سناتور لیبرمن: در صورت موثر نبودن تحریم ها، آمریکا حمله نظامی به ایران را بررسی کند


سناتور لیبرمن:
در صورت موثر نبودن تحریم ها، آمریکا حمله نظامی به ایران را بررسی کند

جوزف لیبرمن، سناتور مستقل از ایالت کنتیکت

جوزف لیبرمن، سناتور مستقل از ایالت کانکتیکت، با بررسی سیاست های آمریکا در قبال ایران می‌گوید شاید بهتر باشد از تلاش برای تغییر رفتار دولت ایران دست برداشته شود و در پی تغییر رژیم در این کشور بود.

به گزارش خبرنگار رادیو فردا، سناتور لیبرمن که روز چهارشنبه در شورای روابط خارجی در واشینگتن صحبت می کرد، گفته است: در صورتی که تحریم های بین المللی علیه تهران نتیجه بخش نباشد، آمریکا باید حمله نظامی به ایران را بررسی کند.

سناتور لیبرمن همچنین به تلاش های آمریکا برای برقرار صلح در خاورمیانه اشاره کرد و گفت: گرچه آمریکا هرگز تا این حد در تلاشهای مربوط به استقرار صلح خاورمیانه و در پیگیری سیاست منع گسترش در منطقه فعال نبوده است اما یک نگرانی ملموسی در مورد آینده آمریکا در خاورمیانه وجود دارد.

سناتور لیبرمن «ریشه این نگرانی» را در حضور فعال ایران در خاورمیانه دانست و جمهوری اسلامی را کشوری توصیف کرد که سیاست هایش «ترکیبی از افراطگرایی و جاه طلبی های توسعه طلبانه است».

سناتور لیبرمن همچنین تصریح کرد: شاید بهترین راه حل در برخورد با ایران این باشد که ما دست از تلاشهای خود برای تغییر رفتار رژیم بر داریم و در پی تغییر رژیم تهران باشیم.

سناتور لیبرمن با اشاره به این که «آمریکا نمی تواند تا ابد در انتظار موثر واقع شدن تحریمها علیه ایران باشد» گفت وی امیدوار است باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا در پایان سال جاری یعنی تا سه ماه دیگر به ارزیابی این شرایط بپردازد که اگر استراتژی فعلی در مورد ایران بجایی نرسید «ما دست به یک گفت و گوی ملی در آمریکا بزنیم؛ گامی که بدون تردید باید گزینه یک حمله نظامی را به بررسی بگذارد.»

جو لیبرمن تاکید کرد: در غیر این صورت بیم آن می رود که آمریکا نهایتا به یک ایران هسته ای تن دهد.

سناتور لیبرمن همچنین گفت: همان طور که باراک اوباما، رییس جمهوری، گفته است ایران هسته ای غیرقابل قبول است، ما باید آماده باشیم تا بهر شکلی که لازم است مانع تحقق آن چیزی باشیم که ادعا می کنیم غیرقابل قبول است.

سناتور لیبرمن همچنین گفت:«زمان فرا رسیده است که تا این پیام روشن را برای دوست و دشمن در منطقه بفرستیم که ما مانع دستیابی ایران به توانایی ساخت سلاح هسته ای می شویم. اگر احتمالا شد با روش های مسالمت آمیز، ( و گرنه) در صورتی که حتما می بایست، از طریق نظامی».

سناتور لیبرمن اضافه کرد: من می دانم که حمله به تاسیسات هسته ای ایران خطرات و هزینه هایی دارد، اما متقاعد شده ام که هزینه ها خطرات ایران با توانایی اتمی بسیار بزرگتر است.

کشور های غربی ایران را متهم می کنند که در پوشش برنامه هسته ای خود در صدد دستیابی به سلاح اتمی است. این در حالی است که ایران با رد این اتهام می گوید برنامه هسته ای این کشور کاملا صلح آمیز و در راستای تولید انرژی است.

در همین حال، سیاست دولت باراک اوباما در قبال ایران با فشار برخی از  اعضای کنگره آمریکا رو به رو است. نمایندگان کنگره آمریکا می گویند واشینگتن باید این امر را روشن کند که در صورتی که تحریم ها علیه تهران نتیجه ندهد، گزینه نظامی در قبال ایران را مورد بررسی قرار خواهد داد.

