی در به‌هم ریختن امنیت منطقه و به ‌تبع آن امنیت کل جهان را دارد. اکنون بسیاری از کشورهای دنیا با همسایگان خود اختلافات شدید مرزی دارند که اگر قرار باشد با کارهایی مثل ساختن جزایر مصنوعی به این مسائل ورود پیدا کنند باید منتظر فصل جدیدی از چالش‌های جدی جهانی بود.

خطاب به قدرتمندان

ابرار در عنوان اصلی خود خبر داده "داروهاى یارانه اى کمیاب شد"، جام جم از "بودجه ناچیز برای پیشگیری از جرم" و دنیای اقتصاد پرسیده "افزایش وام مسکن جدی شد؟"، کیهان به نقل از دادستان کل کشور نوشته "قطع تماس سران قتنه با بیگانگان گام اول برخورد است"، همین گزارش با "واکنش به محدودیت موسوی و کروبی" تیتر اول روزگار است، خبر هم از قول همان مقام نوشته "پرونده قاضی مرتضوی بدون مصلحت اندیشی پیگیری می شود" و خراسان "گزارشی از مواضع اصلاح طلبان درباره حوادث ۲۵ بهمن" را در صدر گزارش های خود آورده است.

حسین کمالوند در سرمقاله آرمان نوشته نباید در اداره امور سیاسی جامعه به جایی برسیم که با بداخلاقی درامور اجتماعی و سیاسی به بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور یعنی اعتماد ملی ضربه بزنیم. کنار نشستن و مایوس بودن چاره معضلات جامعه نیست، به جای درگیر شدن باید از راه گفتگو معضلات را حل کرد. کسانی که در مصادر قرار دارند باید زمینه نقد خودشان را بیش از دیگران ایجاد کنند.

به نوشته این مقاله گاه اخلاق به عنوان وسیله پیشبرد اهداف سیاسی مورد بهره برداری قرار می گیرد و متاسفانه برخی با اظهارنظرها و بیان های توهین آمیز فضای سیاسی جامعه را آلوده می کنند که به وظیفه حراست از آلوده نشدن فضای فرهنگی کشور برعهده قوه قضائیه است و دستگاه قضایی باید با کسانی که آبرو و حیثیت دیگران را دست مایه قرار می دهند تا به اهداف خود برسند برخورد کند. ضعف اخلاقی در عرصه سیاست اگر مداوانشود، گریبان همه را خواهد گرفت.

غلامرضا کمالی پناه در سرمقاله ابتکار نوشته آقای احمدی‌نژاد بارها گفته که آزادی بیان وجود دارد و روزنامه‌ها در نقد مسائل گوناگون، آزادی مطلق دارند و البته یک‌ بار هم، به‌صراحت بیان کرده که با «بگیروببندها» مخالف است. اگرچه این اظهارنظر را در واکنش به برخورد قوه‌قضائیه با یکی از مطبوعات حامی دولت بیان کرده، با وجود این، عام جلوه ‌دادن این بیان برای مخاطبان سؤال‌انگیز بوده است.

نویسنده تاکید کرده حوادث پس از انتخابات دهم فضا را کمی امنیتی کرده که درک‌شدنی است. بسیاری تحت‌تأثیر این فضا، «به‌خودسانسوری» روی آورده‌اند و از اینکه بعضی اوقات مطالبی بنویسند که برایشان دردسرساز باشد و در این اوضاع و احوال آن‌ها را به چیزی متهم کنند، بدون اینکه کسی مانع آن‌ها شود، خودشان فتیله‌ی نقد را پایین کشیده‌اند. هرچند سیاست‌های سختگیرانه‌ی معاونت قبلی مطبوعات در بستن فضای نقد، بی‌تأثیر نبود.

