احمدی‌نژاد: من نشنیده‌ام نیروی انتظامی طرح حجاب را از سوی دولت بداند

 
احمدی‌نژاد: من نشنیده‌ام نیروی انتظامی طرح حجاب را از سوی دولت بداند

جرس: احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید نیروی انتظامی عنوان می‌کند به دستور رئیس‌جمهور با موضوع بی‌حجابی برخورد می‌کند، گفت: نشنیدم نیروی انتظامی چنین سخنی را اعلام کرده باشد؛ بنده تا این لحظه نشنیده‌ام چنین اظهارنظری شده باشد؛ حرف من همان بود که در مصاحبه قبلی گفتم.

به گزارش ایلنا، محمود احمدی‌نژاد امروز بعدازظهر در نشست خبری با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی در پاسخ به پرسشی درباره رویکرد اخیر دولت نسبت به موضوع حجاب و مسائل فرهنگی ابهاماتی ایجاد کرده، گفت: فکر می‌کنم باید از کسانی‌که این مسائل را مطرح می‌کنند بپرسید در مسائل اخیر تنها نکته‌ای که بدان ایراد گرفته نشد ایراداتی بود که من وارد کردم کسانی‌که اظهار نظر کرده‌اند مطلقا به این دو نکته که من به آنها اشاره کردم نپرداختند.


وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ دیدگاه‌های ما بسیار روشن است این دولت، دولت فرهنگی است و سرمایه‌گذاری ما در بخش‌های فرهنگی به سوی باز کردن فضااست معمولا در حوزه زنان اظهار نظرها با افراط و تفریط همراه بوده است اعتقاد دارم زن‌های ایرانی کرامت و شخصیت خودشان را انتخاب کرده‌اند به طوری که در بسیاری از حوزه‌ها پیشتاز بوده‌اند.


احمدی‌نژادگفت: مردم و زنان ایران پاک‌ترین افراد هستند اما قانون باید اجرا شود و کسی نباید عمل خود را به دین و قانون نسبت دهد.


وی همچنین مدعی شد: گروه‌های سازمان‌یافته‌ای وجود دارند که اقدامات تخریبی می‌کنند و نیروهای اطلاعاتی در حال شناسایی آنها برای برخورد هستند و کسی کار غیرقانونی نمی‌کند.

دولتمردان آمریکا نه تاریخ می‌دانند و نه جغرافیا


احمدی‌نژاد در ادامه در پاسخ به سوالی درباره آثار تحریم‌ها علیه کشورمان اظهار داشت: اگر آنها بخواهند ما را تحریم کنند اثر آن در اقتصاد مثبت و در گفت‌وگوها منفی است. اگر تا قبل از این گفته می‌شد دولتمردان آمریکایی تاریخ نمی‌دانند الان می‌گویم آنها جغرافیا هم نمی‌دانند زیرا وسعت، جمعیت و ذخایر ایران را نمی‌دانند، ولی ما چون دوست داریم روابط در جهان سازنده باشد به آنها می‌گوییم شما اشتباه می‌کنید و آنقدر از این چیزها بنویسید که ما هم در مقابل به شما می‌خندیم، زیرا هرجا تحریم کنید به سرعت تبدیل به رشد و تعالی در اقتصاد ایران می‌انجامد.

وی گفت: آمریکایی‌ها به صهیونیست‌ها تعهد داده‌اند که علیه ایران کار کنند، ولی چکار می‌توانند بکنند لذا هرچه می‌خواهند از این کاغذها بدهند.


رئیس دولت دهم ادامه داد: البته علاقه نداشتیم کار به اینجا بکشد، اما اگر عده‌ای اصرار داشته باشند حتی اگر طرف ما اوباما باشد که با شعار تغییر روی کار آمد پاسخ می‌دهیم، زیرا روش‌های دیکتاتوری برای اداره جهان شکست خورده است و روش‌های مانند بوش به جایی نمی‌رسد.


نام مفسدان اقتصادی در "آینده" اعلام خواهد شد


احمدی‌نژاد در ادامه گفت‌وگو خود با خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره نظر دولت در قبال مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: از اینکه قوه قضائیه در این زمینه مصمم باشد خوشحال می‌شویم و انتظار داریم در عمل موفق شود زیرا عدالت باید در نظر گرفته شود و محدودیتی برای کسی نیست.


