بازداشت ۹ نفر دیگر در ارتباط با انفجارهای چابهار


بازداشت ۹ نفر دیگر در ارتباط با انفجارهای چابهار

مقام های امنیتی ایران می گویند ۹ نفر دیگر را در ارتباط با انفجارهای انتحاری چهارشنبه گذشته چابهار دستگیر کرده اند.

خبرگزاری فارس از قول یک مقام وزارت اطلاعات نقل کرده است که ماموران امنیتی هشت نفر را در شهرستانهای چابهار، نیکشهر و کنارک در استان سیستان و بلوچستان بازداشت کرده اند.

این خبرگزاری از قول این مقام امنیتی ایران نوشته است که انفجارهای چهارشنبه گذشته "با هدایت سرویسهای اطلاعاتی جریان سلطه و با هدف ایجاد ناامنی و جلوگیری از جهش بزرگ اقتصادی منطقه جنوب شرق کشور و بندر چابهار صورت پذیرفت."

استان سیستان و بلوچستان در سالهای اخیر صحنه حملات خونین زیادی بوده است

همچنین استاندار سیستان از دستگیری یک فرد دیگر خبر داده است. علی محمد آزاد به خبرگزاری کار ایران، ایلنا، گفته است: "شمار بازداشت شدگان به ۹ نفر رسیده است و تحقیقات ادامه دارد."

با این حال، حسین سبحانی نیا، عضو هیات رییسه مجلس، تلویحا از ناتوانی دستگاه های امنیتی ایران برای جلوگیری از این گونه حملات انتقاد کرد.

خبرگزاری ایلنا از قول آقای سبحانی نیا نقل کرده است: " این اقدامات رفتارهای کور ضد انقلاب است که تاثیر چندانی در قدرت نمایی آنان ندارد اما تکرار آنها با توجه به قدرت و نفوذ دستگاه‌های اطلاعاتی انتظامی قابل توجیه نیست و مسئولین مربوطه باید جدی‌تر با مسائل برخورد کنند تا عناصر ضد انقلاب و شرور به خود جرات تکرار این اقدامات و ورود به مرزهای کشورمان را ندهند."

بنا به گزارش رسانه های ایران در این حمله انتحاری نزدیک به چهل نفر، از جمله یکی از بمب گذاران، کشته و بیش از صد نفر زخمی شدند. دستگاه های امنیتی ایران می گویند یکی دیگر از بمب گذاران را پیش از عملی کردن هدفش کشته و یک فرد دیگر را قبل از فرار از مرز ایران و پاکستان بازداشت کرده اند.

امروز همچنین مراسم تشییع جنازه قربانیان در چابهار و زاهدان با حضور نمایندگان رهبر و رییس جمهوری ایران برگزار شد. مصطفی محمد نجار، وزیر کشور، پیام محمود احمدی نژاد را در این مراسم خواند.

رییس جمهوری ایران در پیامش این حمله را "نشانه ضعف و درماندگی" دشمنان ایران دانست و گفت که آنها نمی توانند میان شیعه و سنی اختلاف بیاندازند.

امامان جمعه اکثر شهرهای ایران در نماز جمعه امروز نیز همین نکته را تاکید کردند.

به عنوان نمونه کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، گفت: "هدف اول سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی بیگانگان ایجاد اختلاف فرقه‌ای در کشورمان است که البته این یک سلاح قدیمی در دست انگلیس است."

بریتانیا یکی از اولین کشورهایی بود که انفجار چابهار را محکوم و هر گونه دخالت خود را در آن رد کرد.

گروه "جنبش مقاومت مردمی ایران - جندالله" مسئولیت حمله چابهار را بر عهده گرفته است. این گروه می گوید که این گونه حملات را در پاسخ به آنچه سرکوب بلوچهای سنی توسط حکومت شیعه ایران می خواند، انجام می دهد.

آمریکا جندالله را در فهرست سیاه گروه های تروریستی قرار داده است.

karkas - ایران - اصفهان
حالا میشه بپرسم چرا bbc اینقدر داره خودشا جره میده که این جنبش مردمی است لعنت بر bbc و هر کسی با اونها کار میکنه , اگر یک به یک سر به دشمن دهیم /به از این که خاک ایران به دشمن دهیم
جمعه 26 آذر 1389

sharmant - ایران - تهران
اینها همش کار خودشونه میخوان فقط مردم تو عزاداری و بدبختی باشن حتی اگه مردم برای سینه زنی دور هم جمع بشن. انها وحشت دارن از یکطرف مردم را تشویق میکنند که تو این مراسم شرکت کنند و از طرف دیگه بمبگذاری میکنند تا تو دل مردم وحشت ودلهره بوجود بیاد واز تجمع کردن به هر طریقی خوداری کنند.
جمعه 26 آذر 1389

manenarenji - المان - اسن
بیچاره مردم بیگناه که همیشه گوشت دم توپن.
جمعه 26 آذر 1389

mardin delfani - انگلیس - برادفورد
در مجرمانه و نا انسانی بودن ترور و خشونت جندالله یا حزب الله هیچ شکی وجود ندارد اما متاسفانه این بهانۀ کثیفی برای رژیم ضدبشری است تا سیاسیون و معترضین را به بهانۀ این انفجارها فله ای اعدام کند و کسانی را که هیچ ربطی به این حوادث ندارند با اعترافات ساختگی در بیدادگاههای خود به اعدام محکوم کند
شنبه 27 آذر 1389

mazany - ایران - آمل
باز این 9 نفر اعدام میشن و خانواده و دوستان ای افراد دوباره حمله انتحای میکنن و این سیکل همچنان................
شنبه 27 آذر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.