چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴ اكتبر ۲۰۰۹
عصر ایران : به بهانه کشف 200 کلیسای خانگی در مشهد : چه کسانی جوانان مسلمان را از مساجد به کلیساهای خانگی می برند؟

سایت عصر ایران می نویسد :
خروج از دین اسلام و گرویدن به سایر ادیان و حتی لامذهبی، پدیده ای است که جامعه امروز ایران با آن مواجه است.
این، موضوعی است که می توان با خواندن گزارش تکان دهنده روزنامه اصولگرای "جوان" به راحتی بدان پی برد. طبق گزارش این روزنامه، تنها در شهر مقدس مشهد 200 کلیسای خانگی کشف شده است. کلیساهای خانگی، منازلی هستند که افراد تازه مسیحی شده که نمی توانند در کلیساهای رسمی حاضر شوند، به آنجا می روند و تحت نظر کشیش ها به عبادات دین جدید خود می پردازند.
البته ناگفته پیداست که اسلام گریزی در جامعه ما در برابر اعتقادات دینی اکثر قریب به اتفاق مردم مسلمان کشورمان، هنوز ناچیز است اما نمی توان از کنار همین میزان نیز با بی اعتنایی گذشت و وجود شگفت انگیز این همه کلیسای خانگی، آن هم در شهر مذهبی و مقدسی مانند مشهد را نادیده گرفت.
در واقع، منظور از ناچیز بودن این روند، قیاس آن با کلیت جامعه دینی ماست والا باید اذعان داشت که موضوع به این سادگی ها هم نیست چه آنکه وقتی در مشهد الرضا (ع) چنین وضعیتی حاکم باشد باید با نگرانی بیشتری به واکاوی موضوع در شهرهای دیگری مانند تهران پرداخت.
برخی تریبون های رسمی برآنند که کل ماجرا را به تلاش های کشورهای خارجی و مبلغان مسیحی که با راه اندازی سایت ها، توزیع رایگان کتب و جزوات و سی دی های تبلیغی ، در جذب جوانان مسلمان تلاش می کنند، نسبت دهند.
البته در اینکه تلاش های هدفمندی در این راستا صورت می گیرد و حمایت های فرامرزی سنگینی هم از این روند وجود دارد، شکی نیست، اما باید اذعان داشت که کل ماجرا، همین نیست که می گویند، بلکه باید علل اصلی این موضوع را در داخل جستجو کرد و بدون تعصب و پیشداوری کاستی های درون را کاوید:
1- امام صادق علیه السلام در رهنمود ارزشمندی خطاب به کسانی که داعیه دعوت مردم به دین را دارند، می فرمایند: "کونوا دعاه الناس بغیر السنتکم" یعنی "مردم را به جز زبان های تان دعوت (به دین) کنید."
در واقع این روایت معروف، حاوی نکته روانشناختی پرمعنایی است که بر تقدم عمل به قول دلالت دارد.
اما ببینیم این دستورالعمل علمی- دینی در جامعه ما تا چه اندازه توسط داعیان دین جدی گرفته شده و عملی می شود؟
تریبون های تبلیغ دین را بنگرید: صدا و سیما در همه ایام بدون استثناء، برنامه های دینی دارد و این مهم را حتی در برنامه های کودک نیز به وضوح دیده می شود.اکثر مساجد به صورت مستمر شاهد منابر واعظان و خطبا هستند، در مدارس از همان دوره ابتدایی تا پایان دبیرستان، کتاب های دینی تدریس می شوند، در دانشگاه ها، معارف اسلامی درس مشترک همه رشته های تحصیلی است، در پادگان ها و مراکز نظامی نیز دعوت به دین توسط روحانیون امری مستمر است. در بسیاری نشریات و سایت ها مباحث دینی مطرح است و حتی در و دیوارهای شهر نیز آکنده از مفاهیم و شعارهای دینی است.
خلاصه آنکه کسی که در جمهوری اسلامی متولد شده و رشد کرده، در میان انبوهی از مفاهیم دینی و تبلیغ های مکرر و خطابه های مفصل مذهبی زندگی می کند. اما سوال اساسی و گریزناپذیر اینجاست: در کنار این همه شعار و دعوت لسانی و کتبی و تصویری به دین، جای عمل کجاست؟ اسوه ها و الگوها کجایند؟
جوان پاک فطرتی که از روز تولد در گوشش اذان خوانده اند و بعد از آن هم دم به دم با تبلیغات دینی مواجه بوده، کجا و در وجود چه کسانی باید تبلور عینی آن همه شعار و مفهوم و معنای زیبا را ببیند؟
اگر خداوند قرآنی نازل کرده و بندگانش را به خیر و نیکی دعوت نموده، این دعوت را در آن کلام نورانی منحصر نکرده بلکه رسول خدا (ص) را به عنوان الگوی عملی تعالیم اش معرفی کرده است والا اگر آن مفاهیم، مصداق نداشتند که نام و نشانی از دین محمد (ص) باقی نمی ماند.