وی تاکید کرد: قوه قضائیه باید به شکایت معاون اول رئیس‌جمهور که چند نفر به او اتهاماتی زدند هرچه زودتر رسیدگی کند تا بقیه مردم هم احساس امنیت کنند.


احمدی‌نژاد در پاسخ به این سوال که آیا با تاکیدی که رئیس قوه قضائیه برای برخورد با مفسدین اقتصادی داشت و شما نیز دو سال پیش می‌گفتید اسامی مفسدان اقتصادی در جیب من است و نام آنها را اعلام خواهم کرد، گفت: نامه‌ای را تنظیم کردم و بزودی برای رئیس قوه قضائیه ارسال خواهم کرد در آنجا نام تعدادی از کسانی که چه حقیقی و چه حقوقی دست‌اندازی‌هایی را داشتند را به اطلاع عموم خواهند رساند.

نقدکننده باید طرف مقابل را دوست داشته باشد


احمدی ‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه وطن امروز در مورد نظر دولت درباره نقد در رسانه‌ها با تاکید بر این‌که نقد لازمه پویایی جامعه است، تاکید کرد: نقد وظیفه مهم و پشتیبانی و یاری رسانی است اما آنجا که به انتقام‌کشی و دروغ بستن تبدیل شود دیگر نقد نیست البته همچنان نیازمند تدوین مرزهای نقد و تخریب هستیم ولی کسی که خودش کار می‌کند این مرزها را بهتر می‌داند.


احمدی‌نژاد ادامه داد: در نقد دلسوزی وجود دارد زیرا نقدکننده باید طرف مقابل را دوست داشته باشد. همچنین باید مرزهای نقد و تخریب مشخص شود که معیارهای روشنی در این زمینه وجود دارد و در نقد نکات مثبت و منفی هر دو دیده می‌شود اما وقتی نقد تبدیل به افترا شد و حتی به‌رغم به دست آمدن اسناد خلاف واقع بودن افترا به بیان آن ادامه داده شود دیگر نقد نیست.


وی گفت: یک مشکل در فضای رسانه کشور وجود دارد که بسیاری از نشریات وابسته به گروه سیاسی هستند و لذا اگر بالای روزنامه وابستگی خود را بنویسند آن وقت هرچه بگویند مهم نیست زیرا خواننده می‌فهمد که آن نشریه از چه موضعی حرف می‌زند.


احمدی‌نژاد با اشاره به جرم بودن توهین به مقامات کشور توصیه کرد که باید کمک کنیم فضای نقد احترام‌آمیز بیش از گذشته وجود داشته باشد که تبعیض در اجرای قانون بزرگ‌ترین تبعیض است و مسوولین باید توجه کنند تا قانون بیش از این اجرا شود البته اکنون هفته قوه قضائیه است و بیش از این نباید وارد این بحث‌ها شویم و دولت تلاش کرده است تا با بالا بردن تحمل خود بیشترین نقدها بیان شود و نباید هر کس که یک جمله گفت با او برخورد شود.


وی درباره انتقادات از دولت که از سوی برخی افراد و ائمه جمعه مطرح می‌شود، گفت: بحث انتقاد از دولت لازمه یک جامعه آزاد است و اظهار نظر درباره عملکرد دولت امری عادی است البته بعضی تند اظهار نظر می‌کنند و برخی آرام.

بحث رئیس‌جمهور جدای از این مباحث است


احمدی‌نژاد در پاسخ به این پرسش که دیدگاه دولت در رابطه با اظهارات برخی که قوه مجریه را متهم به دخالت در امور قوه قضائیه و قوه مقننه می‌کنند چیست، اظهار داشت: بر اساس قانون اساسی ایران این دو قوه مستقل از یکدیگر هستند و حق مداخله در امور یکدیگر را ندارند. قوه مجریه تنها قوه‌ای است که به صورت هم‌زمان چند دستگاه دیوان عدالت اداری، سازمان بازرسی کل کشور، قوه قضائیه، دیوان محاسبات کمیسیون اصل 90 مجلس تک‌تک نمایندگان و ملت بر امور آن نظارت می‌کنند.


