نیروی هوایی آمریکا سایت نیویورک تایمز و گاردین را فیلتر کرد
نیویورک تایمز از مسدود شدن سایتش در کامپیوترهای نیروی هوایی آمریکا ابراز تاسف کرده است |
نیروی هوایی آمریکا دسترسی به سایت اینترنتی رسانه های مختلف از جمله نیویورک تایمز و گاردین را در شبکه کامپیوتری خود فیلتر کرده چون آنها اسناد محرمانه دیپلماتیک افشا شده توسط ویکی لیکس را منتشر کرده اند.
ژنرال تونی تونز، یکی از سخنگویان نیروی هوایی آمریکا گفت بیش از بیست و پنج سایت اینترنتی در کامپیوترهایی که به شبکه اینترنتی نیروی هوابی متصل هستند، مسدود شده اند و از طریق شبکه کامپیوتری نیروی هوایی آمریکا قابل مشاهده نیستند.
این ممنوعیت که با هدف جلوگیری از دسترسی به اطلاعات محرمانه به اجرا درآمده است، شامل رایانه های شخصی اعضای نیروی هوایی آمریکا نمی شود.
خانم تونز گفت اقدام اخیر توسط لشگر 24 نیروی هوایی که فرماندهی آن با ژنرال ریچارد وبر است، به اجرا درآمده است. این لشگر مسئول جنگ سایبری و امنیت کامپیوترهای نیروی هوایی آمریکاست.
اقدام لشکر 24 مورد تائید وکلای نیروی هوایی آمریکا بوده است. نیروی دریایی و ارتش آمریکا گفته اند از این اقدام پیروی نمی کنند.
خانم تونز گفت: "اگر سایتی این اسناد را مجددا منتشر کند ما آن را مسدود می کنیم."
او گفت که نیویورک تایمز تنها روزنامه مهم آمریکایی است که سایت آن در کامپیوترهای نیروی هوایی فیلتر شده است.
سایر نشریات مهم غیر آمریکایی که مسدود شده اند، اشپیگل آلمان، گاردین بریتانیا و لوموند فرانسه هستند.
ژنرال تونز گفت که لشکر 24 نیروی هوایی آمریکا به طور معمول دسترسی اینترنتی به سایت هایی که محتوای نامناسب دارند، از جمله اطلاعات محرمانه مانند آنچه ویکی لیکس منتشر کرده است را مسدود می کند. اکنون از طریق کامپیوترهای نیروی هوایی امکان ورود به این سایت ها نیست.
اواخر ماه نوامبر سایت ویکی لیکس هزاران پیام محرمانه دیپلماتیک آمریکا را افشا کرد.
بنا به گزارش خبرگزاری ها، مقامات کاخ سفید در آمریکا اوایل ماه دسامبر به کارمندان دولت و پیمانکاران دولتی رسما تذکر دانند که اجازه ندارند بدون مجوز امنیتی، اسناد محرمانه مانند پیام های منتشر شده توسط ویکی لیکس را حتی روی کامپیوترهای شخصی خود در منزل مطالعه کنند.
نیویورک تایمز در واکنش به مسدود شدن سایتش در کامپیوترهای نیروی هوایی آمریکا بیانیه ای صادر کرده و گفته "جای تاسف است که نیروی هوایی تصمیم گرفته اجازه ندهد اعضای این نیروها به طور شخصی به این اطلاعات که تقریبا همه در جهان آن را می توانند بخوانند، دسترسی داشته باشند."
|
|
|
|
|