واقعا در میان دعوت کنندگان به دین خدا در جامعه امروز ما، چند نفر مانند آیت الله بهجت، آیت الله جوادی آملی، آیت الله مجتبی تهرانی و آیت الله امجد و نظایر این بزرگواران داریم که بتوانیم دین مجسم را در وجود آنها ببینیم و از ایشان الگوبرداری کنیم؟
متاسفانه تبلیغ دین در جامعه ما، عمدتا در گفتار متوقف مانده و کمتر به جنبه های عملی تبلیغ پرداخته شده است. این نکته ای است که متولیان دین در جامعه که درد دین دارند باید بدان بپردازند و بدانند که گفتار و تبلیغ لسانی، اگر چه لازم است اما به هیچ روی کافی نیست .
2- نه تنها در سامانه تبلیغ دین در جامعه در ارائه الگوهای عملی و "دعوت بغیر السنه" مشکلاتی وجود دارد ، بلکه باید به تلخی گفت که برخی رفتارهای غیرقابل قبول از سوی مدعیان دینمداری بزرگترین آسیب را به دین می زند. به عنوان مثال کسی که عمری مردم را به ساده زیستی دعوت کرده و از گیوه های وصله خورده امام علی (ع) و طعام ساده امام صادق (ع) داد سخن سرداده ولی خودش در کاخ زندگی می کند و به ماشین های کمتر از آخرین مدل رضایت نمی دهد، آیا در ذهن مردم ایجاد تناقض و تردید نمی کند؟
حال اگر این فرد و امثال او، محدود به تعدادی انگشت شمار باشند، مردم می گویند که اینان ربطی به دین ندارند ولی وقتی این رویه فراگیر شود، آنگاه دیگر به ویژه جوانان را نمی توان توجیه کرد.
شک نکنید به اسلام آنقدر که اینان ضربه زده اند، بنی امیه و مغول و انگلیس و رضاخان آسیب نرسانده اند و باز هم شک نکنید اگر امروز می بینیم جوانانی از اسلام روی برمی گردانند و سر از کلیساهای خانگی درمی آورند، گناهش پای کسانی است که از دین الهی در افکار و اذهان آنان چهره های نامطلوب ترسیم کرده اند و با اعمال زشت و منافقانه خویش در دل ها بذر تردید افکنده اند و نهال ارتداد پرورانده اند.
3- طلبه هایی که وارد حوزه های علمیه می شوند با آیه 122 سوره مبارکه توبه بسیار مأنوسند: "فلولا نفرمن کل فرقه منهم طائفه لیتفقهوا فی الدین و لینذروا قومهم اذا رجعوا الیهم لعلهم یحذرون" : چرا از هر گروهی از آنان [مومنان] طایفه ای کوچ نمی کنند تا در دین آگاهی یابند و به هنگام بازگشت به سوی قوم خود، آنان را بیم دهند تا شاید [از مخالفت فرمان پروردگار] بترسند و پرهیز کنند.
این آیه، در واقع فلسفه تحصیل در حوزه های علمیه و غایت آن است: "گروهی دین خدا را بیاموزند و به سوی مردم شهر و دیار خود بازگردند و آنان را هدایت نمایند."
در طول تاریخ حوزه های علمیه نیز چنین روندی حاکم بوده و همواره گروهی با تحصیل در حوزه ها و آموختن مبانی دین و احکام شریعت به سوی مردم بازمی گشتند و آنان را در پیمودن راه حق و حفظ دین یار و یاور بودند.
هم اکنون نیز البته این روند ادامه دارد ولی بدون تعارف باید گفت بخش قابل توجهی از تحصیل کردگان حوزه پس از فراغت از تحصیل و آموزش فقه و معارف اسلامی که عمدتا بالای 10 سال به طول می انجامد، به جای آنکه به رسالت اصلی خود یعنی تبلیغ دین و پاسداری از آن بپردازند، جذب کارهای اداری و اجرایی می شوند و چه بسا روحانیونی که سالهاست کار تبلیغ دین را به کناری نهاده اند و درگیر کارهای اجرایی در فلان فرمانداری و بهمان اداره شده اند!
