مرگ چهار هزار نفر در اثر آلودگی هوا


نماینده مجلس از مرگ چهار هزار نفر
 در اثر آلودگی هوا خبر داد




حسینعلی شهریاری، نماینده مجلس شورای اسلامی، با اشاره به این که منشاء آلودگی هوا وسایل نقلیه است از مرگ چهار هزار نفر در ایران در اثر این معضل که به‌ویژه تهران با آن مواجه است خبر داد.

آقای شهریاری در حالی این خبر را اعلام کرده است که پیشتر نیز مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران اعلام کرده بود که در چند وقت اخیر بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر در تهران بر اثر آلودگی هوا جان باخته‌اند.

روزنامه جمهوری اسلامی در حالی خبر مرگ چهار هزار نفر را از قول این نماینده مجلس منتشر کرده که روز چهارشنبه نیز اخبار رسیده از تهران حاکی از آن بود آلودگی هوای شهر تهران بار دیگر در وضعیت هشدار قرار گرفته و وضعیت آلودگی هوای برخی از نقاط در تهران اضطراری است.

در ماه گذشته، آلودگی شدید هوا در تهران، این شهر را با تعطیلی‌های عمومی پی‌درپی مواجه کرد و باعث شد مقامات دولت محمود احمدی‌نژاد برای رفع این مشکل به راه حل‌هایی از جمله آب‌پاشی بر فراز تهران روی بیاورند.

اما با توجه به تداوم آلودگی هوا در پایتخت ایران به نظر می‌رسد هیچ یک از راه‌حل‌های دولت آقای احمدی‌نژاد تاکنون نتیجه‌ای در برنداشته است.

حسینعلی شهریاری که ریاست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی را نیز بر عهده دارد همچنین اشاره کرده است که بنزین تولیدی در پالایشگاه‌های ایران «می‌تواند در آلودگی هوا نقش داشته باشد».

این نخستین بار نیست که کیفیت نازل بنزین تولیدی در پالایشگاه‌های ایران عامل شدت آلودگی هوا در تهران و دیگر شهرهای ایران شمرده می‌شود.

پیشتر دو هفته پیش روزنامه اطلاعات تیتر اصلی خود را به نازل بودن کیفیت بنزین ایرانی و اثر آن بر کیفیت هوا اختصاص داده بود که بلافاصله روز بعد مجبور شد در تیتری دیگر این موضوع را انکار کند و از «موفقیت»‌ ایران در تولید بنزین خبر دهد.

به دلیل وجود تحریم‌های سنگین بین‌المللی و تنگ‌تر شدن روزافزون عرصه بر دولت جمهوری اسلامی، تعدادی از پالایشگاه‌های پتروشیمی کشور مجبور به تولید بنزین شده‌اند، بنزینی که کارشناسان عامل تشدید آلودگی هوا می‌دانند.

روزنامه جمهوری اسلامی همچنین از قول یوسف رشیدی، مدیرعامل شرکت کنترل هوا، می‌گوید که شرایط کلان‌شهر تهران از تاریخ ۱۴ آبان گذشته تاکنون مدت ۵۴ روز ناسالم بوده است.
سوئیس علی قمی - سوئیس - زوریخ
بابا اینها قاتل مردم هستند ای سران فاسد ایران شما مسول هستید باید همه چیز را برای مردم مهیا کنید لعنت بر تو خا منه ای وکلیه سران جمهوری شیطانی ایران لعنت بر اسلام خاندان اسلام
جمعه 10 دی 1389
iranazadiran - ایران - تهران
چنان وجود این حکومت طاعونی آلوده است که میکربش به همه چیز سرایت کرده و از پاکی و سلامت در آورده.
شنبه 11 دی 1389

cyrus0007 - استرالیا - بریزبن
خیلی غم انگیزه ):
شنبه 11 دی 1389

ARIATABAR - ایران - کرمانشاه
منتظرمرگ ملت ازگرسنگی باشید
شنبه 11 دی 1389

zehna.bastas - ایران - مشهد
این آلودگیها مال همین ماشینای ایران خودرو سایپایه که میگن استاندارد یورو 2 داره . شاید اول ساخت وقتی ماشین صفره داشته باشه ولی چند تا مختصص میگفتن بعد یک ماه این استاندارد رو از دست میدن و میشن منشا آلودگی . چون جنس قطعات که به کار میبرن آشغاله . کلا ظلمی که این دو شرکت دولتی به مردم ایران میکنن در زمینه های مختلفه یکی همین آلودگی یکه دیگه همینا نمیزارن ماشینای با کیفیت خارجی که واقعا یورو 2 دارن حتی یورو 3 هم دارن وارد ایران بشن یا گمرک رو مجبور میکنن قیمت ماشین رو سوبله کنه مثلا ماشین تویوتا یاریس که 10000 دلار خارج از ایرانه تو ایران 32 میلیونه .
شنبه 11 دی 1389

