احمدی نژاد : فرمول دو بچه کافی است برای نابود کردن جامعه است


احمدی نژاد : فرمول دو بچه کافی است برای نابود کردن جامعه است

رییس جمهور کشورمان در ادامه سفر استانی خود به استان یزد، صبح امروز پنجشنبه در جمع مدیران این استان یزد با انتقاد از طرح‌های کنترل جمعیت گفت: فرمول دو بچه کافی است برای نابود کردن جامعه است. این فرمول در نهایت ما را به اروپایی‌ها می‌رساند که امروزه گرفتار شده‌اند.

به گزارش ایسنا احمدی نژاد افزود:اگر نگاهی به نخبگان بیندازیم می‌بینیم که بیشتر نخبگان در خانواده‌های پرجمعیت بزرگ شدند. شعار دو بچه کافی است متعلق به نظام‌های لیبرالیستی و غربی است و ما قبول نداریم.

وی افزود: چه کسی گفته است اگر جمعیت کم باشد رفاه ایجاد می‌شود؟ کسی که چنین ادعایی دارد بیاید با من بحث کند. در اول انقلاب که 35میلیون نفر جمعیت داشتیم و پنج میلیون بشکه نفت صادر می‌کردیم رفاه مردم به اندازه امروز نبود که 75میلیون نفر جمعیت داریم و 2/5 میلیون بشکه نفت صادر می‌کنیم.

احمدی نژاد به ازدواج جوانان اشاره کرد و گفت: طوری جا انداخته‌اند که یک جوان برای ازدواج باید خانه و کار و ماشین داشته باشد. حاصل این تفکر بالا رفتن سن ازدواج است که امروز سن ازدواج در میان دختران 23سال و پسران 26سال شده است و این طبعات فرهنگی و اجتماعی منفی دارد. ما باید ایران را با الگوی اسلامی و ایرانی بسازیم و ادا و اطفار دیگران را در آوردن، ما را به جایی نمی‌رساند. ما باید خود را باور کنیم.

رییس جمهور با اشاره به صنایع دستی گفت: با برنامه‌ریزی‌های متاثر از اندیشه‌های غربی و سرمایه‌داری صنایع دستی ما را به کالای لوکس تبدیل کردند در حالی که ما در گذشته از تمام اینها در زندگی استفاده می‌کردیم. چرا ما نباید بتوانیم فرش جاجیم تولید کنیم و آن را به دیگر کشورها صادر کنیم؟ مگر صادرات همان است که آنها انجام می‌دهند؟ ما باید به الگوهای خود برگردیم و ممکن است در این راه عده‌ای که به طور معمول در برابر تحول مقاومت می‌کنند به مخالفت برخیزند.

رییس جمهور با تاکید بر طب سنتی گفت: در ایران 8500داروی گیاهی وجود دارد که 1724نوع آن اختصاصی کشور ماست. خداوند درمان هر دردی را در همان طبیعت قرار داده است.

رییس جمهور به حضور خود در دانشگاه کلمبیا اشاره کرد و گفت:در آنجا کسی از من درباره همجنس بازی پرسید که من در جواب به او گفتم ما در کشورمان همجنس باز به مفهومی که شما دارید، نداریم. در کشور ما همجنس بازی را امر منفوری می‌دانند. آنها در واکنش، جنجال کردند و فکر می‌کردند که من در برابر جنجال‌هایشان عقب می‌نشینم.

وی تصریح کرد:در غرب همجنس گرایی و طلاق شرافت و ذات انسانیت است و همه انبیاء با آن مخالف بودند. من نمی‌خواهم به جایی برسیم که مانند غرب وقتی یک انسان با سگ و یا گربه‌اش زندگی می‌کند آن را یک خانواده بدانیم.

احمدی نژاد گفت: باور من این است که با الگوی اسلامی ایرانی می‌توانیم عالم را تسخیر کنیم.
    
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تشکر از فعالیت‌های مدیران استان گفت: من از تمام کسانی که با عشق مشغول خدمت گزاری هستند تشکر می‌کنم. کارهای خوبی در این استان انجام شده است و وقتی سرعت تغییر و پیشرفت را مشاهده می‌کنیم جای قدردانی و تشکر دارد.

