اولتیماتوم استقلال به مجیدی؛ به تمرین نیایی به کمیته انضباطی شکایت می‌کنیم


اولتیماتوم استقلال به مجیدی؛
به تمرین نیایی به کمیته انضباطی شکایت می‌کنیم

باشگاه استقلال اعلام کرد در صورتی که فرهاد مجیدی تا روز سه‌شنبه در تمرینات شرکت نکند از این بازیکن به کمیته انضباطی فدراسیون شکایت خواهد کرد.

باشگاه استقلال، امروز با حضور مدیریت، معاونین، رئیس کمیته فنی، ‌سرپرست و مدیرفنی و کادرفنی در جلسه‌ای پیرامون مسئله عدم حضور فرهاد مجیدی در تمرینات استقلال تصمیم گرفت.

سایت باشگاه استقلال تصمیم این باشگاه را پس از جلسه‌ای دو ساعته به شرح زیر اعلام کرد:

"متاسفانه همانطور که پیش از این اعلام شده بود، فرهاد مجیدی توسط دوستان و نزدیکانش تحریک می‌شود و این تحریک از متن تنظیم شده مصاحبه ایشان پیداست تا جایی که تنظیم کننده که حتی معنای وقاحت را هم نمی‌دانسته، در کمال ناباوری 70 درصد اعلام شده مبلغ پرداختی توسط باشگاه استقلال طی نیم فصل گذشته به مجیدی را هم قبول نکرده است.
این در حالی است که از 350 میلیون تومان مبلغی که باشگاه استقلال با ایشان قرارداد دارد، طبق اسنادی که در فدراسیون هم ثبت شده، مبلغ 274 میلیون تومان طی چهار فقره چک در تاریخ‌های 3/8/89 به مبلغ 300 میلیون ریال، 18/6/89 به مبلغ 150میلیون ریال، 1/7/89 به مبلغ 294میلیون و نهصد و چهل هزار ریال و 8/4/89 به مبلغ دو میلیارد ریال به ایشان پرداخت شده که معادل 78 درصد از کل مبلغ قرارداد امسال وی می‌شود. (کپی اسناد در بخش گالری سایت رسمی باشگاه استقلال موجود است.)
لازم به ذکر است که این اسناد تنها به این دلیل منتشر شد تا هواداران باوفا و همیشگی استقلال یعنی همان‌هایی که فرهاد را فرهاد مجیدی کرده‌اند بدانند که باشگاه استقلال این رقم را حتی بیشتر از آنچه که طبق حق و حقوق باید پرداخت می‌شد به فرهاد مجیدی پرداخت کرده است.

با این وجود باشگاه به پاس احترام و سپاسگویی از هواداران بی‌شمار استقلال ضمن تایید مجدد جریمه 30 میلیونی به دلیل عدم حضور در تمرینات آماده‌سازی تیم جهت حضوری موفق در نیم فصل دوم، بدین وسیله به آقای فرهاد مجیدی ابلاغ می‌کند که ایشان می‌تواند ساعت 3 بعدازظهر روز 12/11/89 در مجموعه ورزشی آزادی زمین شماره 2 جهت تمرین حضور یابد و خود را به سرمربی معرفی کند. در غیر این صورت باشگاه استقلال مجبور است به علت عدم حضور بازیکن در تمرینات و به جهت استیفای حق باشگاه و هواداران، پرونده را در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پیگیری نماید. "

red.boy - ایران - تهران
پرسپولیسی ام ولی باشگاه استقلال خیل بیخود کرده. قدیما ستاره ها یه حرمتی داشتن.
شنبه 9 بهمن 1389

haghighatgo - آلمان - برلین
آفتابه لگن صد دست از شام و ناهار خبری نیست !!. یه کاری و یا یه اختراعی هم لطفا این باشگاهها که همشون شدن فوتبال خونه بکنن که این توپ ها خوراکی هم بشن و لاقل چند صد هزار نفری بتونن اون ها رو بعد از مراسم سرگرم کننده فوتبال بخورن قبل از اینکه بدلیل فقر و گرسنگی از دیوار خانه مردم بالا برن و به خاطر یه گونی برنج سر صاحب خونه و بچش رو ببرن و یا پراید یارو رو بدزدن و یا سر ده تا زن رو ببرن !!. در کنار برنامه های "هدفدار" مشغول کنی دربار ولایت فقیه از چارو جنجال های نمایشی روزانه مجلسی ها و عربده زنی ها سپاه و احمدی نژاد برنامه های ورزشی هدفمند شده هم برای گول زدن خلق الله آماده است..بفرمائید !!
شنبه 9 بهمن 1389

ashkan_m2013 - ترکیه - استانبول
مجیدی لنگ سوراخ کن. دوستت داریم:)
شنبه 9 بهمن 1389

aria-aria-nl - هلند - روتردام
بابا تو تیمهای ایران با ستاره هاشون چکار میکنن مسئولین و مربیهای استقلال گندشو در اوردند.
شنبه 9 بهمن 1389

daniall - فرانسه - نانت
فرهاد مجیدی که تا اخر عمر نمیتونه بازی کنه بالاخره الان وقت خداحافظیه ولی چه خوبه که الان که فتح الله زاده هست این کار رو انجام بده.حیف اشتیانی که بیکار باشه اونوقت این چاپلوس بی سواد مدیر عامل تاج باشه.مگر از این دکتر قلابی بی سواد و اون کاشانی ولایت مدار چاپلو س تر هم پیدا میشه که این تیمها رو بدن دستشون.حیف پر افتخار ترین تیم اسیا.
یکشنبه 10 بهمن 1389

cantona - ایران - شاهین شهر
همه ی اینا زیر سر اون واعظ آشتیانی ..س که یکسال اومد تیمو به گند کشید هنوزم ول کن نیست. زمان قلعه نوعی بازیکن جرات نداشت جیک بزنه حالا همه شاخ شدن . همین مجیدی زمان قلعه نوعی نیمکت نشین بود یک کلمه جرات نداشت اعتراض کنه . الان شده همه کاره و برای همه خط و نشون میکشه. کجایی ژنرال که تیمتو به چه روزی انداختن. هر چند فرهاد لنگ سوراخ کن را دوست دارم اما دیگه داره شورشو در میاره.
یکشنبه 10 بهمن 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.