ایران: رادار با برد سه هزار کیلومتر در رزمایش نظامی آزمایش می شود


ایران: رادار با برد سه هزار کیلومتر در رزمایش نظامی آزمایش می شود

احمد میقانی، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا ارتش جمهوری اسلامی از آغاز رزمایش جدیدی در روز سه شنبه در سراسر ایران خبر داد و گفت که  در این رزمایش پنج روزه، راداری با برد سه هزار کیلومتر آزمایش می شود.

احمد میقانی، فرمانده این قرارگاه روز یکشنبه، ۲۳ آبان، اعلام کرد که از روز سه شنبه، رزمایش «مدافعان آسمان ولایت ۳»، به مدت پنج روز در سراسر ایران برگزار خواهد شد و افزود که در این رزمایش برخی تجهیزات تازه مورد آزمایش قرار خواهند گرفت.

وی در توضیح برخی از تجهیزات جدید ایران به ساخت رادار جدیدی اشاره کرد و گفت: «در گذشته حداکثر برد رادارهای ما تنها ۳۰۰ کیلومتر بود، اما امروز با ساخت راداری با برد ۳۰۰۰ کیلومتر که در آینده نزدیک به بهره‌بردای خواهد رسید، توان راداری خود را ارتقا داده‌ایم که این موضوع وسعت عمیقی به پدافند هوایی ما برای کشف و شناسایی پرنده‌های اطراف کشور خواهد داد.»

وی همچنین با اعلام اینکه در حوزه سامانه‌های موشکی «اقدامات گسترده‌ای» صورت گرفته است، افزود که سامانه‌های «ارتفاع کم» و «ارتفاع متوسط» و همچنین «سامانه‌های برد بلند اس- ۲۰۰ و اچ کیو ۲» به روز شده‌اند.

آقای میقانی همچنین در مورد سامانه‌های برد بلند گفت: «این سامانه‌های برد بلند، سامانه‌های موشکی اس- ۳۰۰ نیست، بلکه مشخصات بهترین سامانه‌های موشکی برد بلند را از کل دنیا جمع‌آوری و طراحی کرده‌ایم و ساخت‌ آن را شروع کرده‌ایم که به زودی خبرهای خوبی خواهیم داشت.»

اواسط مهرماه روسیه که پیش از آن متعهد شده بود دستکم پنج سامانه پدافندی اس- ۳۰۰ به ایران ارسال خواهد کرد، از تصمیم خود برای لغو قرارداد تحویل این سامانه‌ به جمهوری اسلامی
خبر داد که به دنبال آن محمود احمدی‌نژاد اعلام کرد ایران خسارت لغو این قرار داد را از روسیه خواهد گرفت.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا همچنین «ارزیابی شبکه ضد کروز» کشور را یکی از اهداف رزمایش «مدافعان آسمان ولایت ۳» عنوان کرد و گفت: «با توجه به اینکه موشک‌های کروز در ارتفاع پایین پرواز می‌کنند، برای آن‌ها شبکه ضد کروز را طراحی کرده‌ایم.»

وی از دیگر اهداف این رزمایش به «ایجاد انسجام و هماهنگی بین همه یگان‌های پدافند هوایی» اشاره کرد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا در مورد اهمیت این قرار گاه گفت: «اگر حادثه‌ای برای کشور اتفاق بیافتد این قرارگاه پدافند است که باید به عنوان اولین نیرو در مقابل دشمن بایستد.»

وی خاطر نشان کرد که در سال جاری «حدود پنج تمرین تاکتیکی» در مناطق مختلف کشور از جمله «تهران، فردو، نطنز، بوشهر و اصفهان» به اجرا در آمده‌اند؛ مناطقی که تأسیسات هسته‌ای ایران در آنجا قرار دارند.

غرب معتقد است که برنامه هسته‌ای ایران دارای ماهیتی نظامی است و در این میان اسرائیل که بارها برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی را تهدیدی برای تمامیت ارضی خود به حساب آورده، استفاده از گزینه نظامی و حمله به مراکز هسته‌ای ایران را هیچ‌گاه منتفی ندانسته است.

این در حالی است که ایران همواره اعلام کرده است در صورت هر گونه حمله احتمالی به تأسیسات هسته‌ایش، دست به مقابله به مثل خواهد زد.
شکلات - ایران - تهران
خدا کنه این هم بجای اینکه رو سر مردم منفجر بشه مثل اون ماهواره امیدی که فرستادن فضا و کلی پز دادن و دو ماه بعد در فضا گم شد و لااااال شدن ، گم بشه ! خیلی حالیشونه و جیبشون پره ، ...فندقی هم میدن ایکبیری ها !
سه‌شنبه 25 آبان 1389

Afshin London - انگلستان - لندن
خالی بندی زیادی اشتهاتو کور میکنه برو سوسمارپلوتو بخور
سه‌شنبه 25 آبان 1389

gharibe UAE - امارات - ابوظبى
پاینده ایران عزیز
سه‌شنبه 25 آبان 1389

enviroment - ایران - شیراز
این ولایت شان ایران زمین را که به لجن کشید کمشان است که می خواهند اسمان ایران را نیز به نفع ولایت مصادره کنند...از اسم رزمایش مشخص است که اینها امنیت ایران برایشان ارزشی ندارد و فقط هدفشان بقایشان به هر طریقی است
سه‌شنبه 25 آبان 1389

danial124 - کانادا - ونکوور
شکلات جان ماهواره امید برد کوتاه بود و اصولا این ماهواره ها 90(کمی کمتر یا بیشتر) روز عمر میکنن و بعد در جو میسوزن. به امید ایرانی آبادتر
سه‌شنبه 25 آبان 1389

artosh - ایران - تهران
همش با 4 تا بمب امریکایی و اسرائیلی دود میشه میره هوا. جای این حماقت-ها که خودتون رو با ملت ایران و دنیا در میندازید، مملکت رو بسازید و حکومت کنید. حاکمان واقعاً بی شعوری داریم...!
سه‌شنبه 25 آبان 1389

Ahoora Mazda - نیوزیلند - آوکلند
باز هم طبق معمول دروغهای شاخدار
چهار‌شنبه 26 آبان 1389

hhaammiidd - ایران - تهران
سنگ بزرگ نشانه نزدنه
جمعه 28 آبان 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.