دکتر محمود احمدی‌نژاد در ادامه به مدیران استان گفت: توصیه می‌کنم قدر فرصت خدمتگزاری را بدانید، بالاترین عبادت خدمت به مردم و پیشبرد امور جامعه است. شما امروز در شرایطی هستید که کمتر در تاریخ اتفاق می‌افتد. یا حتی اتفاق نیفتاده است. مقطع بسیار مهمی از جهت عبور از تجربیات تاریخی و آمادگی برای پذیرش حاکمیت الله در سرتاسر کره زمین است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی یک هدیه الهی به همه بشریت بود و این طور نیست که فکر کنید یک حکومتی مثل بقیه حکومت‌هاست، افزود: جمهوری اسلامی متعلق به یک جغرافیا، نژاد و ملیت نیست. مثل پیامبر(ص) که متعلق به یک ملیت و جغرافیا نیست.

وی گفت: جمهوری اسلامی در ادامه راه انبیاء برای رساندن بشر به جامعه آرمانی است. شما در دوره‌ای مسئولیت گرفته‌اید که انبیا الهی آرزوی حضور در آن را داشتند. جمهوری اسلامی عطر تحقق اهداف بشری را در جهان منتشر می‌کند و مقدمه‌ای برای تمام شدن رنج‌های بشر است.

رییس جمهور کشورمان در ادامه سخنان خود گفت: ما در بین بهترین ملت‌های عالم مسئول هستیم. در طول تاریخ ملتی به خوبی ملت ما پیدا نشده است که مردم یزد در میان آنها جزو بهترین‌ها هستند. حیف است که انسان فرصت خدمتگزاری را از دست بدهد. این فرصت حتی ثانیه‌هایش هم مهم است.

ر ییس جمهور کشورمان در ادامه گفت: باید در دو سطح کار کنید یکی سطح کلان که در حوزه‌های مختلف به فعالیت بپردازید و یکی هم سطح رسیدگی امور تک تک مردم است. همه مردم عزیز هستند. پرداختن به مسایل کلان نباید ما را از رسیدگی به امور جزئی غافل کند. گاهی یک امر جزئی آنقدر مهم است که از همه مسائل کلان نیز مهمتر می‌شود.

مانند رسیدگی به وضعیت یک خانواده که به خاطر مشکلی در آستانه فروپاشی است یا فردی که به خاطر مشکلی در آستانه سقوط است. تصمیم بگیرید که هر روز یک گره از کار مردم باز کنید.

احمدی نژاد در ادامه با تاکید بر ساختن ایران گفت: ما باید ایران را بسازیم و این مهمترین ماموریت ماست. برای ساختن ایران نیازمند الگو هستیم. پیشرفت زمانی اتفاق می‌افتد که هدف مشخصی در کار باشد. به کجا می‌خواهیم برسیم؟

وی با بیان اینکه به طور مشخص دو الگو در دنیا وجود دارد، گفت: یک الگوی رایج است که تمام نظام برنامه‌ریزی در دنیا بر اساس آن شکل گرفته است که نامش « الگوی برنامه ریزی توسعه» است و هدف از آن این است که همه کشورها به جایی برسند که نظام‌های سرمایه‌داری امروز به آنجا رسیده‌اند.در این راستا برخی می‌گویند آمریکا قله کمال پیشرفت است. ما باید بدانیم که می‌خواهیم به اینجا برسیم؟ قطعا پاسخ منفی است.

وی ادامه داد: ما نمی‌خواهیم که روابط اجتماعی و خانوادگی‌مان مثل آنها بشود و نخبگان ما کسانی مانند رییس جمهور قبلی آمریکا باشند. ما می‌خواهیم به جایی برسیم که انسان محترم باشد.فقر نباشد و همگان فرصت کمال و شکوفایی پیدا کنند و این با آنچه در غرب در جریان است، متفاوت است. به عنوان مثال در جامعه ما احترام به بزرگتر یک ارزش است آیا ما می‌خواهیم این از بین برود یا متلاشی شود. آیا می‌خواهیم ارزش‌ها کنار برود؟ پاسخ منفی است.

رییس جمهور اظهار داشت: قله مطلوب ما رسیدن به حاکمیت جهانی و حکومت مهدوی است که همان الگوی اسلامی پیشرفت است. اما این کافی نیست. این رسیدن به الگو باید مبتنی بر اندیشه توان و استعداد ایرانی باشد. روش‌های نظام سرمایه‌داری ما را به جامعه مهدوی نمی‌رساند.

احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به فرهنگ قناعت و استفاده بهینه از آب در استان یزد اشاره کرد و گفت: قنات که یکی از روش‌های استفاده از آب در این استان است و سه هزار سال سابقه دارد از نظر مهندسی از پیشرفته‌ترین فنون است و با طبیعت سازگار می‌باشد. در حالی که روش‌های متداول انتقال آب به طبیعت آسیب‌های فراوانی وارد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: زمانی به ما گفتند که قنات‌ها روش‌های عقب افتاده‌ای هستند و برایمان چاه عمیق زدند. نتیجه این شده است که بسیاری از دشت‌های ما خشک شده است آنها با طرح‌های خود شبکه‌های کشاورزی ما را از بین بردند.