اینکه روحانی کار کند و "معاد"ش را از "معاش" خویش جدا نماید، نه تنها امری مذموم نیست بلکه بسیار هم نکوست چه آنکه باعث می شود از راه دین، معیشت نکند اما متاسفانه شاهد آن هستیم بسیاری از کسانی که با شهریه حاصل از وجوهات شرعی سالها درس دین خوانده اند، در جامعه اساسا کاری به کار دین ندارند و مانند یک فارغ التحصیل دانشگاهی درگیر روزمرگی های اداری و اجرایی اند و لاغیر!
نتیجه این می شود که هم اکنون مساجد بسیاری حتی از داشتن یک پیشنماز برای اقامه نماز جماعت محروم هستند چه رسد به این که نیروهای دینی فراگیری برای پاسخگویی به شبهات متعدد جوانان و الگوسازی دینی و معنوی ، همواره در دسترس آنان باشند.
کاملا معلوم است که وقتی بخش قابل اعتنایی از فارغ التحصیلان حوزه ها مسوولیت سنگین تبلیغ دین را نادیده می انگارند، در خلاء حاصله ، اتفاقات بسیاری رخ می دهد که از آن جمله بی پاسخ ماندن بسیاری از شبهات دینی در نزد جوانان و نهایتا میل آنها به ادیان دیگر و عرفان های دروغین و فرقه های کذایی است.
به راستی مگر این همه کلیسای خانگی خود به خود به وجود آمده اند؟ و مگر این همه جوان که از دین اسلام روی گردانده اند، از روی بدطینتی با مخالفت و لجاج با اسلام دچار این وضعیت شده اند؟!
وقتی ما در تبلیغ دین کوتاهی می کنیم، آن را در تبلیغات شعاری و زبانی خلاصه می کنیم، با رفتارهای متناقض مان جوانان را به تردید و پرسش های بی پاسخ مبتلا می کنیم، طبیعی است که دیگران بخواهند و بتوانند از خلاء های به وجود آمده نهایت بهره برداری را بکنند و جوانان مان را به هر سویی که بخواهند بکشانند وحتی از دین نیز خارج شان کنند.
درست است که نیروهای فرامرزی در این وادی سهیم اند ولی اگر در داخل، این همه کم کاری و بدکاری نباشد، آنها هر چقدر هم قوی باشند و برنامه ریزی کنند و صبح تا شب و شب تا صبح کتاب رایگان و فیلم و جزوه و سی دی پخش کنند نخواهند توانست کوچکترین توفیقی در پیشبرد طرح های خود داشته باشند.
خبر گسترش کلیساهای خانگی که تنها 200 مورد آن در شهر مقدس مشهد پیدا شده را باید جدی گرفت و معنی جدی گرفتن هم چیزی جز اصلاح روندهایی نیست که باورمندی اعتقادی و دینمداری را به چالش می کشند و متزلزل می کنند.
نظرات کاربران سایت عصر ایران در مورد این مطلب :
منگوله مشهدی - ایران - مشهد
|
گرویدن داوطلبانه ! از یک چاه به یک خندق جدید چیزی شبیه عوض کردن الاغ با یک شتر جدید با هدف رسیدن به ماهه ، آدم تا چه عاری از شعور باشه که پاشه بره دخمه ارثیه 4 تا شیاد شیزوفرنی عبادت بازی |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
siah76 - امریکا - لوس انجلس
|
اسلام مال عربه بزارین برای اونها ایرانی به چه دردش میخوره اینهمه چرند وپرند اساس اسلام بر پایه کینه و دروغ است .... |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
emiliyano - اکراین - کیف
|
ای آنکه گزیده ای تو دین زرتشت. اسلام فکنده ای تمام از پس و پشت. تاکی نوشی باده و بینی رخ خوب؟. جائی بنشین عمر! که خواهندت کشت |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
kili_patilaki - قطر - دوحه
|
منگوله مشهدی - ایران - مشهد:موسی به دین خود.عیسی به دین خود.شما عقل کل!!برو حال کن! |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
Ahoora Mazda - نیوزیلند - آوکلند
|
بهترین خبری بود که در این سایت شنیدم. این دین تازی خون اشام مزخرف پر خرافات عقف افتاده دروغین ننگ بار باید از بین بره که ما بتوانیم سعادت مند بشیم. دقیقا مثل کاری که اروپائیها با دین کردند وبعدش توانستن یک جامعه سعادت مند بوجود بیارند |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
سید ابوالقاسم واعظ - اندونزی - جاکارتا
