بهداد سلیمی قویترین مرد جهان شد
بهداد سلیمی وزنه بردار دسته 105+ کیلوگرم ایران در هفتاد و هشتمین دوره رقابتهای وزنهبرداری قهرمانی جهان در آنتالیای ترکیه عنوان قهرمانی دسته فوق سنگین و مدال طلا را برای کشورمان به ارمغان آورد.سلیمی با کسب این عنوان توانست جای خالی حسین رضازاده پهلوان کشورمان را در این وزن پر کند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، سلیمی در یک ضرب با 208 کیلوگرم دوم شده بود اما در دو ضرب با آسیب دیدگی وزنهبردار روس و کنار کشیدن از ادامه مسابقه با بالای سربردن وزنه245 کیلوگرم دردو ضرب، عنوان قهرمانی خود را مسجل کرد. او در مجموع با بالای سر بردن 453 کیلوگرم قهرمان شد.
در روز پایانی این مسابقات که حکم انتخابی المپیک 2012 لندن را نیز دارد،در دسته فوق سنگین وزن بهداد سلیمی از ایران با بلند کردن وزنه 208 کیلوگرمی پس از یوگنی چیگیشف از روسیه در جای دوم قرار گرفت. چیگیشف وزنه 210 کیلویی را بالای سر برده بود. در این حرکت آرتیم اوداچین از اوکراین با 205 کیلو سوم شد.
همچنین سجاد انوشیروانی دیگر وزنه بردار ایران در این دسته با مهار وزنه 191 کیلویی هفتم شد. دررقابتهای دو ضرب انوشیروانی در حرکت اول خود 228 کیلو و سلیمی 240 کیلو درخواست کرده اند.
در تاریخ ورزش وزنهبرداری ایران هیچ وزنهبرداری به غیر از حسین رضازاده نتوانسته بود عنوان قهرمانی جهان را در دسته فوق سنگین کسب کند.
از سال 2006 تاکنون وزنهبرداری ایران هیچ مدالی در رده جهانی بزرگسالان کسب نکرده بود. در آخرین دورهای که ایران مدال گرفت، حسین رضازاده در سال 2006 مدال طلای جهان را کسب کرده بود.
رکورد جهانی در این دسته دراختیار حسین رضازاده با مجموع 472 کیلو (213 کیلو در یک ضرب و 263 کیلو در دو ضرب) است.
پس از حسین رضازاده، سلیمی نخستین وزنهبرداری است که در تاریخ ورزش ایران به این عنوان دست یافته است.
پیش از این کیانوش رستمی در دسته 77 کیلوگرم ، یک مدال برنز در حرکت یک ضرب به دست آورده بود.
در حرکت یک ضرب چیگیشف از روسیه با 210 کیلوگرم اول شد و یوداچین از اوکراین با رکورد 205 کیلوگرم در مکان سوم قرار گرفت.
در این رقابت بهداد سلیمی را حسین رضازاده، کورش باقری و محمدعلی فلاحتی نژاد که سه قهرمان جهان از ایران هستند، هدایت میکنند.
sapho - ایران - اصفهان
|
کاش مسابقه زنان قوی بود ولی نه با وزنه برداری من خیلی پوست کلفتم و از نظر جسمی قوی حتما موفق می شم. عادت دارم موقع دست دادن دست آدمارو محکم فشار می دم و تا طرف جیغ نزنه یا آی نگه ول نمی کنم که بعضیا خیلی از این حرکت خوششون میاد. یه بار یه دوست کوچیکتر من تونست منو مغلوب کنه منم خیلی حرصم گرفت و ایییش گفتم که همین فرداش دیدم بنده ی خدا دستش شکسته با این که خودم به چشم زدنو اینا اعتقاد ندارم |
دوشنبه 5 مهر 1389 |
|
زیتون بهبهان - ایران - بهبهان
|
sapho-ایران.اصفهان/اشتباهی گرفتی خانم اصفهانی.این کار با دست دادن خیلی فرق داره. وزنه برداری به همه جای آدم فشارمیاره.آبروریزی هم داره. |
دوشنبه 5 مهر 1389 |
|
takht-e-jamshid - ایران - تهران
|
sapho-ایران.اصفهان .....مگه آزار داری که انقدر فشار میدی که جیغش دربیاد.... امیدوارو زودتر شوهر کنی تا شوهرت یه فشاری بهت بده که حتی نتونی جیغ بزنی ( لوووووووووووووووووووللللللللللللللللللللل) |
دوشنبه 5 مهر 1389 |
|
sapho - ایران - اصفهان
|
takhte_jamshid تهران اولا یه خدا نکرده ای دور از جونی چیزی بگو که من شوهر کنم ! بعدشم به جون خودم ملت کیف می کنند اینجوری ابراز علاقه می کنیم حال می کنند من دستشونو بدجور فشار می دم |
دوشنبه 5 مهر 1389 |
|
z.e.molla - ایران - ایران
|
لطفن از یدک کشیدن عبارات یا فلان و یا فلان دوری کن و اگه اعتقادی به کسی یا چیزی داری توی قلبت نگهدار چون شخصیه و فرداروز ملاعلیگیتور بعد از یه یافلان از پای منقلش برات صلواتمیفرسته و بنفع دستگاهش سوئ استفاده میکنه.
-----------------
---------------
کاربر گرامی
لطفا نام شهر محل زندگی خود را بنویسید در غیر این صورت از درج نظرات شما در آینده معذوریم.
با تشکر |
دوشنبه 5 مهر 1389 |
|
nooshdaroo - کویت - السالمیه
|
افرین بر دلیر مردان ایرانی از هر جناح و حزبی که باشند مهم سرفرازی نام ایرانمونه بچه های بیاییم به جای سیاسی کردن هر موضوعی ونسبت دادن موضوع به این و اون به پیشرفت و افتخار افرینی عزیزانمون فکر کنیم چونکه روی سکو حرفی از جناح وحزب نیست بلکه نام ونشان ایرانمونه که مثل یه تاج زرین رو سر همه عالم خودنمایی می کنه به امید رسیدن ایران و ایرانی به اون جایگاهی که لایقشونه شاد و سربلند باشید!! |
دوشنبه 5 مهر 1389 |
|
porharfi - هلند - آرنم
|
یه وزنه بردار .کُشته شد و یه وزنه بردار دیگه نشان داد که وزنه بردار ایران . مقام آفرینــــــــــه.. همیشه پیــــــــــــروز باشی..! |
دوشنبه 5 مهر 1389 |
|