اهانت جنسی در فرودگاه های آمریکا


اهانت جنسی در فرودگاه های آمریکا

کتی باس

یک روزنامه انگلیسی از اهانت‌های گسترده‌ای پرده برداشت که زنان آمریکایی در مسافرت با هواپیما و یا رفتن به محل کار خود مجبور به تحمل آن هستند.روزنامه انگلیسی دیلی‌میل در گزارشی از یکی از بازرسی‌های توهین‌آمیز در فرودگاه شارلوت داگلاس واقع در ایالت کارولینای شمالی پرده برداشت.


بنا بر این گزارش، یک زن آمریکایی به‌نام "کتی باس" که خود سابقه 28 سال خدمت در خطوط هوایی آمریکا را دارد و از سرطان رنج می‌برد، پس از اسکن عریان مورد بازرسی بدنی توهین‌آمیز قرار گرفته است. علت این بازرسی بدنی توهین‌آمیز،

عضو مصنوعی کار گذاشته شده در بدن کتی باس ذکر شده است.

کتی باس می‌گوید: من را مجبور کردند که زیر دستگاه اسکن بروم و من با وجود آنکه اشعه ایکس برای سلامتیم ضرر داشت، زیر آن دستگاه رفتم اما بلافاصله مجبور شدم به اتاقی بروم که در آن دو مامور بازرسی زن پس از لمس بدن من به نحوی توهین‌آمیز از من خواستند تا عضو مصنوعی بدن خود را به آنها نشان دهم.

آنچه عجیب‌تر به نظر می‌رسد این است که مامورین امنیتی فرودگاه از وی خواسته‌اند تا عضو مصنوعی خود را از بدنش جدا کند، تا مورد بازرسی قرار گیرد!


باس افزوده است: آنچنان وحشت‌زده بودم که حتی اسم ماموری که این رفتار توهین‌آمیز را با من کرد به خاطرم نماند، من تنها می‌خواستم به محل کار خود بروم و حتی نمی‌خواستم سوار هواپیما شوم.

وی ادامه داد: در فرودگاه دستگاه‌ها و سگ‌هایی وجود دارد که می‌تواند بمب را تشخیص دهند. چرا باید کسی به خود اجازه دهد به بهانه بازرسی، اندام یک زن را لمس کند؟


پنی مورونی

پنی مورونی

دیلی‌میل در ادامه این گزارش ماجرای بازرسی از یک زن دیگر در فرودگاه‌های آمریکا را نقل کرده است. این زن که "پنی مورونی" نام دارد که به‌ دلیل  فلز موجود در پای مصنوعی‌اش مورد بازرسی توهین‌آمیز قرار گرفته است.

وی با نقل چگونگی لمس اعضای تناسلی بدنش توسط مامور بازرسی می‌گوید: چنین کاری را در هر جایی جز فرودگاه انجام دهند، بی‌تردید شخص انجام‌دهنده آن به جرم تجاوز جنسی قابل پیگرد خواهد بود.وی می‌افزاید: هنگامی که از اتاق بازرسی بیرون آمدم تنم می‌لرزید و گریه می‌کردم.

مورونی پس از این رفتار نیروهای امنیتی فرودگاه به فرمانده آنها شکایت می‌برد اما با این پاسخ مواجه می‌شود که "امنیت" از همه چیز مهم‌تر است!


بازرسی‌های بدنی توهین‌آمیز و اسکن عریان بدن در فرودگاه‌های آمریکا سیلی از شکایت‌ها را به سوی مقامات امنیتی آمریکا جاری ساخته است اما گوش این مقامات به این شکایت‌ها بدهکار نیست.

سید ابوالقاسم واعظ - اندونزی - جاکارتا
اگر نکنند در همان هواپیما اتفاقی می افتد که بزرگترین تکه ات همان عضو مصنوعی ات خواهد بود.
یکشنبه 30 آبان 1389

Azadikhah - هلند - تکسل
چقدر زشت!
یکشنبه 30 آبان 1389

bavar88 - هلند - امستردام
نه بابا امریکا بهشته ....ههههه
یکشنبه 30 آبان 1389

saman-uae - امارات - دبی
بس که آمریکا در امور دیگر کشورها دخالت کرده و می کند و جان خیلی ها رو به لب رسانده است و برای خود دشمنان زیادی دست و پا کرده الان خیلی طبیعی است که این همه از مردم ترس داشته باشد حتی از شهروندان خود امریکا. و مجبور است که در فرودگاه ها این چنین برخورد امنیتی داشته باشد.
یکشنبه 30 آبان 1389

iranynab - ایران - تهران
چه خوب. این اتفاقات توی کشورهایی اتفاق می افته که منادی اخلاق و حقوق بشر و صلح و دموکراسی و کلمات دهن پرکنی مثل این هستند.بعضی از اعضاء این سایت هم که سخنی غیر از توهین بلد نیستند این خبر رو بخونن . شاید معنی کلمه اهانت رو بفهمن. البته شاید !!!
یکشنبه 30 آبان 1389