|
چیزی که ما ایرانی ها به آن نیاز داریم سکولاریسم است. یعنی جدا شدن دین از سیاست در ذهن مان. سی سال پیش چون از محمدرضا پهلوی خوشمان نمی آمد همه طرفدار خمینی شدیم چون از نظر مذهبی با او تفاوت داشت. حالا هم چون از خامنه ای خوشمان نمی آید به عنوان مخالفت سیاسی مسیحی و زرتشتی و بی دین می شویم. بیایید باور کنیم که دین ربطی به سیاست ندارد. |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
tnttnt59 - ایران - تهران
|
دین اجباری نیست ،هر کس هر دینی که دوست داشته باشه میتونه بهش ایمان بیاره ،هر کسم نمیخواد میتونه بی دین باشه . دینو هیچکسی با چماق و باتوم و زندان و اعدام قبول نمیکنه. |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
مهرداد2538 - ایران - تهران
|
اینها از چی نمی ترسند که داشتن معنویت دومیش باشه؟ حالا افراد چه توی پستوی خانهءشان بخواهند 4تا کلمه عبادت کنند یا مثل مسلمانان خودشیفته, روی مناره عربده بکشند یا اصلاً هیچکدوم از این کارها را نکنند چه دخلی به حکومتگر داره؟ |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
hirowa - ایران - هیرو
|
واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنند * * چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
hashamdar - ایران - تهران
|
کجاشو دیدید. اکثر ایرانیها در این حکومت بی دین شدند یعنی دین ندارند. چون میدونند که هر جا خوردند از دین بوده. منم یکیشون.ما که فامیلی بی دین شدیم. |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
SATTARKHAN - کانادا - تورونتو
|
همش دروغه.امروزه به گفته ساندیس خورهای سایت مردم دنیا فوج فوج و گروه گروه در دسته های 1میلیونی دارن به نور اسلام عزیز منور میشن.امروزه تمام مردمی که اداب ورود به مسراح و طریقه نزدیکی با کنیز و زنانی که تشنه کتک خوردن از همسرانشون هستند تو صف ورود به دین مبین اسلام هستند. |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
porharfi - هلند - آرنم
|
چه کسانی (چیزی) جوانان را از مسجد به کلیسا..؟؟پاسخ..پایگاه ِ امام رضا..!!! |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
amir pishro - ایران - تهران
|
یه خارجیه میاد ایران و روز جمعه می ره مسجد می بینه دارن ناهار می دن می گه مگه اینجا نماز نمی خونن بهش می گن اگه میخوای نماز بخونی باید بری دانشگاه تهران. می گه مگه اونجا دانشجوها و استادا نیستند می گن نه بابا اونا اوین هستند! می گه پس دزدا و خلافکارا کجان؟ می گن پس کی دولت را بچرخاند!! |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
naghme 77 - سوئد - گوتنبرگ
|
به نظر من که فرقی نمی کنه ادم چه دینی داشته باشه مهم اعتقاد به خداس چون معمولا ما از خدا کمک می خواهیم و با اون حرف میزنیم تا با عیسی یا محمد یا.... |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
delmorde - سوئد - یوتوبوری
|
از اول ژانویه تلویزیون کریستین های فارس زبان برنامه هایش را اغاز می کند. هم اکنون مبلغان مذهبی از سوئد در حال راهی شدن به ایران هستند تا با کمک یاران ایرانی شان برنامه ریزیهای لازم را انجام دهند. در این رابطه تعدای از مسئولان نظام ایران علیرغم ظاهر شان با ما همکاری دارند. همکیسان عزیز منتظر اعلام ساعات پخش پیام عشق و دوستی هم از طریق اینترنت وهم ساتالایت باشید.دین اسلام بزور برماتحمیل شده بنابراین دارای منطق صحیحی نیست و این را خود معممین میداند و در باطن به انچه می گویند پایبند نیستند چون میدانند دروغی بیش نیست. اسلام ساخته و پرداخته خود محمد است و کلماتش خدائی نیست. |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