Atheist-0 - کانادا - ونکوور
حقیقتا این جانیان قدرت و ثروت چنان چشمانشان را کور کرده که حتی به زن و بچه خود هم رحم نمیکنند. این معضلی است که نه فقط به مخالفان ضرر میزند بلکه ساندیس خور ها هم در امان نیستند. چنانچه اگر یک فرد دلسوز بحال مردم در این رژیم بود تعین مضرات در بنزین تولید شده در کارخانه های پترو شیمی با یک ازمایش ساده مشخص و در صورت غیر استاندارد بودن متوقف میشد. Happy new year every one
شنبه 11 دی 1389

anty mola - عراق - اربیل
تا معدوم نگردد اسلام خوشنود نشود انسان!!!!!!!!!!!!!!!
شنبه 11 دی 1389

ام البنین - ایران - تهران
مشکل همون دانشگاههایی هست که من نوشتم شده مرکز فساد و همه چیز در اون هست جز علم . فارغ التحصیلان همین دانشگاهها و داده های علمی آنها و تولید بنزین داخلی به دست این بیسوادها این مشکل را بوجود آورده درصورتیکه اگر مقید به قید و بند و اخلاقیات بودیم و دانشگاههای ما محل دوست یابی و فساد نبود درنتیجه سطح علمی بالایی داشت و فارغ التحصیلانش اینطوری گند نمیزدن
شنبه 11 دی 1389

khosh bavar - ایران - یزد
رژیم سمی به هوای مسموم معتاد است, چه از نظر طبیعی و چه از نظر سیاسی °!°
شنبه 11 دی 1389

delmorde - سوئد - یوتوبوری
آقای شهریاری در حالی این خبر را اعلام کرده است که پیشتر نیز مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران اعلام کرده بود که در چند وقت اخیر بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر در تهران بر اثر آلودگی هوا جان باخته‌اند. این غربی ها در راس انها خون اشام بزرگ انگلیس جنایتکار خوب میداند از چه افرادی و گروهی حمایت کند تا برما حکم برانند و زمینه فکری اکثر ما ملت را بررسی کرده بود کسانی که از این حکام بیوطن بی مسئولیت دفاع می کنند در جرم کمتر از این مفسدین نیستند. ببینید بدون شرم و خجالت مسئول معاینه خودروها چه می گوید. ای مرگ بر تو باد که چنین نا لایقی. مرده شور ترکیب نحست رو ببره. مردک ابله. بیا سوئد و یاد بگیر از این همجنس بازها که مسولیت در مقابل سلامتی مردم یعنی چه. شماها از این بیدینها پسترید. لاقل خود را درمقابل کاری که به انها مردم سپردند احساس مسئولیت می کنند.اگر دین ندارند انسانیت حالشونه. شما هیچی هستید.بقول جنوبیها کاملا خلاصید.
شنبه 11 دی 1389

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
ام البنین - ایران - تهران اگه دانشگاههای ایران مشکل دارند بخاطر بیکفایتی و عدم مدیریت جمهوری اس... و نه استادانش. در ضمن اگه امام جمعه های بیسواد به زنها و دخترها تجاوز کنند امثال تو براشون سه تا صلوات هم میفرستید و از تقدس این انگلها داد سخن میگید ولی اگه دوتا دانشجو با هم حرف بزنن فاسد هستند؟!!! فاسد افکار ... رهبرهای حکومت ولی وقیحه و نه قشر تحصیلکرده. نابود باد رژیم فاسد و جنایتکار ولی وقیح
یکشنبه 12 دی 1389

ehsanusa - ایران - تهران
... بنین - ایران - تهران. آره درست میگی!!! یکی از همین فارغ التحصیلاش اومده شده رییس جمهور، یعنی کردنش رییس جمهور، گند زده به مملکت. تازه دستور تولید بنزین قلابی رو هم همین گوساله داده! اگه در دانشگاه ها رو ببندن بهتره. بعد به جاش هی حوزه علمیه بسازن تا اونجا خر و گاو و چهارپا تولید و تربیت کنن برای حمل ونقل. هم وابستگی به بنزین کم میشه، هم آلودگی محیط زیست بر طرف میشه. تازه فارغ التحصیلاشون هم یه فایده ای برای جامعه خواهند داشت!!! اینجوری با یه تیر چند نشون زده میشه!!!
یکشنبه 12 دی 1389

saman 2009 - کانادا - تورنتو
delmorde - سوئد - یوتوبوری.. من هم کاملا با نظرت موافقم.اینها از انسانیت هیچی سرشون نمیشود.سرشون کردن تو اون کتاب...مثل یه دیونه توی ماشین بدون ترمز توی یه جاده یه طرفه همچنان می گازند تا همه را به نابودئ کامل برسونند.تورنتو کانادا
یکشنبه 12 دی 1389

ام البنین - ایران - تهران
ehsanusa - ایران - تهران به نظر من که فارغ التحصیلهای دانشگاههای ایران = همون چارپا و خر و گاوی هستن که گفتی و هیچ فرقی ندارند
یکشنبه 12 دی 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.