وی گفت: اما قوه قضائیه به دلیل حساسیتی که بر اجرای عدل دارد کسی ناظر بر امور آن نیست و خود باید در سطح اصلاح امورش باشد البته بحث رئیس‌جمهور جدای از این مباحث است و به عنوان مجریه قانون اساسی می‌تواند تذکر دهد و من نیز در عمل به وظایف خود تذکراتی را داده‌ام که امیدواریم در آینده بخشی را به اطلاع مردم برسانیم.

همه باید از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تبعیت کنیم


احمدی نژاد درباره کشمکش دولت و مجلس پیرامون دنشگاه آزاد، گفت: در خصوص دانشگاه آزاد هیچ کشمکشی بین دولت و مجلس وجود ندارد. یک نهاد قانونی به نام شورای عالی انقلاب فرهنگی که کارشناسان مختلف و نمایندگان قوای مختلف در آن عضو هستند یک مصوبه قانونی داشته است و تصمیم قانونی گرفته شده و همه باید تبعیت کنیم. حتی زمانی یک قاضی در قوه قضائیه رای خلاف صادر کرد آن رای متوقف شد پس لذا باید از تصمیات قانونی تبعیت کنیم.

استخراج نفت زیر 65 دلار به صرفه نیست


رئیس‌ دولت نهم، در پاسخ به سوالی درباره اظهار نظر وزیر نفت پیرامون اینکه با کمتر از نفت 65 دلار نمی‌توان درآمدی برای کشور کسب کرد، گفت: نظر وزیر نفت و آنچه من می‌گویم هر دو درست است اما در دو موضع مختلف. در همه جای دنیا معتقد هستند که اگر قیمت نفت از 65 دلار کمتر شود دیگر استخراج و تولید نفت به صرفه نخواهد بود و این نظر درست است و ارتباطی به ادره کشور ندارد.


وی ادامه داد: در بحث مدیریت کشور ما بدون فروش نفت در برخی موارد کشور را ادراه کردیم و به‌طور مثال قرار داد توسعه پارس جنوبی با هزینه 21 میلیارد دلار از منابع داخلی تامین شد و یا برای تکمیل پروژه‌های گازی 29 میلیارد دلار و برای توسعه حوزه‌های جدید نفتی 20 میلیارد دلار را در نظر گرفتیم؛ در حالی که اجرای اینگونه قراردادها در گذشته همه لازمه فروش نفت بود. امروز اقتصاد غیرنفتی به سرعت رشد کرده است.

رای ممتنع لبنان برای ما ارزشمند است


احمدی نژاد درباره نظر برخی کشورها از قطعنامه سازمان ملل، گفت: اگر انتظار داشته باشیم کشوری مانند بوسنی هرزگوین در برابر فشار آمریکا بایستد، اشتباه است؛ زیرا آمریکا در بسیاری از کشورهای ضعیف که به نیازمندی‌های اولیه خود محتاج هستند پایگاه دارد لذا نباید از آنها توقع داشته باشیم که مانند ما در جلوی آمریکا بایستند. من امروز معتقدم که بخشی از کشورهای مظلوم در شورای امنیت حاضر هستند و ما ریشه بسیاری از ظلم‌ها و ستم‌ها را در سیطره آمریکا می‌دانیم و برخی کشورها که در شورای امنیت علیه ما رای دادند نیز تحت فشار آمریکا هستند.


رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه تلویزیونی لبنان که پرسید نظر شما درباره رای ممتنع لبنان در صدور قطعنامه علیه ایران چیست، اذعان کرد: ارزش رای مثبت لبنان به اندازه رای منفی آن است؛ رای ممتنع لبنان برای ما ارزشمند است.