borzoopersia - انگلستان - بیرمنگهام
|
ایرانی هر دینی به جز اسلام داشته باشه به نفعش هست. اسلام امپراطوری ایران رااز بین برد اسلام زبان ایرانی را عوض کرد اسلام آیین ایرانی را عوض کرد اسلام فرهنگ ایرانی را عوض کرد اسلام نوشتن ایرانی را عوض کرد اسلام کتابهای ایرانی را سوزاند. در یک کلام اسلام ضد ایران و ایرانی هست.سرانجام یک روز یک روز ایرانی اصلیت خودش را پیدا خواهد کرد و به پشتوانه جوانان برومند ایران همه مساجد و منبرهای ریا و فساد واژگون خواهند شد.زنده باد ایران نابود باد اسلام |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
مشتعل - سوئد - استکهلم
|
نویسنده سعی کرده مثل همه مسلمانها به ما اینطور نشون بده که عیب از مسلمانی ماست و اسلام عیبی نداره واین حرف جدیدی نیست در جمهوری الهی اسلامی ایران در طول 30 سال گذشته همین بساط برقرار بوده این که پیام اسلام درست داده نشده واگرنه مسلمانهای واقعی که پیام اسلامرو شنیدن ادمای درستی هستن چرنده مگه بیشتر صاحیان قدرت و سرمایه که خون مردم را تو شیشه کردن از همین آقازاده ها وپاسدارهای ذوب شده در ولایت نیستد ؟ همین خامنه ای پولای بنیاد مستضعفان و سایر مراکزی که در اختیارشه رو تو این جامعه فقر زده خرج میکنه ؟ همین آیت الله بهجت وقتی مرد 1 و اندی میلیارد پول ازش مانده بود چرا ؟ روش درست کار نشده بود ؟ بابا اسلام همینه که هر روز تو خیابونها مردم رو میزنه و میکشه اون رسول گرامی اکرم ( پیغمبر رحمت ) 800 یهودی رو در برابر زن و فرزندشون یه دست سرور جوان مردان عالم حضرت علی گردن زد و با زنهای اونها برادران مجاهد عروسی کردن . اون آخوند فلوکسی های قبل از انقلاب آلان به کمتر از بنز رضایت نمیدن ...جمع کنین این شرو ور ها تو گوش ما نمیره . |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
farhad352 - ایران - تهران
|
مهملات دینی را پایانی نیست.خوشا خردمندان آزاده ای که چون الاغی گندم ارد کن دین فروشان نیستند و از خرد خود برای گزینش بهترین های زندگی نهایت بهره را میبرند. این دین قرون وسطایی همچنان که پیامبر تازی هم گفته است فقط برای تازی های عهد عتیق ساخته و پرداخته شده است و ربطی به ایرانیان واقعی و آزاده ندارد(به آیات 4 سوره ابراهیم و مشابهات مراجعه شود).برای آگاهی بیشتر کتاب های 23سال را بخوانید و یا تلویزیون ای2 را در جهات تی وی دات کام و یا در ای2دات یو اس ببینید تا حقیقت این ادیان و لاطائلات آنها بر شما روشن شود. درود بر ایران و ایرانی که بردگی ملا را به هیچ قیمتی پذیرا نیست و شرف و عزت خود را با هیچ چیزی معاوضه نمیکند.. |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
ghom.666 - ایران - قم
|
معلومه کسی که میفهمه و ایرانی هست این دین مزخرف عربی را نمیخواد. |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
2oktor - ایران - قم
|
من از دین برگشتم ولی احساس کمبود میکنم که روزانه کمتر یاد خداوند می افتم من مطمئنم خدایی هست با میلیونها دلیل منظم ولی همونقدر هم مطمئنم که زبان و نوشتار و علم انسان نمیتونه ملموس خداوند را نشان بده اما هرچیزی که ما بهش نرسیدیم معنیش این نیست که وجود ندارد بلکه هسسسسسسسسسست |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
delmorde - سوئد - یوتوبوری
|
وقتی حکومتی خودکامه میشه و زمانی حکام بیشتر و بیشتر به نیروهای نظامی تکیه می کنند و انها را زیر فرمان خود قرار میدهند انوقت است که برمبنای همین تکیه گاه شروع به ظلم و مردم ستیزه کرده و انقدر فشار را بر ملت تنگتر و تنگتر می کند تا به نقطه عطف خود میرسند. الان حکومت جبار و فریبکار ما به این نقطه هر روز قدم های نزدیک تر برمیدارد و این عاقبت حکام نادان و ظالم است. ایت الله های مفت خور و شکم گنده در این راه کمک موثری در رسیدن به این نقطه عطف هستند.گرانی همراه با بیکاری بزرگترین کاتالیزور فعال در پباخیزی عمل خواهد کرد حالا حرامزاده گان اقایان هرکدام چندین شغل را دراشغال داشته باشند تا انروز که دیر نیست. |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