همزمان با افزایش این فشار ها درباره سیاست واشینگتن در قبال تهران، دولت آمریکا طی هفته های اخیر تاکید کرده است تحریم های اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحده و همچنین تحریم های یکجانبه کشورهای غربی علیه جمهوری اسلامی بیش از انتظار تاثیر گذار هستند.

واکنش مردم

خبرنگار رادیو فردا که در جلسه سخنرانی سناتور لیبرمن حضور داشت نظر وی را در مورد واکنش مردم ایران به چنین حمله نظامی جویا شد. سناتور لیبرمن در پاسخ، ضمن اشاره به این که وی هنوز پاسخ قطعی این پرسش را نمی داند، تصریح کرد که به عقیده او  هر اقدامی که منجر به تصعیف رژیم تهران شود، اکثریت مردم ایران را خشنود می کند.

درهمین زمینه، سناتور لیبرمن روز چهارشنبه در مصاحبه با «فایننشنال تایمز» گفته است: زمان آن فرا رسیده است که از تکرار  جمله اقدام نظامی گزینه دیگری بر روی میز است، عبور کنیم.  زیرا زمانی زیادی است که ما به دنبال مسیر دیپلماسی و تحریم هستیم.

هاورد برمن، سناتور دمکرات و رییس کمیته روابط خارجی سنا، نیز اخیرا گفته است که دولت اوباما «چند ماه و نه سال ها» فرصت دارد تا نشان دهد که تحریم ها علیه ایران نتیجه بخش هستند.

هاورد برمن همچنین تاکید کرده بود که اقدام نظامی علیه تهران را بر پذیرش ایران مسلح به سلاح اتمی ترجیح می دهد.

سناتور لیندسی گراهام از ایالت کارولینای جنوبی هم در بیست و یکم سپتامبر طی یک سخنرانی در واشینگتن گفته بود: « چگونه می شود تحریمها را کارگر ساخت، اگر مردم در ایران براین باور باشند که آمریکا هرگز نیروی نظامی را بکار نخواهد گرفت.»

سناتور گراهام افزود در پرداختن به این مساله، کشورهای سنی عرب در خلیج فارس، باید مشارکت بیشتری داشته باشند.

به رغم این اظهارات قانونگذاران آمریکایی، باراک اوباما هفته گذشته تاکید کرده بود که گزینه نظامی «راه مطلوبی» برای حل مناقشه هسته‌ای ایران نیست.
persian.uk - بریتانیا - لندن
محمود خان این نتیجه حرفاتون در مورد اسرائیل.فکر نمی کنید یهودیا قدرت مندند در امریکا.این اقا ی نمونست???????
جمعه 9 مهر 1389

zagros_finland - فنلاند - هلسینکی
آخوند ها ی جمهوری اسلامی با آغوش باز از این گزینه استقبال خواهند کرد.
جمعه 9 مهر 1389

خانه به دوش - سوئد - استکهلم
هر چی زودتر بجنبید دیرتر است پس هر غلطی میخواهید بکنید زودتر انجام دهید که وقت برای شما. و اروپاییان بی غیرت مثل طلاست
جمعه 9 مهر 1389

oldboy - انگلستان - لندن
من استقبال میکنم.هیچ اهمیتی هم به جفنگیات میهن پرستی و این حرفهای تاریخ مصرف تموم شده نمیدم.با هر هدفی آمریکا اینکارو کنه بخودش مربوطه اما نتیجش (تغییر رژیم) چیزیه که همین الانشم دیر شده.هر کشوری که توش استبداد و دیکتاتوری مذهبی حاکمه باید رژیمش عوض شه.
جمعه 9 مهر 1389

bavaffa - . اذربیجان - باکو
پس تحریمها بی نتیجه بود در جنگ با ایران امریکا و متحدانش برای همیشه با دنیای استعمارگری خدا حافظی خواهند کرد. امریکا از بین رفته این واقعیت .
جمعه 9 مهر 1389

