سبیت ۲۰۱۱؛ نمایشگاهی برای نوآوریهای دیجیتال در جهان
نمایشگاه "سبیت" بزرگترین و مهمترین نمایشگاه محصولات کامیپوتری جهان است. سبیت ۲۰۱۱ روز اول مارس (۱۰ اسفند) افتتاح میشود و علاوه بر مشتریان محصولات کامپیوتری، خدماتی برای دانشگاهها و مراکز دولتی نیز ارائه میکند.
بر شمار غرفههای نمایشگاه سبیت امسال، امسال برای نخستین بار در ده سال گذشته ۵۰ غرفه افزوده شده است.
بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ شرکت از سراسر جهان، تازههای دنیای کامپیوتر و تکنولوژی را در نمایشگاه سبیت ۲۰۱۱ عرضه میکنند.
این در حالی است که تولیدکنندگان محصولات کامپیوتری این روزها بیشتر مشتاقند تازههای خود را در نمایشگاههای تخصصی عرضه کنند. به عنوان مثال تولید کنندگان تلفنهای همراه سالی یکبار در نمایشگاه تخصصی تلفن همراه در بارسلونا شرکت میکنند، تولید کنندگان بازیهای کامپیوتری که نمایشگاهی سالانه در لاسوگاس دارند یا تولیدکنندگان محصولات عکاسی دیجیتال که نمایشگاه سالانه فتوکینا را در کلن آلمان برگزار میکنند.
سخنگوی نمایشگاه سبیت، هارتویش فون ساس میگوید: «سبیت جایگاه خود را دارد. اهمیت این نمایشگاه به دلیل تنوع آن است. سبیت تنها نمایشگاه جهان است که تمامی محصولات دیجتیال را یکجاعرضه میکند.»
CeBIT فرصتی برای پیوند دانش و اقتصاد و سیاست
نمایشگاه سالانه سبیت که در هانور آلمان برگزار میشود به مدت شش روز (۱ تا ۵ مارس برابر با ۱۰ تا ۱۴اسفند) پذیرای علاقمندان است. این علاقمندان البته تنها خریداران محصولات کامپیوتری نیستند.
سبیت ۲۰۱۱
هارتویش فون ساس توضیح میدهد:«در نمایشگاه سبیت فاکتورهای مختلفی در نظر گرفته شدند که بسیاری از نمایشگاههای دیگر توان عرضه آنها را ندارند. ما برنامهای جامع و بینالمللی داریم که شاخههای مختلف یعنی سیاست، اقتصاد و دانش و تکنولوژی را پیوند میدهد.»
سخنگوی نمایشگاه سبیت این پیوند را در نوع خود بیهمتا میداند و در ادامه توضیح میدهد که نمایشگاه سبیت چهار بخش دارد:
CeBIT Lab مکانی برای تبادل اطلاعات میان پژوهشکدهها و دانشگاهها مختلف دنیا
CeBit Pro ارائه خدمات آیتی به مشتریان صنعتی
CeBit Gov تکنولوژی اطلاعاتی مورد نیاز دولتها برای ادارات دولتی و مکانهای عمومی
CeBIT Live خدمات ویژه خریداران
سخنگوی سبیت در ادامه اشاره میکند که در نمایشگاه ۲۰۱۱ بخش خدمات ویژه خریداران اهمیت بیشتری پیدا کرده است. هارتویش فون ساس در مورد علت این تغییر برنامه توضیح میدهد: «نقش خریداران در سالهای اخیر به دلیل گسترش اینترنت تحول بزرگی پیدا کرده است. خریدار دیگر در انتهای چرخه تولید قرار ندارد و خود به بخشی از زنجیره تولید تبدیل شده است.»
|
|