چه کسانی ویروس می ‌نویسند؟


چه کسانی ویروس می ‌نویسند؟

برای بسیاری از مردم رایانه به‌عنوان یک وسیله سرگرمی و ارتباط محسوب می‌شود و به همین جهت امروزه در اکثر خانه‌ها رایانه وجود دارد و مردم عادی به راحتی آن را مورد استفاده قرار می‌دهند اما در همین دنیای مبتنی بر رایانه که جذابیت جعبه اسرارآمیز تلویزیون در مقابل جذابیت اینترنت کمرنگ شده است، نسل جدید ویروس‌نویسان متولد شده‌اند.

به گزارش ایسنا، نوجوانان عاشق رایانه و خرابکاری معمولاً خودشان نویسنده ویروس نیستند، زیرا تولید یک ویروس نیاز به مهارت و هنر برنامه‌نویسی دارد. در عوض آن‌ها تکه برنامه‌های آماده‌ای به نام اسکریپت را به دست می‌آورند و آنها را بر روی ماشینهای مورد نظرشان اجرا می کنند. به همین دلیل به آنها نوجوانان اسکریپتی هم اطلاق می شود.

به هر حال، تنها تعداد اندکی از افراد واقعاً با استعداد هستند که کاستی‌های نرم‌افزارهای معمول را کشف می‌کنند و از آن‌ها سوء استفاده کرده و کدهای فرصت‌طلب ایجاد می‌کنند. این افراد اسکریپت‌های خود را در اختیار طرفداران مشتاق که همان نوجوانان اسکریپتی هستند، قرار می‌دهند. نوجوانان مذکور این اسکریپت‌ها را اجرا کرده و آن‌ها را در سطح جامعه گسترش می‌دهند.

دلایلی که پشت ویروس‌نویسی وجود دارد گستره وسیعی را می‌پوشاند، اما باعث تهدیدهای مشترکی می‌شوند. همان طور که گفتیم ویروس‌نویسان، افراد باهوشی هستند و از اینکه رایانه‌ها را به انجام کاری که دوست دارند وامی‌دارند، لذت می‌برند.

بر اساس گزارش مرکز امداد و هماهنگی رایانه‌یی (ماهر)، در طبقه‌بندی ویروس‌نویسان سه گروه وجود دارند: ویروس‌نویسان مدرسه‌ای یا همان نوجوانان اسکریپتی که به داده‌های فنی مانند کدهای برنامه یا آنالیز سیستم‌ها علاقه‌مند هستند. این گروه علاقه‌مند به درگیر شدن در تحصیلات عالیه مرتبط با علوم رایانه هستند و علاوه بر انتشار تفریحی ویروس‌ها و اسکریپت‌ها، معمولاً اطلاعات خود را در مورد ابزارهای حفاظت از شبکه مانند فایروال‌ها و همچنین ابزارهای ضدویروس، به روز نگه می‌دارند. افراد این گروه به احتمال زیاد در آینده به عنوان کارشناسان امنیتی شرکت‌ها درمی‌آیند و مفید واقع می‌شوند.

گروه دوم ویروس‌نویسانی هستند که به مجرمان شباهت بیش‌تری دارند. آنها در فضای وب می‌گردند و برای اثبات خودشان به سایت‌ها و نرم‌افزارهای رایج نفوذ می‌کنند و مساله‌ساز می‌شوند. اخیرا این گروه تعدادشان اضافه شده است و این مساله حالت تفریح را برای آن‌ها دارد.

آن‌ها ابزار خود را توسط روش‌ها و اسکریپت‌هایی که از منابع غیرقانونی، مانند وب‌سایت‌هایی که به نفوذ و ویروس‌نویسی تخصیص‌ یافته‌اند، به‌دست می‌آورند. این افراد برای جامعه امنیتی امروز مساله‌ای جدی محسوب می‌شوند.

گروه سوم مجرمان حرفه‌یی هستند؛ افراد این گروه اغلب اهداف مالی دارند. آن‌ها مهارت دسترسی به سیستم‌های مورد نفوذ و شناسایی حفره‌های امنیتی و سوءاستفاده از آن‌ها و یا افرادی با این توانایی را دارند.

بر اساس این گزارش در فرهنگ ویروس‌نویسان، یک آیین وجود دارد که در حقیقت مجموعه‌ای از قوانین نانوشته‌ای است که فعالیت‌های آن‌ها را هدایت و خط مشی‌شان را تعیین می‌کند. مهمتر اینکه، این مجموعه به تایید فعالیت‌های انجام شده توسط آن‌ها کمک می‌کند. معمولاً هر گروه برای خود یک آیین دارد که از آن تبعیت می‌کند.