سرمقاله ابتکار با پیشنهاد این که بنشین تا باهم حرف بزنیم، به رییس جمهور نوشته برخی با دیدن قبض‌های گازبهای خویش قبض روح شدند. با دیدن بهای آب و برق انگار برق سه‌فاز آن‌ها را گرفته است. قیمت سرسام‌آور سوخت امیدشان را سوزانده است. قیمت پیاز و سیب‌زمینی آنان را زمین‌گیر کرده است. فقر و بیکاری عقلشان را از کار انداخته است. نان سواره شده و آنان پیاده‌اند. آقای رئیس‌جمهور خداوکیلی کارمندی با درآمد 500 هزار تومان در ماه، چگونه می‌تواند از پس هزینه‌های سرسام‌آور زندگی برآید.

پس بیا درباره‌ی «زندگی» حرف بزنیم. گفته‌ی شما اندیشه‌ای والاست؛ اما دست عمل را باید آنقدر دراز کرد تا از آن، میوه‌ی زندگی‌ساز چید. گل گفتید؛ پس گوش دهید آقای رئیس‌جمهور.

مردم در خیابان های عید. عکس از خبرگزاری مهر

هر روز نیمی از تهرانی ها در خیابان!

ابتکار در گزارشی نوشته تهران همیشه پرترافیک است. اما یکماه آخر سال، انگار بر جمعیت تهران افزوده می‌شود. بر اساس آمارها در روزهای پایانی اسفند ماه تقریباً هر روز نیمی از جمعیت تهران به خیابان ها می آیند. پیاده روهایی که از خیابانها شلوغ ترند و ترافیکی که بیشتر از همیشه برای رهایی از آن باید انتظار بکشی. دغدغه رسیدن به مقصد این روزها پررنگ تر می‌شود...

مدیرعامل بهره برداری مترو تهران به گزارشگر این روزنامه گفته دراسفند ماه تعداد مسافران مترو تا دو میلیون نفر در روز افزایش می‌یابد. پیش از هدفمند سازی یارانه‌ها تعداد مسافران مترو حدود یک میلیون 600 هزار نفر در روز بود که اکنون این میزان به یک میلیون 850 هزار نفر در روز رسیده و پیش بینی می‌شود در روزهای پایانی سال این رقم به حدود یک میلیون و 950 هزار تا دو میلیون نفر افزایش یابد.

این گزارش از افزایش مسافران مترو تا حدود دو میلیون در روز خبر داده و نوشته ازدحام عابران خسته در حاشیه خیابان‌ها و انتظار برای رسیدن تاکسی تصویر آشنایی است. خودروهایی که اسم رمزشان برای ترمز کردن کلمه «دربست» است. خیابان فردوسی، تقاطع جمهوری. یکی از چهارراههایی است که همیشه مسافر در انتظار دارد. البته مردم چندان از وضعیت سرویس دهی ناوگان تاکسیرانی راضی نیستند.

در بخش دیگری از گزارش ابتکار آمده فریاد‌های حراج مرد فروشنده، بوق‌های کش دار معترض، تاکسی دربست، گریه کودک و...موسیقی این روزهای تهران است. صدایی که برای هم نوازان دلنشین و شنوندگان گوش خراش است. خیابانهای تهران و ناوگان حمل و نقل عمومی به استقبال این حرکت رفته اند. هرچند نمی‌توان شلوغی و فشردگی مسافران اتوبوس‌ها و عرق ریزان واگن‌های مترو را استقبال مناسبی دانست اما همین که دقایق کمتری برای رسیدن اتوبوس معطل می‌مانیم و می‌توانیم تا نیمه شب از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنیم تلاشی برای رفت و آمد آسان تر است.

در پایان گزارش آمده تهران شهری زنده است، همیشه خیابانهای آن مشتری دارد، اما این روزها باید صبورانه تر درآن قدم زد. قرار است 75 درصد تردد‌های این شهر با حمل و نقل عمومی انجام شود اما وقتی این ناوگان توان پاسخگویی به افزایش 20 در صدی مسافران نورزی را ندارد چگونه می‌توان امید داشت خودروهای شخصی در پارکینگ خانه‌ها بمانند.