رئیس جمهور اضافه کرد: این سخنان من به این مفهوم نیست که ما به گذشته برگردیم. باید از فنون جدید استفاده کنیم اما به روش خودمان و در سیستم خودمان از آن استفاده کنیم.

احمدی نژاد با انتقاد از معماری آپارتمان سازی و با تاکید بر معماری‌های قدیمی و بومی ایرانی گفت: نظام غرب انسان‌ها را می‌خواهد مثل مرغداری‌ها پرورش دهد، در حالی که ما باید از این روش‌ها فاصله بگیریم. تا وقتی چشم ما به دست آنهاست این وضع ادامه دارد.

iranesabz - هلند - امستردام
باز این میمون در فشانی کرد.
پنج‌شنبه 30 دی 1389

shahab46 - المان - هانوفر
زیر همین جمعیتش با دزدیهاتون ... اید وای بحال بیشترش
پنج‌شنبه 30 دی 1389

khosh bavar - ایران - یزد
خاک بر سرت, چرا منو مجبور میکنی با این لحن وارد صحبت بشوم ! اول برو برای نجات زبان فارسی, یک کلمه جانشین کلمه " فرمول " بکن, تا نظرم بهت برگرده که به حرفها و ادعاییهایی در مورد 7 میلیارد مردم جهان میزنی که در اینده نزدیک همه فارسی حرف میزنند ولی تو و امثال تو حتما قادر نخواهی بود فارسی بنالی !? اخه با چه امکاناتی ( اقتصادی / اجتماعی ) مردم قادرند تشکیل خانواده بدهند?! فرمول و منطق تو و امثال تو: خدا دندان داد, روزی هم میدهد !
پنج‌شنبه 30 دی 1389

farhad352 - ایران - تهران
. باور نکردنیست این همه پر رویی و وقاحت، براستی باور نکردنیست اینهمه ابلهی و حماقت. از مملکت شپش زده ما که اکثر مردم به علت فقر و غارت آخوندی حتی توان سیر کردن شکم خودشان را هم ندارند چگونه میتوان توقع داشتن فرزندان بسیار را داشت؟ البته این فرضیه ابلهی نژاد بد نیست اگر ملت ایران هم چون او دستی در خزانه ملی و بانک مرکزی داشتند تا بتوانند آنطور که میخواهند با دست و دلبازی خرج کنند و نگران گذر روز به روز مخاج خود نباشند.نه اینکه هر روز ماتم خرج روز مره آنها را به دزدی، تملق ملا،و تعظیم تازی زاده های شتر دزد نماید و یا به فروش کلیه و فحشا و.. دست بزنند
پنج‌شنبه 30 دی 1389

فضول معرکه - کانادا - ونکور
میگم احمدی چی میزنه?
پنج‌شنبه 30 دی 1389

cantona - ایران - شاهین شهر
معلوم نیست این میمون عقب افتاده کی میخواد زیپ دهنشو بکشه و از این دری وری ها نگه. آخه شما تو همین 70 میلیون موندین .بیکاری فقر گرسنگی طلاق اعتیاد اختلاف طبقاتی و... را میخواید بیشترش کنید؟. وای به حال ما که یک همچین احمقی شده رییس جمهور ما!!!
پنج‌شنبه 30 دی 1389

سیروس کمال - امارات - دبى
بله ملت . همتنطور که میدانید " درخت تنومند اینها به خون احتیاج دارد " و اگر شما بچه کم تولید کنید دیگر اینها نمیتوانند هر روز فله اى آدم اعدام کنند . درخت ظلم و جور حکومت تازیها به خون بچه هاى شما تشنه است و باید چرخ اعدامها از کار نایستد . پس پیش به سوى تولید گوشت براى چرخ اعدامها ......
پنج‌شنبه 30 دی 1389

a persian - سوئد - استکهلم
رسما دیوونه است.خیلی خوبه تو ایران یه دیوونه هم میتونه رئیس جمهور شه!!! اول اینکه دو فرزندی الان دیگه الگوی غرب نیست چون دچار رشد منفی جمعیت شدن پس نترس که اگه این الگو رو رعایت کنی از غربی ها تقلید کردی.بدبخت فکر میکنه همه کارای غربیها اشتباهه و فقط اراجیف خودش منطقیه.همه نخبگان در خونواده های پرجمعیت متولد شدن.خب چه ربطی داره.میخوای بگی هر خونواده ای بیشتر تکثیر بشه شانس تولد نخبه توش بیشتره.بر فرض که باشه مگه نخبه ها میمونن تو ایران بدبختا همه از دست شما فراری شدن.قدیم بیشتر خونواده ها پرجمعیت بودن نخبه و غیرنخبه نداره که!!! دو فرزند کافی جامعه رو نابود نمیکنه پیشنهادات ابلهانه توئه که داره جامعه رو نابود میکنه.بخدا دهنت رو ببندی نمیگن اخی این میمون لال از دنیا رفت
پنج‌شنبه 30 دی 1389

