والی زاده گفت: نفرات دعوت شده باید ساعت 23/45 پنجشنبه دوم دی ماه بادردست داشتن گذرنامه خود را در محل هتل آکادمی فوتبال به کادر فنی معرفی کنند. تیم ملی ایران ساعت 5 بامداد روز جمعه سوم دی ماه تهران را به مقصد قطر ترک می کند و نخستین خود را ساعت 19 همان روز در دوحه برگزار خواهد کرد.
این تمرینات هر روز ادامه خواهد یافت و تیم ایران روز هفتم دی نخستین دیدار تدارکاتی خود را با تیم ملی قطر برگزار می کند و فردای همان روز با تیم دوم قطر در پشت درهای بسته روبرو می شود.
به گفته مدیر رسانه ای تیم ملی، آخرین دیدار تدارکاتی تیم ایران تا پیش از جام ملتهای آسیا، روز دوازدهم دی با تیم ملی یک کشور آفریقایی خواهد بود. ضمنا در پایان این اردو 23 بازیکن نهایی از جمع 27 بازیکن فوق جهت حضور در جام ملتهای آسیا انتخاب و اسامی آنها به کنفدراسیون آسیا اعلام خواهد شد.
بازیکنان بعدازظهر روز 13 دی جهت استراحت و حضور در کنار خانواده هایشان به ایران بازمی گردند و مجددا روز 16 دی ماه به قطر می روند تا تمرینات خود را برای دیدار با تیم ملی عراق آغاز کنند. از روز شانزدهم تا بیست و یکم دی که نخستین دیدار تیم ملی ایران در جام ملتها با عراق است، بازیکنان پنج روز دیگر بانظر کادر فنی تمرین خواهند کرد تا برای شروع مسابقات بیش از پیش آماده شوند.