جذب طلاب جوان توسط دولت

مطهره شفیعی در تهران‌امروز نوشته پس از استعفای سقای بی‌ریا، مشاور رییس جمهور در امور روحانیت فعالیت‌های دولت در حوزه ارتباط با روحانیت به شکل محسوسی افزایش یافت. درغیاب مشاور امور روحانیت در سوم اسفندماه یعنی یک روز مانده به برگزاری اجلاس جامعه مدرسین، جمعی از روحانیون و طلاب برادران و خواهران که گفته می‌شد از نقاط مختلف کشور بودند، به تهران آمدند و در سالن اجتماعات پاستور جمع شدند.

بر اساس این گزارش از این دیدار و آنچه رئیس‌جمهور با این روحانیون که عمدتا جوان بودند، در میان گذاشت خبری به بیرون درز پیدا نکرد و تنها خبرگزاری دولت چند جمله از اظهارات رئیس‌جمهور را منعکس کرد اما چند تصویری که منتشر شد، نشان داد که دفتر تعامل دولت با روحانیت نقشی در این جلسه نداشته است.

از دو دیدار با روحانیون یکی در پاستور و دیگری در ناصرخسرو طی سه ‌روز مهم که بزرگان روحانی در قم مشغول بحث بر سر ارتقای اخلاق و علم و سیاست در حوزه بودند، می‌توان چنین استنباط کرد که دولت درصدد برقراری تعاملی از نوع نسل سوم با طلاب و روحانیون جوان است و احتمالا می‌خواهد این طیف را در غیاب بزرگان منتقد به سیاست‌های فرهنگی دولت به سمت خود جذب کند.

به نوشته تهران امروز در حالی که تلاش‌های رئیس دفتر رئیس جمهور برای جذب مخاطبان طلبه و روحانیون جوان به صورت نامحسوس ادامه دارد اما روحانیون باسابقه به‌ویژه روحانیون مجلس که چنین رویکردی را نمی‌پسندند و گلایه‌هایشان از اسفندیار رحیم‌مشایی بیش از آن است که با یک یا دو دیدار پایان گیرد، روزگذشته در انتقاد به اقدامات رئیس دفتر رئیس‌جمهور به قم رفتند و با مراجع دیدار کردند.

خبرهای کوتاه

‌امروز جواب نامه احمدی‌نژاد

آرمان نوشته یک عضو هیات رئیسه مجلس از بررسی نامه رئیس جمهور در جلسه هیات رئیسه مجلس که امروز برگزار می‌شود خبر داد و یادآور شد: بیانیه تعدادی از نمایندگان در پاسخ به رئیس جمهور در جلسه امروز قرائت می‌شود.

نامه رئیس جمهور به مجلس و خطاب قراردادن نمایندگان، مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه هیات رئیسه مجلس که امروزساعت 4 بعدازظهر تشکیل می‌شود مورد بررسی قرار می‌گیرد.

این روزنامه همچنین از بیانیه تعدادی از نمایندگان مجلس در پاسخ به نامه رئیس جمهور خبر داده و نوشته جمع آوری امضاء برای این بیانیه در جلسه علنی امروز ادامه خواهد داشت و امروز از تریبون مجلس قرائت خواهد شد.

بررسی صلاحیت صالحی

آرمان خبر داده جلسه رای اعتماد به علی اکبر صالحی، گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت امور خارجه امروز در مجلس برگزار می‌شود.

به گفته محمد دهقانی عضو هیات رئیسه مجلس، طبق آیین نامه داخلی نهاد قانونگذاری کشور، جلسه رای اعتماد به صالحی با سخنان محمود احمدی نژاد آغاز می‌شود. رئیس جمهوری یک ساعت فرصت دارد از برنامه و وزیر پیشنهادی امور خارجه دفاع کند.