ali-uae - امارات - دبی
اینا رو نمیشه گفت توهین.برین فرودگاه دبی ببینید چه به سر ایرانیا در میارن اونوقت قضاوت کنین.^
یکشنبه 30 آبان 1389

ben 15 munich - المان - مونیخ
تو ایران 31 سالست با ما اینطوری رفتار میکنند بد نیست امریکایها یکمی لمس کنند که اهانت جنسی یعنی چی.??
یکشنبه 30 آبان 1389

danial nabi - سوئد - استکهلم
درست مثل کانادا .اون کثافتها هم ا. خور امریکاهستند .مثل سگ میترسند از کوچکترین حالت غیرعادی.همان تروریستها بدردتان می خورد.
یکشنبه 30 آبان 1389

hafeze shirazi - ایران - تهران
در ایران هم همین رفتار انجام می شود. سالها قبل که بسیار عمومی تر و زشت تر بود
یکشنبه 30 آبان 1389

bawafa1385 - المان - هامبورگ
و الله این ابجی ما که خودش هم کارمند فرودگاه است از مقررات ایمنی پرواز بهتر خبر دارد . بهر حال مشاورش که حتما یک وکیل شارلاتان است این راه را پیشنهاد کرده که شاید این ضعیفه امریکائی در پایان کار که کم کم دارد بازنشته میشود سو بکند و یک پولی بگیرد . ولی طرف کور خونده . شما ان تصویر ما قبل اخر را خوب دقت کنید که مامور امنیتی فرودگاه با چه دقتی دارد زیبائی این اقا را وزن میکند که از حد معمول بزرگتر و گنده تر نباشد . همین دیگه ابجی . این زنها که به سن پیری میرسند چقدر ناموس پرست میشوند شاد باشید
یکشنبه 30 آبان 1389

alexxx - اتریش - وین
bavar88 -بابا تو دیگه چقدر هشتی? امریکا فقط توی فرودگاه یه همچون موردی پیش اومده. هارای دادشو میشنوی? توی جامعه اسلامی همه جا, تا توی خونه هاتون میان و بهتون نه تنها اهانت بلکه تجاوزم میکنن . اونوقت ببوهایی مثل تو هم پیدا میشه که کاسه این ها رو هم لیس میزنید. من از امریکا خوشم نمیاد ولی وضع فعلی ایران باحالتر از امریکاست, نه ? هههههههههههه حال کن باهاش مثل شادی.
یکشنبه 30 آبان 1389

danial nabi - سوئد - استکهلم
خاک بر سر امریکا مثل سگ ترسیدن که اینکارها رو میکنند.
دوشنبه 1 آذر 1389

danial nabi - سوئد - استکهلم
خاک بر سر امریکا مثل سگ ترسیدن که اینکارها رو میکنند.
دوشنبه 1 آذر 1389

feme - ایران - مشهد
من چون محل کار و تحصیلم در ایران در دو شهر متفاوت بود ماهانه 2-3 بار پرواز داشتم -بازرسی آقایونو نمی دونم ولی در بازرسی خانمها به طور کامل بازرسی میشدیم حتی کفش رو گاهی درمیاوردیم به خصوص اگه بوت داشتیم بماند که باید دائما تذکرات حجابتونو رعایت کنید رو میشنیدیم . هیچ وقت سی دی همراه نداشتم چون احتمال گیر دادن وجود داشت . فلش مموری و لپ تاپ رو هم همیشه با ترس و لرز می برم چون اگه یه بار بخوان حالتو بگیرن میتونن بگن روشنش کن واگه محتوش چیزی جز مدح آقایون باشه باید بری کهریزک . در هر حال رفتار پلیس امریکا فقط برای محافظت مردمش از تروریسمه در حالی که رفتار پلیس ایران بیشتر حنبه آزار مردمی رو داره که مثل اونا فکر نمی کنن . در واقع دولت و پلیس ایران نماینده تروریسم هستن. اینه تفاوت بین ایران و امریکا
دوشنبه 1 آذر 1389

iranman1388 - ایران - تهران
iranynab-ایران-تهران : آفرین بر شما گل گفتی
دوشنبه 1 آذر 1389

iranman1388 - ایران - تهران
feme-ایران - مشهد : فقط می تونم بگم خیلی خیلی براتون متاسفم , من هرماه با توجه به شرایط شغلیم با هواپیما پرواز میکنم ,کجا ازاین خبرها هست, این دروغها رو از کجا آوردین ؟؟؟؟
دوشنبه 1 آذر 1389

ario barzan - امریکا - ویرجینیا
عجب من که از این مز خرفاتی که اینجا نوشته نه دیدم نه شنیدم,فقط خلبانها و مهماندارا بودن که به اسکن کردنشون اعتراض کردن چونکه انها باید هر روز از انجا رد بشوند و براشون خطر داره
دوشنبه 1 آذر 1389

man_iraniam - هندوستان - میسور
feme - ایران - مشهد______یعنی الان فقط شما از هواپیما استفاده میکنی؟. چت نگو .ما که از خارج کشور میایم اینجوری نیست چه برسه به داخل
سه‌شنبه 2 آذر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.