albalooo - ایران - تهران
کافیه یه زنی یکی مثل تو بدنیا بیاره اون وقت دیگه ...
پنج‌شنبه 30 دی 1389

malmsteen - اکراین - کیف
بابا این دیونه اس بخدا.
پنج‌شنبه 30 دی 1389

porharfi - هلند - آرنم
خیلی حالیشه این!.." مطمئنید که فقط یه دکترآآآآآآآآآآآ داره؟!.."من شَک دارم"
پنج‌شنبه 30 دی 1389

behnam2009 - انگلستان - لندن
پس چرا خودش این فرمول را رعایت کرده؟
پنج‌شنبه 30 دی 1389

bita tehrani - کانادا - ونکوور
کسی میدونه ا.ن بچه چندمه?!!
پنج‌شنبه 30 دی 1389

zartusht67 - المان - فرانکفورت
دیگه مطمئن شدم تو فیضیه دوره فشرده پرویی را با موفقیت پشت سر گذاشتی
پنج‌شنبه 30 دی 1389

saman911 - ایران - تهران
((من نمی‌خواهم به جایی برسیم که مانند غرب وقتی یک انسان با سگ و یا گربه‌اش زندگی می‌کند آن را یک خانواده بدانیم)))درود بر تو احمدی نژاد,البته این حرفش خیلی از خارجیهای ایرانی تبار ازار میده ,چون انها از غربیها هم غربی تر شدن!!??
پنج‌شنبه 30 دی 1389

iranazadiran - ایران - تهران
روانی آخه به تو چه مربوطه که در هر چیز دخالت کرده اضهار نظر میکنی. بی فرهنگ از پشت کوه آمده. اون کارگر تو کوره آجر پزی از تو شعور فرهنگ و معرفتش بیشتره. خدا لعنت کند کسانی که تو را با کودتا و تقلب در عرعر کردن آزاد گذاشتند که صدای عنکر الصواتت همه جا پخش بشه.
پنج‌شنبه 30 دی 1389

آرش کمانگیر3 - ایران - تهران
1بله رفاه آن زمان قابل قیاس با الان نیست رفاه آن زمان خیلی بیشتر بودتا انجاکه من یادم می آید از زمانی که مردم عکس امام را در ماه دیدند ورفاه ما یکباره امدرسید به صفر.2 درغرب هم همجنس بازی امر مذومومی است ولی آنها به همجنس باز بعنوان پدیده نگاه می کنند و از جنبه علمی برخورد می کنندراستی توکه میگوی همجنس بازی بد است چرا وزیر بهداشت پشمالویت را هلو می دانی برای خوردن
پنج‌شنبه 30 دی 1389

mr.honest - انگلستان - لندن
اگر واقعا برای نابود کردن جامعه بود که ایشون تا العان داشتن بیش از یک فرزند رو هم منع کرده بود ، اما طبیعتا نابودی جامعه در فرزند بیشتر هست ، هرجا که نابود هست ، احمدی هم اونجاست
پنج‌شنبه 30 دی 1389

ARTEMIS-SW - .فرانسه - پاریس
بی سواد انقدر دزدی می کنید که زیر همین تعداد 100 قلو حامله هستید فرزند بیشتر.??????.مرگ بر شما که شعار زیبای قبل از عنقلاب///....فرزند کمتر زندگی بهتر../// را تبدیل به فرزند بیشتر زندگی سگی/ کرده اید
پنج‌شنبه 30 دی 1389

alireza_pa - ایران - تهران
راست میگه بنده خدا! هرچی میتونید بچه بیارید.20 تا 30 تا.!
پنج‌شنبه 30 دی 1389

khosh bavar - ایران - یزد
bita tehrani - کانادا - ونکوور: سلام بیتاجون, ادکلن نژاد چهارمین بچه خانواده اش هست که دارای 6 خواهر و برادر دیگر میباشد, شاد و کنجکاو باشید !
پنج‌شنبه 30 دی 1389