وی ادامه داد: ما از استقرار وحدت و همدلی در لبنان استقبال می‌کنیم و فکر می‌کنیم که این کشور به درجه رشد سیاسی برای تعیین سرنوشت خود رسیده است.
آنها که نگران اقتصاد کشورند، در زندگی خود چگونه عمل کرده‌اند؟


رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره علت کاهش نرخ رشد اقتصادی و پیش‌بینی‌هایی که در این رابطه مطرح می‌شود، گفت: روند رشد اقتصادی کشور کاهنده نیست بلکه افزاینده است عددی که سال گذشته از رشد اقتصادی کشور منتشر شد شفاف و کافی نبود زیرا وقتی قیمت نفت پایین می‌آید بر رشد سایر بخش‌ها تاثیر می‌گذارد در حالی که در سال گذشته در بخش خدمات، کشاورزی و صنعت رشد بالایی را تجربه کردیم و از این بابت نگرانی‌ نداریم و به‌زودی بانک مرکزی آمار رشد اقتصادی را اعلام می‌کند.


وی همچنین در پاسخ به این پرسش که دولت در کاهش هزینه‌ها تا چه اندازه موفق بوده است، گفت: در پنج سال گذشته شاهد رشد بودجه جاری کشور کمتر از تورم بوده‌ایم و امسال نیز همینطور است، مصرف بنزین در دستگاه‌های دولتی هم‌اکنون به نصف کاهش پیدا کرده و در بخش‌های دیگر شاهد افزایش بوده‌ایم.


احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسشی درباره نظر برخی کارشناسان در خصوص نگرانی درباره اقتصاد کشور، گفت: شرایط اقتصادی ما تثبیت شده است و با رشد بالای اقتصادی حرکت می‌‌کنیم. مجموعه فعالیت‌ها در قانون بودجه سازماندهی شده است و طرح اصلاحات اقتصادی دولت در حال بررسی و اقدام است؛ افرادی که این گونه فکر می‌کنند باید بببیند در زندگی خود چگونه عمل کرده‌اند.


احمدی نژاد در پاسخ به سوال دیگری درباره اقدامات دولت برای فراهم کردن بسترهای اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها، اظهار داشت: بنا داشتیم از اول خرداد این قانون را اجرایی کنیم اما تغییراتی ایجاد شد و به تاخیر افتاد باید سازوکارهای این قانون را بازبینی می‌کردیم و این امور در حال انجام است.


وی با بیان این‌که آن بخش از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها که به مردم مرتبط است انجام شده، گفت: در بخشی که با گروه‌های مردمی سروکار دارد مراحل کار انجام شده و بخش‌های تولیدی نیز به تدریج بسته‌های مدیریتی آنها تهیه و ابلاغ می‌شود.


به گفته وی، بزودی زمان اجرای این قانون اعلام خواهد شد.


رئیس دولت دهم، در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا، مبنی بر اینکه با توجه به پایان برنامه چهارم و عدم ارائه گزارش عملکرد آن چه نمره‌ای به خود می‌دهید، گفت: براساس مصوبه مجلس برنامه چهارم تا پایان شهریورماه تمدید شده است که قانون برنامه پنجم هم براساس آن برنامه تنظیم شده است، گزارش‌های نظارتی نیز اتفاقا نوشته شده است و شاخص‌های عملکردی آن بهتر از برنامه‌های دوم و سوم است.


وی همچنین در مورد نمره خود به میزان عملکرد برنامه چهارم با بیان اینکه این برنامه بخش‌های مختلفی را شامل می‌شود، ادامه داد: دولت، مجلس و قوه قضائیه هر کدام وظایف خود را دارند و بخش مربوط دولت نسبت به همه برنامه‌های قبلی عملکرد بسیار خوبی داشته است.

دولت نرخ تورم را کاهش داد


وی درباره تغییرات در لوایح دولت در مجلس، گفت: بر اساس قانون اساسی لایحه را دولت ارائه می‌کند و طرح را مجلس؛ در طرح نباید بار مالی برای دولت تحمیل شود و همچنین محدودیت تغییرات در لوایح باید به صورتی باشد که تغییرات باعث نشود که لایحه با هدف دولت تفاوت کند و یا دیگر قابل اجرا نباشد.


احمدی‌نژاد درباره نامه اخیر خود به جنتی دبیر شورای نگهبان و پیش‌بینی تعامل دولت و مجلس درخصوص موضوعات مورد اختلاف، گفت: عامل اصلی تنظیم روابط اجتماعی قانون است و همه باید پایبند قانون باشند چه قوه مجریه، چه قضائیه و چه مقننه. معتقدم دولت نهم و دهم قانونمندترین دولت‌های بعد از انقلاب هستند.

