آمریکا: امیری اطلاعات مهم و دست اولی ارایه کرده است + ویدیو


آمریکا: امیری اطلاعات مهم و دست اولی ارایه کرده است

بی بی سی : یک مقام آمریکایی به بی بی سی گفت شهرام امیری اطلاعات "مهم و دست اولی" داده اما پولی که در قبال آن دریافت کرده است، بدلیل تحریم های ایران در آمریکا باقی مانده است.

شهرام امیری که روز چهارشنبه به ایران بازگشت گفته است اطلاعاتی در اختیار سازمان جاسوسی آمریکا قرار نداده است.

اما این مقام آمریکایی گفت خارجیانی که اطلاعات خوبی داشته باشند با توجه به درجه اهمیت این اطلاعات مبلغی دریافت می کنند.

وی افزود اگر این افراد به آمریکا پناه آورند، یک بسته مالی دراز مدت دریافت می کنند که بتوانند زندگی خود را تامین کنند: "آنها به ایالات متحده کمک کرده اند و ما هم در مقابل به آنها کمک می کنیم."

مقام یاد شده در مورد شهرام امیری گفت پولی که به شهرام امیری داده شد دیگر در اختیار او نیست: "او رفته، اما آن پول همچنان اینجاست. ما اطلاعاتش را داریم و ایران خود او را."

او افزود امنیت شهرام امیری اکنون در گروی این است مقام های امنیتی ایران "داستانهای خیالی" ربودن و شکنجه وی را باور کنند.

مقام های آمریکایی می گویند امیری راه "احمقانه ای" را برای پیوستن به خانواده اش انتخاب کرد

شهرام امیری گفته است سازمان های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل او را در جریان سفر مکه ربوده و به آمریکا آورده اند.

اما این مقام آمریکایی گفت شهرام امیری که نه ربوده و نه شکنجه شده، تنها بر روی "حماقت" ماموران امنیتی ایران قمار کرده است.

وی گفت این کارشناس ایرانی تصمیم گرفت بدون خانواده اش به آمریکا بیاید، اما مدتی بعد خواهان دیدن آنها شد و با "دروغگویی درباره آنچه رخ داد" راه "احمقانه ای" را برای پیوستن به همسر و فرزندش انتخاب کرد.

آقای امیری پنجشنبه، ۲۴ تیر حدود ساعت پنج و نیم صبح به وقت محلی وارد فرودگاه امام خمینی شد و از سوی خانواده اش و تعدادی از مقام های ایرانی از جمله حسن قشقاوی، از معاونان وزیر امور خارجه، مورد استقبال قرار گرفت.

شهرام امیری در بدو ورود به کشور اعلام کرد که دانشمند هسته ای نیست و آمریکا برای تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی در یک جنگ روانی او را به برنامه اتمی ایران مرتبط کرده بود.

خبرگزاری مهر به نقل از شهرام امیری گزارش داد: "من پژوهشگر ساده ای هستم که در یک دانشگاه کار می کنم و کار محرمانه ای انجام نمی دهم. علاوه بر آن درب دانشگاهی که بنده در آن مشغول فعالیت هستم، به روی همکاری باز است و کار محرمانه ای در آن صورت نمی گیرد."

خبرگزاری مهر به نقل از حسن قشقاوی نوشت: "مطلبی که شهرام امیری مطرح کرد کاملا روشن و زلال همچون آب است چرا که امیری یک پژوهشگر در یکی از ‏دانشگاههای ایران است.‏"

اما منوچهر متکی، وزیر امور خارجه ایران روز چهارشنبه در پاسخ به این سئوال که آیا از شهرام امیری هنگام ورود به ایران مانند "یک قهرمان" استقبال می شود گفت: "باید اول ببینیم که در این دو سال چه گذشته و بعد ببینیم آیا او قهرمان است یا نه."

او که در پرتغال به سر می برد گفت: "باید برای ایران محرز شود که ادعاهای او در خصوص ربوده شدنش درست است."

روزنامه واشنگتن پست پیش تر به نقل از مقام های آمریکایی گزارش کرد سازمان سیا، بیش از پنج میلیون دلار به آقای امیری داد بود تا او در ازای آن، اطلاعاتی در مورد برنامه هسته ای ایران در اختیار این سازمان قرار دهد.

به نوشته واشنگتن پست، شهرام امیری ملزم به پس دادن این پول نیست اما بعد از قطع آنچه مقام های آمریکایی همکاری قابل توجه او با سیا خوانده اند، ممکن است نتواند به آن دسترسی داشته باشد.