طبق اعلام مرکز امداد و هماهنگی رایانه‌یی (ماهر)، مطابق با دیدگاه افراد مختلف، ویروس‌نویسان یا سودمند و به‌عنوان جزء لازمی برای اینترنت هستند، یا اینکه تهدید محسوب می‌شوند. بسیاری احساس می‌کنند که آن‌ها وظیفه دارند شکاف‌های امنیتی را پیدا و از آن‌ها استفاده کنند تا توجه لازم را به مساله معطوف دارند.

به هر حال باید روی دیگر سکه را نیز دید. همان ابزاری که برای اهداف خوب استفاده می‌شود می‌تواند همچنین باعث زیان یا سوءاستفاده‌های شخصی توسط افراد دیگر شود. هم‌چنین به این طریق هزینه‌های اینترنت با توجه به لزوم افزایش امنیت روی وب، افزایش می‌یابد.

امروزه در دنیایی زندگی می‌کنیم که اینترنت بخش مهمی از آن را تشکیل می‌دهد. بسیاری از خریدها آنلاین انجام می‌گیرد و سیستم‌های تجاری زیادی از این طریق به هم مرتبط هستند. ظهور رایانه‌های رومیزی و افزایش آن‌ها در خانه‌ها، رایانه را در دسترس گروه‌های زیادی از مردم قرار داده است.

این امر، زمینه را برای فعالیت ویروس‌نویسان و نفوذگران نیز گسترش داده است. از طرف دیگر تعداد بسیار زیادی از کاربران رایانه دارای ماشین‌های خانگی بدون هیچگونه محافظی هستند و به اینترنت بدون هیچ استراتژی یا ابزار دفاعی (فایروال و نرم‌افزارهای آنتی ویروس) متصل می‌شوند.

این بی‌توجهی باعث می‌شود اسکریپت‌ها به آسانی به رایانه‌ها هجوم آورند و در این صورت نوجوانان اسکریپتی در مدت زمان کوتاهی تعداد زیادی زامبی دارند که از آن‌ها برای حمله‌های انکار سرویس بر علیه اشخاص یا وب سایت‌هایی که دوست ندارند یا حتی وب‌سایت‌های مهم دولتی، استفاده می‌کنند. لذا افرادی که از امنیت رایانه خود به خوبی مراقبت نمی‌کنند، نیز به نوعی یاری دهنده ویروس‌نویسان هستند.
khosh bavar - ایران - یزد
کسیکه کرم و ویروس دارد °!°
یکشنبه 5 دی 1389

tiger.man - نروژ - برگن
وگره چهارم: خود شرکت های انتی ویروس
یکشنبه 5 دی 1389

amir-amir - کانادا - تورنتو
اجداد اینان همانهائى بودند که یا بانگ زنى مى کردند یا گانگستر چاقو کش و دزد ى حرفه اى کار و کسب شان بوده من شخصا حدود ۲۰۰۰ دلار از بابت کار این ها متضرر شدم و چه بسا خیلى ها بیش از من دچار ضرر و زیان شده اند
یکشنبه 5 دی 1389

سوئیس علی قمی - سوئیس - زوریخ
هیچ کس نیست جزو احمدی انتر
یکشنبه 5 دی 1389

Darvish101 - انگلیس - لندن
با درود , دوست دارید با یه ویروس خطرناک اشناتون کنم ؟ اگه دوست دارید ! لطفآ اول به کامنتهای این شخص (((( red.boy - ایران - تهران )))) در خبر ( بازدید محمدخاتمی از پشت صحنه سریال قهوه تلخ ) و ( موافقت مقامات سعودی با تخریب مسجدالحرام ) لطفآ برید و با دقت ( اگه دوست دارید ) کامنتاشو بخونید تا ببینید چطور میخواد مغز شوئی کنه ! و طرفداری از .. میکنه و خودشو ایرانی میدونه ! درود بر ایرانی راستین و بدرود
دوشنبه 6 دی 1389

bidin - ایران - ارومیه
بیشترین سود به شرکتهای تولید رایانه و انتی ویروس میرسه. اگه ویروسی در کار نباشه انتی ویروسی فروخته نمیشه و عمر رایانه ها هم بیشتر میشه. بهترین کار استفاده از انتی ویروسهای رایگانی مثل AVG,AVIRA,.. و همینطور به روز کردن ویندوزه.
دوشنبه 6 دی 1389

amirpersia - سوئد - استکهلم
هرکی میتونه مکینتاش رو ویروسی کنه!!!.
دوشنبه 6 دی 1389

Neda02 - کانادا - اتاوا
نوشتنشو که نمی‌دونم ولی یکی از تولیدکنندگان ویروس که از قضا ویروس خطرناک و همه‌گیری هم تولید کرده مادر احمدی‌نژاده. از ایدز هم بدتره.
دوشنبه 6 دی 1389

mssiniur - belarus - بلاروس - مینسک
amirpersia - سوئد - استکهلم: سلام هم وطن عزیز خوشحال میشم اگر به من یاد بدی با چه سورس کدهایی میشه مکینتاش رو ویروسی کرد oO!
دوشنبه 6 دی 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.