andyjapan - ژابن - ناگویا
این سیاست امریکاییهاست منافع امریکا در خاورمیانه برهمه چیز ارجحیت دارد انها بخاطرمنافعشان دست به هر جنایتی خواهتد زداین قانون سرمایه داریست البته این رژیم احقها هم بهانه به دست انها میدهند.
جمعه 9 مهر 1389

oghab - فنلاند - هلسینکی
فعلا افغانستان وعراق رو که بخودت رررررر ..ی بشور .بعد بزرگتر از دهنت.... بخور.
جمعه 9 مهر 1389

zebelkhan - آمریکا - سن خوزه
بالاخره یک آدم عاقل پیدا شد که ریشه فساد رو بشناسه! تا این رژیم سراسر فساد و جنایت روی کار هست منطقه در آتش خواهد سوخت. تنها راه صلح و آرامش در منطقه تغییر رژیم در ایران است. زور ملت که نرسید! شاید زور شماها برسه.
جمعه 9 مهر 1389

h.k - دانمارک - اودا
جزملت ایران باپشتوانه یک دولت خارجی امکان سقوط حکومت ملایان غیرممکن است.واین ملایان زرنگتر ازامریکاهستند.زمانی حس کنند که امریکاطرح حمله وبراندازی دارد.خودشان میگویند.بفرمااین کلید تاسیسات هسته ای ما.ولحکومت راازدست نمیدهند.دوم مردم ایران هم ازترس مرگ دست به هیچ کاری نمیزنند.ملتی پیروز میشودکه نیروی جوانی شجاع باشهامت, بیباک,جسور داشته باشد.ومانداشتیم.,,برعکس,والا حکومت ملایان بایستی خیلی پیش به صفحات ننگین تاریخ نوشته میشد.بنابراین حکومت ملایان هست و ملت ایران هم همینگونه که می بینیم هست.واب ازاب هم تکان نخواهدخورد.وخوب نیست اینقدرهم ازخودمان,,ملت ایران,,تعریف نکنیم.ودیگرانرابخندانیم.وبدانیم که گذشته ای که به ان افتخارمیکنیم خیلی بدتر ازحالا بوده.خداحافظ همگی.
شنبه 10 مهر 1389

oghab - فنلاند - هلسینکی
zebelkhanتو می تونی از خودت واقوام نزدیکت برای دشمن مایه بزاری و سفره پهن کنی ....ولی مردم ایران تو وامثال تورومیدونن چه جوری بهشون حال بدن. دوست داشتی با یانکی ها بیا .
شنبه 10 مهر 1389

Ahoora Mazda - نیوزیلند - آوکلند
. oghab - فنلاند - هلسینکی وطن فروش ساندیسی مغول زاده نیازی نیست از مردم ایران مایه بذاری.اربابهات اخوندهای ولدالزنا مردم ایرن رو پاره پره کردن و همه مخالف خونی جمهوری اسهالی هستن. واقعا چطور میتونی از رژیمی حمایت کنی که علنا به فرزندن دختر و پسر ایران زمین تجاوز جنسی کرده........ننگ بر توی خائن وطن فروش....همه کاربران این سایت میدونن که خائنی
یکشنبه 11 مهر 1389

yasamangoleziba - ایران - تهران
سناتور لیبرمن زبونت رو باید بوسید.
یکشنبه 11 مهر 1389

oghab - فنلاند - هلسینکی
ahora mazdaحالا چون میگم اگه امریکا بخواهد حمله کنه مردم ایران جواب میدن خائن شدم .انسان بعضی وقتها کمی شرف و ناموس داشته باشه بد نیست .ودر ضمن گفتی ازخودت مایه بزار .اگر حمله کرد تواخبار خواهی شنید که سفارت امریکا تو هلسینکی چی میشه.تازه اگر رژیم ...تجاوز کرده .برو توایران بجنگ علیه همون مزدوران مثل کاوسی فر شجاع .نه اینکه دست به دامن حرومزاده های یانکی بشین .وطن پرست ها .حتما این وطن پرست را هم از لغت نامه دهخدا پیدا کردید.zebelkha غذا چی خورده این داشمون.یه تستی بکن ..
دوشنبه 12 مهر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.