کوسه سفید زن شناگر را بلعید

 

کوسه سفید زن شناگر را بلعید

سازمان اورژانس استرالیا از کشته شدن یک زن شناگر توسط یک کوسه سفید در غرب این کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، «الکساندر فسا» ـ سخنگوی سازمان اورژانس استرالیا ـ در گفتگو با رسانه‌های دولتی این کشور، خاطر نشان کرد: این حادثه در سواحل غربی استرالیا رخ داد و طی آن یک زن شناگر توسط یک کوسه سه متری سفید رنگ مورد حمله قرار گرفت.

وی افزود: ماموران امداد ساحلی بلافاصله به سمت محل حادثه اعزام شدند، اما متاسفانه این زن 31 ساله به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.

pandora - آلمان - کلن
درید,نبلعید
دوشنبه 10 آبان 1389

Dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
اخی الهی بنده خدا با چه وحشت و زجری جون داد
دوشنبه 10 آبان 1389

dentist_amir - انکلستان - لندن
نوش جونش
دوشنبه 10 آبان 1389

خانه به دوش - سوئد - استکهلم
نشاءا. روزی برسد که رفسنجانی این شیر پیر همه. سران رژیم آخوندی از قبیل شریعت نامردی تمساح یزدی جنتی موش خرما احمد خاتمی همه و همه چلاغعلی یکدست را به نوبت ببلعد و به سوراخ جمکران ... بریزد.
دوشنبه 10 آبان 1389

zebelkhan - آمریکا - لوس آنجلس
حماقت علاجی ندارد. کدام انسان عاقلی برای شنای طولانی مدت و دور از ساحل آبهای آزاد را انتخاب میکند آنهم بدون قفس آهنی و حفاظ که برای شناگران مسیرهای طولانی در نظر گرفته میشود. حتی اینجا در هاوایی موج سواران گاه و بیگاه مورد حمله کوسه ها واقع میشوند با اینکه فاصله زیادی تا ساحل ندارند و امواج بلند هم خود مانعی برای هدف گیری کوسه هاست. کمی احتیاط میتواند مرگ ناگهانی را از انسان دور سازد.
دوشنبه 10 آبان 1389

sepher - استرالیا - سیدنی
متاسفانه قانون از کوسه اینجا حمایت میکنه! البته این کوسه محاکمه میشه و اگر نزدیک ساحل این عمل انجام شده باشه دستور دستگیریش ویا شلیک بهش صادر میشه! دو سال پیش هم این جریان اتفاق افتاد, و یک کوسه سفید مسئول شناخته شد البته وکیل مدافع در دادگاه دلیلی نشون داد که قاتل یک کوسه خاکستری بوده اماهیت منصفه دلیل روکافی ندونستو حکم اشد مجازات رو صادر کرد! متاسفانه تمام تلاش هلیکوپترها و قایق های برای دستگیریش بی نتیجه بود! چون رای دادگاه 5 ماه بعد از اتفاق صادر شده بود و کوسه رفته بود! جالب بدونیددر دوروز اول یک هلی کوپتر کوسه رو ردیابی کره و دیده بود اما حکم قانونی بازداشت یا شلیک نداشت! البته اگه ثابت میشد کوسه ماده بوده که گروهای طرفدار زنان یه لحظه هم نمیذاشتند دادگاه رای بده, میگفتن افسردگی داشته و مشگلات خانوادگیه! بچه های نق نقو عصبیش کرده بودن 100 هزار دلیل دیگه******قبرس اسمش بد ر رفته!!! بیا ببین ما چه میکشیم از این دمکراسی!!.
دوشنبه 10 آبان 1389

vahid_ - انگلستان - گلاسگو
کوسه ها هم زنها رو می شناسن!!!!
دوشنبه 10 آبان 1389

Dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
pandora - آلمان - کلن ابتدا بلعید و سپس درید و در آخر کخ کرد
دوشنبه 10 آبان 1389

barzani - نروژ - برگن
dentist amir خدا کنه که این کوسه برای معالجه داندانش پیش تو بیاد و بعد از اینکه دندوناشا جرمگیری کردی تو را بگیر نصف بدنت بخوره بعدش تفت کن چونکه تو لیاقت خورده شدن را هم نداری
دوشنبه 10 آبان 1389

zayandehroodi - دانمارک - کبنهاک
dentist_amir انگل ستان-لندن امیدوارم یه روزی خودت نوش جون یه کوسه که هیچی نهنگ قورتت بده الهی.لووووووول
دوشنبه 10 آبان 1389

leila leila - سوئد - گوتنبرگ
dentist_amir - انکلستان - لندن . جوابت در مقابل کشته شدن یک انسان اینه???? ادم به انسا بودنت شک میکنه.
دوشنبه 10 آبان 1389

pandora - آلمان - کلن
Dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان . اگه میبلعید دیگه کامل تو شکم کوسه بود:)بلعیدن یعنی کامل قورت دادن
دوشنبه 10 آبان 1389

alexxx - اتریش - وین
dentist-.... الهی نوش جون موش کور بشی! اونوقت بچه های سایت میگن نوش جونش.. ((:
سه‌شنبه 11 آبان 1389

Pezhman - اتریش - وین
سر در دهان شیروتمساح وکوسه فرو بردن.عاقبتی اینچنین خواهد داشت.کوسه در این منطقه بسیار است. بعضی آدمها هیچ توجه و(رسپکت)نسبت به طبیعت ندارند.ومیخواهند تمام دنیا را بصورت بسته بندی شده در فروشگاها خریداری کنند.متاسفم که کشته شده. ولی کوسه مقصر نیست
سه‌شنبه 11 آبان 1389

ساعت 12 - ایران - تهران
آدمی را آدمیت لازم است .
سه‌شنبه 11 آبان 1389

payamak - انگلستان - منچستر
dokhtare ariaiباحال بود.
سه‌شنبه 11 آبان 1389

Dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
payamak - انگلستان - منچستر خواهش میکنم
سه‌شنبه 11 آبان 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.