در همین حال خبرگزاری مهر به نقل از آقای امیری گزارش داد:" آنها یک موبایل به بنده دادند و تا روز آخر تاکید داشتند که در صورت همکاری علاوه بر دادن ۵۰ میلیون دلار شرایط زندگی در یکی از کشورهای اروپایی را برایم فراهم خواهند کرد."

afsaneh2010 - فرانسه - نیس
همین روزا سرشو زیر اب می کنند.
جمعه 25 تیر 1389

گروهبان قندلی - ایران - تهران
این که میگفت به من امپول بیهوشی زدن بعد من را با هواپیما جنگی بردند.
جمعه 25 تیر 1389

mnm - کره - نگو
مثل سگ داره دروغ میگوید ....رامزاده.....
جمعه 25 تیر 1389

احتراز - آلمان - دورف
معلومه مثل سگ‌ دروغ میگه
جمعه 25 تیر 1389

ezatdf - ایران - تهران
فعلا مقامات جمهوری اسلامی دارند دودوتا چهارتا می کنند ببینند با این یارو چکار کنند 1 - یواشکی دهنش رو صاف کنند. 2 - بعد از کلی جاروجنجال تلویزیونی دهنش رو صاف کنند 3 - بی خیال بشوند بگذارند برگرده سر کارو زندگیش تا موضوع از این که هست بدتر نشه - ولی تا جایی که من اینا رو می شناسم یواشکی یه جوری دهنش رو صاف می کنند که فقط همکاراش بفهمند چه بلایی سرش اومده تا دیگه اگه از این غلطها تو فکرشون هست فراموش کنند
جمعه 25 تیر 1389

togyan - انگلیس - لندن
کسی که اینچنین شغل مهمی داره, احمق نیست که زن و بجه اش را در ایران رها کنه و بره پناهنده بشه به امریکا. اول خانواده اش را از ایران خارج میکنه و به کشوری امن می فرسته بعد خودش وارد عمل میشه. تمام ماجرا در وزارت اطلاعات ایران طراحی شد و طوری وانمود شد که ایشان ( امیری). اطلاع کامل از فعالیتهای هسته ای ایران دارد و بعد به بهانه زیارت به عربستان فرستاده میشود تا معلوم شود که دامنه ی فعالیت های
جمعه 25 تیر 1389

togyan - انگلیس - لندن
ادامه. سازمان سیا در شناسایی نخبگان هسته ای ایران تا چه حد دقیق هست. درسته که تو ایران خر تو خره و همه دست اندرکارن مشغول پر کردن جیبهایشان هستند ولی وزارت اطلاعات ایران را دست کم نگیرید چون این جیمز باند بازی ها خوراک خنده هست در این وزارت. فقط یک نمونه ان, قتل شاپور بختیار با کمک فریدون بویر احمدی از یاران صمیمی ونزدیک بختیار که بعد مامور وزارت اطلاعات از اب در امد. خلاصه کلام اینکه سیا و ذیگر سازمانها باید مامورهای خود را برای دوره تخصصی بفرستند وزارت اطلاعات ایران.
جمعه 25 تیر 1389

togyan - انگلیس - لندن
ادامه. سازمان سیا در شناسایی نخبگان هسته ای ایران تا چه حد دقیق هست. درسته که تو ایران خر تو خره و همه دست اندرکارن مشغول پر کردن جیبهایشان هستند ولی وزارت اطلاعات ایران را دست کم نگیرید چون این جیمز باند بازی ها خوراک خنده هست در این وزارت. فقط یک نمونه ان, قتل شاپور بختیار با کمک فریدون بویر احمدی از یاران صمیمی ونزدیک بختیار که بعد مامور وزارت اطلاعات از اب در امد. خلاصه کلام اینکه سیا و ذیگر سازمانها باید مامورهای خود را برای دوره تخصصی بفرستند وزارت اطلاعات ایران.
جمعه 25 تیر 1389

sargalesh - ایران - شیراز
فهمیدن داستان خیلی راحت و منطقیه: امیری خودش را داوطلبانه به usa معرفی کرده, و usa هم با کمال میل از ایشان پذیرایی و تشکر کرده, و اخوند شپشو از نقطه ضعف usa سواستفاده کرده و 3 امریکایی رو گروگان گرفته و اوباما از ترس اینکه مثل کارتر بخاطر گروگانگیری سفارتیها در ایران در انتخابات دوم شکست خورد, دچار نشه, باز قیافه کثیف usa را نشان داد و زیر قول خودش که به امیری داده بود, زد و ایشان را تحویل شپش داد. فقط طفلک پسرش, که امیدوارم خیری از پدرش ببرد?!
جمعه 25 تیر 1389

porharfi - هلند - آرنم
پس چــــــرا در آن ویدیویی که شیک و پیک بود ..گفت من اینجا در دانشگاه دارم. درس میخونم؟؟؟؟!!!
جمعه 25 تیر 1389