تشنج برای چادر

به نوشته روزنامه جمهوری اسلامی در پی حضور یکی از دانشجویان چادری در آزمایشگاه دانشکده شیمی، استاد با گفتن این جمله که "اگر می‌خواهی با چادر در کلاس حاضر شوی دیگر سر کلاس من نیا" وی را از کلاس اخراج کرد.

به گزارش این روزنامه دانشجویان دانشگاه تربیت معلم با محکوم‌کردن این عمل سخیف خواستار برخورد شدید مسئولان با این فرد هتاک شدند.

روزنامه جمهوری اسلامی تاکید کرده قانون منع استفاده از چادر در آزمایشگاه‌ها و بخش‌های پزشکی در سایر دانشگاه‌ها باعث ایجاد تنش برای دانشجویان محجبه و چادری شده و بارها نمونه این اتفاق رخ داده است.

تبدیل خبرنگاران ایرنا به کارمند

مردم سالاری از همشهری ماه نقل کرده سه سال پیش مدیر عامل وقت ایرنا نوشت شوره زار بی رسانه بودن دولت نهم، فرصت مغتنم است تا خبرنگاران همسو ترین رسانه با شخص رئیس جمهور به طور رسمی تبدیل به "کارمندان نهاد ریاست جمهوری" شوند. علی اکبر جوانفکر- مشاور رسانه ای رئیس جمهور- درخواست مدیر عامل وقت ایرنا برای پیوستن خبرگزاری مادر ایران به نهاد ریاست جمهوری را غیر عرف دانست و "خبرنگاران" را از فکر "کارمند شدن" بر حذر داشت و دفتر رئیس جمهور هم موضوع را منتفی شده اعلام کرد.

بنا به این گزارش گویا ورق برگشته و سه سال بعد این بار دفتر ریاست جمهوری است که برای ایرنا دعوتنامه می فرستد و می گوید بیایید، می پذیریم با این تفاوت که علی اکبر جوانفکر خود مدیر عامل ایرناست و اسفندیار رحیم مشایی دستور پیوستن یک رسانه با حدود 1500 خبرنگار را به منابع نیروی انسانی ریاست جمهوری داده و خواسته شده سریع تر پیچ و خم های حقوقی و موانع قانونی احتمالی مرتفع شود .

تدارک آشوب

ابتکار نوشته اطلاعات درز یافته از یک دیپلمات غربی حکایت از تدارک وسیع برای آشوب و اغتشاش از سوی سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه در ایران برای روز 25 بهمن داشته است.

به نوشته این روزنامه یکی از دیپلمات‌های غربی که از ایران به کشورش بازگشته اطلاعاتی مبنی بر اعلام هشدار توسط دولت‌های اروپایی به سفارتخانه‌های خود در ایران برای آمادگی در زمینه تخلیه کارکنان و انتقال به کشورهای خود منتشر کرده است. او می‌گوید: حدود یک ماه پیش از وقایع 25 بهمن ماه تهران، پیامی از دولت متبوع خود دریافت کرده که کارکنان و خانواده‌های ایشان باید برای تخلیه سفارت و خروج از ایران خود را آماده کنند. طبق ادعای این دیپلمات غربی تمام سفارتخانه‌های اروپایی پیامی به این مضمون دریافت نموده بودند.

انتقال اتباع ایرانی از طرابلس

به نوشته ابتکار نزدیک به سی نفر از هموطنانمان با تلاش وزارت خارجه و اعزام یک فروند هواپیمای خطوط هوایی جمهوری اسلامی، یک شنبه شب وارد کشور شدند. آنها ضمن تشکر از اعزام یک فروند هواپیمای اختصاصی، بی ثباتی و ناامنی را علت بازگشت خود اعلام کردند.