خانه به دوش - سوئد - استکهلم
هلو جان ,,چیزی که تو به مخ .. ات خطور کرده که دو بچه کافیست برای نابود کردن جامعه است.این برنامه و فرمول شامل اروپا میشود چون همین کشور سوئد زمانیکه بچه بدنیا مییاد تا دوران 18 سالگی ویزیت دکترش مجانیست از مهد کودک گرفته تا دوره مدارس راهنمایی..کمتر به کله پوکت فشار بیار هاله جان
پنج‌شنبه 30 دی 1389

avareh swed - سوئد - بوروس
بابا این بیچاره عقده حرف زدن داره شما او راجدی نگیرید. اگر بجای اینهمه حرف زدن واین طرف وانطرف رفتن بکار مردم ومملکت میرسید .حال و روز بهتری داشتیم بعد هم چند روز دیگر تکذیب میکند جدی نگیرید .عادت نکردید باین مزخرفات . بابا دوست داره مطرح باشه .
پنج‌شنبه 30 دی 1389

pelle - سوئد - استکهلم
هاله بی نوری که سال بسال رنگ حموم را نمی بیند وموقع سخن گفتنش مردم ایران از خجالت آب میشوند که این لات بسواد شده رئیس جمهوری زورکی ، خیلی طبیعی است که شعارش برای تعداد فرزند باید با تمام منطق جهان فرق داشته باشد. او بینظیر است البته در خریت .
پنج‌شنبه 30 دی 1389

babaks.khoramdin - اسرائیل - اشدود
خود ا.ن چند تا توله پس انداخته مگه ???
پنج‌شنبه 30 دی 1389

MNS - امریکا - مورگن هیل
سیروس کمال - امارات - دبى ابن دقیقاهمان چیزی بود که به ذهن من رسید. درسته ضحاک جوان لازم داره مغز نخبه های مملکت. . مورگن هیل
جمعه 1 بهمن 1389

bita tehrani - کانادا - ونکوور
khosh bavar جان ممنون ازت که جواب منو دادی.من هم خواستم ثابت کنم که برعکسش هم ممکنه!
جمعه 1 بهمن 1389

helya - مالزی - کوالالامپور
"در اول انقلاب که 35میلیون نفر جمعیت داشتیم و پنج میلیون بشکه نفت صادر می‌کردیم رفاه مردم به اندازه امروز نبود.............."!!!! به نظرم تو کل سخنرانیش از افعال معکوس استفاده کرده. می خواد سر امت اسلامی به زاییدن و بچه بزرگ کردن گرم بشه.
جمعه 1 بهمن 1389

بیداری - انگلستان - لندن
این محمودی یا مامور موساده یا سی آی ای و یا ام آی سیکس.شاید هم برای عربها کار میکنه. این ایران را به گند کشیده.
جمعه 1 بهمن 1389

pendare nik - ایران - تهران
این بی شرف می خواد مردم بی سواد و ساده که کم هم نیستند متاسفانه. هی بچه پس بندازند - بعد یک جنگ دیگه راه بندازه و دیوار گوشتی تشکیل بده از بچه های ساده و بدبخت همین فقیر فقرا ( سپاه امام زمان)! جماعت هوشیار باشید مگه همین بسیجی ها و سپاهی ها و باتوم بدست ها از کجا میان ! از همین فقیر فقرای ندید بدید که به نون شب محتاجن و زود با پول کم هم می شه تطمیعشون کرد! این هست هدف پشت پرده این دیو صفت!
جمعه 1 بهمن 1389

Nani2008 - انگلستان - لندن
قبول! ما به جای 2 تا، 12 تا بچه میزاییم اما یه شرط داره: تا آخر عمرشون باید هزینه زندگی آنها را خودت تقبل کنی! چندتا پرستار بچه هم لازم داریم که حقوق آنها را خودت باید بدی، پول بیمارستان، دوا و دکتر، دخل و خرج، خورد و خوراک، سیسمونی و جای خواب، جای تفریح، باشگاه، سفرهای تفریحی، مدرسه و دانشگاه با خودته! بیمه با خودته، مسکن بزرگتر برای نگهداری بچه ها می‌خوایم که خودت باید بخری، یک مینی بوس میخوایم برای رفت و آمد آنها، چند نفر محافظ که آنها دزدیده نشوند، برای آینده آنها شغل و امنیت شغلی میخوایم. وکیل برای حمایت از حقشون میخوایم، بسم ا...
جمعه 1 بهمن 1389

saheb nazar - انگلیس - منچستر
جنسش خوب بوده. توهم زده.....
جمعه 1 بهمن 1389

RPMcMORFI - اکراین - کیف
خدای من .... این موجود دیوانست ..
شنبه 2 بهمن 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.