fredoparto - انگستان - آکسفورد
(1) از قدیم گفته اند آدم دروغگو کم حافظه هم می شود. اگر ایشان سناریوئی را که برایش تهیه کرده اند قبلاً می خواند و عمیق هم می خواند متوجه می شد که اگر کسی را بیهوش کنند از دنیای اطراف خود بی خبر می شود و نمی فهمد که آیا با هواپیمای نظامی او را ربوده اند یا هواپیمای معمولی. از مقایسه عکسهای قبل و حال ایشان می توانید بفهمید که به او خیلی خوش گذشته است چون کسی که در شرایط روحی وخیم باشد وزن کم می کند مثل جناب جعفر پناهی که در مدت چند ماه حداقل 10 کیلو وزن کم کرده بود، چطور این جناب مدت یک سال به قول خودش در فشار بوده اما حداقل 15 تا 20 کیلو اضافه وزن پیدا کرده؟
جمعه 25 تیر 1389

fredoparto - انگستان - آکسفورد
(2) مورد خنده دارتر دیگر این است که ایشان گفتند مقامات آمریکا مرا تحت فشار گذاشتند که اگر مسائلی را فاش نکنی تو را به اسرائیل می فرستیم تا شکنجه شوی. فکر نمی کنم مقامات آمریکا آنقدر هالو باشند که چنین هشداری به کسی بدهند و بعد او را آزاد بگذارند که به وطنش بازگردد. اگر هدف رژیم از این خیمه شبازیها فریب دادن تمام ملت است اشتباه می کند چون فقط مشتی از جیره خوارانشان سیاست مزورانه آنها را باور می کنند و بس. زنده باد ملت فهمیده ایران.
جمعه 25 تیر 1389

بینوایان - ایران - تهران
دانلود آهنگ جدید سیاوش قمیشی به نام "بی تو" با 4 کیفیت :. https://www.gooshnavaz7.com/article2518.html.
جمعه 25 تیر 1389

SATTARKHAN - کانادا - تورونتو
توی سخنرانی 5دقیقه ای این بابامیشه حداقل 10تا مغلطه پیدا کرد.که فقط ساندیس خورها باورش میکنن.
جمعه 25 تیر 1389

e-a-l-i-dige - هلند - امس
دروغ که هناق نیست.
جمعه 25 تیر 1389

msforugh - ایران - تهران
گروهبان قندلی - ایران - تهران .. راست میگی من هم کلی خندیدم . فکر کنم طرف فقط میتونسته هفت ترقه درست کنه و امریکا یک لگد زده تو ک..... و پرتش کرده بیرون
جمعه 25 تیر 1389

شمبلیله - انگلیس - لندن
togyan - انگلیس - لندن شما خیلی وارد میزنی ! اره!
جمعه 25 تیر 1389

OzveMardom - فرانسه - پاریس
togyan - انگلیس - لندن. شخصا با شما موافقم. این آقا از عوامل خود وزارت اطلاعات ایرانه و گرنه کیه که ندونه آوردن خانواده به آمریکا (چه قبل و چه بعد از فرار به آمریکا) در این حد و حدود مثل آب خورنه برای این آقا. ایران میخواسته جنگ روانی راه بندازه و نشون بده که آمریکا برای دست یابی به اطلاعات آدم هم میدزده!! یک سری اطلاعات از قبل تعیین شده و کنترل شده هم توسط این آقا به آمریکا احتمالا خورانده شده. خالا هم زمانش رسیده که باید برمیگشته.
جمعه 25 تیر 1389

pahlavi100 - آمریکا - کالیفورنیا
اینکه در عالم بیهوشی قاطر رو هواپیمای نظامی دیده، لابد در همون عالم بیهوشی داشته دیزی بار میذاشته ، فکر کرده بمب اتم میسازه.
شنبه 26 تیر 1389

banaphsh - استرالیا - ملبورن
اگه بی هوش بودی چطوری فهمیدی هواپیما نظامی بود ....؟؟؟. من میگم چی شده ( این بابا مهره سوختس)
شنبه 26 تیر 1389

benyamin2009 - سوئد - نورشوینگ
امریکا بعد از شکست مفتضحانه باید هم دروغ بگه.
شنبه 26 تیر 1389

e-a-l-i-dige - هلند - امس
از کاربران عزیز میخمواهم خواهش کنم اینقدر کلمه دروغ و سگ را تو جمله استفاده نکنن(حالا میگیم خامنه ای ...و (غذاش) ازگوشت کوبیده تشخیص نمیده,شما دیگه چرا ?!
سه‌شنبه 29 تیر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.