وی افزود: ما سخت‌ترین قوانین را اجرا کردیم که نمونه آن بودجه سال 86 بود دوستان عنایت کرده بودند در یک خط نوشته بودند بنزین سهمیه‌بندی شود، واقعا اجرایی کردن این یک خط قانون بسیار کار سختی بود. دولت با کمترین مشکل آن را اجرایی کرد.

وی ادامه داد: دولت بودجه سال 88 با 23 هزار میلیارد تومان کسری آشکار و پنهان تحویل گرفت در حالی که با مدیریت خوبی که اعمال کرد نه‌تنها تمام اهداف بودجه محقق شد بلکه نرخ تورم را نیز کاهش داد.


وی گفت: رئیس‌جمهور به عنوان مجری قانون اساسی اختیار دارد اگر قانونی خلاف قانون اساسی به تصویب برسد را به مرجع تشخیص آن یعنی شورای نگهبان تذکر دهد.


احمدی‌نژاد تصریح کرد: تعامل دولت و مجلس دوطرفه است؛ این تصور که دولت، امروز مجلس باشد تصور غلطی است که البته بحث‌ها طبیعی است. تعامل ما خوب است و انتظار ما این است که در اداره کشور این دو قوه همدیگر را یاری کنند.


انتقال تمام آگهی‌های دولتی به روزنامه ایران


خبرنگاری درباره تصمیم اخیر دولت مبنی بر انتقال تمام آگهی‌های دولتی به روزنامه ایران، گفت: مگر نشریات به آگهی‌های دولتی وصل بودند و نباید با این تصمیم آسیب ببینند. دولت به دنبال حمایت از فعالیت‌های فرهنگی است.


احمدی‌نژاد گفت: اگر آسیبی با این تصمیم به نشریات وارد شده حتما جبران می‌کنیم.


تشکر می کنم


همچنین خبرنگاری از احمدی‌نژاد درباره اظهارات اخیر هاشمی‌رفسنجانی مبنی بر کناره‌گیری از مناصب و فعالیت‌های سیاسی پرسید که احمدی‌نژاد در پاسخ گفت: تشکر می‌کنم. خبرنگار مجددا پرسید یعنی نمی‌خواهید پاسخ بدهید؟ احمدی‌نژاد گفت: جواب دادم تشکر می‌کنم.

خانه به دوش - سوئد - استکهلم
باسلام به شماهمو طنان ..خداییش من فقط از مموتی بخاطر این دروغهای مصلحتی وجوکهایش خوشم مییاد..باور کنید برای یک لحظه خواستم اخبار را مروری کنم وقتی چشمم به این قیافه واین جوابش افتاد مثل علی ذوقی از خنده قه قه قه قهه ای کشیدم که عیال بلند شد وای وای خدا اون روزو برای کس نیاره با عصبانیت گفت بسم ا...قاطی کردی یواشتر بجه ها ......جای ملانصرالدین خالی,,, انشاءا..که رژیم سرنگون شد این مموتی فقط برای نقاله گو قهوه خانه ها خوب حال میده و یک پرده از همین عکسش را سردر باغ وحش تهران نصب کنند برای خوش آمد به شام پانزدها....پیروز باشید
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

Enghelab - ایران - تهران
اگر که بر اثر اشکالات فنی یک لوله گاز در مجمع تشخیص مصلحت نظام منفجر بشه و بعد بر اثر اشکالات فنی مشابه سقف شورای نگهبان هم خراب بشه و بعد خامنه ای سکته کنه و در وصیتنامش نوشته شده باشه که احمدی نژاد باید رئیس جمهور مادام العمر باشد و دیگر به رهبری نیازی نیست چون بعد از خامنه ای هیچ کس صلاحیت این مقام را ندارد وبعد اگر احمدی نژاد کمی هم ازادی به جوانها بدهد مثل بوشش ومشروب و دیسکو . ایا شما باز هم با احمدی نژاد مشکل دارین???? بابا یکنفره با نیم میلیون اخوند در افتاده ... شاید هم نفوذی دشمنان قسم خورده نظامه.ایول احمدی نژاد از رفسنجانی شروع کن تا خا منه ای .دمت گرم .هاهاهاها.....
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

omid var - کانادا - تورنتو
چشم بسته میگم هر چه گفته غلط کرده و زیادی خورده. رئس جمهوری که مورد تائد مردمش نباشد گاری از پیش نمیتواند ببرد.
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