این روزنامه نوشته برخی از این افراد که از راه مرز هوایی فرودگاه امام خمینی (ره) به تهران وارد شدند اوضاع طرابلس را بی ثبات ذکر کرده و گفتند که شب‌ها صدای تیراندازی در خیابانها شنیده می‌شد و امکان تردد در هنگام تاریکی هوا وجود نداشت.

براساس این گزارش مدرسه ایرانی طرابلس از یک هفته قبل تعطیل شده و فرودگاه‌های این شهر شلوغ و با ابطال پروازها و گاهی عدم صدور مجوز پرواز روبرو بوده است. بنابر گفته یکی از مسافران، هم اکنون تعدادی از کارکنان سفارت جمهوری اسلامی ایران در طرابلس باقی مانده اند و گروهی دیگر از هموطنانمان در بنغازی هستند که قرار است با کشتی به میهن بازگردند.

شوخی با اخبار

ابتکار در ستون طنز خود نوشته

فرماندار شیراز: تدبیر استاندار نبود، تخت‌ جمشید را هم می‌فروختند [جلوی کوروش و داریوش و خشایارشاه را ایشون گرفت]

- ده نمکی: به فحش خوردن عادت دارم [و فحش دادن]

- متکی: مقامات سنگالی به من گفتند که از سوی عربستان تحت فشار بودند.... [ اینجا بود که گفتند دیگه وزیر خارجه نیستی ،بقیه شو نمی‌گیم]

- حاجی‌بابایی: مدارس ابتدایی سال آینده در روزهای پنج‌شنبه تعطیل می‌شوند [کلا برنامه ام اینه که هر چند روز یه بار این موضوع را اعلام کنم]

- رئیس‌جمهور: «محتاج به نان شب» نداریم [صبح و ظهرش رو نمی‌دونم]

- باز هم فرد غیر متخصصی که سفیر شد [می خواد سفیر شه، نمی‌خواد که لودر تعمیر کنه !]

کارتون روز: حسین صافی. روزنامه خبر

homa-ir - المان - هامبورگ
یورش وحشیانه مزدوران موتورسوار به مردم . بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، یورش وحشیانۀ نیروهای سرکوبگر موتور سوار تیپ آل محمد سپاه پاسداران به مردم و جوانان در میدان انقلاب و مورد ضرب و جرح قرار دادن آنها و دستگیری تعدادی از مردم. حوالی ساعت 18:45 نیروهای موتور سوار تیپ آل محمد سپاه پاسداران به تجمع اعتراض مردم در میدان انقلاب یورش بردند و آنها را آماج باتونهای خود قرار دادند مردم و جوانان به دفاع از خود برخواستند و با آنها درگیر شدند . مردم در حین دفاع از خود اقدام به سر دان شعار علیه ولی فقیه علی خامنه ای نمودند. درگیری بین مردم و جوانان با نیروهای سرکوبگر همچنان در میدان انقلاب و اطراف آن ادامه دارد و با تاریک شدن هوا جوانان با ایجاد دسته های مختلف اقدام به سر دادن شعار علیه علی خامنه ای می کنند. نیروهای سرکوبگر بصورت پیاده ، موتور سوار و با خودروهای خود در نقاط مرکزی شهر حضور دارند . از بعد ظهر تا به حال تعدادی از مردم توسط نیروهای سرکوبگر ولی فقیه دستگیر و به نقاط نامعلومی منتقل شدند.
سه‌شنبه 10 اسفند 1389

homa-ir - المان - هامبورگ
درگیری مردم با نیروهای ضد شورش در میدان صادقیه. سحام نیوز: التهاب در میادین اصلی شهر تهران. میدان امام حسین گاز اشگ اور زدند و گارد و لباس شخصی ها به سمت مردم حمله کردند.همچنین زد و خورد در میدان و خیاباهای اطراف به شدت ادامه دارد‬. همچنین در میدان صادقیه نیروهای ضد شورش با مردم درگیر شده اند و از گاز اشک آور استفاده کردند.
سه‌شنبه 10 اسفند 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.