Shomali - ایران - لاهیجان
|
من بی دین هستم و از بی دینی خود بسیار شادومسرورم. وهمه را به آزاد شدن از قیدوبند دروغین دعوت می کنم. |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
ARTEMIS-SW - فرانسه - .پاریس
|
borzoopersia - انگلستان - بیرمنگهام . مشتعل - سوئد - استکهلم . هر دوی شما هممیهنان درست نوشته اید من کاری به جهان و قرون وسطی ندارم ولی هر جنایت و خیانتی در بعد وسیع در ایران ما رخ داد از اسلام بوده است تا به امروز/من به هیچ دینی اعتقاد ندارم ولی با هیچ دینی در محدوده ی خارج از حکومت مخالفتی ندارم جز اسلام چرا که برباد دهنده همه ی نکات مثبت در تاریخ گذشته ی ما بوده و در این زمینه حتی قابل مقایسه با حمله چنگیز اسکندر تیمور و اشرف افغان نیست و تا روزیکه این سیل جنایت در ایران ادامه دارد تعدادی که بی اتکا به قدرت ماورا زندگی برایشان مشکل است به مسیحیت زردشتیت پناه می برند هیچ اشکالی هم ندارد. |
پنجشنبه 15 مهر 1389 |
|
sherenAsal - قطر - دوحه
|
بابا این دعواها وجنجالها همش سر لحاف ملاست باور کنید دین اگه شخصی ودور از سیاست باشه اون وقت خوبیها وارزشهاش مشخص میشه چه وسه خود شخص وچه اطرافیانش |
جمعه 16 مهر 1389 |
|
arashbehdin - امریکا - اتلانتا
|
انسانها باید در گزینش باورهای خود آزاد باشند. این هیچ ربطی به ملا و همسایه و کشک ساب محل و حکومت و شهرداری و پاسبانی ندارد که مردم چه باوری دارند. یکی میخواهد سنگ پرست باشد، یکی آفتاب پرست، و دیگری خدا پرست. منتها حکومت توتلیتر میخواهد همه را یکسان و یکرنگ ببیند تا آسانتر آنها را کنترل کند. |
جمعه 16 مهر 1389 |
|
Black Chador - امریکا - ولدن
|
وقتی علی چکه ای جوانان رو بجرم اذان گفتنبه زندان میندازه و زندانبانها بعد ازنماز خوندن به این جوانان تجاوز میکنند. بازپرس مسلمان بهشون شکنجه میده تا وقتی که به دروغ بجرم دروغیخود اعتراف کنه. در دادگاه اسلامی دادستان مسلمون و قاضی مسلمون قانون را به دستور علی چکه ای زیر پا میگذارند و قبلاز خواندن حکمی که بر اساس دروغ بهش رسیدن ایه قران استفراق میکنند میخواهید این جوانان اسلام دروغی را بازهم قبول داشته باشند? زکی |
جمعه 16 مهر 1389 |
|
surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
|
از مسجد به کلیسا پناه بردن که مهم نیست!!! از اینکه تا حالا مسجد و کلیسایی توی ایران وجود داره باید تعجب کرد. از اینکه مردم هنوز به خدا اعتقاد دارند باید تعجب کرد. از اینکه مردم به چیزی اعتقاد دارند باید تعجب کرد. از اینکه این حکومت هنوز از خدا حرف میزنه باید تعجب کرد. از اینکه .... |
جمعه 16 مهر 1389 |
|
smartrun - کانادا - تورونتو
|
نمی دونم کی این مردم می خواهند بفهمند که دین چی هست .. از همه بد تر همین ایرانهای خودمون اخ بابا جان از چاله به چاه .. اصلا به کلاس ما دین نمی خوره به رفتار ما غذای ما زندگی اجتمای ما اصلا ب دین سازگار نیست و نخواهد شد ولا پنجاه هزارتا پیغمبر بیاید نمی تونه یک ایرانی اصیل را گمراه کنه همهیشه رفته دنبال بی سوادها متائسفم برای این عده از هم وطنی که اینطوری خودشو خراب کرده ..واقعا چه بهشتو چهنمی برای خودتون باز کردید حالا جالب اینه که در اخر دعای پول می کنند واقعا شماها عقل درست حسابی ندارید با بیرون از این تشکیلات مذهبی .. |
شنبه 17 مهر 1389 |
|