پارسا دادمهر - نیوزیلند - ولینگتون
به ملا نصرالدین گفتند اقا این زنت همش این ور اونور پرسه میزنه ملا گفت والله خونه ما که نمیاد . حالا حکایت این محموده خودش رئیس دولته ولی از عملکردای دولت بی خبره
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

mehdi_30ya30 - ایران - تهران
من همیشه محو تماشای عکس زیبای ا ن ت ر ی میشم دیگه نمیتونم مطلبشو بخونم یکی خلاصشو بهم بگه؟؟؟!!!. گفته بودی که چرا محو تماشای منی... انقدر مات که یکدم مژه بر هم نزنی... مژه بر هم نزدم تا که ز دستم نرود... ناز چشم تو بقدر مژه بر هم زدنی
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

مهدیار - ایران - تهران
این رو داستان کنید اسمش رو هم بزارید داستانهای مموت هپروت و دوستان
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

robinhoodd - استرا لیا - ملبورن
بی شرف انقدر دروغ گفته شبیه پینوکیو شده.....
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

جام جم - ایران - تهران
هم کری و هم کوری . ولی کاش لال بودی که یه ایران از دستت راحت میشد .
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

maryam-germany-71 - المان - برلین
بنده تا این لحظه نشنیده‌ام چنین اظهارنظری شده باشد!! تا حالا تورو یک بوزینه احمق و کور می دونستم! حالا فهمیدم که کر هم هستی!
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

ZANHEM swiss - سوئیس - برن
مردک خجالت نمیکشه ابروی ایران و هر چی ایرانی تو سطح جهان برده من که به عنوان یک ایرانی خجالت میکشم این کوتوله رئیس جمهور کشورم باشه اما خودمونیم نامرد عجب اعتماد به نفس بالائی داره بی پدر ----
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

shown - امریکا - دیترویت
گرحکم شودکه مست گیرند//درشهرهرآنچه هست گیرند.میخوادمفسدان اقتصادیومعرفی کنه این خوبه ولی به کی معرفی کنه به ازخودش فاسدتراصلاممکنه
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

e-a-l-i-dige - هلند - امس
یه مشت یابو همدیگرو قبول ندارند.
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

porharfi - هلند - آرنم
دوکی جوووون : وقت کردی داخل گوشهایت را خوب پاک و تمیز کن تا بشنوی. نیروهای "انتظامی کشور چه "زور هایی" میگویند!!!...
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

اینترنت ندیده - ایران - ایران
دکی من فقط وقتی باورت میکنم که طی مراسمی شبیه (مناظرات تلویزیونی که ریدی تو دستگاه تشخیص مصلحت ) یه کشتی هم با دیکتاتور ضحاک بگیری و روشو کم کنی و شر اسلام رو از سرمون کم کنی و اونوقت میفهمم فرزند کورشی
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

Punisher - ایران - شیراز
تو چی شنیده ای که این دومی اش باشه الاغ
چهار‌شنبه 9 تیر 1389

khorshid 3 - انگلستان - بیرمنگهام
این سوال اخر فکر کنم منظورش این بوده که اگه هاشمی از قدرت کناره گیری کنه ناراحت که نمیشم هیچ تشکر هم میکنم.ولی کور خونده کوسه رو هنوز خوب نشناخته اون اگه بره پایین همرو با خودش میبره . به امید اینکه بیافتند به جون همدیگه مردم یه نفسی بکشند .
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

Compatriot01 - اسپانیا - والنسیا
چقدر این مردک آبرو ریزی میکنه......واقعا چی شنیده....همه ما شنیدیم این خبرو اما رئیس جمهور ناراحتی شنوایی داره
شنبه 12 تیر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.